robos2234 13.11.2021 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Do gazu Hitler by zrobił porządek w sumie wasze stanowisko jest coraz bardziej hitlerowskie ... Na siłę i już kto nie chce niech zdycha z głodu w domu niech nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robos2234 13.11.2021 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Szczepionki tez nie szczepisz się dobrowolnie nie musisz chodzić do kina, restauracji, szpitala poza ratowaniem życia, sklepu, nikt cię nie chce twój wybór Jest wolność czy już nie ? Czy tylko wtedy kiedy pasuje ? Masz prostackie myślenie hitlerowskie... A do kina chodzę do teatru też a i jakbyś nie wiedział wszyscy siedzą bez maseczek xD w sądzie wygrałem o głupia maseczkę także ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robos2234 13.11.2021 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Boisz się wychodzić jak jesteś zaszczepiony to siedź w domu !!! Czego się boisz ? Przecież jesteś zaszczepiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robos2234 13.11.2021 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Sami się plączecie niby zaszczepieni 10 dawkami a dalej starcie w gacie xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robos2234 13.11.2021 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Ministerstwo Zdrowia wydłuża ważność certyfikatów covidowych dla osób, które przyjęły trzecią dawkę szczepienia przeciwko COVID-19. Certyfikat będzie miał ważność przez rok od momentu przyjęcia trzeciej dawki. - Wydłużenie okresu ważności certyfikatu dokonujemy w oparciu o rekomendację Rady Medycznej – tłumaczy szef resortu zdrowia Adam Niedzielski Będziecie się szczepić co roku xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 13.11.2021 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Do gazu Hitler by zrobił porządek w sumie wasze stanowisko jest coraz bardziej hitlerowskie ... Na siłę i już kto nie chce niech zdycha z głodu w domu niech nie wychodzi Ja już dawno proponowąłe komory szczepienne aby przyspieszyć szczepienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 13.11.2021 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Jest wolność czy już nie ? Czy tylko wtedy kiedy pasuje ? Masz prostackie myślenie hitlerowskie... A do kina chodzę do teatru też a i jakbyś nie wiedział wszyscy siedzą bez maseczek xD w sądzie wygrałem o głupia maseczkę także ... Wolność się kończy gdy pojawia się mój interes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 13.11.2021 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Boisz się wychodzić jak jesteś zaszczepiony to siedź w domu !!! Czego się boisz ? Przecież jesteś zaszczepiony Mam nadzije że niedługo was przeorają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 13.11.2021 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Będziecie się szczepić co roku xD Na grypę też są szczepienia co roku więc w czym problem? Najlepiej się będzie szczepić na początku października przed sezonem chorobowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 13.11.2021 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Mam nadzije że niedługo was przeorają Nooo... Przyjdą jacyś ONI z TWOIMI pogladami i...? kałachem?... bejsbolem?... Moze w kilku? I co mi zrobią? Nieporządek? Zajrzałbyś razem z NI MI do mine. Obiecuję tak strzelać abys mógł POOGLĄDAĆ co z reszta zrobię. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 13.11.2021 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Wolność się kończy gdy pojawia się mój interes Twój interes się kończy tam gdzie mój się zaczyna, baranie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 13.11.2021 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Masz nasrane w głowie nie ma sensu z takimi prostymi ludźmi rozmawiać bez odbioru... Przecież to bardzo skomplikowany przypadek! Nie umniejszaj jego przypadłosci... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 13.11.2021 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Nooo... Przyjdą jacyś ONI z TWOIMI pogladami i...? kałachem?... bejsbolem?... Moze w kilku? I co mi zrobią? Nieporządek? Zajrzałbyś razem z NI MI do mine. Obiecuję tak strzelać abys mógł POOGLĄDAĆ co z reszta zrobię. Adam M. Nie boje się podstarzałych ramoli ze zwichnietym mózgiem. Poza tym zrobią to inni ja niemam w tym interesu brudzić sobie łap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 13.11.2021 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 (edytowane) Co za idiotyzm? Przecież zaszczepieni przechodzą zakazenie tak łagodnie, ze go nie zauwazają! PO CO IM SZPITAL?!!! No, chyba żeby nie, to... W dupę wsadził te szczepionki! No, nie... Nie w dupę! W śmietnik!!!!!! Adam M. "Po co im szpital? " Najwyraźniej Tobie trzeba jak dziecku... Ok - wyobraż sobie, ze każdemu może przytrafić sie tzw "stan nagły". O podłożu kardiologicznym, neurologicznym, czy nawet komunikacyjnym (wypadek samochodowy). I doprawdy -wolałbym, aby w tym momencie SORy, OIOMy, oddziały szpitalne nie były zapchane osobami, które z uwagi ma brak szczepienia wymagają dłuższej i bardziej intensywnej hospilalizacji. Podczas trzeciej fali wujek mojej żony dostał sie do szpitala. Powinien na oddział gastroenterologiczny, bo miał krwawienie z odbytu, ale na gastro leżeli covidowcy, wiec polozyli go na internie i leczyli zachowawczo. Przeżył, ale mówił, że z uwagi na obłożenie szpitala opieka nad chorymi była żadna. Edytowane 13 Listopada 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 13.11.2021 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 To wyjasnijcie mi jedno cwaniacy dlaczego ubezpieczyciele nie chcą ubezpieczać z powodu powikłań Możesz podać przykład odmowy wypłaty świadczenia przez ubezpieczyciela ? Np - ktoś jest ubezpieczony na wypadek zawału mięśnia sercowego, szczepi się i po trzech tygodniach przechodzi zawał. Ubezpieczyciel nie wypłaci mu należnego odszkodowania ? Ciekawe rzeczy tu zacząłeś wypisywać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robos2234 13.11.2021 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Poczytaj jak unikają potwierdzeń zgonów z powodu szczepień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 13.11.2021 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Ja zadałem proste pytanie: Możesz podać przykład odmowy wypłaty świadczenia przez ubezpieczyciela ? podałem nawet hipotetyczny przykład. Więc proszę o linka. A na liście NOP jednak widzę jakieś zgony, więc potwierdzenia są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robos2234 13.11.2021 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Ja też zadałem proste pytanie... Jak mają wypalić odszkodowanie jak nikt nie chce potwierdzić że ktoś zmarł z powodu szczepień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robos2234 13.11.2021 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Pozatym całe dwa lata chodzę bez maseczki Całe życie leczę się prywatnie więc jak już zachoruje na tego pseudo covida to opieka w szpitalu należy mi się jak psu buda XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 13.11.2021 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 (edytowane) Ja też zadałem proste pytanie... Jak mają wypalić odszkodowanie jak nikt nie chce potwierdzić że ktoś zmarł z powodu szczepień Nie widziałem, żebyś zadał takie pytanie. Przypominam - pytania kończymy znakiem "?" Jeszcze raz. Napisałeś: To wyjasnijcie mi jedno cwaniacy dlaczego ubezpieczyciele nie chcą ubezpieczać z powodu powikłań Podaj mi opisy takich przypadków, bo ja nie znam. Nie znam przypadków, że ubezpieczyciel nie chce ubezpieczyć (np z zgon z uwagi na zawał mięśnie serowego) osobę zaszczepioną. Ale może Ty wiesz. Więc jacy konkretnie ubezpieczyciele - będę wiedział, kogo unikać. Edytowane 13 Listopada 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts