Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cały ten post był (jak zwykle) nie na poważnie...

A sprawdzimy do połowy tego roku ? możemy o skrzynkę piwa się założyć , dziś zmarła moja bratowa obydwoje zachorowali na covid on nie dał się zabrać ona tak i on żyje ona nie , za żadne skarby nie dajcie zamknąć się do szpitala lepiej skonać pod płotem niż ktoś ma mi płuca spalić tlenem .

A sprawdzimy do połowy tego roku ? możemy o skrzynkę piwa się założyć , dziś zmarła moja bratowa obydwoje zachorowali na covid on nie dał się zabrać ona tak i on żyje ona nie , za żadne skarby nie dajcie zamknąć się do szpitala lepiej skonać pod płotem niż ktoś ma mi płuca spalić tlenem .

Weź nie strasz bo się ..... ale patrząc na co się dzieje możesz chodzić ,,pijany"

Jeśli doznasz łaski covid, bedziesz sam w domu jak Kevin i saturacja ci opadnie poniżej 85 (wyższe to pryszcz) , to oczywiście dziarsko sięgniesz po pompkę rowerową od składaka jako ersatz respiratora i będziesz dymał aż patrzałki ci wyskoczą? Dzięki czystemu powietrzu pół na pół z PM 2,5 saturacja wyskoczy ci ponad 92, czyli żyjesz i może jeszcze będziesz świadczył zdalne usługi respiratorowe? Smsem czy przez TikToka?

Tam wiedzą o co protestowac

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Na-Ukrainie-fala-protestow-w-zwiazku-z-podniesieniem-cen-gazu-i-pradu-8034974.html

A tu. macice, stoki i fryzjerzy.......

Liczą się podwyżki, podatki i rozdawnictwo a nie niszowe czy łatwo odtwarzalne biznesy

No dobra, Ty piszesz, ja robię printscreen. Pomiędzy kim dokładnie ta wojna i kiedy ?

Nie wiem między kim ale wszystkie siły zbrojne postawione w stan gotowości i pewnie chodzi o bliski wschód więc jak zawsze rozpoczną Żydzi a dokończą komuchy pod wodzą Bidona czyli USA .jak do połowy roku nic się nie stanie stawiam skrzynię piwa masz to w banku .
Jeśli doznasz łaski covid, bedziesz sam w domu jak Kevin i saturacja ci opadnie poniżej 85 (wyższe to pryszcz) , to oczywiście dziarsko sięgniesz po pompkę rowerową od składaka jako ersatz respiratora i będziesz dymał aż patrzałki ci wyskoczą? Dzięki czystemu powietrzu pół na pół z PM 2,5 saturacja wyskoczy ci ponad 92, czyli żyjesz i może jeszcze będziesz świadczył zdalne usługi respiratorowe? Smsem czy przez TikToka?

Nawet kompresor do ryja sobie wetknę ale nie dam się uśmiercić dla statystyki , nie mam wiary w tzw lekarzy (nie wszystkich) ale jak widzę te sprzedajne ryje profesorskie typu Simon czy ten od Dudy to krew mnie zalewa jedną ręką wyciąga kasę od pfizera a drugą tu na miejscu i mam być spokojny ? to dlaczego tak zaciekle zabraniają stosowania amantadyny ? skoro ona leczy bez problemu za grosze ? KANALIE tak to trzeba nazywać po imieniu .

A na Narodowym pustki...

Mówiła, ze to nie kovidowcy?

Psychoanaliza bez dyplomu psychicznego to trollowanie...

:lol:

Adam M.

Adres: Wołoska 137, 02-507 Warszawa

Telefon: 22 508 17 31

Zadzwoń i nie pieprz głupot . Pochwal się informacja ,a my wreszcie dowiemy się dlaczego strugasz głupa.:mad:

Iwona Sołtys z CSK MSWiA poinformowała, że w Szpitalu Narodowym przebywa 93 pacjentów na 112 gotowe łóżka. W ciągu pięciu dni szpitale 62 razy kontaktowały się z SN. Do hospitalizacji przyjęto 45 osób. Łącznie od początku działalności liczba hospitalizowanych wynosi 350 osób.

Dane sprzed kilku dni

Moje przykłady są mocniejsze i bardziej wiarygodne . Myślę ,że to twoje teraźniejsze wcielenie kłamie .Wyssałeś to z palca i chcesz poklasku .Co ty biedaku wiesz o tym drobnoustroju zakaźnym. Można tą skrzynkę zamienić na coś bardziej dobitnego ?

Nie wiem między kim
To co ty wiesz w nogach spisz.
Nie wiem między kim ale wszystkie siły zbrojne postawione w stan gotowości i pewnie chodzi o bliski wschód więc jak zawsze rozpoczną Żydzi a dokończą komuchy pod wodzą Bidona czyli USA .jak do połowy roku nic się nie stanie stawiam skrzynię piwa masz to w banku .

No to printscreen czeka.

Dane sprzed kilku dni

Wytłumacz to Najpotężniejszemu .Skąd on taka wiedzę czerpie i dlaczego puszcza w eter niesprawdzone - nieprawdziwe wiadomości . Dlaczego Adaś to robi.

Ironizujesz ale to dobry objaw bo przynajmniej chcesz opanować jakieś umiejętności lub jakąś wiedzę . Dlaczego na grypę szczepimy się co roku w znaczeniu ci co chcą . Skoro to choróbsko porównywano tu na FM do czyli jej zmutowanego brata to problemu większego być nie powinno . Widzisz tu problem ? Może mieć zbawienny wpływ na nasz organizm bez wypisywania tych skutków ubocznych ,których jako niedokonanych jeszcze nie znacie .Ta wasza bajka i niedorzeczne prognozy są tylko objawem waszej niewiedzy o tej szczepionce .Wypowiedzi tych jednak ponad wami są właśnie dominujące i nie mówią o tym co się z nami stanie po zaszczepieniu li tylko co wniesie w życie społeczeństwa takie zaszczepienie .Skład szczepionki jest znany , a wy doszukujecie się ,że białko wam się zetnie :):lol2:.

Słodyczy samodoskonalenia to sprawdź sobie skuteczność szczepień na grypę w USA parę lat temu. Czy 2% wyszczepionych skutecznie przeciw grypie cię zadowala?

Prześledź tryb selekcji i typowania właściwego wirusa grypy i produkcji na przyszły sezon. A staniesz się mniej pochopny do wstrzykiwania nieskutecznego koktailu z pominięciem ochronnych barier skóry , czy błony śluzowej

I nie skład nie jest znany . Znamy skład podawany przez producentów i ludzi z nimi powiązanych finansowo typu naszego wrocławskiego sprzedawczyka p Simona. Nawiasem doskonały fachowiec - wyleczył sąsiadkę z choroby z którą wielu nie mogło sobie poradzić. Ups prywatnie, mimo że emerytka

Edytowane przez gnago
dopisek
https://wydarzenia.interia.pl/raport...or,nId,4966551

to się dzieje naprawdę i jakoś tego nie skomentowałeś ,że nie mają gdzie przetrzymywać zwłok i że lodowiska będą wykorzystywać . Wcześniej gdy tego drobnoustroju zakaźnego nie była w grypie też dochodziło do takich sytuacji ? Nagle ot tak Rząd wymyśla ,żeby oznajmić światu iż maja wielki problem z tym drobnoustrojem zakaźnym ,a ty j/z skwitujesz to po swojemu :

Ciebie mi żal ,że jesteś tak snobistycznie ustawiony do ludzi .

Akurat robię na delegacji ze Słowakami, widzą i rozumują na tyle aby auto te kilkaset kilometrów prowadzić. Nie donosili o stosach zwłok widzianych u siebie A cykl wynosi tydzień pracy, tydzień wolnego

Adres: Wołoska 137, 02-507 Warszawa

Telefon: 22 508 17 31

Zadzwoń i nie pieprz głupot . Pochwal się informacja ,a my wreszcie dowiemy się dlaczego strugasz głupa.:mad:

Zadwoń do mnie przedstawię się się jako kosmita delegowany na tajną ambasadę na Ziemi przez cywilizację z Aldebarana. Oczywiście uwierzysz.Skąd u dorosłego człowieka okazujący sceptycyzm tu na portalu ta bezkrytyczna wiara w to co ktoś z urzędu powie ? Urząd blokuje możliwość kłamania, mijania się z prawdą?

Zadwoń do mnie przedstawię się się jako kosmita delegowany na tajną ambasadę na Ziemi przez cywilizację z Aldebarana. Oczywiście uwierzysz.Skąd u dorosłego człowieka okazujący sceptycyzm tu na portalu ta bezkrytyczna wiara w to co ktoś z urzędu powie ? Urząd blokuje możliwość kłamania, mijania się z prawdą?

Popatrz jak manipulujesz nieprawdą .Tak manipulujesz tak by udowodnić cos czego nie widziałeś poddają pod wiarygodność to co przekazali. Media kłamia ale do tego stopnia i to czeskie .Popatrz co powiedziałeś .

Akurat robię na delegacji ze Słowakami, widzą i rozumują na tyle aby auto te kilkaset kilometrów prowadzić. Nie donosili o stosach zwłok widzianych u siebie A cykl wynosi tydzień pracy, tydzień wolnego

Żony siostra cioteczna pracuje na Narodowym . Widzi codziennie (jak ma dyżur) to co się na nim dzieje , a kosmitką nie jest i słyszymy ją dobrze przez telefon . Donosiła :D nam o stanie osobowym na Stadionie i potwierdziła ,że leżą pod respiratorami i tlenem .Słowo przeciw słowu . Kto mówi prawdę ty czy ja ? Przeszła drobnoustrój i ma się dobrze . W enryło byś dostał za te pomówienia .Co wy chcecie ugrać naciągając rzeczywistość .Pisałem o mojej szwagierce pielęgniarce z ZOL-u . Niedowiarkowi jak ty i inni twoi pobratymcy w to nie wierzą ,a ona myślała ,że już po niej .Jak pisałem nie leżała pod respiratorem ale cały czas była wentylowana tlenem. Wypowiedziała się ,że nigdy tak nie przechodziła grypy :lol2::yes: .Jedna z koleżanek zmarła .Innych pięć po leczeniu szpitalnym wróciło na ZOL. Nie pisałem o jej koleżankach jak ten syf przechodziły , a przechodziły. Wiesz co to jest szczepienie przeciw żółtaczce ? Ze względu na wykonywany zawód chcę ,muszę i jestem świadom tego szczepienia .Poniał. Na drobnoustrój kolejka długa więc mam jeszcze czas .Nie pisz głupot będziesz lepiej spał.

https://wydarzenia.interia.pl/raporty/raport-koronawirus-chiny/aktualnosci/news-czesi-dementuja-informacje-ministra-niedzielskiego-nie-ma-cz,nId,4982434

Edytowane przez niktspecjalny
Popatrz jak manipulujesz nieprawdą .Tak manipulujesz tak by udowodnić cos czego nie widziałeś poddają pod wiarygodność to co przekazali. Media kłamia ale do tego stopnia i to czeskie .Popatrz co powiedziałeś .

Żony siostra cioteczna pracuje na Narodowym . Widzi codziennie (jak ma dyżur) to co się na nim dzieje , a kosmitką nie jest i słyszymy ją dobrze przez telefon . Donosiła :D nam o stanie osobowym na Stadionie i potwierdziła ,że leżą pod respiratorami i tlenem .Słowo przeciw słowu . Kto mówi prawdę ty czy ja ? Przeszła drobnoustrój i ma się dobrze . W enryło byś dostał za te pomówienia .Co wy chcecie ugrać naciągając rzeczywistość .Pisałem o mojej szwagierce pielęgniarce z ZOL-u . Niedowiarkowi jak ty i inni twoi pobratymcy w to nie wierzą ,a ona myślała ,że już po niej .Jak pisałem nie leżała pod respiratorem ale cały czas była wentylowana tlenem. Wypowiedziała się ,że nigdy tak nie przechodziła grypy :lol2::yes: .Jedna z koleżanek zmarła .Innych pięć po leczeniu szpitalnym wróciło na ZOL. Nie pisałem o jej koleżankach jak ten syf przechodziły , a przechodziły. Wiesz co to jest szczepienie przeciw żółtaczce ? Ze względu na wykonywany zawód chcę ,muszę i jestem świadom tego szczepienia .Poniał. Na drobnoustrój kolejka długa więc mam jeszcze czas .Nie pisz głupot będziesz lepiej spał.

https://wydarzenia.interia.pl/raporty/raport-koronawirus-chiny/aktualnosci/news-czesi-dementuja-informacje-ministra-niedzielskiego-nie-ma-cz,nId,4982434

A co ma wspólnego doniesienia ze Słowacji i ze stadionu. A teraz skup się goolnij flaszkę oleju popij spirytusem i zrozum ty piszesz o Narodowym ja o Słowacji. Symptomatycznie uczciwość nakazała ci pisać o zmarłych, pominąwszy przyczynę tych śmierci. Dobrze to o tobie świadczy i o wzrastającym wewnętrznym przekonaniu że covid nie jest przyczyną tych śmierci

A odwoływanie się do argumentów siłowych świadczy o przekonaniu o braku własnych argumentów w dyskusji

A co ma wspólnego doniesienia ze Słowacji i ze stadionu. A teraz skup się goolnij flaszkę oleju popij spirytusem i zrozum ty piszesz o Narodowym ja o Słowacji. Symptomatycznie uczciwość nakazała ci pisać o zmarłych, pominąwszy przyczynę tych śmierci. Dobrze to o tobie świadczy i o wzrastającym wewnętrznym przekonaniu że covid nie jest przyczyną tych śmierci

A odwoływanie się do argumentów siłowych świadczy o przekonaniu o braku własnych argumentów w dyskusji

Nie no kolej sparaliżowany głupotą. Czechy i Słowacja to odrębny temat ,a stadion zupełnie inny. Przykłady z życia to także inne przykłady. Ma pisać te kobyle post by ci tłumaczyć każdy z przykładów z osobna ? Ty właśnie przestań pić , ostaw to to. Powiedziałem nic nie kumasz o pandemii.Amen.