fotohobby 03.06.2021 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 (edytowane) Nie sądziłem że do tych wszystkich twoich przywar jesteś jeszcze kłamcą sugerującym że to ja pisałem o czipach, kosmitach i mutantach i to skasowałem. A ja gdzieś tak sugerowałem że tak pisałeś ?? Możesz zacytować? Po prostu nieco zabawnie jest przeczytać "Zacytuj ten tekst" wychodzący od kogoś, kto wszystkie swoje tekst maniakalnie kasuje Edytowane 3 Czerwca 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 03.06.2021 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Zapomniałeś o bardzo ważnym: Ha, ha - mega. Dobrze, że zacytowałeś, zanim usunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 03.06.2021 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 O zdrowych zmysłach człowiek nie wypisywałby tekstów noszących znamiona faszyzmu. Jesli w moim interesie jest faszyzm to niech jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 03.06.2021 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Nie, to nie jest oczywiste, absolutnie nie jest. Jest twoim podejściem do życia to wiemy. Oczywiste że jest co jest ważniejsze twoja rodzina czy miliard jakichś kulibobów na świecie. Wybór jest prosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 03.06.2021 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Nie chce być adwokatem diabla, ale trudno szukać wypowiedzi kogoś, kto je systematycznie kasuje. Sprawdźcie sobie dwie, trzy strony od posta 4401 i to, co pozostało z dyskusji Ja nie mówię o nim ja mówię o ogóle anty szczepionkowców i anty maseczkowców a wielu się tu przewinęło który jakie bzdury pisał to już nie moja brocha......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 03.06.2021 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Stos Walnij w stopce ***** kulibob na tyle cie stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 03.06.2021 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 zapomniałeś o bardzo ważnym: I jeszcze o szczepionkach ogólnie (dla foliarzy mogą to być informacje bardzo ważne, choć źródel "naukowych" do postawionych opinii i stwierdzeń nie podano): [attach=config]456877[/attach] wyłącz tv i włącz myślenie" ... A ziemia płaską się stanie wyłącz internet, rozgrzej patelnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 03.06.2021 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 A ja gdzieś tak sugerowałem że tak pisałeś ?? Możesz zacytować? Po prostu nieco zabawnie jest przeczytać "Zacytuj ten tekst" wychodzący od kogoś, kto wszystkie swoje tekst maniakalnie kasuje Oprócz kłamcy jesteś jeszcze manipulantem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 03.06.2021 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Oprócz kłamcy jesteś jeszcze manipulantem. Ha, ha - człowieku ty nie dość, nie potrafisz składać w logiczną całość słów, które czytasz, to cechuje ciebie jakąś chorobliwa "nadwrażliwość" na swoim punkcie, co sprawia, że jesteś permanentnym petentem działu "Forum Muratora - uwagi" non stop utyskując, skarżąc się, że ktoś wyrządził ci krzywdę... Fatalne połączenie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 03.06.2021 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Ha, ha - człowieku ty nie dość, nie potrafisz składać w logiczną całość słów, które czytasz, to cechuje ciebie jakąś chorobliwa "nadwrażliwość" na swoim punkcie, co sprawia, że jesteś permanentnym petentem działu "Forum Muratora - uwagi" non stop utyskując, skarżąc się, że ktoś wyrządził ci krzywdę... Fatalne połączenie.... Masz jakieś "fatalne połączenia" w swoim mózgu i do tego zwidy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.06.2021 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 wyłącz internet, rozgrzej patelnie. Podobno masz mnie w "ignororowanych" i odpowiadasz na moje posty nawet do Ciebie nie skierowane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 03.06.2021 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Masz jakieś "fatalne połączenia" w swoim mózgu i do tego zwidy. Zwidy ? Wystarczy w/w wątek otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 03.06.2021 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Zwidy ? Wystarczy w/w wątek otworzyć Najpierw otwórz oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 03.06.2021 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Najpierw otwórz oczy. i tak @stos może bez końca.... Poziom przedszkolny, grupa młodszaki .... Nudzi mnie to - baw się na tym poziomie sam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 03.06.2021 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 i tak @stos może bez końca.... Poziom przedszkolny, grupa młodszaki .... Nudzi mnie to - baw się na tym poziomie sam... Trzeba być przedszkolakiem żeby poznać poziom przedszkolny z taką dokładnością. Ilu masz kolegów w tej grupie "młodszaków"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 03.06.2021 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Podobno masz mnie w "ignororowanych" i odpowiadasz na moje posty nawet do Ciebie nie skierowane ? A może "ich" jest dwóch? Jeden ignoruje a drugi odpowiada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 03.06.2021 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 A może "ich" jest dwóch? Jeden ignoruje a drugi odpowiada? Nie mierz wszystkich swoją miarą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 03.06.2021 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Niesamowite, masz potwierdzenie, jakie? na swojej osobie:) Przeciwnicy mają więcej potwierdzeń że szczepionki nie działają Tak, m.in. na swojej osobie. Adam nie ma żadnych doświadczeń poza swoimi wizjami świata. Przyjmuje wszystko co stoi w opozycji do oficjalnych badań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gik 03.06.2021 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Koronawirus - Kabaret dziwnych panów trzeba by zmienić temat tego wątku... Weźcie się ogarnijcie wszyscy. Chociaż w sumie to jest zabawne. Tylko ja raczej bym przyrównał do emerytów zamiast młodziaków. Za dużo zgorzknienia i za mało szczerości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 03.06.2021 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 Poczytaj dane ze stanów, w wyniku szczepienia na Covid zmarło tam więcej osób niż po wszystkich innych szczepieniach razem wziętych i to przez kilka lat. Każda inna szczepiona już dawno byłaby wycofana ze stosowania, ale nie ta. Masz wiarygodne źródła które potwierdzają stwierdzenie: w wyniku szczepienia na Covid zmarło tam (w USA) więcej osób niż po wszystkich innych szczepieniach razem wziętych i to przez kilka lat z podkreśleniem " ... w wyniku szczepienia na Covid ... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts