henrykow 27.03.2021 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Interesujące jest wasze zaangażowanie w tym temacie! Bardzo staracie się aby zamknąć ten temat? . Jak mam coś do przekazania to piszę a czy zamkną czy nie to mi to lotto:P A tak na marginesie to nie ja pierwszy wspomniałem o zamknięciu tematu:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 27.03.2021 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 streczem koniecznie czarnym mordkę owiń i biedra Twoja Za nakłanianie do samobójstwa jest paragraf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 27.03.2021 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 (edytowane) Za nakłanianie do samobójstwa jest paragraf źle mnie odebrałeś, po po prostu dbam o Ciebie bo takiego ,,wynalazka" szkoda by było.Ogólnie wyjście z domu to już jest próba samobójstwa tak więc uważaj na siebie tam gdzie idziesz Edytowane 27 Marca 2021 przez woan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 27.03.2021 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 "adin dwa" Od kupienia pulsoksymetru, badania tętna i nakręcania się choroba nie jest gotowa. Z covidem nie jest tak łatwo. Pomyślałem że bezsensownie napisałeś. Ale to jest zgodne z Twoimi wyobrażeniami na temat covida. Kiedyś (rok temu) umierali głównie "starzy" i z chorobami "współistnejącymi". Teraz covid zabiera także młodszych i bez chorób współistniejących. Pierdu pierdu .... pracujesz w tym czymś czy czerpiesz wiedzę z Tv czy od znajomych co pracują w tym czymś???? ja swoich znajomych odpuściłem ze szpitali bo jak oni twierdzą ,,pandemio trwaj " bo kasa się zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 27.03.2021 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Jak mam coś do przekazania to piszę a czy zamkną czy nie to mi to lotto:P A tak na marginesie to nie ja pierwszy wspomniałem o zamknięciu tematu:cool: Z tego co Ciebie czytam to odnoszę wrażenie że tęskno Ci do PRL-u a jak tak to musisz być osobą bardzo postawioną w tamtych czasach, co najmniej jak tow.Piotrowicz, który dzisiaj jest wysoką osobowością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 27.03.2021 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Oj tutaj bym się spierał Pisałem tylko w kontekście dwóch znanych sieci sklepów. https://forum.muratordom.pl/showthread.php?370018-Czy-to-ju%C5%BC-jest-ba%C5%84ka-mieszkaniowa&p=8038450#post8038450 Stonka pod domem i znam towary wiem gdzie stoją A ten temat to znam, nawet coś tam pisałem. A bliskość fakt ma znaczenie, I każdy ma swoje ulubione miejsca i przyzwyczajenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 27.03.2021 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Pisałem tylko w kontekście dwóch znanych sieci sklepów. To tak, PSS Społem to raczej nie ta epoka, chociaż obecnie rządzący chcą przywrócić ten relikt komunizmu do łask Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 27.03.2021 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Z tego co Ciebie czytam to odnoszę wrażenie że tęskno Ci do PRL-u a jak tak to musisz być osobą bardzo postawioną w tamtych czasach, co najmniej jak tow.Piotrowicz, który dzisiaj jest wysoką osobowością Tak, zgadza się byłem I sekretarzem powiatowym PZPR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 27.03.2021 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Morda ogolona aby maska lepiej przylegała już pomału robole z nocki będą kończyć zakupy. Niedługo wyprawa na spotkanie ze śmiercią. A dlaczego nie z dostawą do domu. Punkt zrzutu dla kuriera, zero kontaktu i kwarantanna dla paczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 27.03.2021 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 A dlaczego nie z dostawą do domu. Punkt zrzutu dla kuriera, zero kontaktu i kwarantanna dla paczki? bo za przesyłkę by musiał zapłacić 12,99 a to jest przecież zbędny wydatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 27.03.2021 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 A dlaczego nie z dostawą do domu. Punkt zrzutu dla kuriera, zero kontaktu i kwarantanna dla paczki? Chyba nigdy nie byłeś na zakupach w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 27.03.2021 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Pierdu pierdu .... pracujesz w tym czymś czy czerpiesz wiedzę z Tv czy od znajomych co pracują w tym czymś???? ja swoich znajomych odpuściłem ze szpitali bo jak oni twierdzą ,,pandemio trwaj " bo kasa się zgadza Możesz uściślić - co chciałeś przekazać? Zarabiają na trwaniu pandemii i nic nie robią bo szpitale są częściowo zamknięte a kasę mają większą? "odpuściłem" - przestałeś się z nimi kontaktować bo: - mają więcej kasy - bo lansują pandemię - inny przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 27.03.2021 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Chyba nigdy nie byłeś na zakupach w sklepie Dajmy szansę odnieść się nie obecnemu dlaczego tak postąpił. Póki co lata bo biedrze i unika roboli i wirusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 27.03.2021 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Chyba nigdy nie byłeś na zakupach w sklepie Intrygujący wniosek. Naprowadź mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 27.03.2021 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Możesz uściślić - co chciałeś przekazać? Zarabiają na trwaniu pandemii i nic nie robią bo szpitale są częściowo zamknięte a kasę mają większą? "odpuściłem" - przestałeś się z nimi kontaktować bo: - mają więcej kasy - bo lansują pandemię - inny przypadek Pytanie na pytanie? nie elegancko. Ja pierwszy zapytałem skąd czerpiesz wiedzę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 27.03.2021 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Dajmy szansę odnieść się nie obecnemu dlaczego tak postąpił. Póki co lata bo biedrze i unika roboli i wirusa Na to Pierdu pierdu .... pracujesz w tym czymś czy czerpiesz wiedzę z Tv czy od znajomych co pracują w tym czymś???? ja swoich znajomych odpuściłem ze szpitali bo jak oni twierdzą ,,pandemio trwaj " bo kasa się zgadza mam odpowiedzieć? Na "Pierdu pierdu .... pracujesz w tym czymś czy czerpiesz wiedzę z Tv czy od znajomych co pracują w tym czymś????" Piszesz niejasno i nie wiem co znaczy "czymś takim". Nie pracuję w BIG PHARMA i nie czerpię zysków z pandemii. Pandemia przynosi mi same straty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 27.03.2021 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Na to mam odpowiedzieć? Na "Pierdu pierdu .... pracujesz w tym czymś czy czerpiesz wiedzę z Tv czy od znajomych co pracują w tym czymś????" Piszesz niejasno i nie wiem co znaczy "czymś takim". Nie pracuję w BIG PHARMA i nie czerpię zysków z pandemii. Pandemia przynosi mi same straty. No właśnie, Mi przynosi same zyski . Ale nie chcę tych zysków kosztem innych . Czerpię wiedzę,bo po prostu znam ludzi,nie zamyka się w ,,swoim świecie" . Potrafię myśleć w wielu płaszczyznach i dlatego jestem w innym pkt niż inni....taki jestem . Kasa fajnie lubię ją mieć,ale nieraz dochodzisz do pkt ,że kasa to nie wszystko jak masz już wszystko. Dziwnie brzmi ,ale tak to już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 27.03.2021 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Ale nie chcę tych zysków kosztem innych . A można inaczej? Ktoś zawsze płaci. Chirurg ma czuć wyrzuty sumienia, że bierze pieniądze za to, że wynagrodzenie wynika z czyjegoś nieszczęścia*? Big pharma ma mieć wyrzuty sumienia, że zarabia na nieszczęściu pacjentów**? *nie dotyczy chirurgów plastycznych. **nie dotyczy niebieskich tabletek Pfizera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 27.03.2021 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 @woanNie rozumiem co chcesz przekazać powyższym wpisem.Co z tymi znajomymi lekarzami którym / których "odpuściłeś" ?I jaki to ma związek z covidem który "robi swoje" niezależnie od twoich poglądów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 27.03.2021 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Intrygujący wniosek. Naprowadź mnie Nie no, leszcza nie ma sensu naprowadzać jak wybrać dobrego leszcza Dosłownie i w przenośni. Będąc w sklepie wybierasz sobie najbardziej wybornego leszcza, sandacza czy makrelę, podobnie z warzywami czy owocami. Kupując on line, jesteś skazany na badziewie, które Ci przyniosą i z tego też będziesz cieszył michę To tak jak z kulibobem,który myśli, że wszystkich wych...al Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts