woan 16.04.2021 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 Kolejne chamidło co wytyka innym wykształcenie jakby to ono było wyznacznikiem kulturalnego człowieka a prawda jest zgoła inna, widać że z gawlem możecie sobie ręce podać bo on i Ty gardzicie ludźmi z niższym wykształceniem. Wykształcenie rzecz nabyta..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 16.04.2021 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 Wykształcenie rzecz nabyta..... Dokładnie, kultury i poszanowania drugiego nie kupisz, to wynosi się z domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 16.04.2021 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 Super, zdaj relacje za 10 lat jak tam ze zdrowiem i jak się czuje. To tak jakby porównać kupiłem nowy samochód z salonu i jest super. Co do kumpla to szkoda chłopa, też i u mnie ktoś odszedł na tego kowida (tak ma wpisane),ale zdania są podzielone. Zdania są podzielone wśród naukowców, lekarzy czy wśród tzw. grona bliższych i dalszych znajomych? A może w karcie zgonu są podzielone zdanie i dlatego tak napisałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 16.04.2021 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 (edytowane) Kolejny z "wysokim wykształceniem" co wytyka innym wykształcenie jakby to ono było wyznacznikiem kulturalnego człowieka a prawda jest zgoła inna, widać że z gawlem możecie sobie ręce podać bo on i Ty gardzicie ludźmi z niższym wykształceniem. Tylko technik i niedoszły mgr jak Kwaśniewski, ale ja po maturze chociaż Aczkolwiek po 28-letnim stażu pracy podtrzymuje co pisałem wyżej. Uważam, że ludzie, pracownicy bez wykształcenia, są poprostu mięsem armatnim,a co ja osobiście sądzę o ich przydatności do życia to zostawię sobie bo gdybym napisał to byłbym zbanowany Tylko wspomnę, że taki profil ludzi bez wykształcenia to wyborcy PIS, a to chyba jest jednoznacznym wyznacznikiem z jakim człowiekiem mamy do czynienia.,bez szkoły czyli i bez rozumu... Edytowane 16 Kwietnia 2021 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 16.04.2021 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 Przy okazji raport po 2 miechach od wszczepienia czipa żonie. W dalszym ciągu bez zmian...zachowania Tzn., że nie przyjęła tej szczepionki nieetycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 16.04.2021 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 Dawno mnie tu nie było. Wczoraj dowiedziałem się,że następny dobry kumpel, tym razem ze szkolnej ławy, zszedł na COVID. Przy okazji raport po 2 miechach od wszczepienia czipa żonie. W dalszym ciągu bez zmian...zachowania Łaź dalej na protesty i wspieraj roznosicieli syfa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 16.04.2021 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 Nie ogarniasz otaczającej Cię rzeczywistości. Zbyt dużo zmiennych na Twój procesor, chyba jednowątkowy zapętlił się na Dystans Dezynfekcja Namordniki. Mój procesor jest wyczulony na zagrożenie i bioterorystów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 16.04.2021 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 Tzn., że nie przyjęła tej szczepionki nieetycznej. Przyjęła Pfizera, ale ja przyjmę szczepionkę nawet jak jest robiona z abortowanych królików Ale to za tydzień mam zapisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 16.04.2021 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 Łaź dalej na protesty i wspieraj roznosicieli syfa Niedługo w Gliwicach będzie duża demonstracja,przeciw likwidacji RPO a i za poparciem Juszczyszyna . Oczywiście będę obecny. Właśnie dla takich jak Ty,którzy dupy z kornika nie rusza a liczą na "darmowy ch..." . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 16.04.2021 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 (edytowane) Widzisz pajacyku (na Pajaca nie zasługujesz) prokuratura już wie o tym twoim filmiku. To właśnie lubię Dlatego w dalszym ciągu filmik jest w stopce Ba,nie tylko w stopce, filmik jest na moim profilu fb gdzie prowadziłem transmisję on-line z demonstracji. A tak poza tematem, kiedyś takich mendow nazywaliśmy ormowcami... czyli Ochotnicze Rezerwy Milicji Obywatelskiej.. Dzisiaj ,w dobie Milicji i PIS=PZPR macie swoje drugie 5 minut ORMOWCY Edytowane 16 Kwietnia 2021 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 17.04.2021 03:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 Niedługo w Gliwicach będzie duża demonstracja,przeciw likwidacji RPO a i za poparciem Juszczyszyna . Oczywiście będę obecny. Właśnie dla takich jak Ty,którzy dupy z kornika nie rusza a liczą na "darmowy ch..." . I postawa takich bioterorystó powoduje że corz bardziej popieram PIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 17.04.2021 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 powoduje że corz bardziej popieram PIS Zaprawdę powiadam wam, nie idźcie tą drogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 17.04.2021 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 Zaprawdę powiadam wam, nie idźcie tą drogą. Protestujący często nie mają maseczek więc mnie atakują a wróg mojego wroga....Jakby zbrać 500+ i te całe tarcze i 13 emerytury to nawet fajna partia by była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 17.04.2021 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 Zatem nie strasz bo się zesrasz. I już myślę, że masz pełno w pampersie Uśmiałem się jak Redakcja przedstawiła mi Twoje ultimatum dotyczące mojej stopki. Naprawdę trzeba być zdrowo ograniczonym na umyśle, żeby po pierwsze coś takiego napisać a po drugie liczyć, że ktoś się przestraszy min.Zero Ale masz prawo, zgłoś moją stopkę jako popełnienie przestępstwa, pajacu Wg mnie stopka świadczy tylko i wyłącznie że dajesz sobą manipulować nic więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 17.04.2021 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 Mogę Ci zdać relację po 48 latach będąc za małolata szczepiony na dur, cholerę czy tam bóg wie co jeszcze. Żadnych z tych chorób na jakie byłem szczepiony nie posiadałem. Ale jak uważasz, że Ziemia jest płaska to nic do ciebie nie dotrze... Mogę jedynie polecić naukę w szkole bo myślę, że za dużo klas,nawet podstawówki nie skończyłeś. Tylko że tamte szczepionki były przebadane od A-Z a te niby szczepionki zrobiono na wariata i chyba tylko po to aby solidnie napchać sobie kieszonki które zawsze są bez dna , ktoś nawet mógłby pomyśleć że tylko po to sobie wirusa zrobili aby się nachapać bo jak to rozumieć że ta niby szczepionka działa tylko 6 miesięcy i znów szczepić ? W obecnym świecie media wychowują media uczą itp itd więc zrobienie durni ze społeczeństw to pikuś , nawet wczoraj były dyrektor CNN wyjawił że szefowstwo kazało mu wymyślać byle idiotyzmy na D Trupa no i przegrał a byłego dyrektora CNN oczywiście zbanowano na twiterach i fejsbokach , luzik to normalne przecież to demokracja :jawdrop::jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 17.04.2021 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 Tu bardzo ciekawy program i i dziwo on był na TVP1 który został usunięty z jutuba , zachodzi pytanie o co quwa chodzi , sami sobie odpowiedzcie .https://www.youtube.com/watch?v=ylROF3yqQS4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 17.04.2021 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 Tu całość tego programu , warto zobaczyć naprawdę , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 17.04.2021 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 (edytowane) Niedługo w Gliwicach będzie duża demonstracja,przeciw likwidacji RPO a i za poparciem Juszczyszyna . Oczywiście będę obecny. Właśnie dla takich jak Ty,którzy dupy z kornika nie rusza a liczą na "darmowy ch..." . Jeden wart drugiego czy warto o nich protestować ? mam wątpliwości , to idź też protestować przeciw aresztowaniu byłego ministra Nowaka będzie git. Coś mi się wydaje że murator też odjechał , nie wiem czy moje posty są widoczne dla innych ale jeśli nie to znaczy że trzeba konto likwidować i uciekać jak najdalej od takich .............. Edytowane 17 Kwietnia 2021 przez kryzys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 17.04.2021 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 Poczekaj do sierpnia, browar będziesz wysyłał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 17.04.2021 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 Jeden wart drugiego czy warto o nich protestować ? mam wątpliwości , to idź też protestować przeciw aresztowaniu byłego ministra Nowaka będzie git. Coś mi się wydaje że murator też odjechał , nie wiem czy moje posty są widoczne dla innych ale jeśli nie to znaczy że trzeba konto likwidować i uciekać jak najdalej od takich .............. Próbowałem pisać w temacie Uwagi o forum ale tam nie widzę czy coś się pokazało to co napisałem, czy napisany post się pojawił, totalna rozwałka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts