henrykow 28.03.2021 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 Nie wiem co Ty łapiesz alnie to co trzeba:)i Czy nie rozumiesz porównania jakie dałem dla przykładu? Ty sprzedajesz swoje, wiejskie jajka bo są droższe niż te które kupujesz w Biedronce i to samo dotyczy gościa który kupił nowe mieszkanie i je wynajmuje a mieszka w starym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 28.03.2021 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 Czy nie rozumiesz porównania jakie dałem dla przykładu? Ty sprzedajesz swoje, wiejskie jajka bo są droższe niż te które kupujesz w Biedronce i to samo dotyczy gościa który kupił nowe mieszkanie i je wynajmuje a mieszka w starym. Nie rozumim bo u mnie jest to sprawa chwilowa. a facet z kredytem mnie nie interesuje najwidoczniej miał powodyab tak postapić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 28.03.2021 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 A jaja masz w covidzie po knajpach latać trochę pryjorytety Ci się powaliły. Ciekawy jestem co ty kur.. jesz? No teraz tylko na wynos. Ja też nie zawsze mam czas,podjechać po zdrową żywność do małorolnego, czy bio-sklepu. Ale, w takim Lidlu to tylko chemia gospodarcza, ze spożywki artykuły sypkie co najwyżej. Może wino. Mięso tylko od lokalsów (ale generalnie jak najmniej i nie smażone), ryby z lodu, nie mrożone (po co płacić za wodę). Piwo tylko swoje, lub kraftowe, Heineken 0% to jakiś żart. Do ideaĺu dużo brakuje, ale nie wmawiam sobie, że można zdrowo i tanio, bo milościwa Biedronka na to pozwala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 28.03.2021 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 Na jedzeniu naprawdę można spore oszczędzić a ta lekcje człowiek powinien odbyć na początku swojej przygody z pieniędzmi To był sarkazm w odniesieniu do posta fotohobby. I tu się z Tobą zgodzę, że na jedzeniu można sporo zaoszczędzić. Przygodę z pieniędzmi jak to nazwałeś to człowiek ma od małego. Uczy się od swoich rodziców i jak rodzic nie nauczy szacunku dla pieniądza i przedewszystkim dla poszanowania jedzenia to już nikt nie nauczy. To co wyniesiesz z domu rodzinnego to będziesz miał do ko0ńca życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 28.03.2021 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 @fotohobby, w tej wyliczance nie padło najważniejsze (dla mnie w żywieniu) skąd warzywa i owoce bierzesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 28.03.2021 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 lub kraftowe Albo wydziwiane albo na amerykańskich chmielach, wybór nikły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 28.03.2021 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 Ziemniaki są smaczne i zdrowe Pyrki i kartofle też są smaczne i zdrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 28.03.2021 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 Ha, ha mega "pomysĺowe"Chyba doradzili im to w TVP, bo oni są mistrzami w te klockihttps://wydarzenia.interia.pl/raporty/raport-koronawirus-chiny/polska/news-nowy-sacz-podczas-transmisji-mszy-doklejono-zdjecia-pustych-,nId,5134968 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 28.03.2021 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 Albo wydziwiane albo na amerykańskich chmielach, wybór nikły. Nikły wybór kraftu ? Gdzie Ty mieszkasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 28.03.2021 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 No teraz tylko na wynos. Ja też nie zawsze mam czas,podjechać po zdrową żywność do małorolnego, czy bio-sklepu. Ale, w takim Lidlu to tylko chemia gospodarcza, ze spożywki artykuły sypkie co najwyżej. Może wino. Mięso tylko od lokalsów (ale generalnie jak najmniej i nie smażone), ryby z lodu, nie mrożone (po co płacić za wodę). Piwo tylko swoje, lub kraftowe, Heineken 0% to jakiś żart. Do ideaĺu dużo brakuje, ale nie wmawiam sobie, że można zdrowo i tanio, bo milościwa Biedronka na to pozwala. Jeśli żresz jedzenie z knajpy to jest dopiero dno Delektowac sie piwskiem Wypije dwa piwa w miesiącu i wielkie halo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 28.03.2021 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 @fotohobby, w tej wyliczance nie padło najważniejsze (dla mnie w żywieniu) skąd warzywa i owoce bierzesz. Od małorolnego (jak jest czas podjechać). Jak nie, to inny podjeżdża . No, a czasem ze Spara, bo blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 28.03.2021 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 Jeśli żresz jedzenie z knajpy to jest dopiero dno Tak? To zamów sobie dobre, świeże sushi z dobrej knajpy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 28.03.2021 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 Tak? To zamów sobie dobre, świeże sushi z dobrej knajpy Nie zamówię bo jst świeżo naplute covidem. A cena jest niewarta usługi czułbm się jak skończony frajer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 28.03.2021 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 Nie zamówię bo jst świeżo naplute covidem. A cena jest niewarta usługi czułbm się jak skończony frajer No tak, a sushi w w Biedronce jest "nieświeżo oplute Covidem" Taka różnica. Poza tym CCC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 28.03.2021 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 No tak, a sushi w w Biedronce jest "nieświeżo oplute Covidem" Taka różnica. Poza tym CCC Jeszcze tkie pytanie ile czsu poswiecasz na zakup Jak dla mnie jesteś frajerem dla Ciebie pewnie ja jestem i tyle w temacie. Musze poyśeć jak chińczyka na 50zł zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 28.03.2021 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 Nikły wybór kraftu ? Gdzie Ty mieszkasz ? Masz po lewej stronie pod awatarem. Sądzę, że jedno z lepszych miejsc na kraft w Polsce a u zarania rewolucji piwnej to najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 28.03.2021 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 Od małorolnego (jak jest czas podjechać). Jak nie, to inny podjeżdża W Polsce prawie sami małorolni. W marketach też sporo towaru od małorolnych. Chyba, że miałeś na myśli działkowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 28.03.2021 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 W Polsce prawie sami małorolni. W marketach też sporo towaru od małorolnych. Chyba, że miałeś na myśli działkowiczów. Do marketów dostarczają rolnicy wielkohektorowi którzy są ustawieni tylko na jedną produkcje warzyw czy owoców. Małołorolny rolnik nie siły przebicia aby dostarczał do hipermarketów swoje produkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 28.03.2021 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 Masz po lewej stronie pod awatarem. Sądzę, że jedno z lepszych miejsc na kraft w Polsce a u zarania rewolucji piwnej to najlepsze. I nie potrafisz nic wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 28.03.2021 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 W Polsce prawie sami małorolni. W marketach też sporo towaru od małorolnych. Chyba, że miałeś na myśli działkowiczów. serio, do biedronki dostarcza gość, swoim 20-letnim transitem? Te jego powykręcane marchewki i ostre, jak 20 lat temu rzodkiewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts