kulibob 05.07.2021 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 (edytowane) Człowieku, gdzie Ty żyjesz ? https://www.medonet.pl/zdrowie/zdrowie-dla-kazdego,50-tys--za-prace-w-na-sor--chetnych-brak,artykul,14453155.html https://wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/7,35771,27254257,prawie-5-tys-zl-za-dyzur-szpitale-walcza-o-pracownikow-sor-ow.html Czyli patologia płaca im za to co w czasie wojny powinni robić za darmo Edit: Wyborcza jest anty pis , a pismaki lubio wiele bzdur pisac.. Pamietaj gdzie żyjesz Edytowane 5 Lipca 2021 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 05.07.2021 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 Tak, jesteś doskonałym tego przykładem. W uzupełnieniu dodam, że moja sąsiadka pielęgniarka pracująca w szpitalu covidowym w Tychach miła w szczycie ponad 8 tys. netto czyli ok. 12 brutto. 8000 to można machąć łapa ale w 60k to pierdolene kotka za pomocą młotka zapominasz gdzie żyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 05.07.2021 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 8000 to można machąć łapa ale w 60k to pierdolene kotka za pomocą młotka zapominasz gdzie żyjesz Nie zaskoczyłeś mnie, bo już wielokrotnie udowodniałeś, że żyjesz jak robak gdzieś "pod kamieniem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 05.07.2021 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 Nie zaskoczyłeś mnie, bo już wielokrotnie udowodniałeś, że żyjesz jak robak gdzieś "pod kamieniem". robak czy nie grunt że wolny od roboty. I nie działam na rzecz wrogiego kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 05.07.2021 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 (edytowane) Niewiem na ile aktualne"Oznacza to, że personel medyczny przy pracy z COVID-19 może zarobić nawet 180% pensji (przy czym zgodnie z aktualnymi przepisami nie może być to więcej niż 10 tys. zł, a zgodnie z nowymi przepisami maksymalna kwota dodatku nie będzie mogła być wyższa niż 15 tys. zł). Wynagradza im się w ten sposób wielki trud i ryzyko zakażenia koronawirusem."https://kadry.infor.pl/wynagrodzenie/dodatki/4724593,Ile-moze-zarobic-lekarz-przy-pracy-z-COVID19.html @Grisza Rozumiem że lekarka waląc kupę nadgodzin normalnie ma 30kTu jest PL dodatkowo mowa o państwowym stołku Edytowane 5 Lipca 2021 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 05.07.2021 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 Chłopie nie rozumuj bo zwyczajnie ci nie wychodzi Jarzysz znaczenie słów pensja dodatek do pensji etc. Ewidentnie nie skoro na etacie w życiu nie byłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 05.07.2021 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 (edytowane) Chłopie nie rozumuj bo zwyczajnie ci nie wychodzi Jarzysz znaczenie słów pensja dodatek do pensji etc. Ewidentnie nie skoro na etacie w życiu nie byłeś "Oznacza to, że personel medyczny przy pracy z COVID-19 może zarobić nawet 180% pensji (przy czym zgodnie z aktualnymi przepisami nie może być to więcej niż 10 tys. zł, a zgodnie z nowymi przepisami maksymalna kwota dodatku nie będzie mogła być wyższa niż 15 tys. zł). Wynagradza im się w ten sposób wielki trud i ryzyko zakażenia koronawirusem." Ja tu widzę gołą pensje plus max 15k (łącznie max 180%) Brutto https://kadry.infor.pl/wiadomosci/5259736,Minimalne-wynagrodzenie-lekarzy-od-lipca-2021-r.html Podwyżki od teraz za kupe godzin nie ulepisz z tego z dodatkiem 60k Niewiedze tu Griszowych srebrników Zapodaj coś o grafenie lepiej to twój poziom A na etacie zmarnowałem około dekady z małym hakiem Edytowane 5 Lipca 2021 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 05.07.2021 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 Podsumowanie na koniecTU JEST POLSKAIdz się zaszczep to może kopula 5g odbierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 05.07.2021 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 Niewiedze tu Griszowych srebrników Nie masz zielonego pojęcia jak wyglądają formy zatrudniania lekarzy specjalistów przez szpitalem, a ja: raz - nie mam czasu, ani ochoty ciebie uświadamiać, dwa - nie zasługujesz na to by zbyt dużo czasu ci poświęcać. Tylko na przykładzie tego co piszesz tutaj, twój przypadek można określić jako jeden z tych beznadziejnych, żyj sobie dalej pod kamieniem, w niczym nie zmąconym spokoju, bo rzeczywistość ewidentnie przerasta cię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 05.07.2021 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 Nie masz zielonego pojęcia jak wyglądają formy zatrudniania lekarzy specjalistów przez szpitalem, a ja: raz - nie mam czasu, ani ochoty ciebie uświadamiać, dwa - nie zasługujesz na to by zbyt dużo czasu ci poświęcać. Tylko na przykładzie tego co piszesz tutaj, twój przypadek można określić jako jeden z tych beznadziejnych, żyj sobie dalej pod kamieniem, w niczym nie zmąconym spokoju, bo rzeczywistość ewidentnie przerasta cię. Popraw czapeczka foliowa bo źle odbiera i dalej przykładaj łapę do mordowania ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 05.07.2021 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 Czyli patologia płaca im za to co w czasie wojny powinni robić za darmo Edit: Wyborcza jest anty pis , a pismaki lubio wiele bzdur pisac.. Pamietaj gdzie żyjesz Dobrze, żyj w przekonaniu, że to bzdura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 05.07.2021 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 Dobrze, żyj w przekonaniu, że to bzdura Jesli to prawda to konowałuw trzeba za morde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 05.07.2021 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 Mam brata lekarza, ma swoich pacjentów, chce leczyć w swojej specjalności. Skoro Państwo chce żeby zaniedbał swoich pacjentów, a zajmował się covidianami to chyba oczywiste, że musi za to ekstra zapłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 05.07.2021 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 Jesli to prawda to konowałuw trzeba za morde Nie ma kogo brać za mordę. Na cztery ostatnie wizyty u lekarza tylko raz obsługiwała mnie Polka - dwie lekarki ze wschodnim zaśpiewem i raz Arab. Ten Arab już wyjechał na zachód. Chyba w każdej specjalności lekarskiej brak rąk do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 05.07.2021 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 Jesli to prawda to konowałuw trzeba za morde Ty chyba w swoim bunkrze żyjesz i świata nie znasz.. Ty ich za mordę, a oni na emeryturę. I co im zrobisz ? https://pulsmedycyny.pl/co-czwarty-lekarz-w-polsce-ma-wiecej-niz-65-lat-1005481 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 05.07.2021 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 (edytowane) Nie ma kogo brać za mordę. Na cztery ostatnie wizyty u lekarza tylko raz obsługiwała mnie Polka - dwie lekarki ze wschodnim zaśpiewem i raz Arab. Ten Arab już wyjechał na zachód. Chyba w każdej specjalności lekarskiej brak rąk do pracy. SZkolony w Pl nakaz pracy 25 lat niech spłaca dług. A prywatna praca tylko po 8h w państwówce Edytowane 5 Lipca 2021 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 05.07.2021 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 Mam brata lekarza, ma swoich pacjentów, chce leczyć w swojej specjalności. Skoro Państwo chce żeby zaniedbał swoich pacjentów, a zajmował się covidianami to chyba oczywiste, że musi za to ekstra zapłacić. Jest wojna został powołany i tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 05.07.2021 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 {Płacę zdrowotnej 1zł/mc i mam być obsługiwany w najwyższym europejskim standardzie. Zaco kur.. płace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 05.07.2021 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 (edytowane) Jest wojna został powołany i tyle w temacie Ja tam wojny nie widzę. Mimo zwiększonej liczby zgonów wśrod kilku grup ryzyka kraj nie padł, żywności nie brakło, prądu, gazu podobnie, usługi nie pierwszej potrzeby również działały (mimo przeszkód lockdownowych) i miały klientów. Kto chciał mógł żyć prawie normalnie, tylko mały procent siedział zabunkrowany i przestraszony. Zdrowo przesadzasz w podejściu do covida, ale jak wolisz Edytowane 5 Lipca 2021 przez kemot_p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 05.07.2021 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 Jest wojna został powołany i tyle w temacie Jaka wojna, czlowieku ? Wyjedź nad morze, to zobaczysz wojnę - o miejsce pod koc i parawan na plaży Przecież nawet stanu wyjątkowego nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts