kulibob 03.06.2021 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Zacytuj ten tekst o czipach. Coś nie w porządku z twoją głową bo coś o kosmitach i mutantach majaczysz. Nie bedę szukał Waszych bzdur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 03.06.2021 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Tak można iść po trupach twoich i twojej rodzinie, szlag mnie trafia jak wypisujesz takie chamskie hasła, nadawałbyś się na gestapowca a może twój dziadek nim był i pozostałości genowe po dziadku zostały. Jak napisałem o wartościach można dyskutować w rodzinie reszta niema znaczenia. To oczywiste że rodzina się liczy a obcy człowiek to worek na gnaty i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 03.06.2021 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Każdy wariat który jest niespełna rozumu mówi o sobie że jest normalny. Twoje wypowiedzi są po pierwsze niechlujnie napisane, po drugie są chamskie, rasistowskie i wulgarne i dziwie że że redakcja toleruje takiego trolla tu na forum. So wulgarne, niechlujne...... a gdzie tu wskażnik wariactwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 03.06.2021 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 On już przestał mnie irytować a zaczął bawić! Robaczek zapomniał, ze człowiek jest zwierzęciem SPOŁECZNYM. Społeczeństwo juz mu nie jest potrzebne... Warto by go odosobnic na jakie kilka latek - moze wtedy zrozumie. A jak nie - zostaje utylizacja tego robaczka. Sposobów utylizacji jest sporo. Coś się wybierze. Adam M. Adaś narazie to Was odseparowują To Ty pisałeś o tym że wirusa niema i że koty to najlepsze testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 03.06.2021 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Naucz się czytać teksty ze zrozumieniem.Nie odpowiadam za to co sobie wyczytałeś. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 03.06.2021 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 To oczywiste że rodzina się liczy a obcy człowiek to worek na gnaty i tyle Nie, to nie jest oczywiste, absolutnie nie jest. Jest twoim podejściem do życia to wiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 03.06.2021 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Nie bedę szukał Waszych bzdur Jak możesz znaleźć na forum coś co się tylko w twojej głowie ulęgło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 03.06.2021 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Nie chce być adwokatem diabla, ale trudno szukać wypowiedzi kogoś, kto je systematycznie kasuje. Sprawdźcie sobie dwie, trzy strony od posta 4401 i to, co pozostało z dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 03.06.2021 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Nie chce być adwokatem diabla, ale trudno szukać wypowiedzi kogoś, kto je systematycznie kasuje. Sprawdźcie sobie dwie, trzy strony od posta 4401 i to, co pozostało z dyskusji Nie sądziłem że do tych wszystkich twoich przywar jesteś jeszcze kłamcą sugerującym że to ja pisałem o czipach, kosmitach i mutantach i to skasowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.06.2021 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Pominąłeś bioroboty Zapomniałeś o bardzo ważnym: ... Szczepić córki nie chcesz ale to może nie mieć znaczenia bo ludzie zaszczepieni rozprowadzają tą szczepionkę przez kontakt z innymi. Ciekawe co zrobisz jak twoja córka stanie się bezpłodna. ... I jeszcze o szczepionkach ogólnie (dla foliarzy mogą to być informacje bardzo ważne, choć źródel "naukowych" do postawionych opinii i stwierdzeń nie podano): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 03.06.2021 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 (edytowane) Nie sądziłem że do tych wszystkich twoich przywar jesteś jeszcze kłamcą sugerującym że to ja pisałem o czipach, kosmitach i mutantach i to skasowałem. A ja gdzieś tak sugerowałem że tak pisałeś ?? Możesz zacytować? Po prostu nieco zabawnie jest przeczytać "Zacytuj ten tekst" wychodzący od kogoś, kto wszystkie swoje tekst maniakalnie kasuje Edytowane 3 Czerwca 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 03.06.2021 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Zapomniałeś o bardzo ważnym: Ha, ha - mega. Dobrze, że zacytowałeś, zanim usunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 03.06.2021 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 O zdrowych zmysłach człowiek nie wypisywałby tekstów noszących znamiona faszyzmu. Jesli w moim interesie jest faszyzm to niech jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 03.06.2021 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Nie, to nie jest oczywiste, absolutnie nie jest. Jest twoim podejściem do życia to wiemy. Oczywiste że jest co jest ważniejsze twoja rodzina czy miliard jakichś kulibobów na świecie. Wybór jest prosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 03.06.2021 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Nie chce być adwokatem diabla, ale trudno szukać wypowiedzi kogoś, kto je systematycznie kasuje. Sprawdźcie sobie dwie, trzy strony od posta 4401 i to, co pozostało z dyskusji Ja nie mówię o nim ja mówię o ogóle anty szczepionkowców i anty maseczkowców a wielu się tu przewinęło który jakie bzdury pisał to już nie moja brocha......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 03.06.2021 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Stos Walnij w stopce ***** kulibob na tyle cie stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 03.06.2021 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 zapomniałeś o bardzo ważnym: I jeszcze o szczepionkach ogólnie (dla foliarzy mogą to być informacje bardzo ważne, choć źródel "naukowych" do postawionych opinii i stwierdzeń nie podano): [attach=config]456877[/attach] wyłącz tv i włącz myślenie" ... A ziemia płaską się stanie wyłącz internet, rozgrzej patelnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 03.06.2021 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 A ja gdzieś tak sugerowałem że tak pisałeś ?? Możesz zacytować? Po prostu nieco zabawnie jest przeczytać "Zacytuj ten tekst" wychodzący od kogoś, kto wszystkie swoje tekst maniakalnie kasuje Oprócz kłamcy jesteś jeszcze manipulantem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 03.06.2021 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Oprócz kłamcy jesteś jeszcze manipulantem. Ha, ha - człowieku ty nie dość, nie potrafisz składać w logiczną całość słów, które czytasz, to cechuje ciebie jakąś chorobliwa "nadwrażliwość" na swoim punkcie, co sprawia, że jesteś permanentnym petentem działu "Forum Muratora - uwagi" non stop utyskując, skarżąc się, że ktoś wyrządził ci krzywdę... Fatalne połączenie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 03.06.2021 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Ha, ha - człowieku ty nie dość, nie potrafisz składać w logiczną całość słów, które czytasz, to cechuje ciebie jakąś chorobliwa "nadwrażliwość" na swoim punkcie, co sprawia, że jesteś permanentnym petentem działu "Forum Muratora - uwagi" non stop utyskując, skarżąc się, że ktoś wyrządził ci krzywdę... Fatalne połączenie.... Masz jakieś "fatalne połączenia" w swoim mózgu i do tego zwidy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts