Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak zwykłe propaganda dla TVPis a nic nie zrobią w tym temacie,dopóki rządzą oszołomy nacjonalistyczne typu Ziobro, Kowalskie, Nijakie kaczomafiozi..

Jakoś dziewczyny i kobiety od razu zaczęli palowac, nawet w cywilu pałkami teleskopowymi a przed kościołami cały czas była obstawa policji.

Pytam się, gdzie ta brygada co wtedy ?

Tego normalny człowiek nie zapomni...

Doskonała jakość. Ciekaw jestem, może ktoś podpowie, jakim zestawem do monitoringu został ten film zrealizowany :-?:popcorn:

Ten artykuł bije po oczach głupotą już w tytule.

bo to artykulik który ma zwracać uwagę i w niego kliknąć... takie mamy dziennikarstwo :) i to widać w mediach głównego nurtu jak i u wynalazków.

Prawdą jest, że od dłuższego czasu jak ktoś nie zgadza się z przyjęciem szczepionki - z automatu dostaje łatkę antyszczepionkowca, foliarza, płaskoziemca it pewnie jeszcze coś by się znalazło.

Wszędzie wrogowie.

Jak się żyje z syndromem oblężonej twierdzy? Da się funkcjonować?

Jakby nikt mojej twierdzy nie oblężal byłbym szczęśliwszy. Niestety zawsze znajdą się jakieś kanalie, które wiedzą lepiej co jest dla mnie i mojej rodziny dobre.

A z drugiej strony każdy zaszczepiony jest uważany za mutanta, leminga, frajera, niewolnika...

Przecież nie byłoby tego wszystkiego gdyby nie przymus. Chyba się zgodzisz.

Przy innych chorobach/szczepieniach brak takiej "chorej solidarności" "zaszczep się, bo ja się szczepiłem" inaczej moja szczepionka nie będzie działać.

Ja chcę wolny wybór. Tzn, ja wole umrzeć na covid, a Ty na NOPy od szczepionki. Z czym problem doktorku :D.

Przecież nie byłoby tego wszystkiego gdyby nie przymus. Chyba się zgodzisz.

Jaki przymus? Kogoś pod lufami karabinów doprowadzili do punktu ?

A Ty ukrywasz się w lesie, żeby po Ciebie nie przyszli ?

Jakby nikt mojej twierdzy nie oblężal byłbym szczęśliwszy. .

Masz w sobie coś z Don Kichota :lol:

Edytowane przez fotohobby