_Grisza_ 25.12.2020 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2020 Nic się nie bój. Pojawił się nowy szczep wirusa na którego szczepionka nie działa. Zaraz się pojawi test wykrywający ten nowy szczep wirusa i te numerki zaczną rosnąć. Kabaret kręci się w najlepsze - natomiast smutne niestety jest to, że pociąga to za sobą sporo ofiar w ludziach, którzy z koronka wirusem nie mali nic wspólnego, a mimo to wąchają kwiatki od spodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 25.12.2020 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 25.12.2020 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2020 Też mnie zaskoczyło wprowadzenie narodowej kwarantanny przy kilkunastu tysiącach zachorowań i 400-500 zgonach dziennie. Logiki w walce z covidem nie widzę, ani wśród medyków, ani rządzących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 25.12.2020 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 25.12.2020 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2020 Też mnie zaskoczyło wprowadzenie narodowej kwarantanny przy kilkunastu tysiącach zachorowań i 400-500 zgonach dziennie. Logiki w walce z covidem nie widzę, ani wśród medyków, ani rządzących. Testują - jak bardzo da się Ciebie za ryj złapać. Jak na razie - bardzo się da... Szkoda. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 26.12.2020 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 Debile się nie testują żeby 80% zarobków czasem nie mieli . Wcale niema znacznie mniej przypaddków co po trupach widać. Ludzie łażą syfa roznoszą a do lekarza idą dopiero jak ich zegnie. I co ta kwarantanna zmienia? w moim życiu nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 26.12.2020 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 Testują - jak bardzo da się Ciebie za ryj złapać. Jak na razie - bardzo się da... Szkoda. Adam M. A skąd wiesz, że nie byłem na proteście przedsiębiorców przeciwko lockdownowi? Sam ubolewam nad tym, że ludzie wolą zasiłek i siedzenie w domu zamiast normalnej pracy. Ale co ja w pojedynkę mogę zrobić, skoro większość z własnej woli pod byle pretekstem daje się zamykać w domu i jeszcze się z tego cieszy jak piszący wyżej kolega. Takie mamy społeczeństwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 26.12.2020 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 A skąd wiesz, że nie byłem na proteście przedsiębiorców przeciwko lockdownowi? Sam ubolewam nad tym, że ludzie wolą zasiłek i siedzenie w domu zamiast normalnej pracy. Ale co ja w pojedynkę mogę zrobić, skoro większość z własnej woli pod byle pretekstem daje się zamykać w domu i jeszcze się z tego cieszy jak piszący wyżej kolega. Takie mamy społeczeństwo... Z pracą to jest tak że przeważnie nie warto dla kogoś pracować. Inne wyjścia założyć firmę i użerać sie z państwem i pebsem Narobić dziewięciorów kombinować socal Ostatnie wyjście moje starać się robić jak najmniej i mieć z tego jakieś dochody. Jednak poczęci jest to żniwo pracy sprzed lat. Szkoda przed 40 marnować życie na prace. Ale tu mowa co Covid i zamykaniu. Traktuje to jak największe zagrożenie w krótkiej perspektywie czasu. W długiej są dużo większe problemy ale... Nie będzie lepiej przez anty masezkowców, anty szczepionkowców. Kiedy dotrze do pały że to wasze postępowanie generuje problem. Dzisiaj na spacerze widziałem że mniej niż 30% ma maseczki. Będziemy pływać w tym szabie długo dzięki wam. Jest szansa szybkiego wyeliminowania problemu ale nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin225 26.12.2020 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 Ostatnie wyjście moje starać się robić jak najmniej i mieć z tego jakieś dochody. Tak całe życie przewegetować za te jakieś dochody... dobrze że takich ludzi jest niewiele bo by nic nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 26.12.2020 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 (edytowane) Tak całe życie przewegetować za te jakieś dochody... dobrze że takich ludzi jest niewiele bo by nic nie było. Wegetuje to plebs w blokach wypruwający sobie flaki aby przetrwać. Inaczej widzimy wegetacje. Edytowane 26 Grudnia 2020 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 27.12.2020 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 27.12.2020 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 (edytowane) No mamy już pierwsze ofiary szczepionek. Tiffany Dover, pielęgniarka z WB. Ale, że co, że zemdlała ? Zdaża się i bez szczepionki... pewnie podstawiona, co ? A gdzie pozostałe "ofiary", skoro już użyłeś liczby mnogiej ? Szkoda słów... Edytowane 27 Grudnia 2020 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 27.12.2020 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 ... A gdzie pozostałe "ofiary", skoro już użyłeś liczby mnogiej ? Szkoda słów... Pozostałe już zaszczepione 5 mln wysyła sygnały z microchip'ów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 27.12.2020 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Dzisiaj wigilia biorą wniej udział tylko osoby akceptujące zasady całkowitej izolacji od innych przez 10 dni przed spotkaniem inie posiadające obiadów chorobowych. Osoby nie mogące lub niechcące spełnić warunków są wykluczeni w tym roku. Ilu przyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 28.12.2020 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Może ktoś zajarzy jakiś związek? http://mitologiawspolczesna.pl/analfabetyzm-matematyczny-pseudonauka-wykorzystuje-ze-umiemy-liczyc/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 28.12.2020 04:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 No mamy już pierwsze ofiary szczepionek. Tiffany Dover, pielęgniarka. To z podniecenia i ze szczęścia że w końcu ją dziabneli. Ilu ich tam pokłuli? Ponad milion już chyba niema doniesień o masowych zgonach nawet o sraczce nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 28.12.2020 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 (edytowane) Ilu przyszło? Tylu ilu było planowanych 3. Czyli Ci stabilni ekonomicznie. Normalny stan wigilijny to 9. Czyli 6 os odpadło ale to ktoś kto musi tyrać czyli z automatu jest skreślony Edytowane 28 Grudnia 2020 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 28.12.2020 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 https://stolikwolnosci.pl/wywiad-z-prof-romanem-zielinskim/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 28.12.2020 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Tylu ilu było planowanych 3. Czyli Ci stabilni ekonomicznie. Normalny stan wigilijny to 9. Czyli 6 os odpadło ale to ktoś kto musi tyrać czyli z automatu jest skreślony Ja też wykorzystałbym każdą wymówkę, by nie przyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 28.12.2020 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Ja też wykorzystałbym każdą wymówkę, by nie przyjść Też nie przepadam za obcowaniem z ludźmi co mają hobby dla dewiantów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts