d7d 13.11.2020 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Masz poważne urojenia - próbowałeś skonsultować to ze specjalistą? Czy to nie ty napisałeś że masz "żółte .... " i dlatego nic tobie nie zrobią?? (nie chodzi o żółte firanki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 13.11.2020 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 (edytowane) O niewyizolowaniu wirusa od nosiciela, testach PCR i kilka innych rzeczy. https://www.facebook.com/niezaleznatelewizja/videos/292797301846919 Oczywiście z FB, bo w mediach głównego ścieku to nie jest dostępne. Tak tylko uprzedzam, bo Pytek zapewne zaraz wszystko "zaorze". Edytowane 13 Listopada 2020 przez vvvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 13.11.2020 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 https://www.lexlege.pl/ustawa-o-zapobieganiu-oraz-zwalczaniu-zakazen-i-chorob-zakaznych-u-ludzi/art-36/ Art. 36. zapob.chor. zakaź. Przesłanki zastosowania środka przymusu bezpośredniego 1. Wobec osoby, która nie poddaje się obowiązkowi szczepienia, badaniom sanitarno-epidemiologicznym, zabiegom sanitarnym, kwarantannie lub izolacji, obowiązkowej hospitalizacji, a u której podejrzewa się lub rozpoznano chorobę szczególnie niebezpieczną i wysoce zakaźną, stanowiącą bezpośrednie zagrożenie dla zdrowia lub życia innych osób, może być zastosowany środek przymusu bezpośredniego polegający na przytrzymywaniu, unieruchomieniu lub przymusowym podaniu leków. 2. O zastosowaniu środka przymusu bezpośredniego decyduje lekarz lub felczer, który określa rodzaj zastosowanego środka przymusu bezpośredniego oraz osobiście nadzoruje jego wykonanie przez osoby wykonujące zawody medyczne. Każdy przypadek zastosowania środka przymusu bezpośredniego odnotowuje się w dokumentacji medycznej. 3. Lekarz lub felczer może zwrócić się do Policji, Straży Granicznej lub Żandarmerii Wojskowej o pomoc w zastosowaniu środka przymusu bezpośredniego. Udzielenie pomocy następuje pod warunkiem wyposażenia funkcjonariuszy lub żołnierzy w środki chroniące przed chorobami zakaźnymi przez tego lekarza lub felczera. 4. Przed zastosowaniem środka przymusu bezpośredniego uprzedza się o tym osobę, wobec której środek przymusu bezpośredniego ma być zastosowany, i fakt ten odnotowuje się w dokumentacji medycznej. Przy wyborze środka przymusu bezpośredniego należy wybierać środek możliwie dla tej osoby najmniej uciążliwy, a przy stosowaniu środka przymusu bezpośredniego należy zachować szczególną ostrożność i dbałość o dobro tej osoby. 5. Przymus bezpośredni polegający na unieruchomieniu może być stosowany nie dłużej niż 4 godziny. W razie potrzeby stosowanie tego przymusu może być przedłużone na następne okresy 6-godzinne, przy czym nie dłużej niż 24 godziny łącznie. 6. Przytrzymywanie jest doraźnym, krótkotrwałym unieruchomieniem osoby z użyciem siły fizycznej. 7. Unieruchomienie jest dłużej trwającym obezwładnieniem osoby z użyciem pasów, uchwytów, prześcieradeł lub kaftana bezpieczeństwa. 8. Przymusowe podanie leku jest doraźnym lub przewidzianym w planie postępowania leczniczego wprowadzeniem leków do organizmu osoby - bez jej zgody. Ależ to jakaś heretycka ustawa sprzed 2015 roku! To może obowiązywac w New Poland Order, w IVRP? To niemozliweeee:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 13.11.2020 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 To lewacka ustawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 13.11.2020 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Wielbiłeś prof. W. Guta LITOŚCI !!! Nawet nie wiesz po ilu dniach od potencjalnego zarażenia wirusem można otrzymać w wiarygodny wynik testu RT-PCR. Nie mogę od powiadać za to co zrozumiesz, lub sobie uroisz w swojej główce po przeczytaniu jakiegoś wpisu. To już zakrawa o zachowania pschotyczno-paranoidalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.11.2020 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 (edytowane) Ależ to jakaś heretycka ustawa sprzed 2015 roku! To może obowiązywac w New Poland Order, w IVRP? To niemozliweeee:lol2: Dla wiseman'a nie robi różnicy ... przecież o tym wirusie wiedzieli już grubo wcześniej ... Bill im zdradził to w sekrecie LITOŚCI !!! Nie mogę od powiadać za to co zrozumiesz, lub sobie uroisz w swojej główce po przeczytaniu jakiegoś wpisu. To już zakrawa o zachowania pschotyczno-paranoidalne. Wiem ... Ty nawet nie "od powiadasz" za to, czego sam nie rozumiesz Edytowane 13 Listopada 2020 przez Chef Paul łączenie postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 13.11.2020 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 https://www.lexlege.pl/ustawa-o-zapobieganiu-oraz-zwalczaniu-zakazen-i-chorob-zakaznych-u-ludzi/art-36/ Ustawa o zapobieganiu oraz zwalczaniu zakażeń i chorób zakaźnych u ludzi Stan prawny aktualny na dzień: 13.11.2020 Art. 36. zapob.chor. zakaź. Przesłanki zastosowania środka przymusu bezpośredniego 1. Wobec osoby, która nie poddaje się obowiązkowi szczepienia, badaniom sanitarno-epidemiologicznym, zabiegom sanitarnym, kwarantannie lub izolacji, obowiązkowej hospitalizacji, a u której podejrzewa się lub rozpoznano chorobę szczególnie niebezpieczną i wysoce zakaźną, stanowiącą bezpośrednie zagrożenie dla zdrowia lub życia innych osób, może być zastosowany środek przymusu bezpośredniego polegający na przytrzymywaniu, unieruchomieniu lub przymusowym podaniu leków. 2. O zastosowaniu środka przymusu bezpośredniego decyduje lekarz lub felczer, który określa rodzaj zastosowanego środka przymusu bezpośredniego oraz osobiście nadzoruje jego wykonanie przez osoby wykonujące zawody medyczne. Każdy przypadek zastosowania środka przymusu bezpośredniego odnotowuje się w dokumentacji medycznej. 3. Lekarz lub felczer może zwrócić się do Policji, Straży Granicznej lub Żandarmerii Wojskowej o pomoc w zastosowaniu środka przymusu bezpośredniego. Udzielenie pomocy następuje pod warunkiem wyposażenia funkcjonariuszy lub żołnierzy w środki chroniące przed chorobami zakaźnymi przez tego lekarza lub felczera. 4. Przed zastosowaniem środka przymusu bezpośredniego uprzedza się o tym osobę, wobec której środek przymusu bezpośredniego ma być zastosowany, i fakt ten odnotowuje się w dokumentacji medycznej. Przy wyborze środka przymusu bezpośredniego należy wybierać środek możliwie dla tej osoby najmniej uciążliwy, a przy stosowaniu środka przymusu bezpośredniego należy zachować szczególną ostrożność i dbałość o dobro tej osoby. 5. Przymus bezpośredni polegający na unieruchomieniu może być stosowany nie dłużej niż 4 godziny. W razie potrzeby stosowanie tego przymusu może być przedłużone na następne okresy 6-godzinne, przy czym nie dłużej niż 24 godziny łącznie. 6. Przytrzymywanie jest doraźnym, krótkotrwałym unieruchomieniem osoby z użyciem siły fizycznej. 7. Unieruchomienie jest dłużej trwającym obezwładnieniem osoby z użyciem pasów, uchwytów, prześcieradeł lub kaftana bezpieczeństwa. 8. Przymusowe podanie leku jest doraźnym lub przewidzianym w planie postępowania leczniczego wprowadzeniem leków do organizmu osoby - bez jej zgody. No nie może być...Rząd, za którym dwa lata temu (pod innym nickiem) poszedłyś w ogień teraz podpisuje się pod czymś takim ??? Normalnie, aż mi Ciebie szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 14.11.2020 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Dla wiseman'a nie robi różnicy ... przecież o tym wirusie wiedzieli już grubo wcześniej ... Bill im zdradził to w sekrecie Wiem ... Ty nawet nie "od powiadasz" za to, czego sam nie rozumiesz Czy ja wiem czy w sekrecie ? przecież się tym chwalił publicznie kilka lat temu a teraz już ma szczepionkę nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 14.11.2020 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 20 października 2020 r. Sejm zatwierdził nową ustawę: Wobec osoby, która nie poddaje się obowiązkowi szczepienia, badaniom sanitarno-epidemiologicznym, zabiegom sanitarnym, kwarantannie lub izolacji obowiązkowej hospitalizacji, a u której podejrzewa się lub rozpoznano chorobę szczególnie niebezpieczną i wysoce zakaźną, stanowiącą bezpośrednie zagrożenie dla zdrowia lub życia innych osób, może być zastosowany środek przymusu bezpośredniego polegający na przytrzymywaniu, unieruchomieniu lub przymusowym podaniu leków. art. 36 ust. 1 ustawy o zapobieganiu oraz zwalczaniu zakażeń i chorób zakaźnych u ludzi. Kusze puki co są legalne , tylko dużo strzał trzeba dokupić ,batalia z kanaliami długo trwać będzie ale wygramy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlany_laik 14.11.2020 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 _Grisza_, mamy już niestety 'razy 5' stan na 3.09, czyli po 7 miesiącach od 1. zgonu... 'Razy 2' chciałeś szacować dla całego roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 14.11.2020 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 A tymczasem Michał Rogalski o zaniżonych danych zachorowań: https://next.gazeta.pl/next/7,151003,26510420,nieprawidlowosci-w-danych-o-zakazeniach-w-dwoch-wojewodztwach.html#s=BoxMMt1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 14.11.2020 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Przypomniałeś mi, że powinienem trochę popieścić moją maczetę, bo przytempiała lekko. Adam M. Jejku ja mam tylko kija bejsbolowego,został mi z lat młodości jak grałem Z tym to nawet nie ma co wyskakiwać bo ze śmiechu padną sanitariusze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 14.11.2020 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 A tymczasem Michał Rogalski o zaniżonych danych zachorowań: https://next.gazeta.pl/next/7,151003,26510420,nieprawidlowosci-w-danych-o-zakazeniach-w-dwoch-wojewodztwach.html#s=BoxMMt1 A myślisz,że tego wirusa w 100% wyłapią u każdego? ile jest takich gości co się źle czują i posiedzą w domu i po chorobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 14.11.2020 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Chyba nie przeczytałeś artykułu. A jeśli przeczytałeś, to nie zrozumiałeś.Więc do niego wróć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 14.11.2020 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Jejku ja mam tylko kija bejsbolowego,został mi z lat młodości jak grałem Z tym to nawet nie ma co wyskakiwać bo ze śmiechu padną sanitariusze. O! To jednak sprzedali u nas jakąś piłkę do bejsbola? Bo kijów - całe mnóstwo! Też taki mam. Odziedziczyłem po poprzednich lokatorach. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 14.11.2020 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 (edytowane) Chyba nie przeczytałeś artykułu. A jeśli przeczytałeś, to nie zrozumiałeś. Więc do niego wróć. nie czytałem, wywnioskowałem po ,,nagłówku" Doczytałem .... Magia liczb Edytowane 14 Listopada 2020 przez woan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 14.11.2020 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 O! To jednak sprzedali u nas jakąś piłkę do bejsbola? Bo kijów - całe mnóstwo! Też taki mam. Odziedziczyłem po poprzednich lokatorach. Adam M. może ktoś kupił opcję dodatkową ,,piłka do kija" ,ale tych co znam i mieli taki sprzęt to każdy używał go bez piłki . Jeden straszył drugiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 14.11.2020 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 A tymczasem Michał Rogalski o zaniżonych danych zachorowań: https://next.gazeta.pl/next/7,151003,26510420,nieprawidlowosci-w-danych-o-zakazeniach-w-dwoch-wojewodztwach.html#s=BoxMMt1 Jeszcze chwila i młodziaka sprowadzą na ziemie, za bardzo zaczyna podskakiwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 14.11.2020 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 LITOŚCI !!! Nie mogę od powiadać za to co zrozumiesz, lub sobie uroisz w swojej główce po przeczytaniu jakiegoś wpisu. To już zakrawa o zachowania pschotyczno-paranoidalne. LITOŚCI !! "żółte papiery" wiele tłumaczą ale jednak nie przesadzaj ze swoimu "przemyśleniami". Twoje knocepcje legły w gruzach. I niecelowość noszenia maseczek, i autorytet prof. W. Guta też już padł bo jednak zmienił zdania. Teraz na tapecie jest prof. P Kuna. Nie potrafisz odpowiedzieć na proste twierdzenia tylko posuwasz się do inwektyw i stwierdzeń typu "zachowania pschotyczno-paranoidalne" LITOŚCI !! TAK dla wiedzy, NIE dla głupoty jaką prezentujesz na FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 14.11.2020 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Czy ja wiem czy w sekrecie ? przecież się tym chwalił publicznie kilka lat temu a teraz już ma szczepionkę nawet Nie rozumiesz tekstów które czytasz. Wirusa nie stworzył Bill Gates. Szczepionki nie stworzył Bill Gates. Bill Gates nie posiada szczepionki na COVID-19. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts