d7d 11.08.2021 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 i Według Ciebie stacja TVN pokazuje nam prawdę... Ze wszystkich stacji które miałem nie przyjemność oglądać TVN pierze mózgi najgorzej.... Jak można znaleźć cień logiki w TVpis to od TVN przechodziły mnie ciarki. Moi klienci który to oglądają są najbardziej przestraszeni z powodu pandemii. Najbardziej antypolska TV jaką można sobie wymarzyć. Jeżeli jakaś TV pierze najgorzej to chyba znaczy że najbardziej nieskutecznie czyli kiepsko pierze. PS Poglądy polityczne wymieniajcie sobie na PW a nie w tym temacie o covid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 11.08.2021 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 PS Poglądy polityczne wymieniajcie sobie na PW a nie w tym temacie o covid. Niestety temat jest mocno polityczny ponieważ obecny rzad nie potrafi wziąć godzilian za morde i zrobić strzała w dupe. Ja już wymyśliłem masowe komory szczepienie dla takich osobników . Szczepienie wziewne szybko sprawnie i grupowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 11.08.2021 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 wypowiedz w sprawie sroviduuu= plandemia dzieki ktorej doi sie kase! z naszych podatkow za 20mln legalnie na konto = tez bym chyba powiedzial ze kagance trza nosic!= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 11.08.2021 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 wypowiedz w sprawie sroviduuu= plandemia dzieki ktorej doi sie kase! z naszych podatkow za 20mln legalnie na konto = tez bym chyba powiedzial ze kagance trza nosic!= Hmmm, sprzedajny jesteś? Tylko 20 milionów? PLN, EUR czy USD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 11.08.2021 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2021 To raczej prośba powinna być skierowana do Arturka bo nikt jak tylko on wszczyna dyskusje polityczne, a że inni się w to wciągają to już tylko świadczy o tym że nie mogą się powstrzymać od skomentowania durnych i tych samych haseł jakie Arturo tu serwuje niezmiennie od początku istnienia w nowym wcieleniu. A to jakiś problem zgłosić do moderacji post, w którym pogardliwie wyraża się o mieszkańcach jakiegoś regionu Polski ? Ja zgłaszałem chyba trzy takie wpisy i zawsze znikały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 12.08.2021 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 "Na luksusowym statku wycieczkowym Carnival Cruise Line wszyscy pasażerowie byli obowiązkowo „wyszczepieni” na Covid-19. Załoga, się ma rozumieć, również i owszem.Mimo to pojawiło się na nim „ognisko” koronawirusa. Odizolowano zakażonych pasażerów, a wszystkim nakazano założyć maski.A w przodującym Izraelu 95% zarażonych to wyszczepieńcy.Teraz opowiedz to typowemu Polakowi i obserwuj reakcję…" Za gajówką, a ja dodam wklej cytat covfrajerom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 12.08.2021 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 A w przodującym Izraelu 95% zarażonych to wyszczepieńcy. Teraz opowiedz to typowemu Polakowi i obserwuj reakcję…" Za gajówką, a ja dodam wklej cytat covfrajerom W czym niby ten Izrael ma być przodujący? Źródło Jakiej jest źródło Twoich informacji? I tej, że Izrael w czymś przoduje, i ze 95% zarażonych to wyszczepieńcy (cokolwiek to znaczy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 12.08.2021 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 Pewnie @fotohobby zgłasza posty które zgodnie z obowiązującymi zasadami FM powinny być kasowane a Ty zgłaszasz te posty które Tobie się nie podobają a ich treść jest zgodna z zasadami FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 12.08.2021 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 "Na luksusowym statku wycieczkowym Carnival Cruise Line wszyscy pasażerowie byli obowiązkowo „wyszczepieni” na Covid-19. Załoga, się ma rozumieć, również i owszem. Mimo to pojawiło się na nim „ognisko” koronawirusa. Odizolowano zakażonych pasażerów, a wszystkim nakazano założyć maski. A w przodującym Izraelu 95% zarażonych to wyszczepieńcy. Teraz opowiedz to typowemu Polakowi i obserwuj reakcję…" Za gajówką, a ja dodam wklej cytat covfrajerom Kłamstwo. Nie wszyscy pasażerowie byli "wyszczepieni". Powielasz kłamstwa. Może bezmyślnie a może celowo. https://edition.cnn.com/travel/article/carnival-cruise-line-covid-cases-mask-requirement/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.08.2021 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 Pewnie @fotohobby zgłasza posty które zgodnie z obowiązującymi zasadami FM powinny być kasowane a Ty zgłaszasz te posty które Tobie się nie podobają a ich treść jest zgodna z zasadami FM Swoje może zawsze kasować (choć cytaty pozostają) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 12.08.2021 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 Kłamstwo. Nie wszyscy pasażerowie byli "wyszczepieni". Powielasz kłamstwa. Może bezmyślnie a może celowo. https://edition.cnn.com/travel/article/carnival-cruise-line-covid-cases-mask-requirement/index.html Artur ty w końcu wyzwól rozum z tego panicznego strachu, do kina idziesz i paszport covidowy musisz mieć czy testy zaliczone. Ergo źródłem zarazy na statku byli wykłuci! Jedyny myk to istnienie kłutych solą fizjologiczną oni w majestacie prawa mają paszporty faktycznie mogą być nosicielami w końcu odflegmianie się czy okazjonalny kaszel - objawy standardowe dla koronawirusów. ALE JASNO DYSKREDYTUJE TE KŁUCIE NA SPOŁECZNIE NIEGROŹNĄ CHOROBĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 12.08.2021 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 (edytowane) ALE JASNO DYSKREDYTUJE TE KŁUCIE NA SPOŁECZNIE NIEGROŹNĄ CHOROBĘ Społecznie niegroźną? Jak to sobie uzasadniasz? Taki tweet MZ Liczba zajętych łóżek przez pacjentów COVIDowych 12 517. Wiesz, ile wszystkich łóżek w szpitalach zakaźnych było przed pandemią? Skoro choroba zajęła 4x więcej łóżek, niż było we wszystkich szpitalach zakaźnych przed pandemią, i to pomimo obostrzeń, to ma koszmarny wpływ na społeczeństwo, na służbę zdrowia, na dostęp do lekarzy i łóżek szpitalnych. Wyłącza też ogromną ilość ludzi z pracy. Edytowane 12 Sierpnia 2021 przez Kaizen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 12.08.2021 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 (edytowane) PS Poglądy polityczne wymieniajcie sobie na PW a nie w tym temacie o covid. Polityka tak przeniknęła do codziennego życia, że ciężko ją ominąć, nawet w takim "covidowym" temacie, gdzie jedni uważają wirusa za wymysł Sorosa,drudzy uważają, że to Putin rozszyfrował unicestwienie ludzkości i zamiane ich w małpy, jeszcze inni uważają, Ci spod znaku Brauna i zdrowasiek, że "Szczęść boże" i powierzają swoją marną postać cudotwórcy z niebios,narażając przy tym innych poważnych ludzi. A tu demokracja nam ucieka i jak kiedyś Radio Wolna Europa, nadawna zza granic Polski pozostanie... Aczkolwiek jakby ktoś chciał pogadać ze mną to nie na PW a oficjalnie, na profilu fb Nie boję się, nie sprzedaje się i nie ma na mnie haków,jak za PRL-u a dzisiaj jak za PRL-BIS Edytowane 12 Sierpnia 2021 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 12.08.2021 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 Bo Ty masz posłuch u Redakcji ja jak coś zgłaszałem to wszystko no prawie wszytko pozostawało na łamach forum, nie wiem po co, chyba dla potomnych. Na to trzeba sobie zapracować Natomiast trzeba zgłaszać posty, które faktycznie łamią regulamin - wówczas problemu nie ma. Osobiście uważam, że Ty tego nie potrafisz- zapewne zgłaszasz posty, bo czujesz się wyśmiewany, obrażany 'przez pryzmat nienawiści" Ten o Henrykowie pewnie też zgłosiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 12.08.2021 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 Henryków nie podoba się ?? Który i dlaczego? Niemożliwe. https://www.polskieszlaki.pl/henrykow.html ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 13.08.2021 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2021 https://www.bitchute.com/video/u4BWe9OElELR/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 13.08.2021 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2021 Nie wiem, kogo nazywasz "fotografem", bo ja takiego nicka nie widzę.Podejrzewam, że mnie, gdyż mam taki awatar, ale rozumiem - niektórym przyswajanie piktogramów i obrazków przychodzi zdexydowanie łatwiej, niż przyswajanie tekstu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 13.08.2021 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2021 Społecznie niegroźną? Jak to sobie uzasadniasz? Taki tweet MZ Liczba zajętych łóżek przez pacjentów COVIDowych 12 517. Wiesz, ile wszystkich łóżek w szpitalach zakaźnych było przed pandemią? Skoro choroba zajęła 4x więcej łóżek, niż było we wszystkich szpitalach zakaźnych przed pandemią, i to pomimo obostrzeń, to ma koszmarny wpływ na społeczeństwo, na służbę zdrowia, na dostęp do lekarzy i łóżek szpitalnych. Wyłącza też ogromną ilość ludzi z pracy. przez histerię i wg testów rozpaczliwie niekompetentnych PCR. Przy tym natężeniu propagandy wstaw cokolwiek innego typu mordercze komary , meszki krwiożercze myszy etc. Szykuj się na areszt w końcu narzędzie gwałtu posiadasz przy sobie cały czas. JUŻ JARZYSZ JAKIE IDIOTYZMY PRAWISZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 13.08.2021 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2021 https://zorard.wordpress.com/2021/08/01/dobry-wirus/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 13.08.2021 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2021 No popatrz, taki niby z Ciebie wyszkolony gość a nie łapiesz alegorii?? Ja nie mam nicka Henrykow tylko henrykow a to już jak sam oceniasz innych jest dla Ciebie bardziej mało przyswajalne. Bo Henryków to była kraina zamieszkana przez henrykowów, nie Twój nick Faktycznie nie zajarzyłe tamtego wpisu... Natomiast, jeśli zamianę "fotohobby" na "fotograf" uważasz za zastosowanie alegorii, to zaczynam się zastanawiać na jakim etapie edukacji utknąłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts