Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak można iść po trupach twoich i twojej rodzinie, szlag mnie trafia jak wypisujesz takie chamskie hasła, nadawałbyś się na gestapowca a może twój dziadek nim był i pozostałości genowe po dziadku zostały.

Jak napisałem o wartościach można dyskutować w rodzinie reszta niema znaczenia. To oczywiste że rodzina się liczy a obcy człowiek to worek na gnaty i tyle

Każdy wariat który jest niespełna rozumu mówi o sobie że jest normalny. Twoje wypowiedzi są po pierwsze niechlujnie napisane, po drugie są chamskie, rasistowskie i wulgarne i dziwie że że redakcja toleruje takiego trolla tu na forum.

So wulgarne, niechlujne...... a gdzie tu wskażnik wariactwa?

On już przestał mnie irytować a zaczął bawić!

Robaczek zapomniał, ze człowiek jest zwierzęciem SPOŁECZNYM.

Społeczeństwo juz mu nie jest potrzebne...

Warto by go odosobnic na jakie kilka latek - moze wtedy zrozumie.

A jak nie - zostaje utylizacja tego robaczka.

Sposobów utylizacji jest sporo.

Coś się wybierze.

Adam M.

Adaś narazie to Was odseparowują :)

To Ty pisałeś o tym że wirusa niema i że koty to najlepsze testy :)

Nie chce być adwokatem diabla, ale trudno szukać wypowiedzi kogoś, kto je systematycznie kasuje.

Sprawdźcie sobie dwie, trzy strony od posta 4401 i to, co pozostało z dyskusji :)

Nie sądziłem że do tych wszystkich twoich przywar jesteś jeszcze kłamcą sugerującym że to ja pisałem o czipach, kosmitach i mutantach i to skasowałem.

Pominąłeś bioroboty :)

Zapomniałeś o bardzo ważnym:

...

Szczepić córki nie chcesz ale to może nie mieć znaczenia bo ludzie zaszczepieni rozprowadzają tą szczepionkę przez kontakt z innymi.

Ciekawe co zrobisz jak twoja córka stanie się bezpłodna.

...

I jeszcze o szczepionkach ogólnie (dla foliarzy mogą to być informacje bardzo ważne, choć źródel "naukowych" do postawionych opinii i stwierdzeń nie podano):

FB_IMG_1528848852462.jpg

:D ;)

Nie sądziłem że do tych wszystkich twoich przywar jesteś jeszcze kłamcą sugerującym że to ja pisałem o czipach, kosmitach i mutantach i to skasowałem.

A ja gdzieś tak sugerowałem że tak pisałeś ??

Możesz zacytować?

:)

Po prostu nieco zabawnie jest przeczytać "Zacytuj ten tekst" wychodzący od kogoś, kto wszystkie swoje tekst maniakalnie kasuje :)

Edytowane przez fotohobby

Nie chce być adwokatem diabla, ale trudno szukać wypowiedzi kogoś, kto je systematycznie kasuje.

Sprawdźcie sobie dwie, trzy strony od posta 4401 i to, co pozostało z dyskusji :)

Ja nie mówię o nim ja mówię o ogóle anty szczepionkowców i anty maseczkowców a wielu się tu przewinęło który jakie bzdury pisał to już nie moja brocha.........

zapomniałeś o bardzo ważnym:

I jeszcze o szczepionkach ogólnie (dla foliarzy mogą to być informacje bardzo ważne, choć źródel "naukowych" do postawionych opinii i stwierdzeń nie podano):

[attach=config]456877[/attach]

:D ;)

wyłącz tv i włącz myślenie" ... A ziemia płaską się stanie :)

wyłącz internet, rozgrzej patelnie.

Oprócz kłamcy jesteś jeszcze manipulantem.

Ha, ha - człowieku ty nie dość, nie potrafisz składać w logiczną całość słów, które czytasz, to cechuje ciebie jakąś chorobliwa "nadwrażliwość" na swoim punkcie, co sprawia, że jesteś permanentnym petentem działu "Forum Muratora - uwagi" non stop utyskując, skarżąc się, że ktoś wyrządził ci krzywdę...

Fatalne połączenie....

Ha, ha - człowieku ty nie dość, nie potrafisz składać w logiczną całość słów, które czytasz, to cechuje ciebie jakąś chorobliwa "nadwrażliwość" na swoim punkcie, co sprawia, że jesteś permanentnym petentem działu "Forum Muratora - uwagi" non stop utyskując, skarżąc się, że ktoś wyrządził ci krzywdę...

Fatalne połączenie....

Masz jakieś "fatalne połączenia" w swoim mózgu i do tego zwidy.