stos 24.08.2021 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Mam podbny pogląd tylko że ja strzeliłbym w łeb tym ograniczonym w ramach oczyszczenia intelektualnego populacji Problem masz z prawidłowym oglądem sytuacji. To ci którzy się dali zaszczepić produktem firm, które zapłaciły miliardy dolarów odszkodowań za leki które mordowały a nie leczyły, muszą być intelektualnie ograniczeni. skoro dali sobie wstrzyknąć produkty tych firm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 24.08.2021 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Prawdziwe LEKARSTWA to rosną w przydrożnych rowach.Tylko... trzeba o tym wiedzieć.Dziś już mało kto o tym wie, a to, że z wirusami zyjemy od tysiąćleci jakoś do łbów nie wchodzi. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 24.08.2021 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Pamiętam czasy, gdy variola nigra czy też poliomyelitis anterior acuta próbowano leczyć ziółkami, egzorcyzmami, dietą itp.Z jakim skutkiem Adasiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawko_ 24.08.2021 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Widzę niezłe grono foliarzy tutaj się zebrało. Szkoda czasu mi czytać poprzednie strony, wystarczy mi to co wyżej. Chciałbym tylko nadmienić, że szczepionka Pfizera jako pierwsza na świecie została zatwierdzona przez FDA- tym samym spełnia wszystkie wymogi formalne jak każda inna szczepionka czy lek dostępny na rynku. Macie jeszcze okazję zaszczepić się, ostatni moment przed falą delty. Pozdrawiam serdecznie i zdrowia życzę, bez odbioru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 24.08.2021 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Macie jeszcze okazję zaszczepić się, ostatni moment przed falą delty. Nie jesteś na bieżąco. Już jest wersja Lambda i Kappa. Czekają przedpokoju na to by ogłosić 5 i 6 falę. Zdrowia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 24.08.2021 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Jakby napisali że szczepionka powoduje wzrost szarych komórek to też być w to uwierzył? Lekarstwa są dla ludzi mądrych i myślących. Czasy znachorów to nie ten wiek. No chyb, że gdzieś na wschodzie jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 24.08.2021 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Widzę niezłe grono foliarzy tutaj się zebrało. Szkoda czasu mi czytać poprzednie strony, wystarczy mi to co wyżej. Chciałbym tylko nadmienić, że szczepionka Pfizera jako pierwsza na świecie została zatwierdzona przez FDA- tym samym spełnia wszystkie wymogi formalne jak każda inna szczepionka czy lek dostępny na rynku. Macie jeszcze okazję zaszczepić się, ostatni moment przed falą delty. Pozdrawiam serdecznie i zdrowia życzę, bez odbioru. W dupę ją sobie wsadź! Bez odbioru... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 24.08.2021 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Pamiętam czasy, gdy variola nigra czy też poliomyelitis anterior acuta próbowano leczyć ziółkami, egzorcyzmami, dietą itp. Z jakim skutkiem Adasiu? Gówniatym. Wiem. Wszelkie przeziebienia leczył kwiat lipy! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 24.08.2021 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Pamiętam czasy, gdy variola nigra czy też poliomyelitis anterior acuta próbowano leczyć ziółkami, egzorcyzmami, dietą itp. Z jakim skutkiem Adasiu? O kurwa! Taka sama stara pierdoła jak ja?!!! Ogarnij sie! ONI maja już SRAJFONY! A Ty czy ja - telefony... Odpuść... Czasy się zmieniają Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 24.08.2021 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 ............... Czasy się zmieniają Adam M. Wreszcie dotarło. Czasy się zmieniają. PS. Posługuję się srajfonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 24.08.2021 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 (edytowane) Wreszcie dotarło. Czasy się zmieniają. PS. Posługuję się srajfonem Znaczy - jeszcze gówiarz... (gratulacje!!!) Kwiat lipy na zaziębienie pijasz? Słuzbowo mi srajfona wcisnęli... Robi za google maps... Docieram gdzie trzeba. Adam M. Edytowane 24 Sierpnia 2021 przez adam_mk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 24.08.2021 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Chyba ludobójstwa Tak, jak widać sumiennie je dokumentuję , nawet jak frajerzy sami idą pod igłę Ślepcze na torach:lol2 Każdy „pakiet” mRNA jest przeznaczony do wchłaniania do komórki, ale tylko 25% pozostaje w ramieniu w miejscu wstrzyknięcia. Pozostałe 75%, jak mówi Hoffe, jest zbierane przez układ limfatyczny i wprowadzane do krążenia. Komórki, w których wchłaniane jest mRNA, to te wokół naczyń krwionośnych — sieć naczyń włosowatych, które są najmniejszymi naczyniami krwionośnymi w twoim ciele. Kiedy mRNA zostanie wchłonięty do śródbłonka naczyniowego – wewnętrznej wyściółki naczyń włosowatych – „pakiety” otwierają się i geny są uwalniane. Każdy gen może wytwarzać wiele białek kolców COVID-19, a twoje ciało zaczyna wytwarzać te białka kolców, których liczba wynosi biliony. Twoje ciało rozpoznaje białko kolce jako obce, więc zaczyna wytwarzać przeciwciała, aby chronić cię przed COVID-19, a przynajmniej tak mówi teoria. Ale jest problem. W koronawirusie białko kolce staje się częścią kapsuły wirusowej, mówi Hoffe, ale kiedy dostajesz szczepionkę, „nie jest w wirusie, jest w twoich komórkach”. Z kolei białko kolczaste może prowadzić do powstawania zakrzepów krwi:4 „Dlatego staje się częścią ściany komórkowej śródbłonka naczyniowego, co oznacza, że te komórki, które wyściełają naczynia krwionośne, które powinny być gładkie, aby krew przepływała gładko, teraz mają wystające małe kolczaste kawałki. Jest więc absolutnie nieuniknione, że powstaną skrzepy krwi, ponieważ płytki krwi krążą w naczyniach, a ich celem jest wykrycie uszkodzonego naczynia i zablokowanie go, gdy zacznie krwawić. Więc kiedy płytka krwi przechodzi przez naczynia włosowate i nagle uderza we wszystkie te kolce, które wystają do wnętrza naczynia… tworzą się skrzepy krwi, które blokują to naczynie. Tak działają płytki krwi”. I frajer co miesiąc kupuje odpowiednie specyfiki aby żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 24.08.2021 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 W dupę ją sobie wsadź! Bez odbioru... Adam M. jasnowidz? Uni zad podstawiliby przedstawicielom koncernów gdyby byli w modnym dziś odłamie QWERY i jeszcze chwaliliby się na portalu jak miękko i delikatnie dawkę przypominająca dostali i jakże ekologicznie nową metodą WIELKIEGO KOLCA:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 24.08.2021 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Wszelkie przeziebienia leczył kwiat lipy! Adam M. kiedyś ból głowy leczono sokiem z brzozy. dziś to co innego, nowoczesność. dziś jest aspiryna. nieważne, że przeora ci cały układ trawienny. później dopiero zgagi, wrzody żołądka, nadżerki jelit. w następstwie różne dolegliwości i choróbska, ale kto by tam skojarzył od czego to. na jelitka lekarz przepisze sterydy i jakoś ten biznes pigułkowy się kręci a twoje zdrowie kuleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 24.08.2021 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Jej wczesną wersję produkcyjną posądza się o bycie faktyczną przyczyną licznych zgonów Hiszpanki wraz z szczepieniem jankesów przed rejsem na kontynent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 24.08.2021 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Znaczy - jeszcze gówiarz... (gratulacje!!!) Kwiat lipy na zaziębienie pijasz? Słuzbowo mi srajfona wcisnęli... Robi za google maps... Docieram gdzie trzeba. Adam M. Adaś ale jak na *urwy staniesz to użyj gumy anie kwiatu lipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 24.08.2021 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Widzę niezłe grono foliarzy tutaj się zebrało. Szkoda czasu mi czytać poprzednie strony, wystarczy mi to co wyżej. Chciałbym tylko nadmienić, że szczepionka Pfizera jako pierwsza na świecie została zatwierdzona przez FDA- tym samym spełnia wszystkie wymogi formalne jak każda inna szczepionka czy lek dostępny na rynku. Macie jeszcze okazję zaszczepić się, ostatni moment przed falą delty. Pozdrawiam serdecznie i zdrowia życzę, bez odbioru. Przed przyjęciem szczepionki też tak wyglądałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 24.08.2021 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Przed przyjęciem szczepionki też tak wyglądałeś ? A myślałem, że u nas w regionie,na Śląsku znaczy się, są mądrzy ludzie... Zapewne do Tych przybyłeś ze wschodu Polski, za robotą ale prymitywizm wsi zabitych dechami nie zdążył Cię jeszcze opuścić... Co do adama_mk,on jest z Sosnowca a ludzie po tamtej stronie granicy to nie ludzie to "stan umysłu" ,) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 24.08.2021 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 A myślałem ... Czy aby na pewno myślałeś? bo sądząc po avatarze nie jest to takie pewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 24.08.2021 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Czy aby na pewno myślałeś? bo sądząc po avatarze nie jest to takie pewne. Nie no, nie mam na myśli sląskich ryli, bytomskich kryminalistów i ichniej patologi czy Tychów, gdzie napływowa ilość "klasy niższej" czy Ukraińców jest zatrważająca, bo tam faktycznie jak Morawiecki mówił, robią za miskę ryżu... Ja z Gliwic jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts