Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

Nie sądziłem że do tych wszystkich twoich przywar jesteś jeszcze kłamcą sugerującym że to ja pisałem o czipach, kosmitach i mutantach i to skasowałem.

A ja gdzieś tak sugerowałem że tak pisałeś ??

Możesz zacytować?

:)

Po prostu nieco zabawnie jest przeczytać "Zacytuj ten tekst" wychodzący od kogoś, kto wszystkie swoje tekst maniakalnie kasuje :)

Edytowane przez fotohobby

• Odpowiedzi 17,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie chce być adwokatem diabla, ale trudno szukać wypowiedzi kogoś, kto je systematycznie kasuje.

Sprawdźcie sobie dwie, trzy strony od posta 4401 i to, co pozostało z dyskusji :)

Ja nie mówię o nim ja mówię o ogóle anty szczepionkowców i anty maseczkowców a wielu się tu przewinęło który jakie bzdury pisał to już nie moja brocha.........

zapomniałeś o bardzo ważnym:

I jeszcze o szczepionkach ogólnie (dla foliarzy mogą to być informacje bardzo ważne, choć źródel "naukowych" do postawionych opinii i stwierdzeń nie podano):

[attach=config]456877[/attach]

:D ;)

wyłącz tv i włącz myślenie" ... A ziemia płaską się stanie :)

wyłącz internet, rozgrzej patelnie.

Oprócz kłamcy jesteś jeszcze manipulantem.

Ha, ha - człowieku ty nie dość, nie potrafisz składać w logiczną całość słów, które czytasz, to cechuje ciebie jakąś chorobliwa "nadwrażliwość" na swoim punkcie, co sprawia, że jesteś permanentnym petentem działu "Forum Muratora - uwagi" non stop utyskując, skarżąc się, że ktoś wyrządził ci krzywdę...

Fatalne połączenie....

Ha, ha - człowieku ty nie dość, nie potrafisz składać w logiczną całość słów, które czytasz, to cechuje ciebie jakąś chorobliwa "nadwrażliwość" na swoim punkcie, co sprawia, że jesteś permanentnym petentem działu "Forum Muratora - uwagi" non stop utyskując, skarżąc się, że ktoś wyrządził ci krzywdę...

Fatalne połączenie....

Masz jakieś "fatalne połączenia" w swoim mózgu i do tego zwidy.

Niesamowite, masz potwierdzenie, jakie? na swojej osobie:)

Przeciwnicy mają więcej potwierdzeń że szczepionki nie działają :p

Tak, m.in. na swojej osobie.

Adam nie ma żadnych doświadczeń poza swoimi wizjami świata.

Przyjmuje wszystko co stoi w opozycji do oficjalnych badań.

Poczytaj dane ze stanów, w wyniku szczepienia na Covid zmarło tam więcej osób niż po wszystkich innych szczepieniach razem wziętych i to przez kilka lat. Każda inna szczepiona już dawno byłaby wycofana ze stosowania, ale nie ta.

Masz wiarygodne źródła które potwierdzają stwierdzenie:

w wyniku szczepienia na Covid zmarło tam (w USA) więcej osób niż po wszystkich innych szczepieniach razem wziętych i to przez kilka lat

z podkreśleniem " ... w wyniku szczepienia na Covid ... "