kulibob 22.11.2020 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Ale nie mogą się w szkole wysikać przed wyjściem, więc pewnie go gryzie, że jest sporą kasę w plecy Mam wodę ogrodową to taka tania taryfa do kibla:) I woda z klimatyzatorów to taka deszczówka do kibla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 22.11.2020 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Czytaj Gdzie czas na rzetelne testy, zbadanie skutków ubocznych. Nie sądzę, że pośpiech w takich kwestiach jest dobry. Ale nie mam wątpliwości, że masa ludzi wystraszonych paskami z tv, jak kulibob, zaszczepi się przy pierwszej okazji, nie zastanawiając się w jakim trybie szczepionka uzyskała wymagane akceptacje. Jak dla mnie to większe ryzyko zachorować niż się zaszczepić poza tym pozwoli to wrócić do normalnej aktywności zakupy raz w tygodniu w biedronce i tylko na promocji. Na pierwszy strzał pójdą konowały i staruchy więc zanim się dopcham na swój strzał to prawdopodobnie część potencjalnych efektów ubocznych wyjdzie. A co do zesrania to bardziej srakam się wojny z Chinami i po której stronie staną ruskie oraz upadku katolicyzmu jako tarczy przed islamem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 22.11.2020 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Chin już nikt nie tknie a jak tknie to na samo dno pójdzie oni pamiętają co zachód z nimi robił dziesiątki lat i są przygotowani lepiej niż to pokazują . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin225 22.11.2020 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Chin już nikt nie tknie a jak tknie to na samo dno pójdzie oni pamiętają co zachód z nimi robił dziesiątki lat i są przygotowani lepiej niż to pokazują . Dokładnie. W pierwszej kolejności jednak powinni ruszyć na Japonię bo ci ich nękali najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.11.2020 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Masz rację eliminuje to główny czynnik ryzyka zakażenia się. Ale nie dokońca siedzę w domu prawie codziennie spacer jednak z daleka od bydła. Może za tydzień wyskoczę d biedronki koło 23. Więc też ryzykuje. Nie kumam kogo nazywasz bydłem i jak ich identyfikujesz ? To ,że masz swój pomysł na życie w tym choróbsku w mojej subiektywnej ocenie nie upoważnia cię byś wszystkich rzucał w jeden wór . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 22.11.2020 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 (edytowane) Nie kumam kogo nazywasz bydłem i jak ich identyfikujesz ? To ,że masz swój pomysł na życie w tym choróbsku w mojej subiektywnej ocenie nie upoważnia cię byś wszystkich rzucał w jeden wór . Osobniki żyjące na zewnątrz są mi nie znane nie wiem jak podchodzą do BHP i każdego muszę traktować jako śmiertelne zagrożenie. Więc jest to jeden wór, niebezpieczny wór. Slekcja jest niemożliwa więc każdy ląduje na dnie hierarchii. Edytowane 22 Listopada 2020 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 22.11.2020 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Masz rację eliminuje to główny czynnik ryzyka zakażenia się. Ale nie dokońca siedzę w domu prawie codziennie spacer jednak z daleka od bydła. Może za tydzień wyskoczę d biedronki koło 23. Więc też ryzykuje. Co ty masz z tą biederą? Ślubowałeś jej coś? W necie zamawiasz i żaden czerwony robal nie jest potrzebny. Póki co firmy kurierskie przywioza wszystko. Pieczarki i boczniaki do wychodowania, warzywa, mąki , kasze i papiery taśmowe niestety bez nadruków wodza. Jedyne czego nie zamawiam przez net to jaja kurze. Przywozi je rolnik raz na miesiąc Co innego spacer po lesie i polu aby nie zardzewieć, a co innego wbijanie się do sklepu. Lecz to moje zdanie, mieszkańca terenów dawnego zaboru pruskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.11.2020 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Osobniki żyjące na zewnątrz są mi nie znane nie wiem jak podchodzą do BHP i każdego muszę traktować jako śmiertelne zagrożenie. Więc jest to jeden wór, niebezpieczny wór. Slekcja jest niemożliwa więc każdy ląduje na dnie hierarchii. jednak z daleka od bydła. Przecież ty także żyjesz na zewnątrz. Rozumiem tą twoją ostrożność tylko po co te inwektywa dla wszystkich. Jak ktoś ci powie ,że jesteś bydlakiem to ci to lotto i cię nie rusza ? obelżywie: osoba o niskiej wartości moralnej, bezmyślna itp.; bydlę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emtebe 22.11.2020 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 OK, niech będzie, że masz rację - podałam zły przykład. Tylko co to zmienia? Nic nie zmienia. Twoja wypowiedź była i jest tak samo absurdalna i bezsensowna. Bardzo często te zgody są tak formułowane, że nie do końca wiadomo na co się tą zgodę daje. A jak ktoś Cię obserwuje i na tą obserwację się zgodziłeś, to ta obserwacja już nie jest obserwacją? No i kolejny raz zapytam: Czyli wierzysz, że przekazywane są tylko i wyłącznie te dane, na których zbieranie, przekazywanie, przechowywanie i wykorzystywanie wyraziłeś zgodę i tylko do tych podmiotów i w tych celach, na które wyraziłeś zgodę? Ogólnie jestem niewierzący. Nie wiem po co pytasz, jaki to ma związek z inwigilacją lub wirusem, czy chociażby ze szczepionką. Sensu kontynuacji tej dyskusji nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nayri 22.11.2020 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Nic nie zmienia. Twoja wypowiedź była i jest tak samo absurdalna i bezsensowna. Bo? Stwierdzenie tak samo zasadne, jak Twoje poprzednie, że “robię halo” i “fruwam bez sensu jak głuchy nietoperz”. Zero podstaw, zero uzasadnienia. Bardzo oryginalne argumenty i niezwykły sposób dyskutowania. Ogólnie jestem niewierzący. Nie wiem po co pytasz, jaki to ma związek z inwigilacją lub wirusem, czy chociażby ze szczepionką. Sensu kontynuacji tej dyskusji nie widzę. Jeżeli faktycznie uważasz, że przekazywane są tylko i wyłącznie te dane, na których zbieranie, przekazywanie, przechowywanie i wykorzystywanie wyraziłeś zgodę i tylko do tych podmiotów i w tych celach, na które wyraziłeś zgodę oraz uważasz, że obserwacja na którą zgodę wydałeś (często nawet o tym nie myśląc) przez ten fakt Twojej zgody obserwacją już nie jest (a czym jest w takim wypadku?), no to faktycznie - ta dyskusja od początku nie miała sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.11.2020 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 .................................. no to faktycznie - ta dyskusja od początku nie miała sensu. Ale Ty katusze musisz przechodzić by wolno dochodzić do tak daleko idących wniosków. Mówiłem wyżej . Wdajesz się w dyskusje z osobami które są poza Twoimi aspiracjami. Oni są poza Tobą czy będziesz inwigilować sytuacje czy nie. To także Ci wytłumaczono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 22.11.2020 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Co ty masz z tą biederą? Ślubowałeś jej coś? W necie zamawiasz i żaden czerwony robal nie jest potrzebny. Póki co firmy kurierskie przywioza wszystko. Pieczarki i boczniaki do wychodowania, warzywa, mąki , kasze i papiery taśmowe niestety bez nadruków wodza. Jedyne czego nie zamawiam przez net to jaja kurze. Przywozi je rolnik raz na miesiąc Co innego spacer po lesie i polu aby nie zardzewieć, a co innego wbijanie się do sklepu. Lecz to moje zdanie, mieszkańca terenów dawnego zaboru pruskiego. Mam swoje sprawdzone produkty , promocje są ok, mam blisko. Idac w nocy na zakupy ludi jest w biedzie mało. Zakupy przez neta są niestety droższe przynajmniej cześć produktów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 22.11.2020 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Przecież ty także żyjesz na zewnątrz. Rozumiem tą twoją ostrożność tylko po co te inwektywa dla wszystkich. Jak ktoś ci powie ,że jesteś bydlakiem to ci to lotto i cię nie rusza ? Justem bydlakiem, gnojem i egoistą i czym tam jeszcze chcesz. Poświęcił bym 6 miliardów istnień aby przetrwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 22.11.2020 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 OK, bliskość otwartego sklepu bez ludzi i sprawdzone produkty. Ale z sześcioma miliardami ludzików to pojechałeś. Jak kojfną wszyscy, to komu sprzedasz produkty? Kto ci dostarczy prąd i net? Ni ma prunda, ni ma netu, telefonów, wody i paliw płynnych. Co by nie było, to bez współpracującego społeczeństwa żyć ciężko na dłuższą metę. "Świat zaginiony" A.C.Doyle'a to piekna bajeczka, aczkolwiek płaskowyż Roraima istnieje na kresach Wenezueli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlany_laik 24.11.2020 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 _Grisza_, razy 7... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 24.11.2020 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 OK, bliskość otwartego sklepu bez ludzi i sprawdzone produkty. Ale z sześcioma miliardami ludzików to pojechałeś. Jak kojfną wszyscy, to komu sprzedasz produkty? Kto ci dostarczy prąd i net? Ni ma prunda, ni ma netu, telefonów, wody i paliw płynnych. Co by nie było, to bez współpracującego społeczeństwa żyć ciężko na dłuższą metę. "Świat zaginiony" A.C.Doyle'a to piekna bajeczka, aczkolwiek płaskowyż Roraima istnieje na kresach Wenezueli. Zabawę wygrywa ten kto umrze ostatni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 24.11.2020 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Zarazy nie ma co lekceważyć! Przed chwilą dowiedziałem się że następny klient jest chory. Cała rodzina na kwarantannie. Życzyłem zdrowia, na szczęście wszystko z zewnątrz prawie ukończone, ja swoje już zrobiłem, teraz tylko papierologia czyli prawie wszystko da się załatwić przez net. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 25.11.2020 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Justem bydlakiem, gnojem i egoistą i czym tam jeszcze chcesz. Poświęcił bym 6 miliardów istnień aby przetrwać Byłbym ostrożny przy głoszeniu takich herezji , karma wraca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 25.11.2020 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Byłbym ostrożny przy głoszeniu takich herezji , karma wraca . Niema karmy. Jest tylko życie, przetrwanie i budowanie lokalnych sojuszy i układów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 25.11.2020 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Przecież karma, to też wiara w cuda tylko bez urzędników. Jak ktoś nie wierzy we własny umysł i ręce, to wybiera cuda jako niezbędne do życia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts