d7d 09.10.2020 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2020 ZROZUMIAŁE? Jednak za trudne. Dżin to można ewentualnie pić. PS Nie pij więcej albo nie pisz więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 09.10.2020 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2020 ZROZUMIAŁE? Jednak za trudne. Dżin to można ewentualnie pić. PS Nie pij więcej albo nie pisz więcej Autokorekta na tel. zadziałała. To moze tak jak nie łapiesz i dalej nie rozumiesz. Ubierz trzy sztuki, zlej sie w te majty. Tak ze dwa razy. Chodź 15 min. Chociaż niektórzy mówią ze 30 min. Ściągnij. Oczywiście odpowiednio. Schowaj do placka. Następnie ubierz i wiadomo lej kilka razy dalej w te majty. Ps. Dlaczego trzy? Zapewne wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 09.10.2020 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2020 To jak grochem o ścianę. Moje jest mojsze. Znów kłania się klasyka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 09.10.2020 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2020 (edytowane) To jak grochem o ścianę. Moje jest mojsze. Znów kłania się klasyka: Dokładnie i to wężykiem. Ps. Miłej nocy. Tylko uważaj nas sny, bo niektórzy to dziwne sny maja o jakiś tam pampersach. Edytowane 9 Października 2020 przez vvvv Ps. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.10.2020 02:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Ja kto jakim? d7d Jak myślisz dlaczego jego drugie wcielenie na tym forum ma ksywkę d7d? Czekaj ,czekaj coś w tej naszej pandemii jest niezrozumiałe. Najpierw oburzasz się ,że ktoś ci wytyka wielonickowość i podnosisz larum ,że to nieprawda strasząc bananami i regulaminem , a teraz sam niekonsekwentnie jak dzidziuś innemu przypisujesz drugie wcielenie. Twój duch bojowy do kłamliwej walki jest w pełni uzasadniony. Załóż machę ,zdezynfekuj łapy i stań od lustra 2 m. Kogo tam widzisz ? Ja wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.10.2020 03:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Przykład z majtami fajny . Wkradł się tam jeden błąd .Człowiek o aspiracjach powiedzmy umiarkowanych idący z higieną osobistą za pan brat odróżnia się od zasikańca tym ,że zdejmuje z du........pierze - dezynfekuje i może nosić dalej. Co tu rozumieć . Czystość osobista albo nabyta albo jej nie ma tak jak u niektórych adwersarzy tego wąciu. Po co żyć w brudzie jak przy małym nakładzie można bez. Macha na ryjek ,dup...ko umyte , łapska także i wtedy można chodzić 5 m od brudasków. Bo taki nie rozumiejący tego obostrzenia zrobi odwrotnie bo go nie nauczono kultury osobistej w zachowaniu - odniesieniu do innych .Czyli nie założy mach , nie umyje łap , nie będzie trzymał dystansu bo chudy byk wie co tan "czysty inaczej" wydala z twarzo - czaszki albo co ma na łapach. O majtach już nie wspomnę. Refleksja jest taka ,że to oni się boją zarazy. Powiadam Wam z daleka od anty maseczkowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irqul 10.10.2020 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Oglądałem spot z prof. Simonem. Powiedział, że Covid pokarał dwóch grzeszników Chorobą za brak Wiary w Covida. Mało się mówi o drugim filarze walki z coronawirusem. Przy każdym wejściu stoi Dyspenser i wchodzący dokonują rytuału dotknięcia, z symbolicznym gestem umycia rąk. Najbardziej covidobojni psiukają Kroplę, agnostycy tylko dotykają , niewierzący odwracają głowę. Przykro to stwierdzić, ale filar się chwieje i bez postawienia przy nim milicjanta upadnie!! Covid jest, są covidianie, czy raczej covidianiści, bo obiektem kultu jest Zło i zasadom bliżej do satanizmu niż chrześcijaństwa. To już nie sekta, a religia. Prorocy, kaznodzieje, męczennicy, wyznawcy, celebra, no i to co najważniejsze- pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 10.10.2020 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Nasz bohater narodowy sam kiedyś był antycovidianinem, ale to było jeszcze w czasie kiedy myślał, że wirus uciekł z laboratorium chińskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.10.2020 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Oglądałem spot z prof. Simonem. Powiedział, że Covid pokarał dwóch grzeszników Chorobą za brak Wiary w Covida. Mało się mówi o drugim filarze walki z coronawirusem. Przy każdym wejściu stoi Dyspenser i wchodzący dokonują rytuału dotknięcia, z symbolicznym gestem umycia rąk. Najbardziej covidobojni psiukają Kroplę, agnostycy tylko dotykają , niewierzący odwracają głowę. Przykro to stwierdzić, ale filar się chwieje i bez postawienia przy nim milicjanta upadnie!! Covid jest, są covidianie, czy raczej covidianiści, bo obiektem kultu jest Zło i zasadom bliżej do satanizmu niż chrześcijaństwa. To już nie sekta, a religia. Prorocy, kaznodzieje, męczennicy, wyznawcy, celebra, no i to co najważniejsze- pieniądze. Przepraszam po co policjant Ci potrzebny jak wystarczy odrobina świadomości , kurtuazji w minimalnym stopniu i minimum podporzadkowania rządzącym choćbyś nie wiem jak ich nie trawił i nienawidził ,że np. Ciebie nie rozumieją. Podawałem już przykład z kibelka w markecie jak to czyścioszki nie myją łapsk jak wyłazi taki po załatwieniu potrzeby fizjologicznej. Nie ma tam płynów dezynfekcyjnych tylko zwykłe mydło i woda ,papier i suszarka z bakteriami bo woda tam gnije. Wyjdzie taki czysty inaczej ten przeciwnik wszystkiego anty maseczkowy covidowiec z bakteriami na łapach i udaje ,że jemu to mogą i ,że ma na to wy....e. Świadomość i minimum kultury osobistej w powiazaniu z higieną bo za chwile taki bru....das rozniesie jakieś nowe choróbska. Od tego zaczyna się epidemia - pandemia ,a tyle np. trąbiono o chorobie brudnych rąk .Nie chcecie nie wkładajcie i nie myjcie itp. zarośniecie brudem i po całej chałupie rozniesiecie bakterie. To są skrajne przykłady jak można olać temat żeby potem cierpieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 10.10.2020 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Rączki należało myć również przed pandemią, przede wszystkich po wyjściu z klopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 10.10.2020 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2020 (edytowane) Jestem po pogaduszce z kumplem z Norwegii. Tam w mediach nie ma praktycznie nic na temat covida i w namordkach nikt nie musi chodzi. Żyją normalnie. Jedynie jak od czasu do czasu jak włączy polskie radio to słyszy "przerażające" informacje o "zabójczym" wirusie. No i mówił, że bezrobocie wzrosło u nich z 4 do 20%. A nie do 25% czasem :) https://www.pb.pl/spadlo-bezrobocie-w-norwegii-998161 Czy z tego powodu też urządzają "wielomilionowe demonstracje" i to "co chwila" ??? Edytowane 10 Października 2020 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.10.2020 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Rączki należało myć również przed pandemią, przede wszystkich po wyjściu z klopa. Czytasz co pisze do takich jak ty ? Czytasz ? Cały czas trzeba myć łapska nie tylko przed pandemią . Weź bo sobie coś pomyślę. Wystarczy odrobina instynktu samozachowawczego i po pandemii . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 10.10.2020 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Ja kto jakim? d7d Jak myślisz dlaczego jego drugie wcielenie na tym forum ma ksywkę d7d? Wiesz, gdybym jechał na dwa fronty, byłbym ciężkim idiotą, cięższym od Ciebie, który jedzie tu na trzecim nicku, który wykasował wszystkie posty z poprzednich wcieleń i systematycznie kasuje posty z aktualnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 10.10.2020 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Wnioskując z postów widać że już im tzn gnojom się udaje to co zaplanowali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 10.10.2020 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Czytasz co pisze do takich jak ty ? Czytasz ? Cały czas trzeba myć łapska nie tylko przed pandemią . Weź bo sobie coś pomyślę. Wystarczy odrobina instynktu samozachowawczego i po pandemii . Włącz myślenie i przeczytaj jeszcze raz co napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 10.10.2020 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Wnioskując z postów widać że już im tzn gnojom się udaje to co zaplanowali . To nie pisz, przestanie być "widać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.10.2020 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Włącz myślenie i przeczytaj jeszcze raz co napisałem. Ale ciebie się nie da czytać by ty cały czas wkoło Macieju. Postawią ci za chwile znak na twojej ulicy ,że zatrzymać się nie można bo zakaz ,nakaz to taka wielka persona od olewania spraw wszelkich i to zignoruje i oleje .Przykład z życia jakich wiele. Przyprowadzisz dziecko do przedszkola w obecnej chorej sytuacji i na drzwiach będą obostrzenia , to ty i tak zostawisz dziecko i uciekniesz albo pobijesz przedszkolankę ,że ci zwróciła uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irqul 10.10.2020 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Przepraszam po co policjant Ci potrzebny jak wystarczy odrobina świadomości , kurtuazji w minimalnym stopniu i minimum podporzadkowania rządzącym choćbyś nie wiem jak ich nie trawił i nienawidził ,że np. Ciebie nie rozumieją. Podawałem już przykład z kibelka w markecie jak to czyścioszki nie myją łapsk jak wyłazi taki po załatwieniu potrzeby fizjologicznej. Nie ma tam płynów dezynfekcyjnych tylko zwykłe mydło i woda ,papier i suszarka z bakteriami bo woda tam gnije. Wyjdzie taki czysty inaczej ten przeciwnik wszystkiego anty maseczkowy covidowiec z bakteriami na łapach i udaje ,że jemu to mogą i ,że ma na to wy....e. Świadomość i minimum kultury osobistej w powiazaniu z higieną bo za chwile taki bru....das rozniesie jakieś nowe choróbska. Od tego zaczyna się epidemia - pandemia ,a tyle np. trąbiono o chorobie brudnych rąk .Nie chcecie nie wkładajcie i nie myjcie itp. zarośniecie brudem i po całej chałupie rozniesiecie bakterie. To są skrajne przykłady jak można olać temat żeby potem cierpieć. Jesteś dobrym covidianistą, głosisz Prawdę! Stopniowo nabieram świadomości. Dziękuję Zapomniałem o dogmatach. Covid narodził się w Chinach w miasteczku Wuhan z człowieka i nietoperza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 10.10.2020 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Chcąc ratować jednych uśmiercają innych, a było kilka miesięcy aby przygotować na taką sytuację. https://kobieta.onet.pl/szpital-uniwersytecki-w-krakowie-w-calosci-stanie-sie-jednomienny/zv3x1kv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 10.10.2020 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2020 (edytowane) idzie nowe, w dobie cyfryzacji takie numery. https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,173952,26384679,ministerstwo-nie-bedzie-podawalo-szczegolow-nt-zmarlych-na.html#s=BoxMMtTi Edytowane 10 Października 2020 przez _Grisza_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts