Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Słabo odczytujesz emocje towarzyszące rozmówcy. Obawiam się, że nawet czas może tego nie zmienić....

Popatrz w lustro a nie wytykasz drugiem co sam perfidnie w polemice z adwersarzem stosując docinki ynteligencyjne prowokując swojego rozmówcę, a potem udajesz niewiniątko. Obrażać można nie tylko poprzez używanie inwektyw, alegorie i aforyzmy tez obrażają tylko czy to pojmujesz? głęboko w to wątpię.

. Obrażać można nie tylko poprzez używanie inwektyw, alegorie i aforyzmy tez obrażają tylko czy to pojmujesz?

Tak, szczególnie jeśli ktoś ich nie rozumie, czuje się zaatakowany i rusza do kontrataku używając "prostszych" form wyrazu.

No, ale to już nie mój problem.

Tak, szczególnie jeśli ktoś ich nie rozumie, czuje się zaatakowany i rusza do kontrataku używając "prostszych" form wyrazu.

No, ale to już nie mój problem.

Widzisz, jesteś taki ograniczony w swoim rozumowaniu że nie odróżniasz obrażania od żartu nawet gdy chodzi o tą durną alegorię której zresztą i sam do końca nie rozumiesz. I jak tu dyskutować? z kim?

A jak już wykorzystasz argumenty które w wiekowości dyskusji są marne to zaczynasz czepiać się literówek i przekręcania słów naprawdę reprezentujesz tym bardzo wyyyyyyyyyyyyyysoki poziom mentorski wraz ze swoim kumple Guru.

Ten fotoamator to myśli że "mundry" jest i personalnie kogoś obrazi a jak wybuchnie awantura ze sprowokowanym to kasuje personalne odniesienie i zamienia na ogólne. On wygląda wtedy na zaatakowanego bez powodu i adwersarz zostaje ukarany. Taka to wredna istota jest.

Tak, tak robi tu kilku starych forumowiczów. To jest tak jak z jatką na zabawie wiejskiej, jeden wpada zadymiarz w tłum robi zadymę po czym na raka się wycofuje a cała horda się napieprza.

Jakbyś się nie starał to Redakcja ani moderatorzy tego nie pojmą.

Widzisz, jesteś taki ograniczony w swoim rozumowaniu że nie odróżniasz obrażania od żartu .

Te epitety, za które dostałeś bana też były żartem ?

No to w takim razie słabym, co nie tylko ja zauważyłem

:lol:

Co do ograniczeń - najlepsze świadectwo wystawiłeś sam, sobie histerycznie reagując na post o Henrykowie, napisany przez innego forumowicza

I potem jak jeszcze wyjechałeś z tą "mową przez pryzmat nienawiści"

Ale to jest zabawne, dlatego lubię z Tobą pisać.

W każdej chwili może wyskoczyć jakiś "spirytus movies"

Obserwując to co się dzieje, ktoś może dojść do wniosku, że Redakcja strzeliła sobie w kolano, ostrzegając, że antysemityzm oznacza wykluczenie ze społeczności. Z definicji która zamieściłem wcześniej można wywnioskować, że wykluczonym ze społeczności można być za krytykowanie ludów wywodzących się od Semitów, a to może oznaczać, że można krytykować tylko Azjatów i rdzennych Indian, bo krytykowanie Czarnoskórych też może zostać ukarane, to przecież rasizm.

Obserwując to co się dzieje, ktoś może dojść do wniosku, że Redakcja strzeliła sobie w kolano, ostrzegając, że antysemityzm oznacza wykluczenie ze społeczności. Z definicji która zamieściłem wcześniej można wywnioskować, że wykluczonym ze społeczności można być za krytykowanie ludów wywodzących się od Semitów, a to może oznaczać, że można krytykować tylko Azjatów i rdzennych Indian, bo krytykowanie Czarnoskórych też może zostać ukarane, to przecież rasizm.

Jedna trzecia ludzkości pochodzi od Sema a więc nie wolno ich krytykować bo to są Semici.

Może po prostu przyjmijcie do wiadomości, że to forum budowlane ...

Ale temat o covidzie w dziale nie tylko budowa.

I ścierają się tu dwa poglądy mój

Za mordę i pod igłę i opozycji co twierdzi że w szczepionce są czipy i inne bzdury plius rożne formy pośrednie.

A to że wychodzi tęcza , żydzi, islam, ruskie.... no sorry taki mamy klimat

No i na moje otoczenie padło, samoistna zakrzepica u 44 latka . jakiś miesiąc po modernie. Brak jakichkolwiek chorób.:bash:

Ale to oczywiście nie ma żadnego związku z morderczym covidem. :eek:

Muszę sobie kilkunastokrotnie scenę z palowaniem Azji prześledzić, dostać gdzieś rentgen przenośny

No i na moje otoczenie padło, samoistna zakrzepica u 44 latka . jakiś miesiąc po modernie. Brak jakichkolwiek chorób.:bash:

Ale to oczywiście nie ma żadnego związku z morderczym covidem. :eek:

Muszę sobie kilkunastokrotnie scenę z palowaniem Azji prześledzić, dostać gdzieś rentgen przenośny

Współczuję, ale dopytam - co zdrowego 44 latka, u którego ryzyko ciężkiego przebiegu covida praktycznie nie istnieje, skłoniło do zaszczepienia się. Wiesz może jakie miał motywacje? Pytam ze zwykłej ciekawości, nie po to, żeby wywoływać jakieś g...burze.

Współczuję, ale dopytam - co zdrowego 44 latka, u którego ryzyko ciężkiego przebiegu covida praktycznie nie istnieje, skłoniło do zaszczepienia się. Wiesz może jakie miał motywacje? Pytam ze zwykłej ciekawości, nie po to, żeby wywoływać jakieś g...burze.

Poprostu facet ie był kretynem.

Woziłbym pod uwage kto pisze o tej zakrzepicy :) Jakimś cudem anty szczpionkowcy nie znają trupów covidowych ale ludzi z NOPami tak. A prawdopodobieństwo działa na ich nie korzyść. Nie mówię że to niemożliwe ale mało prawdopodobne zwłaszcza że trafia fundamentalistę.

Większość rodziny i znajomych mam poszczpionę powikłań brak(tylko lekkie pomijalne)

Zato są zgony covidowe głównie w podeszłym wieku jednak też są dwie osoby w średnim wieku jedne zdrowy drugi miał coś z flakami(niewiem czy to kwalifikuje się jako współistniejące)

Z tego podu jestem wyznawca za mordę i pod igłe. Covid zabija a szczepionka jest bezpieczna . Oczywiście ma w tym swój interes jeszcze