Arturo1972 29.07.2021 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2021 (edytowane) Ale chwała mu jednak stosuje się do wskazówek usiłuje ratować swe ciało przed zgubnym tlenkiem grafenu:yes: To już nie czipy się wstrzykuje na wschodzie Polski ? Widocznie program do czipów się nie sprawdził... Teraz czas na wszczepienie tego słynnego grafenu ? Jakbyś powiedział gramofon to może bym uwierzył bo zauważyłem, że więcej muzy słucham w aucie od momentu drugiego wszczepienia a to już ponad 2 miechy Tak szczerze i poważnie, żal mi Was, ktoś nieźle Was loi na kasę, ale to ma do siebie sekta,czy będzie to pisowska czy czipowa czy grafenowa... Edytowane 29 Lipca 2021 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 29.07.2021 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2021 Zdaje sobie sprawę ze swojej osobowości daje ona pewną przewagę nad innymi. Ludzie są godni egzystencji jednak pewna grupa przestała należeć do grupy ludzi. .. Nie mogą sie znaleźć w niej osobnicy świadomie szkodzący. Jaką ty masz osobowość że daje ci ona przewagę nad innymi? Ty chłopie pieprzysz swoje hasła jak nazista, do tej pory cę tylko porównywałem do nich ale teraz jestem pewien że jesteś rasowym nazistą bo tylko nazista może pisać że pewna grupa ludzi przestała należeć do grupy ludzi, Zapewne ty jesteś w rasie panów że wyrażasz się z pogardą o innych ludziach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 29.07.2021 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2021 Jaką ty masz osobowość że daje ci ona przewagę nad innymi? Ty chłopie pieprzysz swoje hasła jak nazista, do tej pory cę tylko porównywałem do nich ale teraz jestem pewien że jesteś rasowym nazistą bo tylko nazista może pisać że pewna grupa ludzi przestała należeć do grupy ludzi, Zapewne ty jesteś w rasie panów że wyrażasz się z pogardą o innych ludziach. Po części kulibob ma rację. Sam osobiście na moim profilu fb proponowałem petycję, żeby wschodnią część Polski odłączyć od Kraju bo tych ludzi się już nie naprawi, nie są zdolni do bycia "sobiepanami" a to szkodzi Polsce, cywilizowanej Polsce czyli większości. Nie tylko w kwestii szczepien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 29.07.2021 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2021 Nie podniecaj się tak przez te swoje pryzmaty Potrafisz wskazać posty gdzie "kaleczę polską mowę" i "literówki w co drugim poście" ? Jedno i to samo w kółko potrafisz pisać - hejt w twoich postach goni hejt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 29.07.2021 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2021 Po części kulibob ma rację. Sam osobiście na moim profilu fb proponowałem petycję, żeby wschodnią część Polski odłączyć od Kraju bo tych ludzi się już nie naprawi, nie są zdolni do bycia "sobiepanami" a to szkodzi Polsce, cywilizowanej Polsce czyli większości. Nie tylko w kwestii szczepien. Powiedz mi jakim prawem zmuszają ludzi do szczepień? Ty ani ten nawiedzony który głosi hasła nazistowskie i wyraża się z pogarda wobec innych ludzi nie rozumiecie i nie możecie uszanować zdania i woli innych. Kto chce niech się szczepi jego wolny wybór i tak samo ten kto nie chce. kulibot zachowuje się jak dyktator, gdyby on doszedł do wladzy to Ty byś na kolanach wolał -PIS wróć!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 29.07.2021 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2021 (edytowane) Powiedz mi jakim prawem zmuszają ludzi do szczepień? Ty ani ten nawiedzony który głosi hasła nazistowskie i wyraża się z pogarda wobec innych ludzi nie rozumiecie i nie możecie uszanować zdania i woli innych. Kto chce niech się szczepi jego wolny wybór i tak samo ten kto nie chce. kulibot zachowuje się jak dyktator, gdyby on doszedł do wladzy to Ty byś na kolanach wolał -PIS wróć!!!!! Na tą chwilę i od 6 lat wołam "Tusku" wróć ! No i posłuchał Jakim prawem zmuszają ludzi, żeby nie roznosili i nie przenosili śmierci na niewinne dzieci ? Ty tak poważnie ? Kiedyś sczepienie przeciw śmierci z powodu chorób zakaźnych było normalne I choroby te odeszły w niepamięć. Dzisiaj półmozgi to kwestionują,zwłaszcza te ze wschodu Polski... Edytowane 29 Lipca 2021 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 29.07.2021 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2021 (edytowane) Dla polmozgow i chorych ludzi z sekty antyszczepionkowej: Obowiązek szczepienia dzieci 2021 Zgodnie z informacjami Ministerstwa Zdrowia w Polsce mamy obowiązek szczepienia dzieci przeciwko chorobom zakaźnym: -gruźlicy, -błonicy, -krztuścowi, -poliomyelitis, -odrze, -śwince, -różyczce, -tężcowi, -wirusowemu zapaleniu wątroby typu B (WZWB), pnenumokokom, -Haemophilus influenzae typu B (HIB), rotawirusom (dla dzieci urodzonych po 31 grudnia 2020 r.). Takim szczepieniom już jako dzieciak byłem poddany, ponad 40 lat temu.... Kiedyś w/w choroby też powodowały epidemie i dlatego wymyślono szczepionki przeciw... Ale jak ktoś jest naprawdę pozlmozgiem to tego nie wie I nie zajarzy o co kaman... Wschód Polski bryluje w skromnym wyposażeniu czaszki.. Dlatego odciąć od Polski niech się kumają z kim chcą na wschodzie. I tak jak wyżej, tego anonim nie pisał tyko Arturo we własnej osobie Że się nie boję ? min.zero ? Nie takie rzeczy robiło się w PRL-u przeciwko PZPR=PIS Edytowane 29 Lipca 2021 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 29.07.2021 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2021 Jaką ty masz osobowość że daje ci ona przewagę nad innymi? Ty chłopie pieprzysz swoje hasła jak nazista, do tej pory cę tylko porównywałem do nich ale teraz jestem pewien że jesteś rasowym nazistą bo tylko nazista może pisać że pewna grupa ludzi przestała należeć do grupy ludzi, Zapewne ty jesteś w rasie panów że wyrażasz się z pogardą o innych ludziach. Ty to masz niewątpliwie wysoką kulturę dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irqul 29.07.2021 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2021 Ależ się dzieje! Kolega Kulibob nazwał materiał propagandowy w który sam wierzy "materiałem dla głupków" Może przekona jakiegoś niedowiarka lub głupka Kolega fotohobby ubrał skórę troszczącego się o covidosceptykow (...)Ty naprawdę wierzysz w to, co piszesz (wklejasz), czy tylko swoją pisaniną chcesz ośmieszyć covidosceptykow ? (...) Nie na tu drugiego takiego użytkownika (@stos się stara, ale został z tyłu), który tak skutecznie, jak Ty kompromituje postawę koronosceptyka i antyszczepionkowca.(...) Kolega emtebe dostrzegł że jest odbiorcą niecenzurowanych ściekomendiów (...) Wśród treści, osób i kanałów, które oglądam i które zasługują na moją uwagę, zjawisko usuwania nie występuje. Natomiast zauważam, że istnieje zatrzęsienie materiałów, które rozsiewają i powielają zbdury, kłamstwa, półprawdy. Są od lat i nikt ich nie usuwa. Kolega Arturo1972 przytula covidowe+. To że są od pisu jest mniej istotne od tego, że są. "C'est la vie" Wg kolegi winny jest wschód! (...)Sam osobiście na moim profilu fb proponowałem petycję, żeby wschodnią część Polski odłączyć od Kraju bo tych ludzi się już nie naprawi, nie są zdolni do bycia "sobiepanami" a to szkodzi Polsce, cywilizowanej Polsce czyli większości(...). Na tą chwilę i od 6 lat wołam "Tusku" wróć(...) Dzisiaj półmozgi to kwestionują,zwłaszcza te ze wschodu Polski... I pięknie jest, to chyba początek tej fali. Ponoć największa jest siódma:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 29.07.2021 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2021 (edytowane) Kolega Arturo1972 przytula covidowe+. To że są od pisu jest mniej istotne od tego, że są. "C'est la vie" Wg kolegi winny jest wschód! I to dosłownie Nie stać mnie na urlop w Polsce nad Bałtykiem, zatem przytulam "paszport covidowy" i jadę w Świat, bo taniej Już niedługo zresztą Nie wiem czy zapodawałem ale to pokazuje dlaczego od 20 lat jeżdżę za granicę na urlop a nie nad Bałtyk. Polski Bałtyk zostawiam Sebiksom i Grażynom z Polski tego "lepszego sortu",którzy mają "bony turystyczne",też od łba jak pincet plus A "paszport covidowy" wygląda tako Całkiem gratis Edytowane 29 Lipca 2021 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.07.2021 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2021 Jedno i to samo w kółko potrafisz pisać - hejt w twoich postach goni hejt. To może zamiast kłamać zdecyduj w końcu co Cię najbardziej "uwiera" w moich postach. Tym którzy się z Tobą nie zgadzają za wszelką cenę starasz się "przykleić jakąś łatkę". Twoje "personalne wycieczki" nie są w stanie mnie obrazić a tylko mnie bawią (wątpię czy wiesz z jakiego powodu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 29.07.2021 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2021 Nie wiem czy zapodawałem ale to pokazuje dlaczego od 20 lat jeżdżę za granicę na urlop a nie nad Bałtyk. Polski Bałtyk zostawiam Sebiksom i Grażynom z Polski tego "lepszego sortu",którzy mają "bony turystyczne",też od łba jak pincet plus Jak dla ciebie urlop w Polsce równa się tylko Bałtyk to jakoś tak ubogo horyzontowo. Ale w sumie co kto lubi i po co mi oceniać. A "paszport covidowy" wygląda tako Po co zamazywać jak był już niezamazany. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 29.07.2021 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2021 Jak dla ciebie urlop w Polsce równa się tylko Bałtyk to jakoś tak ubogo horyzontowo. Ale w sumie co kto lubi i po co mi oceniać. Po co zamazywać jak był już niezamazany. ;p Nawet nie pamiętam,że go w czystej postaci pokazywałem,tego paszporta znaczy się Co do urlopu w Polsce, nie jest tak jak piszesz,rok temu spędziliśmy tydzień czasu w Sandomierzu i okolicach i było zajebiscie i tym roku żona mnie też tam ciągnęła, ale pomimo,że było naprawdę extra a plaża to był brzeg Wisły,gdzie było tyle ludu, że żonka topless się opalała To wygrała jednak przygoda bo to będzie 1700km gdzie każdy km jest inny A to "nasza" plaża w Sandomierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 30.07.2021 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2021 Ależ się dzieje! Kolega Kulibob nazwał materiał propagandowy w który sam wierzy "materiałem dla głupków" : Nie dziwie sie że nie zrozumiałeś. Skierowany do pewnego poziomu odbiorcy a kto nim jest to ja dobrze wiem a głupek to łagodne słowo. W Twoim rozumieniu głupek=wolny i rozumny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 30.07.2021 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2021 Przypadek ? Nie sądzę, wszak: Są to regiony wybitnych naukowców z dużą wiedzą sporym wykształceniem i swiatowym obyciem,majacy dostęp do pełni źródeł informacyjnych i dydaktycznych Czyli tzw "elyta Polski" twoje drwiny z ludzi o innych poglądach mnie nie dziwią wszak wyznajesz poglądy iście proeuropejskie. dziwi mnie natomiast to, że z takim intelektem nie zauważasz swojego buractwa. co do twoich wklejonych mapek... kojarzą mi się z inną, którą pozwolę sobie tutaj zamieścić: jak to sobie zinterpretujesz to już twoja sprawa, ale mam nadzieję, że jako nie utożsamiający się z "elytą Polski" coś tu mądrego wniesiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irqul 30.07.2021 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2021 Ciągniesz temat Nie dziwie sie że nie zrozumiałeś. Skierowany do pewnego poziomu odbiorcy a kto nim jest to ja dobrze wiem a głupek to łagodne słowo.(...) Pełna zgoda! Głupek jest łagodnym słowem na odbiorców materiału, którym się żywisz. Można by użyć neologizmu gov.no zjad, trochę dosadniej, a zawiera się w tym źródłosłów. (...)W Twoim rozumieniu głupek=wolny i rozumny Tu jest, między nami różnica zdań: Nazywasz głupkami ludzi postępujących świadomie, ja nazywam ich rozumnymi. (...)Materiał dla głupków ale jak nazwać inaczej takiego co się świadomie nie zaszczepił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 30.07.2021 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2021 Ciągniesz temat Pełna zgoda! Głupek jest łagodnym słowem na odbiorców materiału, którym się żywisz. Można by użyć neologizmu gov.no zjad, trochę dosadniej, a zawiera się w tym źródłosłów. Ciężko sie z toba rozmawia . Ale to chyba ta "wolnośc" jeśli trzeba w ogóle kręcić filmy propagandowe dla głupków tu jest problem , Oczywiścier zaraz przekrecisz to na swoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
obrzydliwy 30.07.2021 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2021 Dajcie sobie już z tym spokój. Każdy ma prawo podejmować własne decyzje. Jakakolwiek forma przymusu zazwyczaj przynosi odwrotny efekt od zamierzonego. Moja rodzina jest zaszczepiona w połowie. Nikt nikogo za to nie potępia. Przechodziłem covid. Przebieg choroby w stopniu umiarkowanym. Nie był to spacerek jak u większości, a raczej dziwna grypa, brak smaku i węchu. Po przechorowaniu w tv akurat mówiło się sporo o ozdrowieńcach, oddawaniu osocza itd. Zastanawiałem się nad tym. Weszły szczepionki i z ozdrowieńca stałem się potencjalnym niezaszczepionym zagrożeniem dla społeczeństwa. Nie lubię być brany pod włos. Dlatego jestem mocno sceptyczny do obowiązkowych szczepień i stygmatyzacji w obojętnie jakiej formie. Czarę goryczy przelała PANI DR, która usilnie i dość agresywnie przekonywała mnie że moja żona w 3 trymestrze ciąży, która nie powinna brać kompletnie żadnych leków, nawet głupiego apapu, musi się natychmiast zaszczepić. Głupota staję się niebezpieczna. Tym bardziej że nikt nie weźmie odpowiedzialności za jakiekolwiek powikłania poszczepienne, które w mniejszym bądź w większym stopniu się zdarzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 30.07.2021 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2021 (edytowane) Dajcie sobie już z tym spokój. Każdy ma prawo podejmować własne decyzje. Jakakolwiek forma przymusu zazwyczaj przynosi odwrotny efekt od zamierzonego. To nie jest przymus, to jest obowiązek. Tak samo jak obowiązek zapinania pasów czy jazdy z ograniczeniami. Pal sześć jak jakiś przygłup nie stosuje się do zasad bo może zabić przede wszystkim siebie i jednego chwasta będzie mniej. Ale w epidemi chodzi o to, że te przygłupy od czipów,grafenow czy gramofonów, mogą zabijać innych,łącznie z niewinnymi dziećmi a może przede wszystkim dzieci. Jak ktoś tego nie rozumie to naprawdę do zamkniętego obozu się nadaje. I widzę tutaj wschodnią stronę Polski do odizolowania...niech się tam taplaja między sobą, szkody dużej nie będzie. Edytowane 30 Lipca 2021 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 30.07.2021 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2021 twoje drwiny z ludzi o innych poglądach mnie nie dziwią wszak wyznajesz poglądy iście proeuropejskie. dziwi mnie natomiast to, że z takim intelektem nie zauważasz swojego buractwa. co do twoich wklejonych mapek... kojarzą mi się z inną, którą pozwolę sobie tutaj zamieścić: jak to sobie zinterpretujesz to już twoja sprawa, ale mam nadzieję, że jako nie utożsamiający się z "elytą Polski" coś tu mądrego wniesiesz. Co kojarzy się Tobie z tą "Mapą Narodowościową ziem Polskich" z granicami z 1772 roku? Co to ma wspólnego z obecnymi granicami Polski i procentem zaszczepienia populacji? Że Polacy w granicach z 1772 roku nie szczepią się ... ? A ci co się szczepią to nie są Polacy tylko "wiadomo kto"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts