adam_mk 07.06.2021 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 Sieć jest pełna tej madrości... Cztery pory cyklu cywilizacyjnego:1. Ciężkie czasy tworzą twardych ludzi2. Twardzi ludzie tworzą dobre czasy3. Dobre czasy tworzą słabych ludzi4. Słabi ludzie tworzą ciężkie czasyTak toczy się ten światek. Europa jest między 3 a 4Polska - między 4 a 1 A kulibob jest po prostu niezsynchronizowany.Zapóźniony czy cuś? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 07.06.2021 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 Właśnie efektem niewszczepionych foljuchów których będą linczować fryzjerki i gofrarze:rotfl: Poczekaj aż ci zaszczepieni spotkają się z prawdziwym wirusem na jesieni. Szpitale się nimi zapełnią. W Izraelu już się szykują na to i mają nawet lek który tych naiwnych zaszczepionych ma ratować przed ich własnym systemem immunologicznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 07.06.2021 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 Trochę prawdy: 27 maja w Hamburgu podczas sympozjum 'Jakie zagrożenia kryją w sobie szczepionki przeciw covidowi' światowej sławy epidemiolog prof. Sucharit Bhakdi przekazał szokujące dane. Zgodnie z jego najnowszymi odkryciami u absolutnie wszystkich osób zaszczepionych szczepionkami z mRNA wystąpią zaburzenia krzepnięcia krwi. Idzie o proces, który może prowadzić do potencjalnie śmiertelnej zakrzepicy. Prof. Sucharit Bhakdi poinformował o badaniach fachowca z branży medycznej. Ten zbadał krew osób przed i po szczepieniu mRNA. Wynik: krzepnięcie krwi zostało aktywowane u 1/3 zaszczepionych, czyli u 20 z 60 osób. Według Bhakdiego aktywacja krzepnięcia krwi zasadniczo oznacza zagrożenie krzepnięcia krwi w żyłach. Ani światowej sławy ani epidemiolog. Prof jest mikrobiologiem najbardziej sławmy z negowania COVID-19. https://en.wikipedia.org/wiki/Sucharit_Bhakdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 08.06.2021 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2021 nie wiem czy zrozumie: zarabiać, żyć i dać zarobić innym aby też żyli. Dziwi mnie to że traktuje cie mnie jakbym złotówki nie wydawał. Nie wydaje pieniędzy na bzdury i tyle. "Z wycieczk"i nic nie mam pojadę i zapomnę lepiej te pieniądze wydać na coś co posłuży przez lata i przyniesie korzyść lub zainwestować. To samo tyczy się żarcia na mieście drogie, mała porcja, gorsza jakość i dotykane przez kij wie kogo. Codo Chin to patriotyzm każda złotówka tam skrobnięta osłabia wroga USA. Upadek USA jako hegemona jest prawdopodobnie końcem gwarancji pokoju w naszym regionie. Bo szwaby i żabojady nas przehandlują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 08.06.2021 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2021 Przecież jak pisałem, nie samych chlebem człowiek żyje. Ja po to pracuje i zarabiam aby móc korzystać z życia. Tylko jesli pracujesz i przejadasz to gówniane życie jakzapodasz do tego kredyt to tylko się wieszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 08.06.2021 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2021 Poczekaj aż ci zaszczepieni spotkają się z prawdziwym wirusem na jesieni. Szpitale się nimi zapełnią. W Izraelu już się szykują na to i mają nawet lek który tych naiwnych zaszczepionych ma ratować przed ich własnym systemem immunologicznym. Czas pokaże za pare miesięcy . Ale jeslli nawet tak będzie t będą Was obwiniać :)i Was zaszczepią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 08.06.2021 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2021 Sieć jest pełna tej madrości... Cztery pory cyklu cywilizacyjnego: 1. Ciężkie czasy tworzą twardych ludzi 2. Twardzi ludzie tworzą dobre czasy 3. Dobre czasy tworzą słabych ludzi 4. Słabi ludzie tworzą ciężkie czasy Tak toczy się ten światek. Europa jest między 3 a 4 Polska - między 4 a 1 A kulibob jest po prostu niezsynchronizowany. Zapóźniony czy cuś? Adam M. My nie jesteśmy między 4 a 1 tu niema ciężkich czasów ale te czasy nadchodzą. Za to ludzi słabych jest pełno głównie amatorzy gofrów, berberystów i wycieczek. Ale idzie Nowy Ład to już dobre rozwinięcie po Uwerturze z 500+, Ale to lokalne ciężkie czasy gorzej jak USA upadnie to mogą nadejść prawdziwe ciężkie czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 08.06.2021 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2021 Za to ludzi słabych jest pełno głównie amatorzy gofrów, berberystów i wycieczek. berberystów? Jak ktoś lubi wydawać to jeszcze jest spójny jak wydaje. Gorzej jak ktoś jest super oszczędny a kupuje samochód z salonu ;p Przy biedrze parkujesz na dwóch miejscach albo na ukos żeby nie porysowali? "Z wycieczk"i nic nie mam pojadę i zapomnę lepiej te pieniądze wydać na coś co posłuży przez lata i przyniesie korzyść lub zainwestować. I tak pojedziesz, bo twoja żona/partnerka/luba/... lubi wycieczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.06.2021 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2021 BLM poluje na takich białasów to i siedzi w piwnicy przy kompie i trolluje w polskim necie . Gratuluję szerokiej wiedzy na temat polowań BLM, niechybnie czerpiasz ją z tych samych źródeł z których wiadomości o C19 ? Niestety nie mam piwnicy, siedzę w spa i popijając dobre wino, czasami przeglądam ten temat gdy mam ochotę trochę się pośmiać z najnowszych, rewelacyjnych, spiskowych odkryć i teorii Pisz dalej i więcej, zapewne dostarczasz tutaj przedniej zabawy nie tylko mnie ... W czasie ekstra kryzysu - pacjent do odstrzału czarnoprochowcem. Profilaktycznie... (No, zeby nam nie zaszkodził! ) Adam M. Straszysz "czarnoprochowcem" gdy przy Twej wiedzy i umiejętnościach, bez trudu zbudujesz plazmowy lub laserowy miotacz, których plany (zapewne już od bardzo dawna), trzymasz w swej szufladzie ? ... Codo Chin to patriotyzm każda złotówka tam skrobnięta osłabia wroga USA. ... Twą bohaterską postawę zgłaszam niezwłocznie do Białego Domu, Kongresu oraz Senatu USA. Może jakiś medadal za wybitne zasługi Tobie przyznają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 08.06.2021 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2021 berberystów? Jak ktoś lubi wydawać to jeszcze jest spójny jak wydaje. Gorzej jak ktoś jest super oszczędny a kupuje samochód z salonu ;p Przy biedrze parkujesz na dwóch miejscach albo na ukos żeby nie porysowali? I tak pojedziesz, bo twoja żona/partnerka/luba/... lubi wycieczki Jak mówiłem mżna pieniądzze konsumować w sposób "trwały" kupując rzeczy przydatne lub zmarnował na bzdurę u np berberysy. Co do samochodu w pewnych sytuacjach zakup nowego samochodu jest uzasadniony. Odpowiednia półka cenowa LPG Używanie do niemal śmierci technicznej 15-20 lat próżniejsza sprzedaż. Uzasadniony jest też z powodu eliminacji ryzyka kupienia uszkodzonego, kradzionego itp a przez najbliżej 5 lat awarie masz w d. Co do wyjazdu ja za niego nie płace jednak pomysł z gofrownica nie jest mój:) a sponsora wyjazdu, a miejsce które wybierała musi mieć kuchnie bo gnojom nie da zarobić. Mamy pewne rozjazdy filozoficzne ale generalnie dobrze dobrani życiowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 08.06.2021 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2021 Twą bohaterską postawę zgłaszam niezwłocznie do Białego Domu, Kongresu oraz Senatu USA. Może jakiś medadal za wybitne zasługi Tobie przyznają ? Co oni tam mają honorowy medal kongresu to chce i odrazu rentę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 08.06.2021 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2021 Drogi pamiętniczku Już jutro druga dawka jednej z najlepszych szczepionek tzn. MODERNY już nie moge się doczekać . Mały krok dla kuliboba i zarazem wielki dla ludzkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 08.06.2021 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2021 Co do samochodu w pewnych sytuacjach zakup nowego samochodu jest uzasadniony. Odpowiednia półka cenowa LPG Używanie do niemal śmierci technicznej 15-20 lat próżniejsza sprzedaż. Uzasadniony jest też z powodu eliminacji ryzyka kupienia uszkodzonego, kradzionego itp a przez najbliżej 5 lat awarie masz w d. Ja nie nieguje samochodu nowego. To ty go negujesz i niedługo po jego zakupie żałujesz tego zakupu bo na samochód nie powinno się wydawać więcej niż 20 tys zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 08.06.2021 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2021 Ja nie nieguje samochodu nowego. To ty go negujesz i niedługo po jego zakupie żałujesz tego zakupu bo na samochód nie powinno się wydawać więcej niż 20 tys zł Koncepcje się zmieniły wraz z stanem posiadania można ponieść koszt nowego samochodu wzamian za zmniejszenie ryzyka i dwukrotne wydłużenie eksploatacji. Chociaż masz rację 40k nadwyżki boli bo mogłoby pracować. Tylko problem w społeczeństwie jet taki że koncepcje nie zmieniają się ze stanem posiadania aktywów tylko praca goni pasywa i głupią knsumpcje na kredyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 08.06.2021 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2021 Czas pokaże za pare miesięcy . Ale jeslli nawet tak będzie t będą Was obwiniać :)i Was zaszczepią "Nie bój żaby, żaba w wodzie nie bodzie." Obwiniać to sobie mogą ale nie będą mieli czasu na działanie bo będą walczyć o życie zaszczepionych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 08.06.2021 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2021 "Nie bój żaby, żaba w wodzie nie bodzie." Obwiniać to sobie mogą ale nie będą mieli czasu na działanie bo będą walczyć o życie zaszczepionych. Jak narazie to armagedonu w najbardziej wyszczepionyck rajach niema i się nie zanosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 08.06.2021 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2021 Jak narazie to armagedonu w najbardziej wyszczepionyck rajach niema i się nie zanosi Poczekajmy do jesieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 08.06.2021 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2021 Poczekaj aż ci zaszczepieni spotkają się z prawdziwym wirusem na jesieni. Szpitale się nimi zapełnią. W Izraelu już się szykują na to i mają nawet lek który tych naiwnych zaszczepionych ma ratować przed ich własnym systemem immunologicznym. Może być podał nazwę tego leku ? Trochę więcej szczegółów? Bo wiem, że prace nad lekiem ograniczający odpowiedź układu immunologicznego są w Izraelu dość zaawansowane, ale nie słyszałem, że już go "mają". No i nie słyszałem, by był opracowany "dla zaszczepionych" Swoją drogą, co to za "prawdziwy wirus" ma być na jesieni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 08.06.2021 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2021 "Nie bój żaby, żaba w wodzie nie bodzie." Obwiniać to sobie mogą ale nie będą mieli czasu na działanie bo będą walczyć o życie zaszczepionych. Ale przecież nikt nie będzie walczył, bo 90% lekarzy jest zaszczepionych. I po co walczyć, skoro z ostatniego artykułu podlinkowanego przez @gnago wynika, że wszyscy zaszczepieni w ciągu 2 lat umrą. Fajnie, prnt scr zrobiony, pod koniec roku będę wklejał bo pewnie zdążysz już usunąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 08.06.2021 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2021 Poczekajmy do jesieni. Hazard jakiś? Zakład może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts