Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Doktor Bodnar psuje interes rzydowskim skurwysynom, którzy wmówili gównomózgowcom, że jedynym środkiem na „covid” są szczepionki. A kto psuje rzydom interes to jest wielki zbrodniarz i zbójec.

Admin

Widzę, że admin tej strony to jakiś wybitny tytan intelektu jest :lol:

A Bodnar ?

Nówe nie róbmy znów z niego takiego świętego, bo pacjentów oczywiście przyjmował, ale za kasę (200zł, niezła stawka, jak za wizytę u lekarza rodzinnego), a efekty terapii też nie były nadzwyczajne

https://www.tokfm.pl/Tokfm/7,171710,27026992,doktor-bodnar-od-amantadyny-odslaniamy-kulisy-cudownej-terapii.html

Edytowane przez fotohobby

No lepiej pod respirator za darmo przyjmować, a kosić NFZ . A propos, podali przeżywalność tego zabiegu w covidzie, niecałe 30 % o ile pamiętam. Ile wynosiłaby gdyby dodawali amantadynę ?

Oczywiście fakt istnienia dokumentacji 6000 pacjentów pomijamy milczeniem . Nie pasuje do lemingowskiej lini propagandy

Co zniknęło?

Jak nie potrafisz cytować linków, to poten ci się wydaje, że znika :)

W marcu przyjmowaliśmy 100 osób dziennie. Przyjmowałem od rana do późnych godzin nocnych - mówi doktor. W jego prywatnej przychodni słyszę, że nie ma wolnych terminów. Dzwonię więc drugi raz, mówiąc, że cierpię na COVID-19 - i termin się znajduje. Mogę przyjść następnego dnia, dostanę numerek, poczekam. Doktor mnie przyjmie i zdecyduje, czy będzie mnie leczył. Koszt wizyty: 200 złotych.

- To nie lekarz tylko biznesmen - mówi nam anonimowy medyk z Przemyśla, który wylicza, że doktor Bodnar oprócz własnej przychodni prowadzi też restaurację, wchodzi także w hotelarstwo. Mój rozmówca twierdzi, że jak nie wiadomo, o co chodzi, to chodzi o pieniądze. Pytam więc dr. Bodnara właśnie o pieniądze, które przy takiej liczbie pacjentów w marcu musiały być ogromne. Nawet jeśli - zgodnie z deklaracją doktora - za teleporady przy kontynuacji leczenia nie bierze ani grosza.

To sobie doczytaj, ilu pacjentom przepisał amantadynę, choć nie mieli potwierdzonego COVIDA.

No, ale przecież właśnie po nią do niego przyjechali, więc nie mógł ich zawieść, bo nie przyjechaliby następni, kaźdy z 200zł w rączce

dobra,kłamałem. Połączmy źródła w pierwszym o dokumentacji 6000 pacjentów . Z drugiej o śmiertelności wśród leczonych amantadyną bodajże 17 osób.

Jak już chcesz coś porównywać, to porównaj daty artykułów, mòj jest z kwietnia, a do tego momentu, od początku pandemii doktor wypisał nieco ponad 1500 recept z amantadyną.

Od tego czasu gronu pacjentów, który przenieśli się na drugi świat raczej się powiększyło.

No, ale tym nasz biznesmen się nie chwali

Edytowane przez fotohobby

Zanim folia pójdzie za mordę pod igłę.

Od teraz nieszczepieni powinni płacić za leczenie swojego covida z wlanej kieszeni . Już ze szczepieniem nie ma problem więc nie powinno być zmiłuj a gówniaki nieszczepionych nie powinny mieć wstępu fizycznie do szkoły, onlajn w klasach 500 osób filmik z youtuba i wypier... dzieciaku szaleńca.

Zanim folia pójdzie za mordę pod igłę.

Od teraz nieszczepieni powinni płacić za leczenie swojego covida z wlanej kieszeni . Już ze szczepieniem nie ma problem więc nie powinno być zmiłuj a gówniaki nieszczepionych nie powinny mieć wstępu fizycznie do szkoły, onlajn w klasach 500 osób filmik z youtuba i wypier... dzieciaku szaleńca.

Taka ciekawostka, dzisiaj rozmawiałem prywatnie ze znajomą mojej żony która jest lekarzem. W szczycie pandemii na wiosnę tego roku szpital stał się jej domem, brała dyżur za dyżurem, w rekordowym miesiącu zarobiła ponad 60 tys. zł. Szczerze powiedziała, że może jest to moralnie naganne, ale liczy na to że na jesieni wróci pandemia z pełną parą, pozwoli jej to spłacić kredyt mieszkaniowy.

Taka ciekawostka, dzisiaj rozmawiałem prywatnie ze znajomą mojej żony która jest lekarzem. W szczycie pandemii na wiosnę tego roku szpital stał się jej domem, brała dyżur za dyżurem, w rekordowym miesiącu zarobiła ponad 60 tys. zł. Szczerze powiedziała, że może jest to moralnie naganne, ale liczy na to że na jesieni wróci pandemia z pełną parą, pozwoli jej to spłacić kredyt mieszkaniowy.

Już widzę 60k w Pl . ty naprawdę myślisz że tu tacy debile jak foliarze co łykają pierdoły swoich guru?