fotohobby 02.06.2021 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 Pominąłeś bioroboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 02.06.2021 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 Jeden pisął że wirusa niema. Żema go koza i papaja ato były wadliwe testy. Że jego koty to test na korona wirusa Szczepionka rozsiewa syfa. Szczepionka zabija. W porównaniu do covida nie. DDM nie działa Dużo tego było A gdzie i kiedy było o czipach, kosmitach i mutantach? Forumowy foliarzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 02.06.2021 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 Jeszcze tydzień i druga upragniona dawka . Narazie bez NOPa Moja filozofia życia nakazuje mi okopywanie się i stawianie nad resztą. A życie to najcenniejsza rzecz którą mam. O ile można dyskutować o wartościach w rodzinie to reszta niema znaczenia można iść po trupach. Coraz częściej mam wrażenie, że piszesz pod wpływem środków odurzających albo masz przyznane orzeczenie o niepełnosprawności umysłowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 02.06.2021 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 A gdzie i kiedy było o czipach, kosmitach i mutantach? Forumowy foliarzu. O czipach było kosmita to żart a mutanci przecież pfaizer mutuje nas mrna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 02.06.2021 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 Coraz częściej mam wrażenie, że piszesz pod wpływem środków odurzających albo masz przyznane orzeczenie o niepełnosprawności umysłowej. ?? Najmocniejsze co biore od kilku lat to paracetamol i kawa Moje postępowanie i wypowiedzi są logiczne i mówią o osiąganiu korzyści nie patrząc na obcych ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 02.06.2021 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 Moja filozofia życia nakazuje mi okopywanie się i stawianie nad resztą. A życie to najcenniejsza rzecz którą mam. O ile można dyskutować o wartościach w rodzinie to reszta niema znaczenia można iść po trupach. Tak można iść po trupach twoich i twojej rodzinie, szlag mnie trafia jak wypisujesz takie chamskie hasła, nadawałbyś się na gestapowca a może twój dziadek nim był i pozostałości genowe po dziadku zostały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 02.06.2021 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 ?? Najmocniejsze co biore od kilku lat to paracetamol i kawa Moje postępowanie i wypowiedzi są logiczne i mówią o osiąganiu korzyści nie patrząc na obcych ludzi. Każdy wariat który jest niespełna rozumu mówi o sobie że jest normalny. Twoje wypowiedzi są po pierwsze niechlujnie napisane, po drugie są chamskie, rasistowskie i wulgarne i dziwie że że redakcja toleruje takiego trolla tu na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 02.06.2021 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 On już przestał mnie irytować a zaczął bawić!Robaczek zapomniał, ze człowiek jest zwierzęciem SPOŁECZNYM.Społeczeństwo juz mu nie jest potrzebne...Warto by go odosobnic na jakie kilka latek - moze wtedy zrozumie.A jak nie - zostaje utylizacja tego robaczka.Sposobów utylizacji jest sporo.Coś się wybierze. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 02.06.2021 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 O czipach było kosmita to żart a mutanci przecież pfaizer mutuje nas mrna Zacytuj ten tekst o czipach. Coś nie w porządku z twoją głową bo coś o kosmitach i mutantach majaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 03.06.2021 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Zacytuj ten tekst o czipach. Coś nie w porządku z twoją głową bo coś o kosmitach i mutantach majaczysz. Nie bedę szukał Waszych bzdur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 03.06.2021 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Tak można iść po trupach twoich i twojej rodzinie, szlag mnie trafia jak wypisujesz takie chamskie hasła, nadawałbyś się na gestapowca a może twój dziadek nim był i pozostałości genowe po dziadku zostały. Jak napisałem o wartościach można dyskutować w rodzinie reszta niema znaczenia. To oczywiste że rodzina się liczy a obcy człowiek to worek na gnaty i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 03.06.2021 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Każdy wariat który jest niespełna rozumu mówi o sobie że jest normalny. Twoje wypowiedzi są po pierwsze niechlujnie napisane, po drugie są chamskie, rasistowskie i wulgarne i dziwie że że redakcja toleruje takiego trolla tu na forum. So wulgarne, niechlujne...... a gdzie tu wskażnik wariactwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 03.06.2021 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 On już przestał mnie irytować a zaczął bawić! Robaczek zapomniał, ze człowiek jest zwierzęciem SPOŁECZNYM. Społeczeństwo juz mu nie jest potrzebne... Warto by go odosobnic na jakie kilka latek - moze wtedy zrozumie. A jak nie - zostaje utylizacja tego robaczka. Sposobów utylizacji jest sporo. Coś się wybierze. Adam M. Adaś narazie to Was odseparowują To Ty pisałeś o tym że wirusa niema i że koty to najlepsze testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 03.06.2021 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Naucz się czytać teksty ze zrozumieniem.Nie odpowiadam za to co sobie wyczytałeś. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 03.06.2021 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 So wulgarne, niechlujne...... a gdzie tu wskażnik wariactwa? O zdrowych zmysłach człowiek nie wypisywałby tekstów noszących znamiona faszyzmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 03.06.2021 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 To oczywiste że rodzina się liczy a obcy człowiek to worek na gnaty i tyle Nie, to nie jest oczywiste, absolutnie nie jest. Jest twoim podejściem do życia to wiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 03.06.2021 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Nie bedę szukał Waszych bzdur Jak możesz znaleźć na forum coś co się tylko w twojej głowie ulęgło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 03.06.2021 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Nie chce być adwokatem diabla, ale trudno szukać wypowiedzi kogoś, kto je systematycznie kasuje. Sprawdźcie sobie dwie, trzy strony od posta 4401 i to, co pozostało z dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 03.06.2021 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Nie chce być adwokatem diabla, ale trudno szukać wypowiedzi kogoś, kto je systematycznie kasuje. Sprawdźcie sobie dwie, trzy strony od posta 4401 i to, co pozostało z dyskusji Nie sądziłem że do tych wszystkich twoich przywar jesteś jeszcze kłamcą sugerującym że to ja pisałem o czipach, kosmitach i mutantach i to skasowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.06.2021 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Pominąłeś bioroboty Zapomniałeś o bardzo ważnym: ... Szczepić córki nie chcesz ale to może nie mieć znaczenia bo ludzie zaszczepieni rozprowadzają tą szczepionkę przez kontakt z innymi. Ciekawe co zrobisz jak twoja córka stanie się bezpłodna. ... I jeszcze o szczepionkach ogólnie (dla foliarzy mogą to być informacje bardzo ważne, choć źródel "naukowych" do postawionych opinii i stwierdzeń nie podano): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts