Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

Recommended Posts

Jaka wojna, czlowieku ? :)

Wyjedź nad morze, to zobaczysz wojnę - o miejsce pod koc i parawan na plaży :)

Przecież nawet stanu wyjątkowego nie było.

Jesli jest pandemia to jest wojna obowiązująca slużbę zdrowia wiec kogo konowały obchodza mają robić i wrazie potrzeby ginąć.

A jak się jedzie to się idzie ram gdzie ścierwa jak najmniej

Edytowane przez kulibob
  • Odpowiedzi 17k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To ta zewnętrzna, druga znacznie gorsza to wojna wewnętrzna. Człowiek wiary walczy z człowiekiem logiki i rozumu. Z podejrzeniem że sfrajerował kłując się. Ale w końcu było darmo. A darmo znaczy warto

Ja tu widzę wojne rozumu z falami kosmicznymi odbieranymi przez aluminiową folię nawiniętą na czerep :)

Jesli jest pandemia to jest wojna obowiązująca slużbę zdrowia wiec kogo konowały obchodza mają robić i wrazie potrzeby ginąć.

A jak się jedzie to się idzie ram gdzie ścierwa jak najmniej

Żałosne są te Twoje teksty.

SZkolony w Pl nakaz pracy 25 lat niech spłaca dług. A prywatna praca tylko po 8h w państwówce

Mało chętnych do nauki czy specjalizacji. Chcesz jeszcze odstraszać tych, co jeszcze maja ochotę?

Ponad 20% lekarzy osiągnęło wiek emerytalny. Już mamy tragedię - a niech zechcą sobie odejść na emeryturę, to będziemy chodzić do znachorów.

Stało się, stało się to co miało się stać

Po pełnym zaszczepieniu, nosz, kur... mać

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2021-07-05/wariant-delta-kwarantanna-nawet-dla-zaszczepionych/

:jawdrop: Ale biznes szczepionkowy nadal ma się w najlepsze.Bardzo wielu ludzi zaczęło chodzić po mieście w maseczkach od czasu straszenia "Delta".

I tak jak sobie tu szczepionkowcy uświadomili, że lekarze i urzędnicy temat pogłębiają bo mają z tego przyjemne korzyści finansowe.

Ale jak ktoś chce żyć normalnie to też się da.

Róbta co chceta - taki kraj. Ale skrobniemy od Ciebie za to co się da.

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2021-07-05/wariant-delta-kwarantanna-nawet-dla-zaszczepionych/

I w czym problem

Mało chętnych do nauki czy specjalizacji. Chcesz jeszcze odstraszać tych, co jeszcze maja ochotę?

Ponad 20% lekarzy osiągnęło wiek emerytalny. Już mamy tragedię - a niech zechcą sobie odejść na emeryturę, to będziemy chodzić do znachorów.

60k miesięcznie niechca sie uczyć :bash:

60k miesięcznie niechca sie uczyć :bash:

W bajki wierzysz?

Jak tak, to się ucz na lekarza. I zobaczysz 60k zl/mies - jak będziesz wziętym chirurgiem plastycznym z własną kliniką. I jak Cię wezmą w kamasze do walki z Covid to będziesz liczyl straty, a nie zarobki.

W bajki wierzysz?

Jak tak, to się ucz na lekarza. I zobaczysz 60k zl/mies - jak będziesz wziętym chirurgiem plastycznym z własną kliniką. I jak Cię wezmą w kamasze do walki z Covid to będziesz liczyl straty, a nie zarobki.

No przecież naczelny foliarz twierdzi że tyle w szpitalach dają oczywiście z nadgodzinami.

Ja już za stary jestem i interesu w tym nie mam aby na lekarza się uczyć. A mnie nie wezmą do walki z covid . Jestem dobrym leserem L4 nawet z SORu wyciągałem na prawy staaw skokowy wystarczył siniak a poźniej u pierwszego kontaktu przeciągałem , dla wojska kategorię D miałem dam sobie rade inni zemnie walczyć będą. Nawet zwolnienie z Wf na półroku miałem na recepcie kupionej za 5zł w technikum dawne dzieje.

No cóż ale tak mają robaki pod kamieniem

Edytowane przez kulibob

Zbastuj z tą folią pewnie tyle nawinąłeś wokół głowy że mózg się przegrzewa, Stąd te wykluwanie sobowości mnogiej. Poproś ślubną niech okłady z namaczanego rzemienia z grzbietu krowy z rozmachem ci na plecy przykłada. Wtedy wrośnięty kołtun w warstwy folii śniadaniowej puści. I liczne globusy odpuszczą. Ujrzysz świat taki jakim jest.

Iświat uśmiechnie się do Kuliboba, wszyscy staną się przyjaźni i sympatyczni

No przecież naczelny foliarz

Odniosłem wrażenie, że polemizujesz z nim. Pomyliłem się?

Ja już za stary jestem i interesu w tym nie mam aby na lekarza się uczyć.

Jak popracujesz do 90 urodzin to ile sześćdziesiątek miesięcznych nastukasz nawet, jak studia i specjalizacja zajmą 15 lat?

Jak popracujesz do 90 urodzin to ile sześćdziesiątek miesięcznych nastukasz nawet, jak studia i specjalizacja zajmą 15 lat?

Nie rozumiesz chłopie 60k/mc tak podają przynajmniej szpece. Dwa lata harówy i już pomału e rejentostwo można wchodzić

Polemizować. Niema z kim przecież wiem gdzie żyje zbyt wielu ludzi znam na państwowym garnku a dowódca antyszczepionkowy mi o 60k/mc pierdoły opowiada

Edytowane przez kulibob

Już się z tego pomysłu wycofują geniusze.

Zbastuj z tą folią pewnie tyle nawinąłeś wokół głowy że mózg się przegrzewa, Stąd te wykluwanie osobowości mnogiej. Poproś ślubną niech okłady z namaczanego rzemienia z grzbietu krowy z rozmachem ci na plecy przykłada. Wtedy wrośnięty kołtun w warstwy folii śniadaniowej puści. I liczne globusy odpuszczą. Ujrzysz świat taki jakim jest.

I świat uśmiechnie się do Kuliboba, wszyscy staną się przyjaźni i sympatyczni

bo i Kulibob będzie sympatyczny światu