_Grisza_ 24.10.2020 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Ooo, vvvv znowu zbiera banany ? Musiała być "fajna" dyskusja wieczorem... No i co ta informacja , być może insynuacja wnosi do tematu? Na prawdę nie możesz się powstrzymać od ciągłego bicia piany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.10.2020 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2020 No i co ta informacja , być może insynuacja wnosi do tematu? Na prawdę nie możesz się powstrzymać od ciągłego bicia piany ? Słuchaj kolego nie jesteś na FM pępkiem świata w rozumieniu autorytet . Zarzucasz wszystkim biorącym czynny udział z tym innym choróbskiem zakaźnym nieprawdę czytaniem ciebie - twojego tekstu pisanego bez zrozumienia itd. Jesteś taki poprawny wg . jakiegoś stereotypu kreowanego przez siebie. Ukrywasz inwektywa w nim i niestety ,a właściwie stety okłamujesz sam siebie i tą szarą rzeczywistość . Po prostu oszukujesz ludzi .Naprawdę (piszemy razem ) nie zauważasz tego twojego narzucającego stylu w jakim powinni żyć normalni z obawami ludzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.10.2020 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Skasować wszystkie obostrzenia i wszelkie ustawy jakie wprowadzono od marca , inaczej nas wykończą . czekać aż ktoś wymyśli sensowne testy na wirusa bo obecne nadają się do kosza i tyle w temacie. Znowu czekać aż ktoś wymyśli ,a jak nie wymyśli to co ? Biadolenie ,że nas wykończą ,że nas zamkną w domach ,że będą karać. Bierna postawa to nie lekarstwo na przyszłość . W przypadku różnicy zdań lub pojawiających się w trakcie rozmowy nieporozumień, część osób ma naturalną skłonność do tego, by nie podejmować polemiki z rozmówcą, wycofuje się z relacji. Osoby te przyjmują postawę bierną i rezygnują z możliwości przedstawienia swojego punktu widzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 24.10.2020 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Kierując się osobistymi przekonaniami po wypowiedziach przeciwników w dyskusji dostrzegam ,że oni rzeczywiście nie widzą problemu. Ten wkleja nadal swoje słupki ,następny cytaty ,memy itp . Panowie adwersarze przez was nic nie można zrobić ale pozostało wam tylko pisanie na tym forum w tym bardzo kontrowersyjnym wątku .Walka słowo przeciw słowu to porażka. Drobnoustrój zakaźny istnieje i wy tego nie zmienicie .Czy to zmutowana grypa czy inne drobnoustrojowe choróbska jesteśmy w trudnym czasie . Dlaczego kiedyś nie braliśmy udziału w takich żywiołowych dyskusjach ? Wymyślono cowida po to by nas osłabić psychicznie, upodlić ? Skoro rządzący wymyślili sobie te obostrzenia to dlaczego jeden z drugim nie pójdziecie w epicentrum tej zarazy i nie udowodnicie tym samym ,że covid nie istnieje . Pokażcie ,że nic was nie rusza i olejcie obostrzenia .Czytam wyżej kogoś że jak się to to skończy to wyjdzie na ulicę . Pytam na którą ulicę ?. Co zamanifestuje ? Co wywalczy ? Co usprawni - poprawi ? Premierowi i prezesowi pod chałupy przyszli to rozumiem bo problem jest , a wy podnosicie wielkie larum bo znowu was podporządkowują jakiejś sytuacji dla której macie inne poglądy . To inni mieć ich nie mogą ? Co proponujecie by ta chorą sytuacje złagodzić ? Pytam co ? 1. zdjąć machy i udawać zdrowego ? 2. otworzyć szkoły i traktować to to jak jakieś przedłużone wakacje ? 3. wypuścić wszystko i wszystkich tak jakby nigdy nic tylko udawać ,że stara poczciwa grypa dała o sobie znać ? 4. otworzyć dyskoteki, puby, knajpy ,restauracje i gromadzić się bez żadnego narzuconego obowiązku ? 5. jeździć po świecie fruwać tam gdzie się chce i traktować w/w poczciwą grypę nie po macoszemu, a po matczynemu ? 6. zdjąć nie wszelkie ale wszystkie zakazy - nakazy natychmiast i udawać ,że to wielka pomyłka - porażka rządów na całym świecie ? 7. przedstawcie jakiś program odbudowy tego co tak nagle bez powodu zaistniało ? 8. pandemia to zasłona korupcji, kłamstwa i złodziejstwa tak ? 9. nic związanego ze zdrowiem tak ? NO DACIE JAKIŚ POMYSŁ !!!!!!!!!:mad: Przyjmij w końcu do wiadomości, że nikt nie neguje istnienie wirusa. Główną osią sporu, nie jest jego istnienie bądź nie, tylko sposób w jaki próbuje się go zwalczać. Wg wielu specjalistów z tyt. naukowymi z różnych dziedzin powiązanych z ochroną zdrowia, oraz mnie zwykłego amatora, lockdown całego społeczeństwa (w szczególności w obszarze dostępu do służby zdrowia) nie jest najlepszym rozwiązaniem. Wszystko to przeprowadzane w atmosferze grozy, doprowadzi do dużo większego spustoszenia wśród osób z grupy ryzyka w szczególności tych z chorobami przewlekłymi - to już powoli zarysowuje się w statystykach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 24.10.2020 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2020 (edytowane) No i co ta informacja , być może insynuacja wnosi do tematu? Na prawdę nie możesz się powstrzymać od ciągłego bicia piany ? To nie informacja, a pytanie retoryczne (zdanie pierwsze) i przypuszczenie (zdanie drugie) A wnosi mniej więcej tyle, co Twoje wczorajsze zapytanie o PV Edytowane 24 Października 2020 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 24.10.2020 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2020 To nie informacja, a pytanie (zdanie pierwsze) i przypuszczenie (zdanie drugie) A wnosi mniej więcej tyle, co Twoje wczorajsze zapytanie o PV Moje było podyktowane bezpieczeństwem Twoim i domowników - a Twoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 24.10.2020 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Akurat moje było podyktowane bezpieczeństwem Twoim i domowników. Super, ale co "wnosi do tematu" ? Jak byłeś taki ciekaw, to jest PW (na którym poruszaliśmy ten temat), a lub temat techniczny PV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.10.2020 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Przyjmij w końcu do wiadomości, że nikt nie neguje istnienie wirusa. Główną osią sporu, nie jest jego istnienie bądź nie, tylko sposób w jaki próbuje się go zwalczać. Wg wielu specjalistów z tyt. naukowymi z różnych dziedzin powiązanych z ochroną zdrowia, oraz mnie zwykłego amatora, lockdown całego społeczeństwa (w szczególności w obszarze dostępu do służby zdrowia) nie jest najlepszym rozwiązaniem. Wszystko to przeprowadzane w atmosferze grozy, doprowadzi do dużo większego spustoszenia wśród osób z grupy ryzyka w szczególności tych z chorobami przewlekłymi - to już powoli zarysowuje się w statystykach. Wybacz ,że nie traktowałem cię poważnie ale teraz to mi zabiłeś ćwieka. Po tym wpisie to już nie wiem jak cię oceniać ,a mogę .Nie chce mi się przytaczać cytatów jak i co piszesz na temat covida. Powiedz proszę występujesz w dwóch osobach ? Raz piszesz inaczej ,a raz jeszcze zawilej . O co ci chodzi ? W takim razie skoro nie neguje istnienie wirusa. zapytam przewrotnie bo mi cos to wyjaśni . Moje osocze z reanimowało mi moją łękotkę . Oddasz osocze gdy będziesz miał wynik dodatni i przejdziesz wirusa bezobjawowo wyleczysz się itd. Oddasz potrzebującym ? tylko tyle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 24.10.2020 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Super, ale co "wnosi do tematu" ? Jak byłeś taki ciekaw, to jest PW, a lub temat techniczny PV Jeśli chodzi o ludzkie zdrowie/życie, to nie ma znaczenia gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 24.10.2020 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2020 (edytowane) Chłopie, nie ściemniaj, chyba, że robienie syfu z forum i pisanie czegokolwiek, gdziekolwiek Tobie pasuje ? Nagle po pół roku przypomniałeś sobie o moich PV ? Po prostu chciałeś mi czymkolwiek dopiec, po tym, jak przypomniałem Ci Twoje brednie, jakie tu zamieszczasz (przypomniała Ci się moja instalacja) - nie udało się i po temacie. PS Ale za troskę bardzo dziękuję. Następnym razem, jak będziesz chciał odwrócić temat rozmowy musisz jednak sięgnąć po coś innego Edytowane 24 Października 2020 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 24.10.2020 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2020 W takim razie skoro zapytam przewrotnie bo mi cos to wyjaśni . Moje osocze z reanimowało mi moją łękotkę . Oddasz osocze gdy będziesz miał wynik dodatni i przejdziesz wirusa bezobjawowo wyleczysz się itd. Oddasz potrzebującym ? tylko tyle . Nie znam się na leczeniu osoczem, nie wiem o co chodzi z tą łękotką. Jeśli moje osocze miałoby komuś pomóc to nie wiedzę przeszkód, przez 15lat byłem honorowym krwiodawcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 24.10.2020 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Chłopie, nie ściemniaj, chyba, że robienie syfu z forum i pisanie czegokolwiek, gdziekolwiek Tobie pasuje ? Akurat w robieniu syfu to Ciebie nie doścignę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 24.10.2020 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2020 A ja Ciebie w podpieraniu się fake newsami i wymyślaniu nieprawdziwych tez.Całe szczęście, że tylko ten wątek budzi Twoje zainteresowanie, bo on od dłuższego czasu stał się śmieciowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 24.10.2020 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2020 A ja Ciebie w podpieraniu się fake newsami i wymyślaniu nieprawdziwych tez. Całe szczęście, że tylko ten wątek budzi Twoje zainteresowanie, bo on od dłuższego czasu stał się śmieciowy. A Ty uwielbiasz grzebać w śmieciach wiec chętnie go odwiedzasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 24.10.2020 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Tak, w ramach taniej rozrywki, ale też wtedy kiedy widzę, że posta napisał nick, którego chętnie czytam.Dobra - znikam porobić jesienne porządki w ogrodzie, Ty zaś czuwaj w dwójnasób, bo Twój support po raz kolejny w karierze odpoczywa od Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 24.10.2020 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Skasować wszystkie obostrzenia i wszelkie ustawy jakie wprowadzono od marca , inaczej nas wykończą . czekać aż ktoś wymyśli sensowne testy na wirusa bo obecne nadają się do kosza i tyle w temacie. Brak obostrzeń nas wykończy przy takim społeczeństwie. Jak ktoś jeszcze uważa, że "od grypy różni się nazwą" - to do wyobraźni może przemówi dr Agnieszka Szarowska - od 13:18 filmiku z całego wywiadu. "Skąd się wzięło tyle śródmiąższowych ciężkich zapaleń płuc, które widać w tomografii. Nie da się temu zaprzeczyć. Możemy zaprzeczyć istnieniu wirusów, bo ich nie widzimy. [...] Owszem. W trakcie przebiegu grypy czy innych infekcji wirusowych zdarzały się. Przy odrze, przy ospie zdarzały się wyjątkowo rzadko, ale zdarzały się śródmiąższowe wirusowe zapalenia płuc. Mieliśmy pojedyncze przypadki. Raz do roku, dwa razy do roku [...] teraz takich przyjęć mamy kilkadziesiąt w ciągu doby." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 24.10.2020 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Brak obostrzeń nas wykończy przy takim społeczeństwie. Jak ktoś jeszcze uważa, że "od grypy różni się nazwą" - to do wyobraźni może przemówi dr Agnieszka Szarowska - od 13:18 filmiku z całego wywiadu. .........zdarzały się śródmiąższowe wirusowe zapalenia płuc. Mieliśmy pojedyncze przypadki. Raz do roku, dwa razy do roku [...] teraz takich przyjęć mamy kilkadziesiąt w ciągu doby." Zbyt trudne pojęcia dla ludu nad Wisłą. Nie widzą związku z paleniem papierosów owsiannych czy płynnych z chorobami płuc a chcesz aby skumali temat z jakimiś tam wirusami? Tego pozorami nie można opanować, lecz celem reżimu jest tylko skok na kasę a reszta to wielki wuj. To jasno widać po rządzących i tzw. zarządzających duszami spaślakami. Tak na marginesie: Nie bez powodu huragany miały żeńskie imiona, ktoś nie chce o tym pamiętać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 24.10.2020 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 24.10.2020 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2020 https://tvn24.pl/tvnwarszawa/srodmiescie/warszawa-protest-przeciwnikow-obostrzen-policja-uzyla-gazu-4730508 Kulsony dzielnie walczą z covidem...Ciekawe, kiedy równie mężnie przyjdą nas szczepić. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 24.10.2020 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2020 https://tvn24.pl/tvnwarszawa/srodmiescie/warszawa-protest-przeciwnikow-obostrzen-policja-uzyla-gazu-4730508 Kulsony dzielnie walczą z covidem... Ciekawe, kiedy równie mężnie przyjdą nas szczepić. Adam M. Zaszczepią cię tonfą po plecach, znieczulając gazem po oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts