Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeden pisął że wirusa niema. Żema go koza i papaja ato były wadliwe testy.

Że jego koty to test na korona wirusa

Szczepionka rozsiewa syfa.

Szczepionka zabija. W porównaniu do covida nie.

DDM nie działa

Dużo tego było

A gdzie i kiedy było o czipach, kosmitach i mutantach?

Forumowy foliarzu.

Jeszcze tydzień i druga upragniona dawka . Narazie bez NOPa

Moja filozofia życia nakazuje mi okopywanie się i stawianie nad resztą. A życie to najcenniejsza rzecz którą mam. O ile można dyskutować o wartościach w rodzinie to reszta niema znaczenia można iść po trupach.

Coraz częściej mam wrażenie, że piszesz pod wpływem środków odurzających albo masz przyznane orzeczenie o niepełnosprawności umysłowej.

Coraz częściej mam wrażenie, że piszesz pod wpływem środków odurzających albo masz przyznane orzeczenie o niepełnosprawności umysłowej.

??

Najmocniejsze co biore od kilku lat to paracetamol i kawa

Moje postępowanie i wypowiedzi są logiczne i mówią o osiąganiu korzyści nie patrząc na obcych ludzi.

Moja filozofia życia nakazuje mi okopywanie się i stawianie nad resztą. A życie to najcenniejsza rzecz którą mam. O ile można dyskutować o wartościach w rodzinie to reszta niema znaczenia można iść po trupach.

Tak można iść po trupach twoich i twojej rodzinie, szlag mnie trafia jak wypisujesz takie chamskie hasła, nadawałbyś się na gestapowca a może twój dziadek nim był i pozostałości genowe po dziadku zostały.

??

Najmocniejsze co biore od kilku lat to paracetamol i kawa

Moje postępowanie i wypowiedzi są logiczne i mówią o osiąganiu korzyści nie patrząc na obcych ludzi.

Każdy wariat który jest niespełna rozumu mówi o sobie że jest normalny. Twoje wypowiedzi są po pierwsze niechlujnie napisane, po drugie są chamskie, rasistowskie i wulgarne i dziwie że że redakcja toleruje takiego trolla tu na forum.

On już przestał mnie irytować a zaczął bawić!

Robaczek zapomniał, ze człowiek jest zwierzęciem SPOŁECZNYM.

Społeczeństwo juz mu nie jest potrzebne...

Warto by go odosobnic na jakie kilka latek - moze wtedy zrozumie.

A jak nie - zostaje utylizacja tego robaczka.

Sposobów utylizacji jest sporo.

Coś się wybierze.

Adam M.

Tak można iść po trupach twoich i twojej rodzinie, szlag mnie trafia jak wypisujesz takie chamskie hasła, nadawałbyś się na gestapowca a może twój dziadek nim był i pozostałości genowe po dziadku zostały.

Jak napisałem o wartościach można dyskutować w rodzinie reszta niema znaczenia. To oczywiste że rodzina się liczy a obcy człowiek to worek na gnaty i tyle

Każdy wariat który jest niespełna rozumu mówi o sobie że jest normalny. Twoje wypowiedzi są po pierwsze niechlujnie napisane, po drugie są chamskie, rasistowskie i wulgarne i dziwie że że redakcja toleruje takiego trolla tu na forum.

So wulgarne, niechlujne...... a gdzie tu wskażnik wariactwa?

On już przestał mnie irytować a zaczął bawić!

Robaczek zapomniał, ze człowiek jest zwierzęciem SPOŁECZNYM.

Społeczeństwo juz mu nie jest potrzebne...

Warto by go odosobnic na jakie kilka latek - moze wtedy zrozumie.

A jak nie - zostaje utylizacja tego robaczka.

Sposobów utylizacji jest sporo.

Coś się wybierze.

Adam M.

Adaś narazie to Was odseparowują :)

To Ty pisałeś o tym że wirusa niema i że koty to najlepsze testy :)

Nie chce być adwokatem diabla, ale trudno szukać wypowiedzi kogoś, kto je systematycznie kasuje.

Sprawdźcie sobie dwie, trzy strony od posta 4401 i to, co pozostało z dyskusji :)

Nie sądziłem że do tych wszystkich twoich przywar jesteś jeszcze kłamcą sugerującym że to ja pisałem o czipach, kosmitach i mutantach i to skasowałem.

Pominąłeś bioroboty :)

Zapomniałeś o bardzo ważnym:

...

Szczepić córki nie chcesz ale to może nie mieć znaczenia bo ludzie zaszczepieni rozprowadzają tą szczepionkę przez kontakt z innymi.

Ciekawe co zrobisz jak twoja córka stanie się bezpłodna.

...

I jeszcze o szczepionkach ogólnie (dla foliarzy mogą to być informacje bardzo ważne, choć źródel "naukowych" do postawionych opinii i stwierdzeń nie podano):

FB_IMG_1528848852462.jpg

:D ;)