Chef Paul 05.07.2021 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 Jaka wojna, czlowieku ? Wyjedź nad morze, to zobaczysz wojnę - o miejsce pod koc i parawan na plaży Przecież nawet stanu wyjątkowego nie było. kulibob toczy tutaj wojnę z misjonarzami w foliowych czapeczkach więc w jego rozumowaniu wojna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 05.07.2021 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 To ta zewnętrzna, druga znacznie gorsza to wojna wewnętrzna. Człowiek wiary walczy z człowiekiem logiki i rozumu. Z podejrzeniem że sfrajerował kłując się. Ale w końcu było darmo. A darmo znaczy warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 05.07.2021 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 (edytowane) Jaka wojna, czlowieku ? Wyjedź nad morze, to zobaczysz wojnę - o miejsce pod koc i parawan na plaży Przecież nawet stanu wyjątkowego nie było. Jesli jest pandemia to jest wojna obowiązująca slużbę zdrowia wiec kogo konowały obchodza mają robić i wrazie potrzeby ginąć. A jak się jedzie to się idzie ram gdzie ścierwa jak najmniej Edytowane 5 Lipca 2021 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 05.07.2021 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 To ta zewnętrzna, druga znacznie gorsza to wojna wewnętrzna. Człowiek wiary walczy z człowiekiem logiki i rozumu. Z podejrzeniem że sfrajerował kłując się. Ale w końcu było darmo. A darmo znaczy warto Ja tu widzę wojne rozumu z falami kosmicznymi odbieranymi przez aluminiową folię nawiniętą na czerep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 05.07.2021 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 Jesli jest pandemia to jest wojna obowiązująca slużbę zdrowia wiec kogo konowały obchodza mają robić i wrazie potrzeby ginąć. A jak się jedzie to się idzie ram gdzie ścierwa jak najmniej Żałosne są te Twoje teksty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 05.07.2021 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 SZkolony w Pl nakaz pracy 25 lat niech spłaca dług. A prywatna praca tylko po 8h w państwówce Mało chętnych do nauki czy specjalizacji. Chcesz jeszcze odstraszać tych, co jeszcze maja ochotę? Ponad 20% lekarzy osiągnęło wiek emerytalny. Już mamy tragedię - a niech zechcą sobie odejść na emeryturę, to będziemy chodzić do znachorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 05.07.2021 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 Stało się, stało się to co miało się stać Po pełnym zaszczepieniu, nosz, kur... mać https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2021-07-05/wariant-delta-kwarantanna-nawet-dla-zaszczepionych/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gik 05.07.2021 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 Stało się, stało się to co miało się stać Po pełnym zaszczepieniu, nosz, kur... mać https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2021-07-05/wariant-delta-kwarantanna-nawet-dla-zaszczepionych/ Ale biznes szczepionkowy nadal ma się w najlepsze.Bardzo wielu ludzi zaczęło chodzić po mieście w maseczkach od czasu straszenia "Delta". I tak jak sobie tu szczepionkowcy uświadomili, że lekarze i urzędnicy temat pogłębiają bo mają z tego przyjemne korzyści finansowe. Ale jak ktoś chce żyć normalnie to też się da. Róbta co chceta - taki kraj. Ale skrobniemy od Ciebie za to co się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 05.07.2021 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 Co chcesz?Czasem EKSPERYMENT się nie udaje!Wtedy robi się KOLEJNY eksperyment... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 05.07.2021 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 Stało się, stało się to co miało się stać Po pełnym zaszczepieniu, nosz, kur... mać https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2021-07-05/wariant-delta-kwarantanna-nawet-dla-zaszczepionych/ I w czym problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 05.07.2021 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 Mało chętnych do nauki czy specjalizacji. Chcesz jeszcze odstraszać tych, co jeszcze maja ochotę? Ponad 20% lekarzy osiągnęło wiek emerytalny. Już mamy tragedię - a niech zechcą sobie odejść na emeryturę, to będziemy chodzić do znachorów. 60k miesięcznie niechca sie uczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 05.07.2021 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 60k miesięcznie niechca sie uczyć W bajki wierzysz? Jak tak, to się ucz na lekarza. I zobaczysz 60k zl/mies - jak będziesz wziętym chirurgiem plastycznym z własną kliniką. I jak Cię wezmą w kamasze do walki z Covid to będziesz liczyl straty, a nie zarobki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 05.07.2021 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 (edytowane) W bajki wierzysz? Jak tak, to się ucz na lekarza. I zobaczysz 60k zl/mies - jak będziesz wziętym chirurgiem plastycznym z własną kliniką. I jak Cię wezmą w kamasze do walki z Covid to będziesz liczyl straty, a nie zarobki. No przecież naczelny foliarz twierdzi że tyle w szpitalach dają oczywiście z nadgodzinami. Ja już za stary jestem i interesu w tym nie mam aby na lekarza się uczyć. A mnie nie wezmą do walki z covid . Jestem dobrym leserem L4 nawet z SORu wyciągałem na prawy staaw skokowy wystarczył siniak a poźniej u pierwszego kontaktu przeciągałem , dla wojska kategorię D miałem dam sobie rade inni zemnie walczyć będą. Nawet zwolnienie z Wf na półroku miałem na recepcie kupionej za 5zł w technikum dawne dzieje. No cóż ale tak mają robaki pod kamieniem Edytowane 5 Lipca 2021 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 05.07.2021 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 Jak usunąć konto z muratora?Za dużo szurów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 05.07.2021 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 Zbastuj z tą folią pewnie tyle nawinąłeś wokół głowy że mózg się przegrzewa, Stąd te wykluwanie sobowości mnogiej. Poproś ślubną niech okłady z namaczanego rzemienia z grzbietu krowy z rozmachem ci na plecy przykłada. Wtedy wrośnięty kołtun w warstwy folii śniadaniowej puści. I liczne globusy odpuszczą. Ujrzysz świat taki jakim jest. Iświat uśmiechnie się do Kuliboba, wszyscy staną się przyjaźni i sympatyczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 05.07.2021 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 No przecież naczelny foliarz Odniosłem wrażenie, że polemizujesz z nim. Pomyliłem się? Ja już za stary jestem i interesu w tym nie mam aby na lekarza się uczyć. Jak popracujesz do 90 urodzin to ile sześćdziesiątek miesięcznych nastukasz nawet, jak studia i specjalizacja zajmą 15 lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 06.07.2021 03:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2021 (edytowane) Jak popracujesz do 90 urodzin to ile sześćdziesiątek miesięcznych nastukasz nawet, jak studia i specjalizacja zajmą 15 lat? Nie rozumiesz chłopie 60k/mc tak podają przynajmniej szpece. Dwa lata harówy i już pomału e rejentostwo można wchodzić Polemizować. Niema z kim przecież wiem gdzie żyje zbyt wielu ludzi znam na państwowym garnku a dowódca antyszczepionkowy mi o 60k/mc pierdoły opowiada Edytowane 6 Lipca 2021 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 06.07.2021 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2021 https://www.bankier.pl/wiadomosc/Piata-fala-COVID-19-w-Hiszpanii-w-ponad-tydzien-po-zniesieniu-nakazu-noszenia-masek-8148240.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 06.07.2021 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2021 Stało się, stało się to co miało się stać Po pełnym zaszczepieniu, nosz, kur... mać https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2021-07-05/wariant-delta-kwarantanna-nawet-dla-zaszczepionych/ Już się z tego pomysłu wycofują geniusze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 06.07.2021 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2021 Zbastuj z tą folią pewnie tyle nawinąłeś wokół głowy że mózg się przegrzewa, Stąd te wykluwanie osobowości mnogiej. Poproś ślubną niech okłady z namaczanego rzemienia z grzbietu krowy z rozmachem ci na plecy przykłada. Wtedy wrośnięty kołtun w warstwy folii śniadaniowej puści. I liczne globusy odpuszczą. Ujrzysz świat taki jakim jest. I świat uśmiechnie się do Kuliboba, wszyscy staną się przyjaźni i sympatyczni bo i Kulibob będzie sympatyczny światu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts