kulibob 02.06.2021 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 Dobra koniec paplania jadę po dwie uncjowe brytanie co na samym arbitrażu miałbym 5% a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 02.06.2021 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 (edytowane) A skąd się wzięło to 70 tysięcy dodatkowych zgonów w 2020 roku w porównaniu z 2019. Te zgony w żaden sposób nie były spowodowane COVIDE-em. Wszyscy umarli na nowotwór, bo: Od końca 2019 przeżywalność ludzi z nowotworami spadła praktycznie do zera. Zwiększonej ilości niezaopatrzonych na czas udarów, zawałów, innych stanów nagłych nie odnotowwno, za to nie ma już w Pl pacjentów nowotworowych, bo mając przeżywalność zbliżoną do zera w rok umarli. Gdybyś nie wiedział - liczba Polaków z chorobą nowotworową to 1mln. Wiesz co byłoby, gdyby ich przeżywalność spadła "praktycznie do 0" ? Edytowane 2 Czerwca 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 02.06.2021 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 Ja doskonale wiem co mam w głowie i jakie ma cele . I nie gadam głupot o czipach, kosmitach i mutantach Jak to nie piszesz, a co teraz napisałeś, foliarzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 02.06.2021 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 Jak to nie piszesz, a co teraz napisałeś, foliarzu? A gdzie opowiadam o głupoty? Co głupiego w dbaniu o własny tyłek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 02.06.2021 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 A gdzie opowiadam o głupoty? Co głupiego w dbaniu o własny tyłek? Przecież to ty napisałeś o czipach, kosmitach i mutantach. Zacytuj takie określenia z jakiejś innej wypowiedzi, kogoś kogo nazywasz foliarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 02.06.2021 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 Przecież to ty napisałeś o czipach, kosmitach i mutantach. Zacytuj takie określenia z jakiejś innej wypowiedzi, kogoś kogo nazywasz foliarzem. Mało tu bzdur napisaliście? Nie będe nic cytował bo nie zamierzam marnować czasu na ich wyszukiwanie pyzatym któryś z Was pisze jakoś bzdete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 02.06.2021 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 Co głupiego w dbaniu o własny tyłek? W zasadzie nic, tylko że aż taki egocentryzm w stadzie, wbrew intencjom samego odszczepieńca, znacząco zmniejsza szanse na jego przeżycie. Tak więc w skrajnej sytuacji Twój tyłek będzie dla populacji wyjątkowo łatwą do usunięcia przeszkodą. W formie nieco łagodniejszej i zgodnie z Twoją ideą o tyłku - zarżnie cię osobiście Twoja najbliższa gromada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 02.06.2021 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 a cukrzyca jedna. Zabłysnąłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 02.06.2021 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 W zasadzie nic, tylko że aż taki egocentryzm w stadzie, wbrew intencjom samego odszczepieńca, znacząco zmniejsza szanse na jego przeżycie. Tak więc w skrajnej sytuacji Twój tyłek będzie dla populacji wyjątkowo łatwą do usunięcia przeszkodą. W formie nieco łagodniejszej i zgodnie z Twoją ideą o tyłku - zarżnie cię osobiście Twoja najbliższa gromada. Większość ludzi których znam jest za szczepieniami. A co do innych sytuacji życie to nie forum populacja nie wie kim jestem co mam i jak żyje . Świat nie zawali siię w 5 min a jeśli sie zawali to nie będzie miało znaczenia co mam co umiem i kogo znam trzeba będzie wypier o ile będzie gdzie lub trzeba będzie się okopać udając najbiedniejszego i najbardziej jęczocego w okolicy w okolicy. Dlatego domu nie obkleja się marmurami . Odetnij wodę i prąd a za 3 dni będzie dzicz i miejmy nadzieję że będzie wtedy środek zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 02.06.2021 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 Większość ludzi których znam jest za szczepieniami. A co do innych sytuacji życie to nie forum populacja nie wie kim jestem co mam i jak żyje . Świat nie zawali siię w 5 min a jeśli sie zawali to nie będzie miało znaczenia co mam co umiem i kogo znam trzeba będzie wypier o ile będzie gdzie lub trzeba będzie się okopać udając najbiedniejszego i najbardziej jęczocego w okolicy w okolicy. Dlatego domu nie obkleja się marmurami . Odetnij wodę i prąd a za 3 dni będzie dzicz i miejmy nadzieję że będzie wtedy środek zimy Zupełnie nie zrozumiałeś nic z tego, co Ci napisałem. Nawet mnie to specjalnie też nie dziwi. Twoje podejście do życia jest Twoją całkowicie prywatną sprawą, nawet jeśli jest to pozbawiona elementarnej empatii postawa katastroficznej mimikry. Sam jestem zaszczepiony, ale drażni mnie zamordyzm zarówno jednej jak i drugiej strony. Radykalizm nawet przeciwko zwykłej głupocie się nie sprawdza. Szkoda tylko tych, którzy nie mają wyboru. Dla reszty kij ma zawsze dwa końce. Takie to proste a tyle budzi złych emocji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 02.06.2021 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 Zupełnie nie zrozumiałeś nic z tego, co Ci napisałem. Nawet mnie to specjalnie też nie dziwi. Twoje podejście do życia jest Twoją całkowicie prywatną sprawą, nawet jeśli jest to pozbawiona elementarnej empatii postawa katastroficznej mimikry. Sam jestem zaszczepiony, ale drażni mnie zamordyzm zarówno jednej jak i drugiej strony. Radykalizm nawet przeciwko zwykłej głupocie się nie sprawdza. Szkoda tylko tych, którzy nie mają wyboru. Dla reszty kij ma zawsze dwa końce. Takie to proste a tyle budzi złych emocji. Pisałeś odstrzeleniu mnie przez społeczeństwo więc w większości przypadków społeczeństwo może mnie cmoknąć a w skrajnych przypadkach wszyscy mamy pojechane. Prościej napisane. Co do przymusowych szczepień to po prostu interes własny i tyle nic na tym nie strace a mogę zyskać. Dopóki jest coś w moim interesie to to popieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 02.06.2021 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 (edytowane) Mało tu bzdur napisaliście? Nie będe nic cytował bo nie zamierzam marnować czasu na ich wyszukiwanie pyzatym któryś z Was pisze jakoś bzdete Czyli zwyczajnie zmyślasz. To mi wygląda na jakiś neurologiczny NOP. Edytowane 2 Czerwca 2021 przez stos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 02.06.2021 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 Czy zwyczajnie zmyślasz. To mi wygląda na jakiś neurologiczny NOP. Jeden pisął że wirusa niema. Żema go koza i papaja ato były wadliwe testy. Że jego koty to test na korona wirusa Szczepionka rozsiewa syfa. Szczepionka zabija. W porównaniu do covida nie. DDM nie działa Dużo tego było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 02.06.2021 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 Pominąłeś bioroboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 02.06.2021 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 Jeden pisął że wirusa niema. Żema go koza i papaja ato były wadliwe testy. Że jego koty to test na korona wirusa Szczepionka rozsiewa syfa. Szczepionka zabija. W porównaniu do covida nie. DDM nie działa Dużo tego było A gdzie i kiedy było o czipach, kosmitach i mutantach? Forumowy foliarzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 02.06.2021 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 Jeszcze tydzień i druga upragniona dawka . Narazie bez NOPa Moja filozofia życia nakazuje mi okopywanie się i stawianie nad resztą. A życie to najcenniejsza rzecz którą mam. O ile można dyskutować o wartościach w rodzinie to reszta niema znaczenia można iść po trupach. Coraz częściej mam wrażenie, że piszesz pod wpływem środków odurzających albo masz przyznane orzeczenie o niepełnosprawności umysłowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 02.06.2021 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 A gdzie i kiedy było o czipach, kosmitach i mutantach? Forumowy foliarzu. O czipach było kosmita to żart a mutanci przecież pfaizer mutuje nas mrna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 02.06.2021 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 Coraz częściej mam wrażenie, że piszesz pod wpływem środków odurzających albo masz przyznane orzeczenie o niepełnosprawności umysłowej. ?? Najmocniejsze co biore od kilku lat to paracetamol i kawa Moje postępowanie i wypowiedzi są logiczne i mówią o osiąganiu korzyści nie patrząc na obcych ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 02.06.2021 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 On już przestał mnie irytować a zaczął bawić!Robaczek zapomniał, ze człowiek jest zwierzęciem SPOŁECZNYM.Społeczeństwo juz mu nie jest potrzebne...Warto by go odosobnic na jakie kilka latek - moze wtedy zrozumie.A jak nie - zostaje utylizacja tego robaczka.Sposobów utylizacji jest sporo.Coś się wybierze. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 02.06.2021 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 O czipach było kosmita to żart a mutanci przecież pfaizer mutuje nas mrna Zacytuj ten tekst o czipach. Coś nie w porządku z twoją głową bo coś o kosmitach i mutantach majaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts