Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wolę być zaszczepionym debilem, ale żywym (nawet z nadzieją że wyrośnie mi trzecia noga), niż mądrym, umęczonym pod respiratorem nieboszczykiem. Życie po życiu mam w rzyci.

Czyli według Ciebie niezaszczepieni i tak padną bo będą przechodzić covid pod respiratorem. No to razem z kulibobem powinniście anty szczepionkową ekipe zostawić w spokoju. Zamiast chronić ich przed nie szczepieniem.

Chociaż oni też nie zostają dłużni i chcą chronić Was przed ewentualnymi powikłaniami.

Zamiast najeżdżać na siebie nawzajem zobaczcie jacy jesteśmy dla siebie mili... mimo wszystko.

ps. ja mam gdzieś tą szczepionkę i tyle. Więcej marketingu i propagandy w najbezczelniejszej formie w niej niż jakiejkolwiek ochrony.

Mam wielu zaszczepionych klientów i oni są najszczęśliwsi na świecie z powodu szczepienia. Czego chcieć więcej w życiu. Teraz już niczego poza ewentualną dawką poprawiającą.

Wolę być zaszczepionym debilem, ale żywym (nawet z nadzieją że wyrośnie mi trzecia noga), niż mądrym, umęczonym pod respiratorem nieboszczykiem. Życie po życiu mam w rzyci.

Masz na myśli - głupi a zdrów?

No to...

Co mozesz brać na grzbiet - to bierz, ale na rozum - nie, bo zaraz będziesz szwankował!

Już to gdzieś opisali...

:lol:

Adam M.

Ja też nie chcę się kłucić..

W tym artykule obejrzyj sobie sekwencje genetyczne SPIKE (kowid) i syntycyny.

Znajdź różnice, bo jak ich nie ma - to jest bardzo źle!

http://cioz-dobrostan.pl/covid-19/nie-szczepionka/szczepionka-badania-plodnosc-syntycyna/

Adam M.

Serio czy "jaja" sobie robisz?

Nowa metoda szczepienia - indukcyjna czy przez dotyk lub wymianę płynów ustrojowych.

Już optentowałeś metodę szczepienia by stos

Badania na bezpłodność po szczepieniu też już przeprowadziłeś?

oczywiście nic o tym że te zbrodnicze labo w Wuhan jest/było współwłasnością Pfitzera

tu o dobroci szczepionki Moderna

https://strefa44.pl/connecticut-ostrzega-ze-szczepionka-moderna-zawiera-smiertelna-trucizne/

https://www.goniec.net/2021/05/23/beligjski-komandos-niczy-jason-bourne-sam-zaczal-wydawac-sobie-rozkazy-czyha-na-wirusologa/

Adamie, nie będę się z Tobą kłócił. :bye:

:) Zapewniam Cię, że jeśli do Ziemi będzie zbliżać się asteroida niosąca zniszczenie i śmierć , to te same osoby nagle staną się światowej klasy ekspertami od astronomii. Uwierz m! Mądrzejszy od Kopernika już tu był i wciąż jest pod nowym nickiem.

Jeszcze śmieszniejsze, że uraczą Cię znowu podobnymi w treści i wyjaśniającymi wszystko tabelkami, linkami do głupawych stron, bzdurnymi, acz mocno "naukowymi" filmami międzynarodowych oszołomów z YT oraz oczywiście... kolejną teorią o żydowsko-niemieckim spisku.

Jeśli i wówczas nie zgodzisz się z ich fenomenalnymi tezami, nazwą Cię: bezmyślnym głupcem (bo z rozumem u większości ponoć tak bywa ;)), osobnikiem nieznającym elementarnych zasad logiki i niedouczonym lub nieoczytanym głąbem.

A wszystko to otrzymasz hurtem, w tradycyjnym już sosie dziwacznej gramatyki, chłopskiej i niewysublimowanej retoryki oraz jeszcze dziwniejszej ortografii.

Myślę więc , że chyba dobrze robisz. Zaczekaj trochę z tą kłótnią.:D

:) ...

A wszystko to otrzymasz hurtem, w tradycyjnym już sosie dziwacznej gramatyki, chłopskiej i niewysublimowanej retoryki oraz jeszcze dziwniejszej ortografii.

...

To niewątpliwie cecha wspólna udzielających się na tym forum "tropicieli spisków wszelakich" :D

Możesz podać jakieś wiarygodne źródła naukowe?

To jest o przechodzeniu szczepienia przez kontakt czy o bezpłodności?

cytat

Connecticut ostrzega, że szczepionka Moderna zawiera śmiertelną truciznę

"Moderna zawiera śmiertelną truciznę" - ile osób zostało zaszczepionych a ile osób umarło na skutek szczepienia Moderną która zwiera " śmiertelną truciznę" ?

Ile można jeszcze głupich i bezrozumnych postów publikować?

labo w Wuhan własnością jest / było Pfizera ? Czy nie jest to wina B Gatesa? czy B. Gates jest właścicielem Pfizera?

Ile jeszcze durnych i wzajemnie sprzecznych teorii spiskowych będziesz publikować? Ty i tobie podobni?

Mozę "tropiciele spisków" ustalicie jedną "wiarygodną" teorrię? :D

Możesz podać jakieś wiarygodne źródła naukowe?

To jest o przechodzeniu szczepienia przez kontakt czy o bezpłodności?

cytat

"Moderna zawiera śmiertelną truciznę" - ile osób zostało zaszczepionych a ile osób umarło na skutek szczepienia Moderną która zwiera " śmiertelną truciznę" ?

Ile można jeszcze głupich i bezrozumnych postów publikować?

labo w Wuhan własnością jest / było Pfizera ? Czy nie jest to wina B Gatesa? czy B. Gates jest właścicielem Pfizera?

Ile jeszcze durnych i wzajemnie sprzecznych teorii spiskowych będziesz publikować? Ty i tobie podobni?

Mozę "tropiciele spisków" ustalicie jedną "wiarygodną" teorrię? :D

Lata temu jak kupowało się merca s klasę to był naprawdę dobry i wygodny samochód. Niektórym się zepsuł w trakcie trwania gwarancji,ale dużo ludzi tym jeździło i chwaliło do czasu.Mi osobiście po 8 latach korozja zaczęła wpierniczać najpierw nadkola, a później drzwi, a później była to skarbonka bez dna. Ciekawe jak szczepionka wypadnie na przestrzeni lat.

Lata temu jak kupowało się merca s klasę to był naprawdę dobry i wygodny samochód. Niektórym się zepsuł w trakcie trwania gwarancji,ale dużo ludzi tym jeździło i chwaliło do czasu.Mi osobiście po 8 latach korozja zaczęła wpierniczać najpierw nadkola, a później drzwi, a później była to skarbonka bez dna. Ciekawe jak szczepionka wypadnie na przestrzeni lat.

Kupiłeś nowego Mercedes S-Class i po 8 latach zaczęła go żreć korozja?

Ile lat temu kupiłeś nowego MB S-Class?

Czy jednak piszesz i porównujesz używkę?