d7d 10.08.2021 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2021 https://rumble.com/vkei1h-medical-doctor-shares-shocking-revelation-about-covid.html Is there actually a virus called Covid? And if not, what is killing people? The scientific process for finding viruses and why the Covid virus has never been proven to exist Szok !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 10.08.2021 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2021 https://www.bitchute.com/video/MOed6KKC31JI/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 10.08.2021 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2021 Jakie szczęście że Ty jesteś taki światły oświecony i mądry. Wiesz nikt tak Polski i polaków nie dzieli jak ludzie twojego pokroju, PIS przy Tobie to jest Pikuś - Pan Pikus. Tu nie ma co dzielić, tu trzeba wrócić do szkoły, tu trzeba zacząć myśleć. Chociaż sądzę, że już za późno dla Polski B jest na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 10.08.2021 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2021 https://crowdbunker.com/v/XsJ43tIe7t można i tak... w sumie to tak najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 10.08.2021 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2021 sądzę, że już za późno dla Polski B jest na to. no i jakie konsekwencje przewidujesz dla polski b bom bardzo ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 10.08.2021 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2021 https://www.bitchute.com/video/MOed6KKC31JI/ Takie mieli plany.Taki świat chcieli dla nas stworzyć. Kontrola, inwigilacja, monitoring. Wiele ludzi już się przebudziło. Ten plan już się posypał. Ale warto mieć tego świadomość. Na pewno tego nie chcemy. To o covid-19 czy o Nowy Ład 21? Tylko jedna łapka w górę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 10.08.2021 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2021 (edytowane) Przyćmiewa twój umysł nienawiść do wszystkiego co sprowadzasz i porównujesz do czasów komuny i PIS. Bo od 2015r żyjemy w PRL BIS,z naczelną rolą partii PZPR (PIS)głównie dzięki ludziom ze wschodu, z Polski B a tego się nie wybacza. Zwłaszcza jak ktoś żył przed 1989r i wie co to znaczy. Edytowane 10 Sierpnia 2021 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 11.08.2021 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 Piszesz to spod celi czy z Arłamowa? Jeśli z domowych pieleszy to zwyczajnie pitolisz głodne kawałki usprawiedliwiające twoje fobie i narowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 11.08.2021 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 (edytowane) Piszesz to spod celi czy z Arłamowa? Jeśli z domowych pieleszy to zwyczajnie pitolisz głodne kawałki usprawiedliwiające twoje fobie i narowy Trzy adekwatne cytaty z przykładów,sprzed 4 lat ale można je mnożyć porównując PIS do PZPR i ustroju sprzed 1989r. Kto żył przed 1989r nie musi tego czytać bo doskonale o tym wie,ja żyłem przed 1989r... "Sądami straszy się także dziennikarzy. Z mediów publicznych wielu wyrzucono, a teraz pojawiła się zapowiedź, że niepublicznymi rządzący zajmą się na jesieni. To jest ewidentna pogróżka. Inaczej tego nazwać nie można. Coraz częściej w przestrzeni publicznej komunikacja z władzą odbywa się nie poprzez dialog, konsultacje czy rozmowy, ale przez wskazanie palcem, napiętnowanie. Jak za PRL". "Prawników, którzy decydowali się na współpracę z PKWN, otaczał ostracyzm. Nie podawano im ręki. Siłą rzeczy komuniści sięgnęli do zasobów Polski B, mniej wykształconej, tradycyjnej, pełnej urazów. Tam szukano funkcjonariuszy systemu, oferując im niewyobrażalny wcześniej awans społeczny." "Drugi polega na tym, że niemal przez cały PRL Polaków wręcz szczuto na obcych. Tworzono poczucie zagrożenia a to imperializmem, a to remilitaryzującymi się Niemcami, a to Adenauerem, a to sojuszem izraelsko-amerykańskim. Żyliśmy w twierdzy obleganej przez zachodnich Hunów, którzy zaraz przyjdą gwałcić nasze kobiety. Taki był przekaz władzy, która obiecała nas przed Hunami obronić." Całość super felietonu sprzed 4 lat: https://www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/1715924,1,ile-w-rzadach-pis-jest-podobienstwa-do-czasow-prl.read W TVPis i Dzienniku Telewizyjnym tego nie usłyszysz i nie zobaczysz Edytowane 11 Sierpnia 2021 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 11.08.2021 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 (edytowane) "Sądami straszy się także dziennikarzy. Z mediów publicznych wielu wyrzucono, a teraz pojawiła się zapowiedź, że niepublicznymi rządzący zajmą się na jesieni. To jest ewidentna pogróżka. Inaczej tego nazwać nie można. Coraz częściej w przestrzeni publicznej komunikacja z władzą odbywa się nie poprzez dialog, konsultacje czy rozmowy, ale przez wskazanie palcem, napiętnowanie. Jak za PRL". No popatrz, jak ślicznie opisana jest sytuacja dziennikarzy w Niemczech. Chociaż tam się nie straszy tylko wsadza do więzienia za pisanie na tematy niewygodne dla władzy. https://wpolityce.pl/swiat/354104-szokujacy-wyrok-niemiecki-dziennikarz-skazany-na-szesc-miesiecy-wiezienia-za-krytykowanie-islamu-wideo No i jeszcze x Oko skazany przez niemiecki są za pisanie prawdy. https://dziennik365.pl/ks-dariusz-oko-zostal-skazany-przez-niemiecki-sad-za-podzeganie-do-nienawisci-interweniuje-ordo-iuris Edytowane 11 Sierpnia 2021 przez stos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
obrzydliwy 11.08.2021 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 Tu nie ma co dzielić, tu trzeba wrócić do szkoły, tu trzeba zacząć myśleć. Chociaż sądzę, że już za późno dla Polski B jest na to. Początkowo traktowałem twoje posty z przymrożeniem oka, ale zaczynasz już powoli drażnić. Dziwie się że twoja jadowitość nie jest doceniana przez moderatorów. Czemu nie przejdziesz na forum.gazeta.pl tam jest wielu takich jak ty. Poklepalibyście się po pleckach i trochę by ci przeszło. Albo lepiej idź bronić tvnu bo nie będziesz miał co w tv oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 11.08.2021 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 (edytowane) No i jeszcze x Oko skazany przez niemiecki są za pisanie prawdy. https://dziennik365.pl/ks-dariusz-oko-zostal-skazany-przez-niemiecki-sad-za-podzeganie-do-nienawisci-interweniuje-ordo-iuris To jest ten,który broni pedofilow w sutannach, którego TVPis wychwala i Ordo Iuris, Ci od torturowania kobiet w ciąży, broni ? Chyba ten ale Ty TVPis oglądasz a tam tego nie mówią. No cóż,masz prawo Ty też lubić pedofilów. Edytowane 11 Sierpnia 2021 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 11.08.2021 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 No cóż,masz prawo Ty też lubić pedofilów No cóż, masz prawo być niespełna rozumu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 11.08.2021 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 https://www.bitchute.com/video/WsvhxBD4k1uZ/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 11.08.2021 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 https://www.bitchute.com/video/WsvhxBD4k1uZ/ To są antypolskie działania. To o nich i ich wspólnikach mówi Morawiecki: obce państwa wpływają na debatę o szczepieniach Morawiecki przyznał też, że podczas posiedzenia rządu minister zdrowia Adam Niedzielski informował go o wpływie obcych państw na debatę w Polsce dotyczącą szczepień. – Minister Niedzielski wraz z ministrem Wąsikiem przedstawili informacje dotyczące tego, jak obce państwa wpływają na polską debatę w zakresie zasadności szczepień. To taki przykład, trochę z innego oczywiście arsenału. Ale właśnie poprzez media inne państwa wpływają w taki sposób, jak gwarantuję, nikt by nie chciał, żeby spoza naszego terytorium ktokolwiek ingerował w nasze życie społeczne, w tym przypadku odnoszące się do zdrowia i życia dziesiątków tysięcy ludzi – powiedział premier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 11.08.2021 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 (edytowane) Arturo, ty komunę znasz tylko z opowieści no i ze źródeł z netu:D powielasz i wierzysz w to co jacyś narwani redaktorzy napisali. I problem masz taki że non stop jedno i to samo piszesz, żyjesz w jakieś matni? W przeciwieństwie do Ciebie w 1989r i przed, byłem niewiele młodszy od Ciebie dzisiaj. Być może na wsiach wschodniej Polski przed 89r pracowało się w peegieerech czy pasło owce i krowy na polach ale w miastach ZOMO chodziło po ulicach i jeździły czołgi, krów nie było, za to na murach pisało się TVP LZE, PZPR k...,za które ZOMO palowalo i takich pal zebrałem trochę,w Gliwicach... Pamiętam jak Jaruzelski (Kaczyński) zabrał mi teleranek rano w niedzielę w 81r,pamiętam jak w 88r byłem na dużej demonstracji w Gliwicach i jak nas rozganiali... Tak samo jak w zeszłym roku... Niedaleko mnie(dawna ul.Kosciuszki)stacjonowała jednostka pancerna, widziałem z balkonu jak w noc przed stanem wojennym czołgi jechały na pacyfikacje. Także badaj tam jako Być może wschodnia Polska B tego dzisiaj nie czuje bo po wsiach i po polach ZOMO nie biegało a do szkół gaz łzawiący się nie wdzierał po demonstracjach rocznic sierpniowych a w TVP jak dzisiaj w TVPis mówili, że jest cudownie w Polsce i ,że wrogowie i zdrajcy z zachodu robią prowokacje... Dlatego na wsiach zabitych dechami i w małych miastach, wśród ludności bez wykształcenia i mało inteligentnych PIS=PZPR wygrywa w głosowaniach... Edytowane 11 Sierpnia 2021 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gik 11.08.2021 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 W przeciwieństwie do Ciebie w 1989r i przed, byłem niewiele młodszy od Ciebie dzisiaj. Być może na wsiach wschodniej Polski przed 89r pracowało się w peegieerech czy pasło owce i krowy na polach ale w miastach ZOMO chodziło po ulicach i jeździły czołgi, krów nie było, za to na murach pisało się TVP LZE, PZPR k...,za które ZOMO palowalo i takich pal zebrałem trochę,w Gliwicach... Pamiętam jak Jaruzelski (Kaczyński) zabrał mi teleranek rano w niedzielę w 81r,pamiętam jak w 88r byłem na dużej demonstracji w Gliwicach i jak nas rozganiali... Tak samo jak w zeszłym roku... Niedaleko mnie(dawna ul.Kosciuszki)stacjonowała jednostka pancerna, widziałem z balkonu jak w noc przed stanem wojennym czołgi jechały na pacyfikacje. Także badaj tam jako Być może wschodnia Polska B tego dzisiaj nie czuje bo po wsiach i po polach ZOMO nie biegało a do szkół gaz łzawiący się nie wdzierał po demonstracjach rocznic sierpniowych a w TVP jak dzisiaj w TVPis mówili, że jest cudownie w Polsce i ,że wrogowie i zdrajcy z zachodu robią prowokacje... Dlatego na wsiach zabitych dechami i w małych miastach, wśród ludności bez wykształcenia i mało inteligentnych PIS=PZPR wygrywa w głosowaniach... i Według Ciebie stacja TVN pokazuje nam prawdę... Ze wszystkich stacji które miałem nie przyjemność oglądać TVN pierze mózgi najgorzej.... Jak można znaleźć cień logiki w TVpis to od TVN przechodziły mnie ciarki. Moi klienci który to oglądają są najbardziej przestraszeni z powodu pandemii. Najbardziej antypolska TV jaką można sobie wymarzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 11.08.2021 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 Trzy adekwatne cytaty z przykładów,sprzed 4 lat ale można je mnożyć porównując PIS do PZPR i ustroju sprzed 1989r. Kto żył przed 1989r nie musi tego czytać bo doskonale o tym wie,ja żyłem przed 1989r... "Sądami straszy się także dziennikarzy. Z mediów publicznych wielu wyrzucono, a teraz pojawiła się zapowiedź, że niepublicznymi rządzący zajmą się na jesieni. To jest ewidentna pogróżka. Inaczej tego nazwać nie można. Coraz częściej w przestrzeni publicznej komunikacja z władzą odbywa się nie poprzez dialog, konsultacje czy rozmowy, ale przez wskazanie palcem, napiętnowanie. Jak za PRL". "Prawników, którzy decydowali się na współpracę z PKWN, otaczał ostracyzm. Nie podawano im ręki. Siłą rzeczy komuniści sięgnęli do zasobów Polski B, mniej wykształconej, tradycyjnej, pełnej urazów. Tam szukano funkcjonariuszy systemu, oferując im niewyobrażalny wcześniej awans społeczny." "Drugi polega na tym, że niemal przez cały PRL Polaków wręcz szczuto na obcych. Tworzono poczucie zagrożenia a to imperializmem, a to remilitaryzującymi się Niemcami, a to Adenauerem, a to sojuszem izraelsko-amerykańskim. Żyliśmy w twierdzy obleganej przez zachodnich Hunów, którzy zaraz przyjdą gwałcić nasze kobiety. Taki był przekaz władzy, która obiecała nas przed Hunami obronić." Całość super felietonu sprzed 4 lat: https://www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/1715924,1,ile-w-rzadach-pis-jest-podobienstwa-do-czasow-prl.read W TVPis i Dzienniku Telewizyjnym tego nie usłyszysz i nie zobaczysz Nierządowi Polin do komuny duzo brakuje . Zwłaszcza w kompetentnym zarządzaniu i planowaniu. W każdym powiatowym czy potem wojewódzkim istniał oddział zakażny . Najczęściej pusty z braku pacjentów. Ale czekał gotowy na zarazę. W Krakowie nawet do niedawna takowy istniał. Ale wolni niepodlegli politycy przerobili go na biurowiec. W każdej karetce siedział młody lekarz dziś młodziak kończy medycynę i nie ma ofert na specjalizację bo to groziłoby spadkiem dochodów zasiedziałych lekarzy. A co do kształtowania zagrożeń zobacz na dzisiejszy świat co 4 Polak robi na swoim dla Niemca reszta robi u Niemca. Weź cokolwiek kup do żarcia a będzie gorsze niż to samo dla Niemca. Ot GG bis. Psom zakazali biegać na swobodzie, a i one i krowy znakowane. Za komuny widziałem grubasa było wiadomo chory, a teraz możesz jeść kromkę chleba dziennie i tyjesz tyle chemii. Organizm broni się zamykając toksyny w komórkach tłuszczowych, nie nadąża pozbywać się toksyn naturalnie i przez skórę. Tyle tego jest. A co do oglądania to ja tutaj się pluję o śmiertelnie groźnym zagrożeniu Covidzie . Nadajesz jotka w jotkę Popisowską propagandę covidową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 11.08.2021 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 https://charleseisenstein.substack.com/p/mob-morality-and-the-unvaxxed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 11.08.2021 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 (edytowane) i Według Ciebie stacja TVN pokazuje nam prawdę... Ze wszystkich stacji które miałem nie przyjemność oglądać TVN pierze mózgi najgorzej.... Jak można znaleźć cień logiki w TVpis to od TVN przechodziły mnie ciarki. Moi klienci który to oglądają są najbardziej przestraszeni z powodu pandemii. Najbardziej antypolska TV jaką można sobie wymarzyć. To teraz będzie niemiecka, PIS lubi Niemców.... Właśnie dla takich jak Ty,PIS stanowi prawo... Edytowane 11 Sierpnia 2021 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts