Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dobry wieczór, dwa tygodnie minęły od drugiego czipa.

Jedziemy na wakacje poza strefę Schengen.

Bez stresu, luzik totalny i ładowanie baterii :D

Screenshot_20210627-014604_Bookingcom.jpg

Oczywiście nie przysługuje mi bon turystyczny 500 zeta od łba, dlatego wybieram tańszą opcję...

A patola i plaskoziemcy niech się kotłują między parawanami :D

Polska za PIS to nie kraj, to stan umysłu :D

Edytowane przez Arturo1972

Dobry wieczór, dwa tygodnie minęły od drugiego czipa.

Jedziemy na wakacje poza strefę Schengen.

Bez stresu, luzik totalny i ładowanie baterii :D

[ATTACH=CONFIG]457402[/ATTACH]

Oczywiście nie przysługuje mi bon turystyczny 500 zeta od łba, dlatego wybieram tańszą opcję...

A patola i plaskoziemcy niech się kotłują między parawanami :D

Polska za PIS to nie kraj, to stan umysłu :D

Chwalisz się jak byś dzięki szczepionce miał być w awangardzie. A prawda jest taka, że tam gdzie pojedziesz będą mieli w tyłku czy jesteś szczepiony czy też nie.

Co też sam robisz :) jesteś niewolony i tyrany.

Pańszczyznę skrupulatnie opłacasz i jest ona u ciebie na 1 miejscu.

Zgnojenie kulibobów jest łatwiejsze niż ci się wydaje. Wystarczy chwila aby być wsród grupy ludzi z których się śmiejesz. Wystarczy tylko dyktatura.

Każą robić "to" kulibob robi. Ty masz mniej wolności niż reszta społeczeństwa. Tylko tego nie widzisz.

Oczywiście że mam mniej ale to jest wybór mam mniej wolności w jednej sferze ale w drugiej mam wiecej.. Rezygnuje z pewnych "luxusów" aby mieć mniej panów. Nie mam przełożonego , nie mam kredytodawcy. Najpierw płace sobie tzn. realizuję cele roczne a podatki staram się płacić mądrze mój podatek od "pracy" to 0-19% (i pośrednie bo w rozliczeniu rocznym można trochę optymalizować).

Oczywiście zgnoic można każdego ale łatwiej tego co niema wyboru, niema alternatywy i niema zdywersyfikowanych źródeł dochodu

Dlatego najlepszy ustrój to dyktatura :) Bo ludziom nie można dać wolności. Pomijajac sprawy covida i szczepień ludzie kochają sie niewolić i tyrać na kogoś

I co ty reprezentujesz a raczej co chcesz reprezentować?

Dalej walisz hasła nazistowskie i nikt z tym nic nie robi. Dostałeś chyba ostatnio z dwa bana za takie chamskie pisanie i nic Cię to nie nauczyło?

I co ty reprezentujesz a raczej co chcesz reprezentować?

Dalej walisz hasła nazistowskie i nikt z tym nic nie robi. Dostałeś chyba ostatnio z dwa bana za takie chamskie pisanie i nic Cię to nie nauczyło?

Reprezentuje swoj interes. A w moim interesie jest wyszczerbienie populacji Pl. Dobrowolnie lub pod przymusem.

Zaprzeczysz że większosć ludzi nie grzeszy życiową inteligencją?

Zaprzeczysz że ludzie sami sobie kajdany ubieraja? Żyjąc ponad stan i zadłużając się ile wlezie. A poźniej płacz bo jakiś lockdown dla ich dobra.

Czy ja gdzieś kłamię w sowich wypowiedziach?

Ustosunkuj się merytorycziej do mojej wypowiedzi obal to co napisałem.

Chłopie, masz 40 lat, pracowałeś zaledwie w swoim życiu kilka lat i chrzanisz że masz taki majątek że nie musisz już do końca życia pracować więc albo jesteś dobrym złodziejem i nakradłem tyle że Ci wystarczy do końca życia albo podnosisz swoje ego pisaniem o swoim dobrobycie na forum.

Powiedz mi kto tu jeszcze non stop chwali się swoim majątkiem na forum? Nikt poza tobą tego nie robi.

Merytorycznie rozmowa z człowiekiem który ma tak wąskie pole widzenia nie ma najmniejszego sensu, nic to nie da a niepotrzebnie sam sobie nie będę ciśnienia podnosił.

Chwalisz się jak byś dzięki szczepionce miał być w awangardzie. A prawda jest taka, że tam gdzie pojedziesz będą mieli w tyłku czy jesteś szczepiony czy też nie.

Za to jak wrócę to nie będą mieli w tyłku czy byłem szczepiony, pójdę normalnie do pracy zamiast na 10-dniowa kwarantannę :D