Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

Nic się nie bój.

Pojawił się nowy szczep wirusa na którego szczepionka nie działa.

Zaraz się pojawi test wykrywający ten nowy szczep wirusa i te numerki zaczną rosnąć.

Kabaret kręci się w najlepsze - natomiast smutne niestety jest to, że pociąga to za sobą sporo ofiar w ludziach, którzy z koronka wirusem nie mali nic wspólnego, a mimo to wąchają kwiatki od spodu.

• Odpowiedzi 17k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Też mnie zaskoczyło wprowadzenie narodowej kwarantanny przy kilkunastu tysiącach zachorowań i 400-500 zgonach dziennie. Logiki w walce z covidem nie widzę, ani wśród medyków, ani rządzących.

Testują - jak bardzo da się Ciebie za ryj złapać.

Jak na razie - bardzo się da...

Szkoda.

Adam M.

Testują - jak bardzo da się Ciebie za ryj złapać.

Jak na razie - bardzo się da...

Szkoda.

Adam M.

A skąd wiesz, że nie byłem na proteście przedsiębiorców przeciwko lockdownowi? Sam ubolewam nad tym, że ludzie wolą zasiłek i siedzenie w domu zamiast normalnej pracy. Ale co ja w pojedynkę mogę zrobić, skoro większość z własnej woli pod byle pretekstem daje się zamykać w domu i jeszcze się z tego cieszy jak piszący wyżej kolega. Takie mamy społeczeństwo...

A skąd wiesz, że nie byłem na proteście przedsiębiorców przeciwko lockdownowi? Sam ubolewam nad tym, że ludzie wolą zasiłek i siedzenie w domu zamiast normalnej pracy. Ale co ja w pojedynkę mogę zrobić, skoro większość z własnej woli pod byle pretekstem daje się zamykać w domu i jeszcze się z tego cieszy jak piszący wyżej kolega. Takie mamy społeczeństwo...

Z pracą to jest tak że przeważnie nie warto dla kogoś pracować.

Inne wyjścia założyć firmę i użerać sie z państwem i pebsem

Narobić dziewięciorów kombinować socal

Ostatnie wyjście moje starać się robić jak najmniej i mieć z tego jakieś dochody. Jednak poczęci jest to żniwo pracy sprzed lat. Szkoda przed 40 marnować życie na prace.

Ale tu mowa co Covid i zamykaniu.

Traktuje to jak największe zagrożenie w krótkiej perspektywie czasu. W długiej są dużo większe problemy ale...

Nie będzie lepiej przez anty masezkowców, anty szczepionkowców. Kiedy dotrze do pały że to wasze postępowanie generuje problem. Dzisiaj na spacerze widziałem że mniej niż 30% ma maseczki. Będziemy pływać w tym szabie długo dzięki wam. Jest szansa szybkiego wyeliminowania problemu ale nie...

No mamy już pierwsze ofiary szczepionek.

Tiffany Dover, pielęgniarka z WB.

Ale, że co, że zemdlała ?

Zdaża się i bez szczepionki...

pewnie podstawiona, co ?

A gdzie pozostałe "ofiary", skoro już użyłeś liczby mnogiej ?

Szkoda słów...

Edytowane przez fotohobby