coulignon 22.04.2020 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 mam znacznie gorsze dane. Podobno z każdych 10 osób , 10 umiera. To jest średnia światowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 22.04.2020 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 10 umiera z tych 10 który już umarli czy tych którzy kiedyś żyli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 22.04.2020 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 z tych co się urodzili. Ponura statystyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 22.04.2020 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Zależy jak na to spojrzeć. Może dawać nadzieję że nawet najpaskudniejsi kiedyś odejdą. Bardziej pewność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 22.04.2020 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Miało być bez polityki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 22.04.2020 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 To nie jest reklama, to sposób na urozmaicenie diety dla izolowanych mniej lub bardziej.Kto ma piwnicę a pragnie urozmaicenia diety, to polecam https://grzybowysklep.pl - sprawdzone - pieczarki i boczniak, reszty nie znam.Przyślą paczkę(objętosć trzech ryz papieru A4) , kompletna , z instrukcją obsługi. Grzybnię posypujesz wilgotną ziemią z paczki i za dwa tygodnie masz pieczarki. Grzybni wystarczy do 4 miesięcy, zbiory co dwa tygodnie. Dzisiaj dostałem paczkę, rodzina jest po pierwszych żniwach pieczarek, zamawiają też boczniaki. W panierce smakują jak schabowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 22.04.2020 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Miało być bez polityki.... Było bez polityki, nie wiem dlaczego taki przytyk... Masz jakieś złe skojarzenie - nawet nie wiem czy bardziej pasuje "!" czy "?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 23.04.2020 03:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2020 (edytowane) tak tylko linka wrzucę....odnosnie śmiertelności https://www.cebm.net/covid-19/global-covid-19-case-fatality-rates/ dodałem: aha, zapomniałem o najważniejszym, dla tych, którym nie chcę się czytać Taking account of historical experience, trends in the data, increased number of infections in the population at largest, and potential impact of misclassification of deaths gives a presumed estimate for the COVID-19 IFR somewhere between 0.1% and 0.36%.* Edytowane 23 Kwietnia 2020 przez JTKirk dodałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 23.04.2020 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2020 Komu potrzebne jest WHO komuchom ? główny szef tej organizacji to Marksista i były terrorysta , popatrzcie sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 23.04.2020 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2020 Może dawać nadzieję że nawet najpaskudniejsi kiedyś odejdą. Bardziej pewność. Przepraszam, po prostu zobaczyłem ten wpis i mi się jednoznacznie z naczelnikiem skojarzyło. Także mój błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 23.04.2020 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2020 Komu potrzebne jest WHO komuchom ? główny szef tej organizacji to Marksista i były terrorysta , popatrzcie sobie Ale przecież to jest proste , WHO ma za zadanie przeprowadzić depopulację . Także to jet bardzo dobry szef. Czego nie rozumiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 23.04.2020 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2020 Dobry szef bo Marksista i terrorysta a nam trzeba ludzi z jajami czyż nie ? a że ma chrapkę na kasę od szemranych kolesi to toć swój chłop chciało by się powiedzieć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 23.04.2020 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2020 Przepraszam, po prostu zobaczyłem ten wpis i mi się jednoznacznie z naczelnikiem skojarzyło. Także mój błąd. Z Naczelnikiem !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 23.04.2020 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2020 tak tylko linka wrzucę....odnosnie śmiertelności https://www.cebm.net/covid-19/global-covid-19-case-fatality-rates/ dodałem: aha, zapomniałem o najważniejszym, dla tych, którym nie chcę się czytać Ciekawa analiza i dobrze że ma takie zastrzeżenia Disclaimer: the article has not been peer-reviewed; it should not replace individual clinical judgement, and the sources cited should be checked. The views expressed in this commentary represent the views of the authors and not necessarily those of the host institution, the NHS, the NIHR, or the Department of Health and Social Care. The views are not a substitute for professional medical advice. Estimating Case fatality rates in the early stage of outbreaks is subject to considerable uncertainties, the estimates are likely to change as more data emerges. https://www.cebm.net/covid-19/global-covid-19-case-fatality-rates/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 23.04.2020 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2020 Ale przecież to jest proste , WHO ma za zadanie przeprowadzić depopulację . Także to jet bardzo dobry szef. Czego nie rozumiesz? Każde dziecko wie, że skrót oznacza Was H..e Odstrzelimy . Proste jak budowa cepa, nie trzeba marksistów mieszać do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 23.04.2020 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2020 Przepraszam, po prostu zobaczyłem ten wpis i mi się jednoznacznie z naczelnikiem skojarzyło. Także mój błąd. Nie tylko Tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 23.04.2020 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2020 ciekawa analiza i dobrze że ma takie zastrzeżenia disclaimer: The article has not been peer-reviewed; it should not replace individual clinical judgement, and the sources cited should be checked. The views expressed in this commentary represent the views of the authors and not necessarily those of the host institution, the nhs, the nihr, or the department of health and social care. The views are not a substitute for professional medical advice.[/color] estimating case fatality rates in the early stage of outbreaks is subject to considerable uncertainties, the estimates are likely to change as more data emerges.] / Bardzo wygodna i elegancka formuła. Szkoda tylko , że nie wszyscy ją czytają, jeszcze gorzej , że nie każdy chce ją cytować lub podać pod swoim tekstem. ( uwaga nie dotyczy JTKirk) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 23.04.2020 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2020 Patrzę na dzisiejsze dane dotyczące przypadków zakończenia "przygody" z CONVID-19:435 zmarło i 1.740 wyzdrowiało. Razem 2.175.Czyli aż 80% wyszło z COVID-19 z życiem a 20% zmarło.Dane za https://www.worldometers.info/coronavirus/country/poland/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 23.04.2020 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2020 Z Naczelnikiem !! Jezus Maria drugi błąd. Kontrola z parfii i skarbowego murowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 23.04.2020 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2020 Tu też już cenzura ?? czyli wszędzie kasują a zostawiają mierne pościki , co w tym filmiku boli ??? i kogo to boli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts