kulibob 30.06.2021 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2021 Chłopie, masz 40 lat, pracowałeś zaledwie w swoim życiu kilka lat i chrzanisz że masz taki majątek że nie musisz już do końca życia pracować więc albo jesteś dobrym złodziejem i nakradłem tyle że Ci wystarczy do końca życia albo podnosisz swoje ego pisaniem o swoim dobrobycie na forum. Powiedz mi kto tu jeszcze non stop chwali się swoim majątkiem na forum? Nikt poza tobą tego nie robi. Merytorycznie rozmowa z człowiekiem który ma tak wąskie pole widzenia nie ma najmniejszego sensu, nic to nie da a niepotrzebnie sam sobie nie będę ciśnienia podnosił. Widze nie umiesz odpowiedzieć. 1,Pisze o zysku z zaszczepienia populacji . Nie umiesz powiedzieć że na tym nie zykam. 2,Pisze też że większość ludzi niema podstawowej wiedzy finansowej przez co żyje gorzej niżby moglłą 3,Jak byś nie zauważył też wielokrotnie pisze że niema zapędów konsumpcyjnych jak większość przez co mniej mi potrzeba do zycia, a wszelke zakupy stalam się analizować.Pozatym jak pisałem cześc jest po przodkach, cześc jest z pracy a część z inwestycji. I nie mam kokosów mam tylko dodatnią wartość netto tożaden wyczyn. Nie mam 40 lat tylko 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 30.06.2021 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2021 Za to jak wrócę to nie będą mieli w tyłku czy byłem szczepiony, pójdę normalnie do pracy zamiast na 10-dniowa kwarantannę A za kwarantannę płacą jak za chorobowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 30.06.2021 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2021 Wiesz @kulibob że największym foliarzem to ty jesteś. Dałeś sobie wmówić tyle bredni że trudno je tu wszystkie wymienić, ale wierzysz w nie jak w cokolwiek ty tam wierzysz. Zapewne zysk i pieniądze, Zaszczepiony jestem nic nie strace na zaszczepieniu reszty a mmoge zyskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 30.06.2021 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2021 Widze nie umiesz odpowiedzieć. 1,Pisze o zysku z zaszczepienia populacji . Nie umiesz powiedzieć że na tym nie zykam. Ten twój zysk oddasz z nawiązką za rok jak przyjdą następne sczepiania za które trzeba będzie słono płacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 30.06.2021 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2021 to tak jak foljarskie filmiki na youtubie co bezczelnie jeszcze nr konta podają Zazdrość serce szarpie w końcu sprytniejsi od naszego kuliboba!! Raz się namęczyli i ciureczkiem jakaś gotóweczka spływa. Bez opiekowania się gadziną ,mycia jajek (kurzych, zbereźniki) W dodatku, musi, lubią to co robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 30.06.2021 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2021 A za kwarantannę płacą jak za chorobowe? Wogole nie płacą. W pracy jest to dzien wolny usprawiedliwiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 30.06.2021 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2021 Zazdrość serce szarpie w końcu sprytniejsi od naszego kuliboba!! Raz się namęczyli i ciureczkiem jakaś gotóweczka spływa. Bez opiekowania się gadziną ,mycia jajek (kurzych, zbereźniki) W dodatku, musi, lubią to co robią żerują na frajerach czyli pasuje tu opinia że większość populacji to idioci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 30.06.2021 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2021 Wogole nie płacą. W pracy jest to dzien wolny usprawiedliwiony. Myślałem że działa jak L4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 30.06.2021 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2021 Ten twój zysk oddasz z nawiązką za rok jak przyjdą następne sczepiania za które trzeba będzie słono płacić. To zapłace rezta też zapłaci lub zamkną ich w obozach dla nieszczepionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1966 30.06.2021 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2021 To zapłace rezta też zapłaci lub zamkną ich w obozach dla nieszczepionych A ty jako KAPO w tym obozie . Włosy na głowie się jeżą jak czyta się twoje wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 30.06.2021 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2021 A ty jako KAPO w tym obozie . Włosy na głowie się jeżą jak czyta się twoje wypowiedzi. Moje postępowanie jest racjonalne. Z mojego punktu widzenia nieszczepiony z wyboru to bioterorysta. To nie czas gdzie szczpionek ie było. Nieszczepiony to WRÓG!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 30.06.2021 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2021 Nie KAPO tylko właściciel tego obozu.To już bardziej w jego stylu byłoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 30.06.2021 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2021 W jaki sposób ten nieszczepiony jest bioterrorystą?Potrafisz to racjonalnie wytłumaczyć?Szczepieni też roznoszą tego wirusa więc i wy zaszczepieni jesteście bioterrorystami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 30.06.2021 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2021 W jaki sposób ten nieszczepiony jest bioterrorystą? Potrafisz to racjonalnie wytłumaczyć? Szczepieni też roznoszą tego wirusa więc i wy zaszczepieni jesteście bioterrorystami. Tak potrafię i już to tłumaczyłem. 1,Szczepionka nie daje 100% skuteczności więc nieszczepiony + szczepiony większe ryzyko szczepiony+ szczepiony 2, Nie szczepiony to wylęgarnia syfa większe ryzyko mutacji i zagrożenia dla szczepionego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 30.06.2021 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2021 Wogole nie płacą. W pracy jest to dzien wolny usprawiedliwiony. Nie wiem jak teraz ale w tamtym roku będąc na kwarantannie płacili jak za chorobowe, tylko nie wiem czy to było 80% czy mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 30.06.2021 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2021 A ty jako KAPO w tym obozie . Włosy na głowie się jeżą jak czyta się twoje wypowiedzi. Widzisz, każdy może mieć swoje zdanie i każdy będzie go bronił w jakiś sposób argumentując swoje racje ale kulibob to ma poglądy jak typowy nazista i to co tu wypisuje woła o pomstę do nieba. On nie rozumie że mamy demokracje i wolność wyboru, to gwarantuje nam Konstytucja. Jego trza by było wyeksportować do Korei Północnej, tam czułby się jak w niebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 30.06.2021 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2021 co ci brytole wyprawiają. koledzy coś może słyszeli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 30.06.2021 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2021 A ty jako KAPO w tym obozie . Włosy na głowie się jeżą jak czyta się twoje wypowiedzi. ]Nie KAPO tylko właściciel tego obozu.[/b] To już bardziej w jego stylu byłoby. Takie wpisy przywołują na myśl powiedzenie Jak Pan Bóg chce kogo ukarać, to mu najpierw rozum odbiera Fiodor Dostojewski, Idiota gosia1966 jak byś nie wiedziała (co jest prawie niemożliwe) Kapo – oznaczenie funkcji pełnionej przez więźniów w niemieckich obozach koncentracyjnych. Kapo był nadzorcą komanda. Na kierownicze funkcje wybierano często pospolitych kryminalistów i sadystów. Kapo mimo że był więźniem, cieszył się wieloma przywilejami. W zamian za pełnioną funkcję dostawał m.in. dodatkowe porcje wyżywienia. Miał bardzo dużą władzę nad podległymi więźniami – za pobicie, odebranie jedzenia, czy nawet zabicie więźnia nie groziły mu żadne kary. Niektórzy słynęli z dużego sadyzmu, zdarzali się jednak wśród nich członkowie obozowego ruchu oporu. https://pl.wikipedia.org/wiki/Kapo_(ob%C3%B3z_koncentracyjny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 30.06.2021 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2021 Ten twój zysk oddasz z nawiązką za rok jak przyjdą następne sczepiania za które trzeba będzie słono płacić. Ile to "słono" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 30.06.2021 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2021 Niektórym Pan Bóg rozum już odebrał tylko oni tego jeszcze nie wiedzą (brak rozumu jest tego przyczyną) i szukają tego u innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts