fotohobby 28.03.2021 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 Ale co uczepiłeś się kiełbasy ? też uważaż ż edotyczy to produktów o długim terminie ważności? Że podrabiana jest mąka, soki..... Ba można najłatwiej wałki porobić, wrzucić tani syf, zmielić, zaprawić konserwantami, polepszaczami i dać dobrą cenę. Wiedzàc, źe przed świętami naiwniak się sam znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 28.03.2021 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 (edytowane) No właśnie zaskoczyłeś, tak mu się opłaca jak tobie sprzedać swojskie jajka komuś a samemu jeść jaja z Biedronki z ferm Woźniaka które po ugotowaniu walą paszą że nos chce urwać. No pewnie super biznes kupić mieszkanie, wywalić na nie prawie 400 tys i to jeszcze na kredyt i mieszkać dalej w starym, najwyraźniej jest to opłacalne:D tyle jest opłacalne że za wynajm i po opłaceniu podatku zostaje mu na ratę kredytu za mieszkanie. Ja też kupowałem i kupuje jajka od gospodarzy i nieraz byłem odprawiony z kfitkiem bo jajek gospodarz nie miał na sprzedaż tylko tyle co dla siebie i co, stracił klienta taki gospodarz? Przyszedłem do niego za jakiś czas. Ale teraz zapewne głupio Ci się przyznać że jajko sprzedajesz a kupujesz śmierdziele z Biedrony od Wożniaka to starasz się wybrnąć z tego z twarzą. Chleb swojski pieczesz a mięcho kupujesz w folii? Wcześniej pisałem że kupuję świniaka za 500-600 zł i go do rzeźnika. odbieram mięsko, wyroby takie jakie chcę i wiem co jem. Takie mięso mogę zamrozić bez uszczerbku na jego jakość a nie odmrażane nie wiadomo ile razy z lodówki z Biedry lub innego dyskontu. ręce mi na Ciebie opadają.Jak nuczys zsie liczyć irozumowac logicznie daj znać. Czyjes mieszkanie nie mój problem. Możliwe że siedząc w starym ma lepsze ROI prawdopodobnie tak tylko niepotrzebny remony Edytowane 28 Marca 2021 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 28.03.2021 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 Ba można najłatwiej wałki porobić, wrzucić tani syf, zmielić, zaprawić konserwantami, polepszaczami i dać dobrą cenę. Wiedzàc, źe przed świętami naiwniak się sam znajdzie Jeśli nawet masz racje to takie coś raz narok mnie niezbije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 28.03.2021 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 Jeśli nawet masz racje to takie coś raz narok mnie niezbije Ale Ty kupujesz kiełbasę w Biedrze non stop. Wyraznie tańszą, niż np u lokalnego rzeżnika. I teraz czy Ty uważasz, że ta to produkt tej samej jakości, tylko lokalny rzeźnik jest zachłanny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 28.03.2021 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 U mnie plaska deska na południe na teraz 217kWh , zeszłoroczny marzec 324kWh mega fajnie, tylko co to wnosi do dyskusji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 28.03.2021 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 (edytowane) Ale Ty kupujesz kiełbasę w Biedrze non stop. Wyraznie tańszą, niż np u lokalnego rzeżnika. I teraz czy Ty uważasz, że ta to produkt tej samej jakości, tylko lokalny rzeźnik jest zachłanny ? Szczerze tak lokalny rzeźnik nie będzie tak kontrolowany duży zakład .Te normy beda bardziej płynne i łatwiej modyfikowane wrazie kontroli. Małemu łatwiej wały kręcić Edytowane 28 Marca 2021 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 28.03.2021 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 Dalej nie łapiesz ale cóż, być może to od tych jajek z Biedrony:) Tak, dom wybuduje nowy na kredycie i będę wynajmował innym a sam będę mieszkał w starej lepiance, to jest właśnie myślenie dusigrosza. Sprzedać swoje zdrowe i smaczne jajka bo droższe a kupić tańsze śmierdzące, mniej wartościowe , naprawdę jesteś mega biznesmenem. Nie wiem co Ty łapiesz alnie to co trzeba:) Poco miałbym brać kredyt też niewiem . Teraz jestem najbardziej zadłużony w historii ok 30k. Ale było taniej w kredycie. Wyznaję zasadę że odkładam co mogę a to co odłożę ma pracować dalej i im jestem starszy tym szybciej to idzie efekt kuli śnieżnej. A Ty mi o kimś z kredytem z marną stopą zwrotu. Nie wiem czy to takie myślenie dusigrosza Ale dywidenda za kwiecień i maj wystarczy na roczne opłaty. Zależy ile IRL ogłosi ale tak mniej więcej wysysaczy a co zrobię ? Kupie w kolejna w portfel spółkę która wypłaci dywidendę lub jeśli złoto by spadło i USD się zatrzymał to jakiś ETF na złoto. Jeśli komuś się opłacało to trudno coś wyrokować nie znając szczegółów. Osobiście mieszkania sa odpychające ze względu na użerania się z ludźmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 28.03.2021 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 Chyba objawy tego taniego z promocji jedzenia:wave: Na jedzeniu naprawdę można spore oszczędzić a ta lekcje człowiek powinien odbyć na początku swojej przygody z pieniędzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 28.03.2021 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 Nie tylko na jedzeniu ale i kosztach mieszkania i samochodu. To oczywiste. Przynajmniej dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 28.03.2021 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 Aby w Biedrze kupować mięso to trzeba być desperatem.Lub niedoinformowanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 28.03.2021 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 Szczerze tak lokalny rzeźnik nie będzie tak kontrolowany duży zakład .Te normy beda bardziej płynne i łatwiej modyfikowane wrazie kontroli. Małemu łatwiej wały kręcić Oszukujesz sam siebie. Mały lokalny zakład firmuje swoje produkty własnym nazwiskiem, jak straci renomę to jest dla niego koniec. Wiec sobie nie pozwoli na nagięcie norm - co zresztą ( w porównaniu do wyrobów z Biedronki widać i czuc). Duży po prostu coś wyprodukował dla biedronki, w razie W będzie produkował dla Lidla, czy Kauflandu. Bo tam zawsze znajdzie nabywcę w postaci kulibobów, dla których CCC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 28.03.2021 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 Oszukujesz sam siebie. Mały lokalny zakład firmuje swoje produkty własnym nazwiskiem, jak straci renomę to jest dla niego koniec. Wiec sobie nie pozwoli na nagięcie norm - co zresztą ( w porównaniu do wyrobów z Biedronki widać i czuc). Duży po prostu coś wyprodukował dla biedronki, w razie W będzie produkował dla Lidla, czy Kauflandu. Bo tam zawsze znajdzie nabywcę w postaci kulibobów, dla których CCC Prawdziwych kulibobów jest niewielu i tak jem lepiej niż większość polaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 28.03.2021 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 (edytowane) żeby było w temaciehttps://www.bankier.pl/wiadomosc/Koronawirus-w-Polsce-Nowe-przypadki-zakazenia-7839401.htmlCo na to ugrupowanie foljarskie?Trupy z szafy, testy wywołują duszności ? Edytowane 28 Marca 2021 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin225 28.03.2021 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 a ty kulibob wciąż trzęsiesz dupą bardziej niż niejeden niezaszczepiony 90-latek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 28.03.2021 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 a ty kulibob wciąż trzęsiesz dupą bardziej niż niejeden niezaszczepiony 90-latek... Tak Apokalipsa trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 28.03.2021 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 Tak Apokalipsa trwa Trochę jednak przereagowanie z tą apokalipsą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 28.03.2021 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 Prawdziwych kulibobów jest niewielu i tak jem lepiej niż większość polaków Mylisz się, dla,wielu ludzi CCC. Wystarczy zobaczyć dyskonty w czasie "promocji" Ty jesz praktycznie to co, co ten plebs, którym tak pogardzasz - plus trochę swoich jajek, warzyw w sezonie. Co to ostatnio było ? Kiełbacha z cebulką i ziemniaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 28.03.2021 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 a ty kulibob wciąż trzęsiesz dupą bardziej niż niejeden niezaszczepiony 90-latek... Jakbyś miał taką dietę jak On (poczytaj parę postów wstecz), też byś się bał o wynik konfrontacji swojego organizmu z koronawiruem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 28.03.2021 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 Temat o diecie się zaczął. Interesujące. Ja głosuje za bezglutenowym weganizmem kto za? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 28.03.2021 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 (edytowane) Mylisz się, dla,wielu ludzi CCC. Wystarczy zobaczyć dyskonty w czasie "promocji" Ty jesz praktycznie to co, co ten plebs, którym tak pogardzasz - plus trochę swoich jajek, warzyw w sezonie. Co to ostatnio było ? Kiełbacha z cebulką i ziemniaki? Frytki własnej roboty , swoja cebulla i akurat kiełbasa bo trzeb było zjesc termin poału dochodził. Ryż z duszonym jabłkiem i śliwkami z kompotu Wczoraj zapiekanka z kasza i ryżem plus pomidory przyprawy i ser Dzisiaj sushi jutro na dwa dni zupa warzywna zjajkiem będzie (o tej porze roku już tylko marchew i groszek mam swój) Co z tym jedzeniem jest nie ok? Póżniej plnuję tortille własnej roboty z czym jeszcze niewiem Edytowane 28 Marca 2021 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts