kulibob 23.05.2021 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2021 Wolę być zaszczepionym debilem, ale żywym (nawet z nadzieją że wyrośnie mi trzecia noga), niż mądrym, umęczonym pod respiratorem nieboszczykiem. Życie po życiu mam w rzyci. :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gik 23.05.2021 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2021 Wolę być zaszczepionym debilem, ale żywym (nawet z nadzieją że wyrośnie mi trzecia noga), niż mądrym, umęczonym pod respiratorem nieboszczykiem. Życie po życiu mam w rzyci. Czyli według Ciebie niezaszczepieni i tak padną bo będą przechodzić covid pod respiratorem. No to razem z kulibobem powinniście anty szczepionkową ekipe zostawić w spokoju. Zamiast chronić ich przed nie szczepieniem. Chociaż oni też nie zostają dłużni i chcą chronić Was przed ewentualnymi powikłaniami. Zamiast najeżdżać na siebie nawzajem zobaczcie jacy jesteśmy dla siebie mili... mimo wszystko. ps. ja mam gdzieś tą szczepionkę i tyle. Więcej marketingu i propagandy w najbezczelniejszej formie w niej niż jakiejkolwiek ochrony. Mam wielu zaszczepionych klientów i oni są najszczęśliwsi na świecie z powodu szczepienia. Czego chcieć więcej w życiu. Teraz już niczego poza ewentualną dawką poprawiającą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 23.05.2021 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2021 Wolę być zaszczepionym debilem, ale żywym (nawet z nadzieją że wyrośnie mi trzecia noga), niż mądrym, umęczonym pod respiratorem nieboszczykiem. Życie po życiu mam w rzyci. Masz na myśli - głupi a zdrów? No to... Co mozesz brać na grzbiet - to bierz, ale na rozum - nie, bo zaraz będziesz szwankował! Już to gdzieś opisali... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 23.05.2021 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2021 Adamie, nie będę się z Tobą kłócił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 23.05.2021 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2021 Ja też nie chcę się kłucić..W tym artykule obejrzyj sobie sekwencje genetyczne SPIKE (kowid) i syntycyny.Znajdź różnice, bo jak ich nie ma - to jest bardzo źle!http://cioz-dobrostan.pl/covid-19/nie-szczepionka/szczepionka-badania-plodnosc-syntycyna/ Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 24.05.2021 03:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2021 Serio czy "jaja" sobie robisz? Nowa metoda szczepienia - indukcyjna czy przez dotyk lub wymianę płynów ustrojowych. Już optentowałeś metodę szczepienia by stos Badania na bezpłodność po szczepieniu też już przeprowadziłeś? oczywiście nic o tym że te zbrodnicze labo w Wuhan jest/było współwłasnością Pfitzera tu o dobroci szczepionki Moderna https://strefa44.pl/connecticut-ostrzega-ze-szczepionka-moderna-zawiera-smiertelna-trucizne/ https://www.goniec.net/2021/05/23/beligjski-komandos-niczy-jason-bourne-sam-zaczal-wydawac-sobie-rozkazy-czyha-na-wirusologa/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 24.05.2021 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2021 (edytowane) A to mi si nie podobahttps://www.bankier.pl/wiadomosc/Lockdown-dla-przedawnienia-8118642.html Prawo wsteczne !!!To zmiana reguł gry w czasi zabawy Edytowane 24 Maja 2021 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 24.05.2021 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2021 Kasy im brakuje.To jasne.Na razie starają się skubać "na legalu", ale niedługo przestana na to zwracac uwagę, bo kasa musi się znaleźć!A ta kasa jest w naszych kieszeniach, jak kto nie ma ich dziurawych. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 24.05.2021 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 24.05.2021 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2021 Adamie, nie będę się z Tobą kłócił. Zapewniam Cię, że jeśli do Ziemi będzie zbliżać się asteroida niosąca zniszczenie i śmierć , to te same osoby nagle staną się światowej klasy ekspertami od astronomii. Uwierz m! Mądrzejszy od Kopernika już tu był i wciąż jest pod nowym nickiem. Jeszcze śmieszniejsze, że uraczą Cię znowu podobnymi w treści i wyjaśniającymi wszystko tabelkami, linkami do głupawych stron, bzdurnymi, acz mocno "naukowymi" filmami międzynarodowych oszołomów z YT oraz oczywiście... kolejną teorią o żydowsko-niemieckim spisku. Jeśli i wówczas nie zgodzisz się z ich fenomenalnymi tezami, nazwą Cię: bezmyślnym głupcem (bo z rozumem u większości ponoć tak bywa ), osobnikiem nieznającym elementarnych zasad logiki i niedouczonym lub nieoczytanym głąbem. A wszystko to otrzymasz hurtem, w tradycyjnym już sosie dziwacznej gramatyki, chłopskiej i niewysublimowanej retoryki oraz jeszcze dziwniejszej ortografii. Myślę więc , że chyba dobrze robisz. Zaczekaj trochę z tą kłótnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.05.2021 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2021 ... A wszystko to otrzymasz hurtem, w tradycyjnym już sosie dziwacznej gramatyki, chłopskiej i niewysublimowanej retoryki oraz jeszcze dziwniejszej ortografii. ... To niewątpliwie cecha wspólna udzielających się na tym forum "tropicieli spisków wszelakich" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 24.05.2021 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2021 Modyfikacja genomu człowieka na taką skalę to bardzo groźna zabawa dla populacji na tej planecie. A gdyby tak po szczepionce wsłuchać się w organizm i jak wyczujesz, że genom się modyfikuje to hyc zaczynasz naparzać w siebie 528Hz. Co wygra wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 24.05.2021 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2021 oczywiście nic o tym że te zbrodnicze labo w Wuhan jest/było współwłasnością Pfitzera tu o dobroci szczepionki Moderna https://strefa44.pl/connecticut-ostrzega-ze-szczepionka-moderna-zawiera-smiertelna-trucizne/ https://www.goniec.net/2021/05/23/beligjski-komandos-niczy-jason-bourne-sam-zaczal-wydawac-sobie-rozkazy-czyha-na-wirusologa/ Możesz podać jakieś wiarygodne źródła naukowe? To jest o przechodzeniu szczepienia przez kontakt czy o bezpłodności? cytat Connecticut ostrzega, że szczepionka Moderna zawiera śmiertelną truciznę "Moderna zawiera śmiertelną truciznę" - ile osób zostało zaszczepionych a ile osób umarło na skutek szczepienia Moderną która zwiera " śmiertelną truciznę" ? Ile można jeszcze głupich i bezrozumnych postów publikować? labo w Wuhan własnością jest / było Pfizera ? Czy nie jest to wina B Gatesa? czy B. Gates jest właścicielem Pfizera? Ile jeszcze durnych i wzajemnie sprzecznych teorii spiskowych będziesz publikować? Ty i tobie podobni? Mozę "tropiciele spisków" ustalicie jedną "wiarygodną" teorrię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 24.05.2021 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2021 To działa na bakterie.Na wirusy jest MMS. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 24.05.2021 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2021 "Ile można jeszcze głupich i bezrozumnych postów publikować?" No, nie wiem...Wytłumaczysz nam ile jestes w stanie publikować? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 24.05.2021 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2021 Chyba przeczytali posta @gnago https://wydarzenia.interia.pl/raporty/raport-koronawirus-chiny/aktualnosci/news-indie-mieszkancy-wioski-sisaura-wskoczyli-do-rzeki-aby-unikn,nId,5252798 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 24.05.2021 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2021 To działa na bakterie. Na wirusy jest MMS. Adam M. Ale Ty tak na poważnie. Bakterie niszczysz hercami a imię ich 528? Jakieś doświadczenie robiłeś? A co to MMS? Jedyny, który kojarzę to ten u operatorów telefonicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 24.05.2021 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2021 Możesz podać jakieś wiarygodne źródła naukowe? To jest o przechodzeniu szczepienia przez kontakt czy o bezpłodności? cytat "Moderna zawiera śmiertelną truciznę" - ile osób zostało zaszczepionych a ile osób umarło na skutek szczepienia Moderną która zwiera " śmiertelną truciznę" ? Ile można jeszcze głupich i bezrozumnych postów publikować? labo w Wuhan własnością jest / było Pfizera ? Czy nie jest to wina B Gatesa? czy B. Gates jest właścicielem Pfizera? Ile jeszcze durnych i wzajemnie sprzecznych teorii spiskowych będziesz publikować? Ty i tobie podobni? Mozę "tropiciele spisków" ustalicie jedną "wiarygodną" teorrię? Lata temu jak kupowało się merca s klasę to był naprawdę dobry i wygodny samochód. Niektórym się zepsuł w trakcie trwania gwarancji,ale dużo ludzi tym jeździło i chwaliło do czasu.Mi osobiście po 8 latach korozja zaczęła wpierniczać najpierw nadkola, a później drzwi, a później była to skarbonka bez dna. Ciekawe jak szczepionka wypadnie na przestrzeni lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 24.05.2021 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2021 Ciekawe jak szczepionka wypadnie na przestrzeni lat. Ja stawiam na przeciętną skuteczność i zero tajnego zła wcielonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 24.05.2021 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2021 Lata temu jak kupowało się merca s klasę to był naprawdę dobry i wygodny samochód. Niektórym się zepsuł w trakcie trwania gwarancji,ale dużo ludzi tym jeździło i chwaliło do czasu.Mi osobiście po 8 latach korozja zaczęła wpierniczać najpierw nadkola, a później drzwi, a później była to skarbonka bez dna. Ciekawe jak szczepionka wypadnie na przestrzeni lat. Kupiłeś nowego Mercedes S-Class i po 8 latach zaczęła go żreć korozja? Ile lat temu kupiłeś nowego MB S-Class? Czy jednak piszesz i porównujesz używkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts