gnago 27.01.2021 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 (edytowane) "przypisałeś jakieś pani pracę doktorską "z wirusologii" , teraz to. Co tydzień jakiś zabawny temat." A czym są ignorancie bakteriofagi smokami czy krasnoludkami? Czytasz pierwszy człon i analiza wyrazu się wyłączahttps://www.google.com/search?client=opera&q=bakteriofagi+to+specyficzne+wirusy+atakujące+bakterie&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8 "Ty masz jakieś dziwne skłonności do fantazjowania- niedawno wymysliłeś sobie, źe szczepionka działa 3 miesiące" https://nczas.com/2021/01/10/szok-w-hiszpanii-pensjonariusze-domu-opieki-zarazeni-koronawirusem-po-przyjeciu-szczepionki/ I komu powinno być łyso? nawet zbyt zachowawczo napisałem bo z tych relacji to szczepionka covidem zaraża.Dalej impregnowany na wiedzę , zanim cokolwiek wpalcujesz to sprawdź , zadzwoń, dowiedz się . A nie pokaz mniemanologii stosowanej!! Szlaki, korytarze dla odrzutowców pasażerskich są ściśle określone. POZA NIMI NIE MAJĄ PRAWA SIĘ ZNAJDOWAĆ .https://www.google.com/search?client=opera&q=Lot+szlaki+%2Ckorytarze+powietrzne&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8 tu drogi ignorancie sam wybierz i doucz się Zatem tak kratownica na niebie jest czymś niewytłumaczalnym z ekonomicznego widzenia u odrzutowców cywilnych Aw tym dziełku co link do PDF podesłałem jest wszystko o budowie skrzydłą i dlaczego za skrzydłęm powstaje smuga oczywiście u aerodyn nie u aerostatów. Ale tytan wszechwiedzy nawet nie raczył się zapoznać, Bo po co wie lepiej? Edytowane 27 Stycznia 2021 przez gnago link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 27.01.2021 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 https://nczas.com/2021/01/10/szok-w-hiszpanii-pensjonariusze-domu-opieki-zarazeni-koronawirusem-po-przyjeciu-szczepionki/ I komu powinno być łyso? nawet zbyt zachowawczo napisałem bo z tych relacji to szczepionka covidem zaraża. Pomijając źródło - to zacytujesz, gdzie tam stoi, że to szczepionka zaraziła? Bo to byłoby, jakby twierdzić, że repliki kości hitlerowców odlane z gipsu zastrzeliły Żyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 27.01.2021 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 Obejrzyj. http://abelikain.blogspot.com/2013/06/patrz-w-niebo-o-chemtrails.html Oczywiście, ż części można się pośmiać. Adam M. Wyjaśnij z czego można się śmiać a co jest, wg Ciebie, prawdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 27.01.2021 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 (edytowane) https://nczas.com/2021/01/10/szok-w-hiszpanii-pensjonariusze-domu-opieki-zarazeni-koronawirusem-po-przyjeciu-szczepionki/ Proszę Cie, nie ośmieszaj się doszczętnie I komu powinno być łyso? nawet zbyt zachowawczo napisałem bo z tych relacji to szczepionka covidem zaraża. Prosze Cię, nie ośmieszaj sie doszczętnie Nawet ni potrafisz zrozumieć artykułu, który sam linkujesz: W hiszpańskim domu opieki wykryto wielkie ognisko koronawirusa. Wcześniej wszystkim pensjonariuszom i pracownikom podano pierwszą dawkę szczepionki. Cyy szczepionka chroni po podaniu JEDNEJ, czy DWÓCH dawek ? Czy chroni już parę dni po podaniu jednej dawki ? Ha, ha - proszę ciebie - myśl, myśl, myśl. Nie staraj się na siłę udowadniać prawdziwości Twoich wymyślonych teorii, bo to żałosne się robi... Albo nie, może jednak nie myśl samodzielnie - bo wówczas okazuje się że wymyślasz, że szczepionka oparta ma mRNA zaraża A czym są ignorancie bakteriofagi smokami czy krasnoludkami? Czytasz pierwszy człon i analiza wyrazu się wyłącza Tylko, że praca tyczy hydrolizacji ich białek przez bakterię. Poza tym kobieta jest lekko odjechana, a najważniejsze, że (co częste u foliarzy) tworzy fanasteorie i nie próbuje ich nawet zweryfikować. Czy udowodniła już, że osoby chorujące na COVID a mieszkające w zasięgu 5G przechodzą chorobę gorzej i umierają częściej ? Mega autorytet. Zatem tak kratownica na niebie jest czymś niewytłumaczalnym z ekonomicznego widzenia u odrzutowców cywilnych Aw tym dziełku co link do PDF podesłałem jest wszystko o budowie skrzydłą i dlaczego za skrzydłęm powstaje smuga oczywiście u aerodyn nie u aerostatów. Ale tytan wszechwiedzy nawet nie raczył się zapoznać, Bo po co wie lepiej? A ten dalej z tą kratownicą Nad Polską przebiega tyle krzyżujących się korytarzy że trudna znaleśc miejsce, skąd ich nie widać. Ale ni dyskutyjemy to gdzie i i ile smug widać, tylko, jak powstają (ponieważ muszę się dostosować do Twojego poziomu, mam dla ciebie pytanie jak dla przedszkolaka - dlaczego za odrzutowcem dwusilnikowym powstają dwie smugi, a za czterosilnikowym cztery ? Bo skoro powstanie smug zależy PRZEDE WSZYSTKIM OD SKRZYDEŁ nie powinno być różnicy, skoro i jeden i drugi ma dwa ? No to główkuj Edytowane 27 Stycznia 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 27.01.2021 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 " https://nczas.com/2021/01/10/szok-w-hiszpanii-pensjonariusze-domu-opieki-zarazeni-koronawirusem-po-przyjeciu-szczepionki/ I komu powinno być łyso? nawet zbyt zachowawczo napisałem bo z tych relacji to szczepionka covidem zaraża. Nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Pacjenci byli szczepieni 30 grudnia a artykuł w nczas jest napisany 10 stycznia. Jedna dawka szczepionki niczego nie gwarantuje. To że szczepionka zaraża to twój chory wymysł. Tak jak twoje chore szachownice chemtrials i inne bzdury które masowo publikujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 27.01.2021 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 Nigdy! Wiecznie młodym się czuję... Adam M. To sprzedawaj ten wyciąg z ogóra bogaty będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 27.01.2021 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 (edytowane) Nie czytałem tych mitów powyżej bo myślę, że tam jest stek bzdur od plaskoziemcow tudzież faszystow od Bosaka,ale mogę powiedzieć plaskoziemcom, że moja żona,jako grupa 0,dostała w organizm czipa. Nie wiem, kto ma pilota do tego czipa ale od 3 tygodni nie zauważam różnicy w zachowaniu Drugą dawkę czipa ma dostać 1 lutego także może wtedy będzie sterowana Kto może mieć pilota do obsługi tego czipa ? Oczywiście pytanie retoryczne do idiotow antyszczepionkowych,plaskoziemcow i faszystow od Bosaka bo głównie to oni powielają teorię o czipach Kumpel, prawie w moim wieku(50)zmarł na COVID i zaraza zjadła go w przeciągu kilku dni(4 dni od momentu objawów),bez chorób towarzyszących... Edytowane 27 Stycznia 2021 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 27.01.2021 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 Jak to kto? Zuckerberg ten do Fb. Nie mam wątpliwości . A teraz wyzwiska proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 27.01.2021 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 Jak to kto? Zuckerberg ten do Fb. Nie mam wątpliwości . A teraz wyzwiska proszę. Chodzi Ci mojego kumpla ? Słaby żart. Fakt,że gośc był szmalowny, kilka kantorów w Gliwicach i kilka sklepów w centrach handlowych w G-cach. A nawet duża kasa nie pomogła i ....Kościół bo był "szafarzem"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 27.01.2021 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 Śpieszę tłumacząc. Arturo, jedyne pytanie w twoim wpisie brzmi - Kto może mieć pilota do obsługi tego czipa ? Udzielono odpowiedzi - Jak to kto? Zuckerberg ten do Fb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 28.01.2021 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 (edytowane) Śpieszę tłumacząc. Arturo, jedyne pytanie w twoim wpisie brzmi - Kto może mieć pilota do obsługi tego czipa ? Udzielono odpowiedzi - Jak to kto? Zuckerberg ten do Fb. Akurat żona nie jest zwolenniczką fb i mnie wyklina z rodziny za profil na fb Także Zuckerberg się pomylił Czip nie do tego ludzia A ja dalej czekam na czipa...będąc nad wyraz aktywnym na fb i nie bojąc się nawet ministra zero ,którego mam w d...pisząc o tym, że sam osobiście idę na marsz przeciw PIS. Ba,nie tylko pisząc ale uczestniczących w nim (są dowody) A oni jakiegoś 14-latka się czepiają za to... Dlaczego ? Bo myśleli, tym młodych zniechęca i się przeliczyli, bo patola od 500+ to polski margines społeczeństwa a dzieciaki tej patoli to inny wymiar. Edytowane 28 Stycznia 2021 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 28.01.2021 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 Nie czytałem tych mitów powyżej bo myślę, że tam jest stek bzdur od plaskoziemcow tudzież faszystow od Bosaka,ale mogę powiedzieć plaskoziemcom, że moja żona,jako grupa 0,dostała w organizm czipa. Nie wiem, kto ma pilota do tego czipa ale od 3 tygodni nie zauważam różnicy w zachowaniu Drugą dawkę czipa ma dostać 1 lutego także może wtedy będzie sterowana Kto może mieć pilota do obsługi tego czipa ? Oczywiście pytanie retoryczne do idiotow antyszczepionkowych,plaskoziemcow i faszystow od Bosaka bo głównie to oni powielają teorię o czipach [ATTACH=CONFIG]452463[/ATTACH] Kumpel, prawie w moim wieku(50)zmarł na COVID i zaraza zjadła go w przeciągu kilku dni(4 dni od momentu objawów),bez chorób towarzyszących... A jak twoja żona miałaby się zachowywać skoro te szczepionki nie są szczepionkami tylko protoszczepionkami to tak jak by sobie wstrzykła witaminę D , 15 stycznia był atak hakierski na MEA i wszystkie expertyzy i meile przechwycono i tam jak byk ci lekarze piszą że naciski polityków mieli aby to dopuścić wg ich badań ta szczepionka nie powinna nazywać się szczepionką to raz a dwa że w parti do badań dostali fiolki z 69 czegoś tam a na rynek do szczepień idą z 58 czegoś tam a wg dalszej korespondencji wychdzi im że od 50 czegoś tam w dół to zwykła woda placebo czy co tam sobie ktoś wymyśli . TU NIE O SZCZEPIONKI ANI WIRUSA CHODZI . to grubsza sprawa i my ją odczujemy już w tym roku a jako pierwsze to system pieniądza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 28.01.2021 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 Akurat żona nie jest zwolenniczką fb i mnie wyklina z rodziny za profil na fb Także Zuckerberg się pomylił Czip nie do tego ludzia A ja dalej czekam na czipa...będąc nad wyraz aktywnym na fb i nie bojąc się nawet ministra zero ,którego mam w d...pisząc o tym, że sam osobiście idę na marsz przeciw PIS. Ba,nie tylko pisząc ale uczestniczących w nim (są dowody) A oni jakiegoś 14-latka się czepiają za to... Dlaczego ? Bo myśleli, tym młodych zniechęca i się przeliczyli, bo patola od 500+ to polski margines społeczeństwa a dzieciaki tej patoli to inny wymiar. A ty wiesz że twoją aktywność na FB widzisz tylko ty ? przecież to dziadowstwo tak zmienili że nie dało się na tym dłużej siedzieć , ja zlikwidowałem już konto , powstają nowe Polskie np Polfejs i ostatnio albikla ale nazwać to że mizerne to za mało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 28.01.2021 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 Buahaha, jeden nawiedzony podaje, ile osób zmarło po podaniu szczepionki, drugi donosi, że w szczepionkach znajduje się "woda placebo czy coś tam" Serio, dzięki Wam nie ma bardziej humorystycznego wątku na tym Forum 15 stycznia był atak hakierski Tyś je "hakier" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 28.01.2021 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 Buahaha, jeden nawiedzony podaje, ile osób zmarło po podaniu szczepionki, drugi donosi, że w szczepionkach znajduje się "woda placebo czy coś tam" Serio, dzięki Wam nie ma bardziej humorystycznego wątku na tym Forum Tyś je "hakier" Ale co cie tak rozbawiło że mi jedna literka wskoczyła z powodu kiepskiej klawiatury czy zadowolony z tego ataku hakerskiego , kto się z byle czego cieszy ? Atak był i jest to do sprawdzenia więc albo za dużo TV albo hm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 28.01.2021 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 Ale co cie tak rozbawiło W sumie najbardziej to ta "woda placebo czy co tam" No nic, byle do lipca - przypomnę się, a Ty wyślesz wtedy mojemu szwagrowi krateczkę piwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 28.01.2021 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 W sumie najbardziej to ta "woda placebo czy co tam" No nic, byle do lipca - przypomnę się, a Ty wyślesz wtedy mojemu szwagrowi krateczkę piwa. A dlaczego szwagrowi ? tobie jeśli okaże się to nieprawdą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 28.01.2021 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 A dlaczego szwagrowi ? tobie jeśli okaże się to nieprawdą . Piję tylko piwa kraftowe, lub swoje. Nie chcę Ciebie narażać na koszty, a szwagier będzie zadowolony z kratki koncerniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 28.01.2021 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 Wspieracie przedsiębiorców, którzy łamią bzdurne, niezgodnie z prawem, zakazy?https://newsmap.pl/mapshare/eee90ba6223fed1a1f4150466f27746a/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.01.2021 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 Wspieracie przedsiębiorców, którzy łamią bzdurne, niezgodnie z prawem, zakazy? https://newsmap.pl/mapshare/eee90ba6223fed1a1f4150466f27746a/ Ja tam nie mogę otworzyć tego linku. Coś mnię zaatakowało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts