Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

Recommended Posts

A moja żona, też w służbie zdrowia,jako sekretarka medyczna(...)

Aha, czyli to jest to Twoje "medyczne" źródło informacji o covidzie :)

Może jeszcze palaczom w szpitalach powinni dać dodatek covidowy, co?

• Odpowiedzi 17k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aha, czyli to jest to Twoje "medyczne" źródło informacji o covidzie :)

Może jeszcze palaczom w szpitalach powinni dać dodatek covidowy, co?

Brat o podejściu fojarskim to raczej też nie jest dobre źródło :)

Prosimy uczestników dyskusji o refleksję.

Jakichś konkretnych macie na myśli? czy to takie redakcyjne "słowo na niedzielę" dla wszystkich, którzy "udzielają się" w tym wątku?

od tygodnia jestem chory na covida. przechodzę to jak mocną grypę. kaszel katar dreszcze osłabienie. troche już przechodzi ale nadal leżę pod kołdrą poce się i odpoczywam. zaraziłem kilka osób dookoła. bo w pierwszym dniu myślałem że to zwykłe przeziębienie i zlekceważyłem.

dodam że pol roku temu miałem dwie szczepionki phizera

Nie banując Szurów propagujących śmierć przykładacie do tego łapę

Ja tobie bym bana strzelił na 6 miesięcy za te bzdury które wypisujesz od samego początku ,

od tygodnia jestem chory na covida. przechodzę to jak mocną grypę. kaszel katar dreszcze osłabienie. troche już przechodzi ale nadal leżę pod kołdrą poce się i odpoczywam. zaraziłem kilka osób dookoła. bo w pierwszym dniu myślałem że to zwykłe przeziębienie i zlekceważyłem.

dodam że pol roku temu miałem dwie szczepionki phizera

Ja żadnej tak zwanej protoszczepionki nie przyjąłem i nie przyjmę a moje chorowanie trwało niespełna 1 dzień gorączki nic poza tym to obecnie , żona miała w grudniu i nie dostałem tego , wg mnie przerost formy nad treścią i to zauważono już chyba bo po kolei coraz więcej krajów wycofuje wszystkie wariactwa o czym u nas jakoś mało się mówi .

Ja żadnej tak zwanej protoszczepionki nie przyjąłem i nie przyjmę a moje chorowanie trwało niespełna 1 dzień gorączki nic poza tym to obecnie , żona miała w grudniu i nie dostałem tego , wg mnie przerost formy nad treścią i to zauważono już chyba bo po kolei coraz więcej krajów wycofuje wszystkie wariactwa o czym u nas jakoś mało się mówi .

Bo w cywilizowanych krajach masz wysokie wyszczepinie i szkodliwość covida znacznie spadła

Pierdoły na resorach dobrze wiesz więc nie udawaj durnia , to polityka a nie gospodarka kiedy ty chłopie otrzeźwiejesz ? wyjdź z letargu medialnego .

To mój interes anie poityka . Mediami (tv) się nie interesuje.Interesuje mnie jak tu parę złotych więcej wycisnąć. Tematy główne ile RPP podniesie stopy im więcej tym lepiej. i czy ruski zatakują Ukrainę tak to dobrze (tanie zakupy) nie też dobrze (mniejsze ryzyko). Obecny stan jest zły niepewność.

Codo covida anty DDM anty szczepionkowcy to zło, szkodniki i nic więcej

Edytowane przez kulibob
To mój interes anie poityka . Mediami (tv) się nie interesuje.Interesuje mnie jak tu parę złotych więcej wycisnąć. Tematy główne ile RPP podniesie stopy im więcej tym lepiej. i czy ruski zatakują Ukrainę tak to dobrze (tanie zakupy) nie też dobrze (mniejsze ryzyko). Obecny stan jest zły niepewność.

Codo covida anty DDM anty szczepionkowcy to zło, szkodniki i nic więcej

Ruski maja w dupie Ukrainę , to jankesom zależy aby tam ferment był wszak jedwaby szlak tam miał iść a to straty niepoczytane więc myśleć myśleć , zablokować dostawy wszelkimi możliwymi sposobami , Gdzie jankesy tam tysiące istnień,Libia,Irak,Syria i tak dalej nie wspomnę o emigrantach , o covid też szło by porozmawiać ale kogo to interesuje .

Prosimy uczestników dyskusji o refleksję.
Refleksja jest taka, że cenzura usuwa posty, w których nie było nic złego, tylko o tym że d2d, fotohobby i kaizen pracują tu na zmiany w obronie pandemii. Panowie, dobrze płacą przynajmniej?
Refleksja jest taka, że cenzura usuwa posty, w których nie było nic złego, tylko o tym że d2d, fotohobby i kaizen pracują tu na zmiany w obronie pandemii. Panowie, dobrze płacą przynajmniej?

Wiesz jak to działa , wszystkie media dostają milionowe granty na szerzenie grozy covidowej , nie wiem czy to forum też dostaje a jeśli nie to aby się nie narażać na krytykę przynajmniej i tak źle i tak źle .

Ruski maja w dupie Ukrainę , to jankesom zależy aby tam ferment był wszak jedwaby szlak tam miał iść a to straty niepoczytane więc myśleć myśleć , zablokować dostawy wszelkimi możliwymi sposobami , Gdzie jankesy tam tysiące istnień,Libia,Irak,Syria i tak dalej nie wspomnę o emigrantach , o covid też szło by porozmawiać ale kogo to interesuje .

korwinowe mundrości?

Jaka ta twoja logika to obserwuję od prawie 2 lat jednym słowem żenada .

Wystarczy spojrzeć na twój awatar. Ja się z konfy wyleczyłem poza paroma słusznymi ideami to intelektualne dno

Edytowane przez kulibob