kulibob 07.06.2021 04:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 kulibob! KONIECZNIE zaszczep dzieciaki!!! Bo? " Wpływ na płodność i ciążę? Wysokie stężenie białka kolczastego występujące w jądrach i jajnikach w tajnych danych Pfizera opublikowanych przez japońską agencję również budzi pytanie. „Czy sprawimy, że młodzi ludzie będą bezpłodni?” — zapytał Uzda. Istnieją tysiące doniesień o zaburzeniach miesiączkowania u kobiet, które zaszczepiły się na COVID-19 i setki doniesień o poronieniu u zaszczepionych kobiet w ciąży, a także o zaburzeniach narządów rozrodczych u mężczyzn." Będziemy mieli z głowy takie społeczne postawy jak Twoja, co nam dobrze zrobi... (Ten cytat to z linkowanego artykułu powyzej) Adam M. 1. Dzisiaki sa za małe 2. Dziciaka nie zaszczpie bo to moje ryzyko i mały potencjalnie zysk ale z chęcią zyskam na czyimś garbie. Umiem szacować ryzyko i bilans jest za mało dodatni. 3,Może sie zdecyduje jak poszczypią inne i zobaczymy .Na dorosłych brak w większości przypadków brak negatywnego wpływu. 4. Gdyby większość była jak ja to pod pewnymi względami było b lepiej a pod pewnymi gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 07.06.2021 04:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 (edytowane) Podobno w Izraelu wyszczepiono prawie wszystkich... I teraz mam mieszane uczucia... Ale jakby miała się wojna z Palestyńczykami skończyć - to czemu - nie?! Czyżby przygotowywane POLIN tez nie wyszło? Nie mam nic przeciwko! Adam M. Nie dziwne że ta twoja znienawidzona nacja w większości sie wysępiła? A to onimają olbrzymie wpływy na świecie.Nie kłuli by tych Arabów wtedy wrogiej nacji dla nich? Kłując się chwilowo zwiększyli przewagę strategiczną nad wrogiem. Nie wiem co do nich masz wiele do nich obsrany polaczek mógłby sie nauczyć Edytowane 7 Czerwca 2021 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 07.06.2021 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 4. Gdyby większość była jak ja to pod pewnymi względami było b lepiej a pod pewnymi gorzej. Gdyby większość była taka jak ty to ludzkość by już nie istniała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 07.06.2021 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 Gdyby większość była taka jak ty to ludzkość by już nie istniała. Raczej świat byłby lepszy bez niepotrzebnych usług co prawda dla niektórych byłoby gorzej bo zamiast robić niepotrzebne rzeczy musieli by zapierdzielać w polu lub robić rzeczy przeznaczone dla Ukraińców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 07.06.2021 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 Raczej świat byłby lepszy bez niepotrzebnych usług co prawda dla niektórych byłoby gorzej bo zamiast robić niepotrzebne rzeczy musieli by zapierdzielać w polu lub robić rzeczy przeznaczone dla Ukraińców. Patrzysz tylko na wycinek spraw okiem współczesności. Gdyby twoja postawa była udziałem wszystkich ludzi od zarania dziejów to faktycznie bardzo duże prawdopodobieństwo wyginięcia homo sapiens szacuje. Ale na szczęscie twoja postawa to promil postaw i sprawia, że ty jesteś szczęśliwy a ludzkość istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 07.06.2021 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 Patrzysz tylko na wycinek spraw okiem współczesności. Gdyby twoja postawa była udziałem wszystkich ludzi od zarania dziejów to faktycznie bardzo duże prawdopodobieństwo wyginięcia homo sapiens szacuje. Ale na szczęscie twoja postawa to promil postaw i sprawia, że ty jesteś szczęśliwy a ludzkość istnieje Cóż mam odmienne zadnie wiele rzeczy w życiu zrobiłe, problemy starłem się rozwiązywać mądrze aby mieć nich korzyść, Zawsze dążyłem do jakiegoś celu a to cecha którą ma niewielu. "Lenistwo" jest potężnym motorem to ono determinuje postęp chęć zrobienia więcej mniejszym wysiłkiem , osiągnięcia więcej minimalnym nakładem pract.. Obecny świat to w większość motłoch i gówojady a tego w świecie kulibobów by nie było.Każdy posiadałby jakąś minimalną wiedzę odnośnie życia i rezerwy ,byłby wstanie do pewnego stopnia samodzielnie przeżyć a teraz 90% ludzi jest niepotrzebna i niezdatna intelektualnie do przetrwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 07.06.2021 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 Obstawiam, że zostało tam przyjętych kilka dawek za jednym podejściem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 07.06.2021 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 Do identycznych wniosków doszli juz tacy jak Gates. On zainwestował w szczepionki... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 07.06.2021 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 Obstawiam, że zostało tam przyjętych kilka dawek za jednym podejściem. A pół litra w biedzie ile? I teraz czy warto tam wchodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 07.06.2021 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 A pół litra w biedzie ile? I teraz czy warto tam wchodzić? No pół litra denaturatu powinno wyjść najtaniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 07.06.2021 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 Do identycznych wniosków doszli juz tacy jak Gates. On zainwestował w szczepionki... Adam M. Jedni inwestują w wirusy inni w szczepionki na nie Pentagon przekazał 39 MILIONÓW dolarów stowarzyszeniu EcoHealth Alliance dr Petera Daszaka – organizacji charytatywnej, która finansowała badania nad koronawirusem w laboratorium w Wuhan: https://www.dailymail.co.uk/news/article-9652287/The-Pentagon-funneled-39million-charity-funded-Wuhan-lab.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 07.06.2021 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 Pielgrzymi poddani segregacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 07.06.2021 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 No pół litra denaturatu powinno wyjść najtaniej. To jest podjście maluczkich. Przy moim rozwiązaniu za podobną cenę możesz mieć dużo więcej. Podejrzewam że za 25 z kupisz pół litra isok czy cole. Usiądziesz na plaży czy w pokkoju i wypierdzielisz z żona, znajomymi czy samemu. Uzasadnij sens pójścia do baru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 07.06.2021 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 . Uzasadnij sens pójścia do baru Nie dam rady - poziom twojego intelektu jest na takim poziomie, że nie jestem wstanie do niego dotrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 07.06.2021 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 Nie dam rady - poziom twojego intelektu jest na takim poziomie, że nie jestem wstanie do niego dotrzeć. Nie potrafisz bo niema uzasadnienia koszt zakupu drinka czy flaszki. A co do nazw drinków zrozumiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 07.06.2021 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 Każdy posiadałby jakąś minimalną wiedzę odnośnie życia i rezerwy ,byłby wstanie do pewnego stopnia samodzielnie przeżyć a teraz 90% ludzi jest niepotrzebna i niezdatna intelektualnie do przetrwania. Zapomniałeś o istotnej kwestii która kiedyś tak się szczyciłeś - nie wyobrażam sobie świata kulibobów bez specjalistycznego przeszkolenia "kradzieżowego" i uzupełniającego pt. "jak nie dać się złapać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 07.06.2021 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 Zapomniałeś o istotnej kwestii która kiedyś tak się szczyciłeś - nie wyobrażam sobie świata kulibobów bez specjalistycznego przeszkolenia "kradzieżowego" i uzupełniającego pt. "jak nie dać się złapać" W świecie kulibobów było by to niemożliwe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 07.06.2021 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 biedaku już ci pisałem, że jesteś chory z nienawiści. to przygnębiające co się dzieje z ludźmi na uchodźstwie BLM poluje na takich białasów to i siedzi w piwnicy przy kompie i trolluje w polskim necie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 07.06.2021 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 Uzasadnienie że wiekszość nie nadaje się do egzystencji.I to droga którą każdy powinien osiągnąć to nie droga dla ludzi jakoś wybitnie przedsiębiorczych Jesteśmy ponad 75 lat po WW2 Od tego czasu minęły 3-4 pokolenia zdolne wypełni się rozwinąć lub już wygasnąć.Jak to możliwe że większość ma gołe dupy?Jeśli każde kolejne pokolenie powinno pomnażać majątek?Ja przejąłem po dziadkach i pomnożyłem to wielokrotnie mam więcej od rodziców. Dziecko przejmie po moich rodzicach i pomnoży. Jak możemy być krajem gołodupców? Właśnie przez "wakacje, drinki i rozpustę finansową" Tu jest problem z inteligencją narodu i tym że żyjemy w odwiecznej strefie wojny ale od dawna wojny nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 07.06.2021 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 WAŻNE DLA spreparowanych genetycznie i mentalnie opracowano eksperymentalną odtrutkę na frajerstwo zwaną szczepieniem antycovidowym . https://drnowopolskiblog.neon24.pl/post/162186,refleksje-biochemika-na-kolejny-dzien-pandemii O polityce populacyjno-prawnej: https://wawel.neon24.pl/post/162206,e-curtin-kot-pandemii-daje-oddech-myszce-ludu https://www.youtube.com/watch?v=QZz5XwKg150 dla rozrywki i śmiechu w co lemingi wierzą w świecie:https://www.alamy.com/best-ww-pictures-janek-kos-radiooperator-of-the-1st-polish-army-with-his-dog-mascot-rudy-1939-image368938310.html?fbclid=IwAR31-2yfhBnI9Ou7b2zFfxeWf0wAnF1CCd_3hbKRmLfMhPSiw9iWbAuIBwg Trochę prawdy: 27 maja w Hamburgu podczas sympozjum 'Jakie zagrożenia kryją w sobie szczepionki przeciw covidowi' światowej sławy epidemiolog prof. Sucharit Bhakdi przekazał szokujące dane. Zgodnie z jego najnowszymi odkryciami u absolutnie wszystkich osób zaszczepionych szczepionkami z mRNA wystąpią zaburzenia krzepnięcia krwi. Idzie o proces, który może prowadzić do potencjalnie śmiertelnej zakrzepicy. Prof. Sucharit Bhakdi poinformował o badaniach fachowca z branży medycznej. Ten zbadał krew osób przed i po szczepieniu mRNA. Wynik: krzepnięcie krwi zostało aktywowane u 1/3 zaszczepionych, czyli u 20 z 60 osób. Według Bhakdiego aktywacja krzepnięcia krwi zasadniczo oznacza zagrożenie krzepnięcia krwi w żyłach. Należy zaprzestać szczepień - mówi profesor. - Są bardzo prawdopodobne śmiertelne skutki uboczne. Podawanie substancji, która aktywuje krzepnięcie krwi w organizmie jest wyjątkowo niebezpieczne. Proces ten musi zostać natychmiast zatrzymany - powiedział. Obecnie inny specjalista z Bawarii potwierdził wyniki - mówi on o aktywacji krzepnięcia krwi u 100% zaszczepionych osób. W sumie grupa badawcza skupiona wokół Bhakdiego przeprowadza odpowiednie badania z udziałem 50 różnych lekarzy w różnych krajach. W tym celu opracowano precyzyjny projekt badania. Wyniki badania są właśnie weryfikowane i wkrótce zostaną opublikowane. Odkrycia naukowców można zweryfikować u każdego lekarza rodzinnego. Prof. Bhakdi zachęca wszystkich zaszczepionych do wykonania badań krwi na tydzień przed i tydzień po szczepieniu. Ma to na celu określenie poziomu D-dimerów. Koszt analizy wynosi w sumie 20 euro. Profesor zakłada, że wszyscy, którzy do tej pory zostali zaszczepieni, będą mieli prawo do odszkodowania, jeśli podejrzenia okażą się prawdziwe. Za: https://report24.news/prof-bhakdi-lebensgefaehrliche-verletzung-blutgerinnungsstoerung-bei-allen-geimpften/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts