adam_mk 09.08.2020 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2020 Ja to mam w dupie!Przedestyluję olej i dopaparam dwusiarczku molibdenu - i będę jeździł.U mnie wchodzi z 6 litrów niecałe. Na szczęście, nie mam TIRa ! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 09.08.2020 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2020 Nie... To tylko OPŁATA od kazdego litra. NIE - PODATEK. Ale - zapłacimy... https://nczas.com/2020/08/04/10-zl-drozej-za-wymiane-kazdego-litra-oleju-silnikowego-na-szczescie-to-nie-podatek-tylko-nowa-oplata/ Adam M. Ja to mam w dupie! Przedestyluję olej i dopaparam dwusiarczku molibdenu - i będę jeździł. U mnie wchodzi z 6 litrów niecałe. Na szczęście, nie mam TIRa ! Adam M. Pomyliłeś tematy. Ale co tam. Jesteś producentem olejów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.08.2020 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2020 Pomyliłeś tematy. Ale co tam. Jesteś producentem olejów. Nie tylko ... wielu jeszcze innych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 09.08.2020 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2020 Nie ja...kulibob pomylił...On nie zapłaci a ja sobie zrobię co potrzebne.TY zapłacisz. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.08.2020 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2020 ... kulibob umie liczyć własne złotówki. To wiemy. Czekamy na relację kuliboba z wizyty na stacji obsługi po wymianie oleju w samochodzie. Wiecie, że to NAJTAŃSZA OPCJA TERAZ BĘDZIE, aby nadal autkiem jeździć? Adam M. A oco ochdzi? kolejny podatek od oleju? czy o co Pomyliłeś tematy. Ale co tam. Jesteś producentem olejów. Nie ja... kulibob pomylił... On nie zapłaci a ja sobie zrobię co potrzebne. TY zapłacisz. Adam M. Demencja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 10.08.2020 04:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2020 Świetna pogoda. I nie leźliśmy, a pojechaliśmy na rowerach - przez las, więc bardzo przyjemnie. Ta pogoda to śmierć a nie ładna tylko klima i basen. Ale na basen idealny woda wczoraj miała 31* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 10.08.2020 04:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2020 (edytowane) Nie... To tylko OPŁATA od kazdego litra. NIE - PODATEK. Ale - zapłacimy... https://nczas.com/2020/08/04/10-zl-drozej-za-wymiane-kazdego-litra-oleju-silnikowego-na-szczescie-to-nie-podatek-tylko-nowa-oplata/ Adam M. O o leju wiem. I nierozumiem czym się podniecasz? A dla mnie to żadna różnica podatek czy opłata tu mnie doją i tam. Zresztą to kaucja zwrotna i nie powinna miec wpływu na cenę usługi. Edytowane 10 Sierpnia 2020 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 10.08.2020 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2020 Zresztą to kaucja zwrotna i nie powinna miec wpływu na cenę usługi. Gratuluję, jak masz auto, z którego spuszczasz tyle oleju, co wlewasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 10.08.2020 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2020 A CO ja napisałem? PARTIA (właściciel Chińczyków) pilnuje swojej hodowli!!! DOBRY właściciel! W czyjej hodowli Ty jesteś bydlątkiem? No, wiem... wiem... Pastuszkiem chciałbyś być... Adam M. No blisko blisko , hodują nas tym śmiesznym wirusem pod kątem pokory a efekt końcowy wojenka z Chinami no bo przecież świat ma robić na bogaty zachód a ktoś zrobił się większy bardziej nowoczesny innowacyjny więcej produkuje i sprzedaje niż kupuje a to niedopuszczalne , był już jeden hm hm przypadkowy wybóch a będzą jeszcze się powtarzać i powtarzać aż oczka się otworzą co niektórym po co straszono i ćwiczono stado baranków jakimś wirusem , z pluciem czy wyśmiewaniem bym poczekał do końca roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 10.08.2020 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2020 Gratuluję, jak masz auto, z którego spuszczasz tyle oleju, co wlewasz. Ale o co sraka ? opłata to chyba 10 zł na litrze więc nie podniesie to znacząco kosztów. Ile rocznie stracisz na tym 5-10zł? Ja nigdy nie dolewam oleju do silnika wiec niewiem ile żre. tylde co raz na rok wymiana ale wtym roku chyba sobie odpuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 10.08.2020 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2020 Biedne autko... Kurnawirus i jemu dokopał! Nowego oleju przez wiruchola nie dostanie.... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 10.08.2020 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2020 Ta idea to - skąd tu trochę kasy wyrwać, bo ciagle brakuje! No bo jak "swoją działkę" się weźmie to na pińcetplusy zaczyna brakować. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 10.08.2020 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2020 Biedne autko... Kurnawirus i jemu dokopał! Nowego oleju przez wiruchola nie dostanie.... Adam M. A czemu miałby dostać skoro jeździ teraz okazyjnie nawet opon na letnie nie zmieniałem ? A samochód jest pomału na końcówce swego życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.08.2020 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2020 Ale o co sraka ? opłata to chyba 10 zł na litrze więc nie podniesie to znacząco kosztów. Ile rocznie stracisz na tym 5-10zł? Ja nigdy nie dolewam oleju do silnika wiec nie wiem ile żre. tylde co raz na rok wymiana ale w tym roku chyba sobie odpuszczę No właśnie sraka.Nic nie wiesz a wszystko wiesz.Lubię Twoje kąśliwości ale w pewnych ograniczeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 10.08.2020 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2020 Ale o co sraka ? opłata to chyba 10 zł na litrze więc nie podniesie to znacząco kosztów. Ile rocznie stracisz na tym 5-10zł? Wiesz, ze płacisz nie tylko za swój olej? Płacisz w cenie każdego produktu, każdej usługi a nawet w podatku za olej w limuzynie prezydenta, premiera i naczelnika urzędu skarbowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 10.08.2020 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2020 Wiesz, ze płacisz nie tylko za swój olej? Płacisz w cenie każdego produktu, każdej usługi a nawet w podatku za olej w limuzynie prezydenta, premiera i naczelnika urzędu skarbowego. doskonale o tym wiem. jednak ne mam nato wplwu wiec niewarto sobie tym gitary zawracac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 10.08.2020 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2020 No...Ale jakbyś dobrze na wyborach wybrał, to moze byłoby inaczej. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 10.08.2020 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2020 (edytowane) Tak, bo zasadą jest że umarlakom testów się nie robi. Przynajmniej tak jest w PL. Co do maseczki, to wejście do sklepu czy urzędu BEZ jest skur.....em. Względem pracowników i mijanych z bliska osób. Tak uważam ja, stary pierdziel, który za czasów ospy we Wrocku w 1963 rozumiał co się dzieje. Miałem medyków w rodzinie. I zasadą jest, że wpisuje się w kracie zgonu U07? Dobre. Dalszy komentarz zbędny, bo każdy inteligentny wie po co takie działania. Oczywiście jak ktoś chce nosić to niech nosi tą maseczkę. I jeszcze do tych maseczek, a może bardziej "szmatki wielokrotnego używania", Holenderski rząd poinformował w środę, że nie będzie zalecał obywatelom noszenia maseczek w przestrzeni publicznej polsatnews.pl I jeszcze Premier Norwegii przeprasza za lockdown! „Byłam oszołomiona propagandą!” Koronawirus w Norwegii. Premier Erna Solberg przyznała: spanikowałam w sprawie epidemii, obostrzenia były zbyt drastyczne polskatimes.pl Edytowane 10 Sierpnia 2020 przez vvvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 10.08.2020 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2020 Zdaję sobie sprawę że maseczki są złem koniecznym, lecz na pastwiskach między Bugiem a Odrą nie ma innego wyjścia. O dystansie nikt nie chce słyszeć, smarkające bydło musi stać w kupie, une inaczej nie umią. Że co? Że niekulturalnie wyrażam się o bliźnich??? Taż do ku..y nędzy tego inaczej nie można napisać! Lać pałą i strzelać to mało! Na dystans jest tylko jeden sposób - smród. Jak śmierdzisz to wszyscy spieprzają. Pamiętam takiego menela który lata temu wsiadał do pełnej doczepy w tramwaju linii 16 we Wrocku. Regularnie jak wsiadał, to wóz robił się natychmiast pusty. Nie wiem co wodził w manelach i czym śmierdział, lecz śmierdział strasznie bo pierwszym razem nie wiedziałem o co chodzi że wszyscy uciekli a ja zostałem. Smród był okrutny.To mówię ja, wychowany w zasięgu smrodu zakładów celulozowych , dla mnie również zapach "Bacutilu" był jak perfuma. Więc następnym razem jak już będę musiał pójść do sklepu sieciowego, to chyba obleję się kwasem masłowym. Kto się zbliży to chyba się zerzyga. "Chamstwu w życiu nalezy się przeciwstawiać siłom. Siłom..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 11.08.2020 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2020 (edytowane) No... Ale jakbyś dobrze na wyborach wybrał, to moze byłoby inaczej. Adam M. Wybierałem dobrze -konfederacja Później Trzaskowski Nudne się to robi porostu widać ile GŁUPA jest w narodzie. Edytowane 11 Sierpnia 2020 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts