najmłodszy_inwestor 18.03.2020 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 Na to wychodzi i taka jest prawda.Mam w planach kupić sobie jeszcze działkę ROD w dobrej lokalizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
najmłodszy_inwestor 18.03.2020 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 Ale z drugiej strony macie racje... żałuje że tak postąpiłem a teraz mam spory kłopot i obawiam się o przyszłość, tak na prawde wolałbym mieszkać sam chocby nawet na takim małym urokliwym ROD-dzie i mieć święty spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
najmłodszy_inwestor 18.03.2020 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 Dziękuje, że ktoś na tym forum w końcu mnie docenił. Po prostu szczere dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samotnik 18.03.2020 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 No popatrz - wreszcie dopiąłeś swego i udało Ci się zracjonalizować swoją decyzję za pomocą wypowiedzi jakiegoś anonimowego forumowicza. Gratulacje i powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
najmłodszy_inwestor 18.03.2020 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 Również dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
najmłodszy_inwestor 18.03.2020 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 Z całą pewnością nie warto było budować domu od zera w takim układzie. Takich domów jest multum do sprzedania (te wszystkie kostki z lat 70 itd) i nikt ich nie kupuje nawet za półdarmo, bo, pomijając konieczność remontu, czasy wielopokoleniowego mieszkania minęły. No właśnie ja uwielbiam takie PRL-owskie klimaty! ... Ale buduje dom nowoczesny, nazwa projektu Inka 2 z garażem, ale totalnie go przerobiłem.... ale z niektórych stron widać w nim powiem komunizmu <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.03.2020 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 Frofo - nie. Moim zdaniem błędem była ta budowa w tym wieku, na tym etapie życia.Ten dom go uwiązał na początku drogi życiowej (i osobistej i zawodowej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
najmłodszy_inwestor 18.03.2020 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 Frofo - nie. Moim zdaniem błędem była ta budowa w tym wieku, na tym etapie życia. Ten dom go uwiązał na początku drogi życiowej (i osobistej i zawodowej) W porządku to skoro masz ponad 10 tyś. postów na tym forum powiedz co mam teraz zrobić ? Sprzedać ten dom na tym etapie na którym teraz go mam ? --- Elektryka na gotowo. --- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
najmłodszy_inwestor 18.03.2020 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 .... właśnie elektryk do mnie dzwonił... kurde jak ja się ciesze z tej budowy !!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.03.2020 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 Napisałam wcześniej: teraz zostaje ci dokończyć i zamieszkać. Inaczej stracisz kupę kasy. I szukać spolegliwej partnerki, której ta sytuacja z teściową za ścianą nie będzie przeszkadzać. Po prostu zadałeś sobie (i na forum) te pytania za późno. I na tym etapie ich roztrząsanie w niczym nie pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stanowska 19.03.2020 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Wszystko już zostało napisane. Czas kończyć ten SPAM wątek, bo koleś ewidentnie sobie jaja robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
najmłodszy_inwestor 19.03.2020 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 mNie robię sobie żadnych żartów z tego co robię i proszę mnie nie obrażać w ten sposób. Mogę wrzucić zdjęcia z MOJEJ budowy którą prowadzę JA a mam aktualnie 25 lat. Jeśli ktoś chce ze mną porozmawiać osobiście udostępniam mój numer telefonu: 792 325 793 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts