Kaizen 16.06.2021 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2021 A więc modyfikują. Teoretycznie zbyt małą ingerencja aby miało to istotny wpływ na nasze życie. A powiedz, jak kopia kawałka wirusa może modyfikować DNA człowieka? Nie, nie może. Ale idąc tokiem tej teorii - co byłoby bardziej groźne: - wprowadzenie do DNA małego fragmentu mRNA skopiowanego od wirusa. - wprowadzenie do DNA całego genomu wirusa.... A przecież to oznacza przechorowanie. Wiec GDYBY to straszenie genetyczne miało sens, to polegałoby na wyborze "mała zmiana po zaszczepieniu, czy duża zmiana po przechorowaniu". No, ale to nie jest poziom uwagi trzynastolatka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gik 16.06.2021 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2021 (edytowane) A powiedz, jak kopia kawałka wirusa może modyfikować DNA człowieka? Nie, nie może. Ale idąc tokiem tej teorii - co byłoby bardziej groźne: - wprowadzenie do DNA małego fragmentu mRNA skopiowanego od wirusa. - wprowadzenie do DNA całego genomu wirusa.... A przecież to oznacza przechorowanie. Wiec GDYBY to straszenie genetyczne miało sens, to polegałoby na wyborze "mała zmiana po zaszczepieniu, czy duża zmiana po przechorowaniu". No, ale to nie jest poziom uwagi trzynastolatka. Kaizen, przecież to Ty masz sobie w swoim ciele wyprodukować ten kawałek wirusa. Więc musisz dostać do tego instrukcję. A czy to straszne czy nie, nie o tym pisałem. Każdy już sam sobie to ustalił. edyt Wirus też replikuje siebie używając naszych ciał - więc TAK. On też modyfikuje nam DNA. To nie jest wielkie halo. Ale wirusy robią to z wiadomych powodów. Ot taka to różnica. Edytowane 16 Czerwca 2021 przez Gik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 16.06.2021 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2021 Kaizen, przecież to Ty masz sobie w swoim ciele wyprodukować ten kawałek wirusa. Więc musisz dostać do tego instrukcję. A czy to straszne czy nie, nie o tym pisałem. Każdy już sam sobie to ustalił. edyt Wirus też replikuje siebie używając naszych ciał - więc TAK. On też modyfikuje nam DNA. To nie jest wielkie halo. Ale wirusy robią to z wiadomych powodów. Ot taka to różnica. Ale... ani szczepionka, ani wirus nie modyfikuje nam DNA. Coronawirus nie ma DNA. Wirus operuje na RNA. A szczepionka w ogóle nie operuje na materiale genetycznym. Na poziomie pieciolatka: A to tak przy okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 17.06.2021 04:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2021 Ale... ani szczepionka, ani wirus nie modyfikuje nam DNA. Coronawirus nie ma DNA. Wirus operuje na RNA. A szczepionka w ogóle nie operuje na materiale genetycznym. Na poziomie pieciolatka: A to tak przy okazji. Jak byłem gówniakiem to bardzo lubiłem te bajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 18.06.2021 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2021 https://www.bankier.pl/wiadomosc/Wzrost-zakazen-koronawirusem-w-Wielkiej-Brytanii-powodowany-przez-mlodych-i-niezaszczepionych-ludzi-8135422.htmlGówniaki siewcy śmierci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 18.06.2021 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2021 https://www.bankier.pl/wiadomosc/Wzrost-zakazen-koronawirusem-w-Wielkiej-Brytanii-powodowany-przez-mlodych-i-niezaszczepionych-ludzi-8135422.html Gówniaki siewcy śmierci Głupstwa pleciesz. W jaki sposób ktoś niezaszczepiony może zagrozić zaszczepianemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 18.06.2021 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2021 Głupstwa pleciesz. W jaki sposób ktoś niezaszczepiony może zagrozić zaszczepianemu? 1,Pośrednio bo doprowadzi do straty ekonomicznej 2, Bezpośrednio ponieważ szczepionka nie daje 100% skuteczności 3, Potencjalne ryzyko wyhodowania mutanta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 18.06.2021 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2021 Głupstwa pleciesz. W jaki sposób ktoś niezaszczepiony może zagrozić zaszczepianemu? Pomyśl to może sam dojdziesz do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.06.2021 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2021 Pomyśl to może sam dojdziesz do tego. To może okazać się niemożliwe. Wg prezentowanych przez niego teorii, to zaszczepieni są zagrożeniem do nieszczepionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 18.06.2021 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2021 To może okazać się niemożliwe. Wg prezentowanych przez niego teorii, to zaszczepieni są zagrożeniem do nieszczepionych Przecież ty nie myślisz to skąd możesz wiedzieć że są zagrożeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 18.06.2021 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2021 Pomyśl to może sam dojdziesz do tego. Gdybyś myślał to byś tu głupot nie wypisywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.06.2021 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2021 Przecież ty nie myślisz to skąd możesz wiedzieć że są zagrożeniem. Wiemy to od ciebie ... Szczepić córki nie chcesz ale to może nie mieć znaczenia bo ludzie zaszczepieni rozprowadzają tą szczepionkę przez kontakt z innymi. Ciekawe co zrobisz jak twoja córka stanie się bezpłodna. Pytałeś ją czy chce mieć dzieci? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 18.06.2021 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2021 Wiemy to od ciebie Poszperaj w internecie i przy czytaniu pomyśl to znajdziesz potwierdzenie tego co napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 18.06.2021 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2021 Tak, dzieci staną się bezpłodne, jak będą przebywać z pomieszczeniu z zaszczepionymi. Kiedyś nie było internetu, ale foliarze byli od zawsze - przodkowie współczesnych twierdzili, że krowy przestaną mleko dawać, kiedy rozbuduje się kolej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 18.06.2021 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2021 Przecież ty nie myślisz to skąd możesz wiedzieć że są zagrożeniem. Gdybyś myślał to byś tu głupot nie wypisywał. Poszperaj w internecie i przy czytaniu pomyśl to znajdziesz potwierdzenie tego co napisałem. Poszukałem i znalazłem Cytat Napisał 6591 Zobacz post Pomyślcie może też o systemie negatywnych opinii. Awanturnictwo powinno być negatywnie opiniowane. Na razie spróbujmy tylko z systemem nagradzania. awanturnictwo to twoje czwarte imię po dwóch wcześniejszych i po obecnym wcieleniu wiseman / 6591 / stos To, że poszperasz w internecie i znajdziesz "dowody" na płaską Ziemię nie znaczy że Ziemia jest płaska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 18.06.2021 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2021 To, że poszperasz w internecie i znajdziesz "dowody" na płaską Ziemię nie znaczy że Ziemia jest płaska. A do czego masz swój rozum? Ah zapomniałem, ty go nie masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 18.06.2021 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2021 Kiedyś nie było internetu, ale foliarze byli od zawsze - przodkowie współczesnych twierdzili, że krowy przestaną mleko dawać, kiedy rozbuduje się kolej... Nie wiedziałem że twoi przodkowie twierdzili coś o krowach. Wszedłeś na internet i teraz wiem kto to jest foliarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 18.06.2021 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2021 (edytowane) Nie wiedziałem że twoi przodkowie twierdzili coś o krowach. Wszedłeś na internet i teraz wiem kto to jest foliarz. A do czego masz swój rozum? Ah zapomniałem, ty go nie masz. wiseman / 6591/ stos awanturnictwo^2 !! Edytowane 18 Czerwca 2021 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 18.06.2021 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2021 Nie wiedziałem że twoi przodkowie twierdzili coś o krowach. Wszedłeś na internet i teraz wiem kto to jest foliarz. Będą się z ciebie śmiać, jak z tych, co bredzili o krowach Ale co tam, najwyżej znów zmienisz nick. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.06.2021 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2021 ... Ale co tam, najwyżej znów zmienisz nick. ... a posty "odparują" lub "usunie je Redakcja" ps - cytaty autora w odpowiedzi na bełkot jednak pozostają np jak w tym temacie https://forum.muratordom.pl/showthread.php?164892-quot-Chemistral-quot&p=7852938&viewfull=1#post7852938 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts