henrykow 29.04.2021 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2021 Z kulibobem mnie pomyliłeś. Akurat ja w pandemii jeżdżę z podobną częstotliwością jak przed, tylko zamiast do hotelu to do "cioci" która prowadzi agroturystykę na Mazurach czy w górach, albo służbowo bo prowadzę gd. Trzeba sobie radzić. A niech mnie, zgadza się że to pomyłka ale przyznasz że nicki macie podobne Musze to wykasować. To przez to że najpierw odpowiadałem na post kiliboba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 29.04.2021 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2021 Jedyne podobieństwo to ewentualnie nick, bynajmniej nie stosunek do covida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 29.04.2021 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2021 Jaki postęp technologiczny???!!!!!! Na adidasa i raka szczepionki do dziś nie wynaleźli a próby trwają już kilkanaście/kilkadziesiąt lat. Ta szczepionka na covida to jest test na ludziach, do prawdziwej nazwy "SZCZEPIONKA" aby nosiła taka nazwę jeszcze trochę musimy poczekać. Kogo Adidas obchodzi ? Nie ejst zbytnio globalnie szkodliwy. Jakby nauczył się latać to lek byłby w rok. Co do raka to to szerokie pojęcie jakaś szczepionkę na raka pipki wynaleźli. Rak to nie inwazja zewnętrzna tylko sam siebie zabijasz i tu jest problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 29.04.2021 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2021 Kto się każe szczepić ?. "Wałbrzych zmusza mieszkańców do szczepień" https://tvrepublika.pl/Walbrzych-zmusza-mieszkancow-do-szczepien-Wymyslono-znizki-w-miejskich-instytucjach,117529.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 29.04.2021 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2021 Jaki postęp technologiczny???!!!!!! Na adidasa i raka szczepionki do dziś nie wynaleźli a próby trwają już kilkanaście/kilkadziesiąt lat. A ile można zarobić na szczepieniu przeciw AIDS ? Chyba sam widzisz, że to trochę przestrzelone porównanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 29.04.2021 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2021 (edytowane) Głos rozsądku https://www.money.pl/gospodarka/zadnego-luzowania-zadnych-nadziei-niemcy-wciaz-zamkniete-6634308069698496a.html Edytowane 29 Kwietnia 2021 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 29.04.2021 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2021 Jedyne podobieństwo to ewentualnie nick, bynajmniej nie stosunek do covida Zgadza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 29.04.2021 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2021 Kogo Adidas obchodzi ? Nie ejst zbytnio globalnie szkodliwy. Jakby nauczył się latać to lek byłby w rok. Co do raka to to szerokie pojęcie jakaś szczepionkę na raka pipki wynaleźli. Rak to nie inwazja zewnętrzna tylko sam siebie zabijasz i tu jest problem Doszkol się z AIDS-a i HIV-a oraz nowotworów bo bzdury piszesz w szczególności o raku że człowiek sam siebie zabija. Nie masz nawet zielonego pojęcia o tych zagadnieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 29.04.2021 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2021 A ile można zarobić na szczepieniu przeciw AIDS ? Chyba sam widzisz, że to trochę przestrzelone porównanie. Nie przestrzelone. Pamiętasz że tak nazwie nieładnie gdy nastal aids to mówiono że to dżuma XX wieku i niemała panika była w tamtych latach wśród społeczeństwa. Gdyby aids był w dzisiejszych czasach to byłby rozsławiony przez media jak dzisiaj covid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 29.04.2021 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2021 Doszkol się z AIDS-a i HIV-a oraz nowotworów bo bzdury piszesz w szczególności o raku że człowiek sam siebie zabija. Nie masz nawet zielonego pojęcia o tych zagadnieniach. Niemam się powodu doszkalać nie potrzebne mi to. Adidas i hiv to jak covid i sarc cov2. A nowotwór to zmutowana twoja własna tkanka ityle czyli twój organizm sam ciebie zabija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 29.04.2021 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2021 Dorzuć może coś na temat KONIECZNOŚCI TRZECIEJ DAWKI tej "szczepionki", potem może coś o "szczepieniu corocznym"... No, bo już głośno się o tym mówi! Adam M. Dobrze było dwie dawki mrna i jedna wektorowa dla pewności. Jak darmowe to mogą kłuć najlepiej aby była w połączeniu z szczepionką na grype . Byle darmowa w sensie nie płatna na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 29.04.2021 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2021 Niemam się powodu doszkalać nie potrzebne mi to. Adidas i hiv to jak covid i sarc cov2. A nowotwór to zmutowana twoja własna tkanka ityle czyli twój organizm sam ciebie zabija. Jeżeli nie masz zamiaru się doszkalać to się nie wypowiadaj w dziedzinach o których nic nie wiesz. Tak, komórki rakowe posiada każdy człowiek i ujawniają się w różny, przeróżny sposób i nie u każdego, są metody zwalczania raka ale one tylko spowalniają jego następstwa a nie likwidują całkowicie. ba, technologia jak poszła do przodu że w dna można stwierdzić procentowo ryzyko zachorowania na raka a nie mogą wynaleźć leku na nowotwora?? Ty się jeszcze doszkol z covida bo wytłumacz mi dlaczego jedni ludzie umierają na covida a inni przechodzą łagodnie czy bezobjawowo. Covid tez nie zabija, nie jest śmiertelny wirus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 29.04.2021 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2021 Jeśli Ty wierzysz w dane z Białorusi to naprawdę zatraciłeś resztki logicznego myślenia. Oczywiście, na Białorusi jest mała szansa, że umrzesz na Covid, ca to dziwnie większa, że na zapalenie płuc... No to bierz i się szczep jak oni A ty w dane PL wierzysz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 29.04.2021 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2021 Dorzuć może coś na temat KONIECZNOŚCI TRZECIEJ DAWKI tej "szczepionki", potem może coś o "szczepieniu corocznym"... No, bo już głośno się o tym mówi! Adam M. Też o tym słyszałem że co roku będzie trzeba się szczepić i to już nie będzie za darmo. ostatnio w radiu słyszałem że mają zakładać czy chcą zakładać ludziom paszporty rozszczepieniowe, do reszty tych co to wymyślili ich pogięło. Te trzecie szczepienie miało być dla ludzi 60+ ale chyba się z tego wycofali co nie zmienia faktu jaka jest ta szczepionka sprawdzona skoro sami nie wiedzą ile dawek i co jaki okres należy podawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 29.04.2021 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2021 Na chwilę obecną plus szczepionki jest taki, że jak domownik zachoruje, a Ty jesteś zaszczepiony to nie obowiązuje Cię kwarantanna (mam taki przypadek w rodzinie), planują zmienić przepisy, żeby osoba zaszczepiona nie miała obowiązkowej kwarantanny po powrocie z zagranicy - obecnie jest to w gestii danego oddziału sanepidu. Znajomi, mimo zaszczepienia i negatywnego wyniku testu, zostali ostatnio skierowani na kwarantannę po powrocie z wakacji, ale to ma się właśnie zmienić. Mnie wakacje walą , ja mogę nawet rok z zagrody nie wychodzić tylko niech kanalie się odwalą odemnie wzrusza mnie twoja wiara w ludzi , na tej wiarze przejechali się w Kambodrzy ,Europie w Afryce trwa wiara w ludzi na dobre , jaką mam mieć pewność że po tym dziadowstwie za 2 lata nie wykituję ? kto daje gwarancję ? kto bierze odpowiedzialność ? producent tego czegoś rząd -rządy ? nie nikt nie bierze odpowiedzialności są tylko słowa słowa w tych czasach znaczą tyle co rozjechane gówno na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 29.04.2021 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2021 Jeżeli nie masz zamiaru się doszkalać to się nie wypowiadaj w dziedzinach o których nic nie wiesz. Tak, komórki rakowe posiada każdy człowiek i ujawniają się w różny, przeróżny sposób i nie u każdego, są metody zwalczania raka ale one tylko spowalniają jego następstwa a nie likwidują całkowicie. ba, technologia jak poszła do przodu że w dna można stwierdzić procentowo ryzyko zachorowania na raka a nie mogą wynaleźć leku na nowotwora?? Ty się jeszcze doszkol z covida bo wytłumacz mi dlaczego jedni ludzie umierają na covida a inni przechodzą łagodnie czy bezobjawowo. Covid tez nie zabija, nie jest śmiertelny wirus. Czyli tak jak mówilem rak to twoje własne komórki czyli sam siebie zabijasz. Nie wypowidam sie na temat raka mówię jak sądzę . Mój stan wiedzy nei wpłynie w żaden sposób w tym temacie. Uważam że ej mlepiej i ruszam się więcej niż większość populacji i tyle w temacier raka. Ejca ma w d.. nie interesuje mnie. O COVidzie już było dość napisane czekam na szczepionkę i gnić folje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 29.04.2021 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2021 Mnie wakacje walą , ja mogę nawet rok z zagrody nie wychodzić tylko niech kanalie się odwalą odemnie wzrusza mnie twoja wiara w ludzi , na tej wiarze przejechali się w Kambodrzy ,Europie w Afryce trwa wiara w ludzi na dobre , jaką mam mieć pewność że po tym dziadowstwie za 2 lata nie wykituję ? kto daje gwarancję ? kto bierze odpowiedzialność ? producent tego czegoś rząd -rządy ? nie nikt nie bierze odpowiedzialności są tylko słowa słowa w tych czasach znaczą tyle co rozjechane gówno na drodze Sam szacujesz swoje ryzyko ityle ja uważam że wiesze ryzyko przechorować. Po covidzie kupa zgonów kilka znałem po szczepionce brak jakichś poważnych informacji. Au ważam że trzeba przymuszać do szczepień bo nieszczepiony to ryzyko. Ja na przykład nie chciałbym aby gówniak z nieszczepione rodziny chodził do szkoły z moją córka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 29.04.2021 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2021 Wsumie to muszę podziękować folii dzięki takim ludziom szybciej dopchałem się do szczepionki gdyby było duże zapotrzebowanie to jeszcze kiblowałbym kilka mc w kolejce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 29.04.2021 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2021 A ty w dane PL wierzysz ? Bardziej, niż w białoruskie, tym bardziej, że są zbliżone do tego, co dzieje się w innych krajach No, ale Ty możesz wierzyć danym białoruskim. W to, że na Łukaszenke w ostatnich wyborach głosowało 85% uprawnionych też możesz. W końcu - dla kogoś je publikują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 29.04.2021 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2021 Nie przestrzelone. Pamiętasz że tak nazwie nieładnie gdy nastal aids to mówiono że to dżuma XX wieku i niemała panika była w tamtych latach wśród społeczeństwa. Gdyby aids był w dzisiejszych czasach to byłby rozsławiony przez media jak dzisiaj covid. A to nie ma już AIDS ? Jest tylko, każdy wie, że ryzyko zarażenia się jest marginalne. Panika była może wśród tych, co szprycowali się z jednej strzykawki i przeskakiwali z łóżka do łóżka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts