Arturo1972 11.08.2021 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 (edytowane) Arturo, ty komunę znasz tylko z opowieści no i ze źródeł z netu:D powielasz i wierzysz w to co jacyś narwani redaktorzy napisali. I problem masz taki że non stop jedno i to samo piszesz, żyjesz w jakieś matni? W przeciwieństwie do Ciebie w 1989r i przed, byłem niewiele młodszy od Ciebie dzisiaj. Być może na wsiach wschodniej Polski przed 89r pracowało się w peegieerech czy pasło owce i krowy na polach ale w miastach ZOMO chodziło po ulicach i jeździły czołgi, krów nie było, za to na murach pisało się TVP LZE, PZPR k...,za które ZOMO palowalo i takich pal zebrałem trochę,w Gliwicach... Pamiętam jak Jaruzelski (Kaczyński) zabrał mi teleranek rano w niedzielę w 81r,pamiętam jak w 88r byłem na dużej demonstracji w Gliwicach i jak nas rozganiali... Tak samo jak w zeszłym roku... Niedaleko mnie(dawna ul.Kosciuszki)stacjonowała jednostka pancerna, widziałem z balkonu jak w noc przed stanem wojennym czołgi jechały na pacyfikacje. Także badaj tam jako Być może wschodnia Polska B tego dzisiaj nie czuje bo po wsiach i po polach ZOMO nie biegało a do szkół gaz łzawiący się nie wdzierał po demonstracjach rocznic sierpniowych a w TVP jak dzisiaj w TVPis mówili, że jest cudownie w Polsce i ,że wrogowie i zdrajcy z zachodu robią prowokacje... Dlatego na wsiach zabitych dechami i w małych miastach, wśród ludności bez wykształcenia i mało inteligentnych PIS=PZPR wygrywa w głosowaniach... Edytowane 11 Sierpnia 2021 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gik 11.08.2021 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 W przeciwieństwie do Ciebie w 1989r i przed, byłem niewiele młodszy od Ciebie dzisiaj. Być może na wsiach wschodniej Polski przed 89r pracowało się w peegieerech czy pasło owce i krowy na polach ale w miastach ZOMO chodziło po ulicach i jeździły czołgi, krów nie było, za to na murach pisało się TVP LZE, PZPR k...,za które ZOMO palowalo i takich pal zebrałem trochę,w Gliwicach... Pamiętam jak Jaruzelski (Kaczyński) zabrał mi teleranek rano w niedzielę w 81r,pamiętam jak w 88r byłem na dużej demonstracji w Gliwicach i jak nas rozganiali... Tak samo jak w zeszłym roku... Niedaleko mnie(dawna ul.Kosciuszki)stacjonowała jednostka pancerna, widziałem z balkonu jak w noc przed stanem wojennym czołgi jechały na pacyfikacje. Także badaj tam jako Być może wschodnia Polska B tego dzisiaj nie czuje bo po wsiach i po polach ZOMO nie biegało a do szkół gaz łzawiący się nie wdzierał po demonstracjach rocznic sierpniowych a w TVP jak dzisiaj w TVPis mówili, że jest cudownie w Polsce i ,że wrogowie i zdrajcy z zachodu robią prowokacje... Dlatego na wsiach zabitych dechami i w małych miastach, wśród ludności bez wykształcenia i mało inteligentnych PIS=PZPR wygrywa w głosowaniach... i Według Ciebie stacja TVN pokazuje nam prawdę... Ze wszystkich stacji które miałem nie przyjemność oglądać TVN pierze mózgi najgorzej.... Jak można znaleźć cień logiki w TVpis to od TVN przechodziły mnie ciarki. Moi klienci który to oglądają są najbardziej przestraszeni z powodu pandemii. Najbardziej antypolska TV jaką można sobie wymarzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 11.08.2021 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 Trzy adekwatne cytaty z przykładów,sprzed 4 lat ale można je mnożyć porównując PIS do PZPR i ustroju sprzed 1989r. Kto żył przed 1989r nie musi tego czytać bo doskonale o tym wie,ja żyłem przed 1989r... "Sądami straszy się także dziennikarzy. Z mediów publicznych wielu wyrzucono, a teraz pojawiła się zapowiedź, że niepublicznymi rządzący zajmą się na jesieni. To jest ewidentna pogróżka. Inaczej tego nazwać nie można. Coraz częściej w przestrzeni publicznej komunikacja z władzą odbywa się nie poprzez dialog, konsultacje czy rozmowy, ale przez wskazanie palcem, napiętnowanie. Jak za PRL". "Prawników, którzy decydowali się na współpracę z PKWN, otaczał ostracyzm. Nie podawano im ręki. Siłą rzeczy komuniści sięgnęli do zasobów Polski B, mniej wykształconej, tradycyjnej, pełnej urazów. Tam szukano funkcjonariuszy systemu, oferując im niewyobrażalny wcześniej awans społeczny." "Drugi polega na tym, że niemal przez cały PRL Polaków wręcz szczuto na obcych. Tworzono poczucie zagrożenia a to imperializmem, a to remilitaryzującymi się Niemcami, a to Adenauerem, a to sojuszem izraelsko-amerykańskim. Żyliśmy w twierdzy obleganej przez zachodnich Hunów, którzy zaraz przyjdą gwałcić nasze kobiety. Taki był przekaz władzy, która obiecała nas przed Hunami obronić." Całość super felietonu sprzed 4 lat: https://www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/1715924,1,ile-w-rzadach-pis-jest-podobienstwa-do-czasow-prl.read W TVPis i Dzienniku Telewizyjnym tego nie usłyszysz i nie zobaczysz Nierządowi Polin do komuny duzo brakuje . Zwłaszcza w kompetentnym zarządzaniu i planowaniu. W każdym powiatowym czy potem wojewódzkim istniał oddział zakażny . Najczęściej pusty z braku pacjentów. Ale czekał gotowy na zarazę. W Krakowie nawet do niedawna takowy istniał. Ale wolni niepodlegli politycy przerobili go na biurowiec. W każdej karetce siedział młody lekarz dziś młodziak kończy medycynę i nie ma ofert na specjalizację bo to groziłoby spadkiem dochodów zasiedziałych lekarzy. A co do kształtowania zagrożeń zobacz na dzisiejszy świat co 4 Polak robi na swoim dla Niemca reszta robi u Niemca. Weź cokolwiek kup do żarcia a będzie gorsze niż to samo dla Niemca. Ot GG bis. Psom zakazali biegać na swobodzie, a i one i krowy znakowane. Za komuny widziałem grubasa było wiadomo chory, a teraz możesz jeść kromkę chleba dziennie i tyjesz tyle chemii. Organizm broni się zamykając toksyny w komórkach tłuszczowych, nie nadąża pozbywać się toksyn naturalnie i przez skórę. Tyle tego jest. A co do oglądania to ja tutaj się pluję o śmiertelnie groźnym zagrożeniu Covidzie . Nadajesz jotka w jotkę Popisowską propagandę covidową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 11.08.2021 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 https://charleseisenstein.substack.com/p/mob-morality-and-the-unvaxxed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 11.08.2021 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 (edytowane) i Według Ciebie stacja TVN pokazuje nam prawdę... Ze wszystkich stacji które miałem nie przyjemność oglądać TVN pierze mózgi najgorzej.... Jak można znaleźć cień logiki w TVpis to od TVN przechodziły mnie ciarki. Moi klienci który to oglądają są najbardziej przestraszeni z powodu pandemii. Najbardziej antypolska TV jaką można sobie wymarzyć. To teraz będzie niemiecka, PIS lubi Niemców.... Właśnie dla takich jak Ty,PIS stanowi prawo... Edytowane 11 Sierpnia 2021 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 11.08.2021 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 i Według Ciebie stacja TVN pokazuje nam prawdę... Ze wszystkich stacji które miałem nie przyjemność oglądać TVN pierze mózgi najgorzej.... Jak można znaleźć cień logiki w TVpis to od TVN przechodziły mnie ciarki. Moi klienci który to oglądają są najbardziej przestraszeni z powodu pandemii. Najbardziej antypolska TV jaką można sobie wymarzyć. Jeżeli jakaś TV pierze najgorzej to chyba znaczy że najbardziej nieskutecznie czyli kiepsko pierze. PS Poglądy polityczne wymieniajcie sobie na PW a nie w tym temacie o covid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 11.08.2021 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 PS Poglądy polityczne wymieniajcie sobie na PW a nie w tym temacie o covid. To raczej prośba powinna być skierowana do Arturka bo nikt jak tylko on wszczyna dyskusje polityczne, a że inni się w to wciągają to już tylko świadczy o tym że nie mogą się powstrzymać od skomentowania durnych i tych samych haseł jakie Arturo tu serwuje niezmiennie od początku istnienia w nowym wcieleniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 11.08.2021 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 PS Poglądy polityczne wymieniajcie sobie na PW a nie w tym temacie o covid. Niestety temat jest mocno polityczny ponieważ obecny rzad nie potrafi wziąć godzilian za morde i zrobić strzała w dupe. Ja już wymyśliłem masowe komory szczepienie dla takich osobników . Szczepienie wziewne szybko sprawnie i grupowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 11.08.2021 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 wypowiedz w sprawie sroviduuu= plandemia dzieki ktorej doi sie kase! z naszych podatkow za 20mln legalnie na konto = tez bym chyba powiedzial ze kagance trza nosic!= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 11.08.2021 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 wypowiedz w sprawie sroviduuu= plandemia dzieki ktorej doi sie kase! z naszych podatkow za 20mln legalnie na konto = tez bym chyba powiedzial ze kagance trza nosic!= Hmmm, sprzedajny jesteś? Tylko 20 milionów? PLN, EUR czy USD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 11.08.2021 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 To raczej prośba powinna być skierowana do Arturka bo nikt jak tylko on wszczyna dyskusje polityczne, a że inni się w to wciągają to już tylko świadczy o tym że nie mogą się powstrzymać od skomentowania durnych i tych samych haseł jakie Arturo tu serwuje niezmiennie od początku istnienia w nowym wcieleniu. A to jakiś problem zgłosić do moderacji post, w którym pogardliwie wyraża się o mieszkańcach jakiegoś regionu Polski ? Ja zgłaszałem chyba trzy takie wpisy i zawsze znikały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 12.08.2021 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 "Na luksusowym statku wycieczkowym Carnival Cruise Line wszyscy pasażerowie byli obowiązkowo „wyszczepieni” na Covid-19. Załoga, się ma rozumieć, również i owszem.Mimo to pojawiło się na nim „ognisko” koronawirusa. Odizolowano zakażonych pasażerów, a wszystkim nakazano założyć maski.A w przodującym Izraelu 95% zarażonych to wyszczepieńcy.Teraz opowiedz to typowemu Polakowi i obserwuj reakcję…" Za gajówką, a ja dodam wklej cytat covfrajerom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 12.08.2021 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 A w przodującym Izraelu 95% zarażonych to wyszczepieńcy. Teraz opowiedz to typowemu Polakowi i obserwuj reakcję…" Za gajówką, a ja dodam wklej cytat covfrajerom W czym niby ten Izrael ma być przodujący? Źródło Jakiej jest źródło Twoich informacji? I tej, że Izrael w czymś przoduje, i ze 95% zarażonych to wyszczepieńcy (cokolwiek to znaczy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 12.08.2021 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 A to jakiś problem zgłosić do moderacji post, w którym pogardliwie wyraża się o mieszkańcach jakiegoś regionu Polski ? Ja zgłaszałem chyba trzy takie wpisy i zawsze znikały. Bo Ty masz posłuch u Redakcji ja jak coś zgłaszałem to wszystko no prawie wszytko pozostawało na łamach forum, nie wiem po co, chyba dla potomnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 12.08.2021 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 Pewnie @fotohobby zgłasza posty które zgodnie z obowiązującymi zasadami FM powinny być kasowane a Ty zgłaszasz te posty które Tobie się nie podobają a ich treść jest zgodna z zasadami FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 12.08.2021 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 "Na luksusowym statku wycieczkowym Carnival Cruise Line wszyscy pasażerowie byli obowiązkowo „wyszczepieni” na Covid-19. Załoga, się ma rozumieć, również i owszem. Mimo to pojawiło się na nim „ognisko” koronawirusa. Odizolowano zakażonych pasażerów, a wszystkim nakazano założyć maski. A w przodującym Izraelu 95% zarażonych to wyszczepieńcy. Teraz opowiedz to typowemu Polakowi i obserwuj reakcję…" Za gajówką, a ja dodam wklej cytat covfrajerom Kłamstwo. Nie wszyscy pasażerowie byli "wyszczepieni". Powielasz kłamstwa. Może bezmyślnie a może celowo. https://edition.cnn.com/travel/article/carnival-cruise-line-covid-cases-mask-requirement/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.08.2021 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 Pewnie @fotohobby zgłasza posty które zgodnie z obowiązującymi zasadami FM powinny być kasowane a Ty zgłaszasz te posty które Tobie się nie podobają a ich treść jest zgodna z zasadami FM Swoje może zawsze kasować (choć cytaty pozostają) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 12.08.2021 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 Kłamstwo. Nie wszyscy pasażerowie byli "wyszczepieni". Powielasz kłamstwa. Może bezmyślnie a może celowo. https://edition.cnn.com/travel/article/carnival-cruise-line-covid-cases-mask-requirement/index.html Artur ty w końcu wyzwól rozum z tego panicznego strachu, do kina idziesz i paszport covidowy musisz mieć czy testy zaliczone. Ergo źródłem zarazy na statku byli wykłuci! Jedyny myk to istnienie kłutych solą fizjologiczną oni w majestacie prawa mają paszporty faktycznie mogą być nosicielami w końcu odflegmianie się czy okazjonalny kaszel - objawy standardowe dla koronawirusów. ALE JASNO DYSKREDYTUJE TE KŁUCIE NA SPOŁECZNIE NIEGROŹNĄ CHOROBĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 12.08.2021 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 (edytowane) ALE JASNO DYSKREDYTUJE TE KŁUCIE NA SPOŁECZNIE NIEGROŹNĄ CHOROBĘ Społecznie niegroźną? Jak to sobie uzasadniasz? Taki tweet MZ Liczba zajętych łóżek przez pacjentów COVIDowych 12 517. Wiesz, ile wszystkich łóżek w szpitalach zakaźnych było przed pandemią? Skoro choroba zajęła 4x więcej łóżek, niż było we wszystkich szpitalach zakaźnych przed pandemią, i to pomimo obostrzeń, to ma koszmarny wpływ na społeczeństwo, na służbę zdrowia, na dostęp do lekarzy i łóżek szpitalnych. Wyłącza też ogromną ilość ludzi z pracy. Edytowane 12 Sierpnia 2021 przez Kaizen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 12.08.2021 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 (edytowane) PS Poglądy polityczne wymieniajcie sobie na PW a nie w tym temacie o covid. Polityka tak przeniknęła do codziennego życia, że ciężko ją ominąć, nawet w takim "covidowym" temacie, gdzie jedni uważają wirusa za wymysł Sorosa,drudzy uważają, że to Putin rozszyfrował unicestwienie ludzkości i zamiane ich w małpy, jeszcze inni uważają, Ci spod znaku Brauna i zdrowasiek, że "Szczęść boże" i powierzają swoją marną postać cudotwórcy z niebios,narażając przy tym innych poważnych ludzi. A tu demokracja nam ucieka i jak kiedyś Radio Wolna Europa, nadawna zza granic Polski pozostanie... Aczkolwiek jakby ktoś chciał pogadać ze mną to nie na PW a oficjalnie, na profilu fb Nie boję się, nie sprzedaje się i nie ma na mnie haków,jak za PRL-u a dzisiaj jak za PRL-BIS Edytowane 12 Sierpnia 2021 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts