Indygo1719514610 14.10.2020 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2020 Poniższego news rzuca zupełnie innej światło w kontekście nieśmiertelności gatunku jako takiego - ciekawe ile w tym prawdy a ile w fantazji https://wydarzenia.interia.pl/raporty/raport-koronawirus-chiny/aktualnosci/news-koronawirus-a-plodnosc-badacze-maja-zle-wiadomosci-dla-mezcz,nId,4779027 Uuuu to by było słabo. Ciemnośc, widzę ciemność! Ten Machulski to był jednak wizjoner... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Indygo1719514610 14.10.2020 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2020 Rozumiesz ? Znasz jakieś moje urazy ? ... stawiam "kropkę" W każdym razie bym się nie zdziwiła... I kropka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.10.2020 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2020 W każdym razie bym się nie zdziwiła... I kropka! Chciałabyś o tym porozmawiać ? Dobrze więc, zacznijmy od Ciebie. W wygodnej pozycji, oddychaj powoli i zacznij swą opowieść. Forumowym psychoanalitykom (podobnym Tobie) pozwól ocenić Twe wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 14.10.2020 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2020 Tak tak… tu pieniądze wpłynęły, tam wypłynęły, a magiczne państwo pomogło. Twarde fakty sa zaś takie, ze PKB ma skutek tych pływów poleciało na pysk o ok.8%! Jak nigdy od wielu lat. Zaklinanie rzeczywistości, stawianie tysięcy pytań, meandrowanie w inne tematy, chwytające za serce opowieści o braku wakacji nic tu nie dadzą. Nie przykryjesz tym twardych danych liczbowych. Tu, w tych 8% masz stracone miliardy! "Bełkot" to jest stwierdzenie Twarde fakty sa zaś takie, ze PKB ma skutek tych pływów poleciało na pysk o ok.8%! poleciało na pysk o 8%! i to jest właśnie sianie paniki. Nie powtarzaj cięgle sloganów o spadku na pysk polskiego PKB. Nie masz nic mądrzejszego do napisania? Może dla niektórych celem życia jest obserwowania ciągle rosnącego PKB i przyrastających miliardów. PS "Spokojna twoja rozczochrana"- wiesz po kim to powtarzasz? Nuda i sztampa Bądź bardziej oryginalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.10.2020 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2020 Z punktu widzenia przetrwania gatunku wirus, który kasuje głównie ludzi w wieku 60+ nie ma większego znaczenia. Poniższy news rzuca zupełnie innej światło w kontekście nieśmiertelności gatunku jako takiego - ciekawe ile w tym prawdy a ile w fantazji https://wydarzenia.interia.pl/raporty/raport-koronawirus-chiny/aktualnosci/news-koronawirus-a-plodnosc-badacze-maja-zle-wiadomosci-dla-mezcz,nId,4779027 "Co się odwlecze to nie uciecze" Ty również przekroczysz kiedyś próg gdy zostaniesz "odpadem produkcyjnym" do depopulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Indygo1719514610 14.10.2020 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2020 Chciałabyś o tym porozmawiać ? Dobrze więc, zacznijmy od Ciebie. W wygodnej pozycji, oddychaj powoli i zacznij swą opowieść. Forumowym psychoanalitykom (podobnym Tobie) pozwól ocenić Twe wypowiedzi Jednak literalizm... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.10.2020 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2020 (edytowane) Jednak literalizm... :/ Czyżby ? ps - również się nie dziwię (choć "urazów" Twych nie znam) Edytowane 14 Października 2020 przez Chef Paul dopisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 14.10.2020 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2020 " literalizm " to teraz takie modne się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Indygo1719514610 14.10.2020 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2020 Czyżby ? ps - również się nie dziwię (choć "urazów" Twych nie znam) A spróbuj nie brac tego do siebie. Wtedy stanie sie jasność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 14.10.2020 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2020 Z Wielospecjalistycznego Szpitala Miejskiego im. J. Strusia przy ul. Szwajcarskiej w Poznaniu odchodzą kolejni lekarze. Zakażonych i chorych na COVID-19 przybywa, a zaczyna brakować medyków. Ci, którzy zostali, mówią, że większość z nich zajmuje się podawaniem tabletek, bo na leczeniu chorób zakaźnych zabiegowiec się nie zna. Różne punkty widzenia https://plus.gloswielkopolski.pl/lekarze-odchodza-ze-szpitala-zakaznego-na-adrenalinie-wierze-w-boga-i-hipokratesa-dlugo-w-czasie-pandemii-koronawirusa-nie/ar/c1-15223466 "Na adrenalinie, wierze w Boga i Hipokratesa długo w czasie pandemii koronawirusa nie pociągniemy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.10.2020 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2020 A spróbuj nie brac tego do siebie. Wtedy stanie sie jasność... Skądże znowu, "nie biorę". To tylko odpowiedź na Twą znajomość mych "urazów" (choć niestety tym samym zrewanżować się nie mogę) Dziękuję za miły dialog, tak wiele wnoszący do tego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 15.10.2020 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2020 Cytat:Natomiast jeżeli się z ludźmi zaczyna rozmawiać i pokazuje, że mają wsparcie i że trzeba to zrobić, bo inaczej będą się dziać tragedie, tutaj otwartość środowiska medycznego na jeszcze większe zaangażowanie może się pojawić i może to być bardziej skuteczne.Ja sam pracowałam na terenach, gdzie występuje gorączka krwotoczna Lassa o 30 proc. śmiertelności. Pojechałem tam, choć nikt mi nie kazał, bo chciałem, bo jakoś się zmotywowałem. Miałem środki ochrony, wiedziałem, że organizacja, z którą jadę, zrobi wszystko, żeby było dobrze, miałem wykupione przez nich ubezpieczenie. Wiedziałem, że jak coś się stanie, załatwią transport i moje bezpieczeństwo będzie na pierwszym miejscu, dlatego mogłem ryzykować.Natomiast jestem przekonany, że ogromna część pracowników medycznych tego poczucia w tym momencie nie ma. Od tego trzeba zacząć i należy to zrobić jak najszybciej.Cały tekst (musisz byc zarejestrowany, to trwa moment) : https://oko.press/lekarz-z-sor-widze-ze-to-sie-na-dniach-zawali/?u=true Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 15.10.2020 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2020 Mnie osobiście wali jakiś koronawirus i jeśli mnie uśmierci to trudno widocznie tak ma być , bardziej martwi mnie stan Odry bo już pod wały dochodzi i tylko czekać aż nas tu pozalewa i to będzie tragedia a nie jakieś mikroby . A niech Odra wylewa byle syfa zabrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.10.2020 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2020 100 powiatów w strefie czerwonej .Też czarują z tym obostrzeniem ? Nowe restrykcje ,seniorzy znowu od 10 do 12 na zakupy. , to też kłamstwa i na wyrost ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 15.10.2020 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2020 Uuuu to by było słabo. Ciemnośc, widzę ciemność! Ten Machulski to był jednak wizjoner... No nie dzieje się za dobrze https://www.facebook.com/zcykludokumentnadzis2/videos/seksmisja/1737490259646702/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin225 15.10.2020 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2020 100 powiatów w strefie czerwonej .Też czarują z tym obostrzeniem ? Nowe restrykcje ,seniorzy znowu od 10 do 12 na zakupy. , to też kłamstwa i na wyrost ? Jak Ty to przeżywasz wszystko strasznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 15.10.2020 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2020 jak mrówka okres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 15.10.2020 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2020 Jak Ty to przeżywasz wszystko strasznie... Ten "drobnoustrój" zawładnął jego światem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 15.10.2020 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2020 WHO opublikowało wyniki analizy śmiertelności zakażeń Covid-19 w swoim oficjalnym dokumencie. Uprasza się aby coronofanatycy pozbierali swoje szczęki z podłogi. źródło: https://www.who.int/bulletin/online_first/BLT.20.265892.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.10.2020 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2020 Jak Ty to przeżywasz wszystko strasznie... Stylistycznie. Jak Ty to wszystko strasznie wyolbrzymiasz . Moja szwagierka wróciła wczoraj ze szpitala. Pisałem o tym wyżej .Pielęgniarka itd. powiedziała ,ze tak źle jeszcze nie przechodziła choróbska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts