henrykow 12.08.2021 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 Pewnie @fotohobby zgłasza posty które zgodnie z obowiązującymi zasadami FM powinny być kasowane a Ty zgłaszasz te posty które Tobie się nie podobają a ich treść jest zgodna z zasadami FM Tak, oczywiście jak zwykle wiesz lepiej co ja zgłaszam. Treść jest zgodna nie z zasadami FM tylko z waszymi zasadami, to tak w expresowym skrócie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 12.08.2021 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 Bo Ty masz posłuch u Redakcji ja jak coś zgłaszałem to wszystko no prawie wszytko pozostawało na łamach forum, nie wiem po co, chyba dla potomnych. Na to trzeba sobie zapracować Natomiast trzeba zgłaszać posty, które faktycznie łamią regulamin - wówczas problemu nie ma. Osobiście uważam, że Ty tego nie potrafisz- zapewne zgłaszasz posty, bo czujesz się wyśmiewany, obrażany 'przez pryzmat nienawiści" Ten o Henrykowie pewnie też zgłosiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 12.08.2021 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 Henryków nie podoba się ?? Który i dlaczego? Niemożliwe. https://www.polskieszlaki.pl/henrykow.html ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 13.08.2021 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2021 https://www.bitchute.com/video/u4BWe9OElELR/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 13.08.2021 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2021 Na to trzeba sobie zapracować Natomiast trzeba zgłaszać posty, które faktycznie łamią regulamin - wówczas problemu nie ma. Osobiście uważam, że Ty tego nie potrafisz- zapewne zgłaszasz posty, bo czujesz się wyśmiewany, obrażany 'przez pryzmat nienawiści" Ten o Henrykowie pewnie też zgłosiłeś Panie fotograf ile razy będziesz wałkował jeden i ten sam wątek? Bez urazy ale błaznujesz wraz z kolega d7d i Mistrzem Złotej Patelni który przyłazi ostatnio tu aby dolać oliwy do ognia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 13.08.2021 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2021 Nie wiem, kogo nazywasz "fotografem", bo ja takiego nicka nie widzę.Podejrzewam, że mnie, gdyż mam taki awatar, ale rozumiem - niektórym przyswajanie piktogramów i obrazków przychodzi zdexydowanie łatwiej, niż przyswajanie tekstu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 13.08.2021 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2021 No popatrz, taki niby z Ciebie wyszkolony gość a nie łapiesz alegorii??Ja nie mam nicka Henrykow tylko henrykow a to już jak sam oceniasz innych jest dla Ciebie bardziej mało przyswajalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 13.08.2021 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2021 Społecznie niegroźną? Jak to sobie uzasadniasz? Taki tweet MZ Liczba zajętych łóżek przez pacjentów COVIDowych 12 517. Wiesz, ile wszystkich łóżek w szpitalach zakaźnych było przed pandemią? Skoro choroba zajęła 4x więcej łóżek, niż było we wszystkich szpitalach zakaźnych przed pandemią, i to pomimo obostrzeń, to ma koszmarny wpływ na społeczeństwo, na służbę zdrowia, na dostęp do lekarzy i łóżek szpitalnych. Wyłącza też ogromną ilość ludzi z pracy. przez histerię i wg testów rozpaczliwie niekompetentnych PCR. Przy tym natężeniu propagandy wstaw cokolwiek innego typu mordercze komary , meszki krwiożercze myszy etc. Szykuj się na areszt w końcu narzędzie gwałtu posiadasz przy sobie cały czas. JUŻ JARZYSZ JAKIE IDIOTYZMY PRAWISZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 13.08.2021 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2021 https://zorard.wordpress.com/2021/08/01/dobry-wirus/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 13.08.2021 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2021 No popatrz, taki niby z Ciebie wyszkolony gość a nie łapiesz alegorii?? Ja nie mam nicka Henrykow tylko henrykow a to już jak sam oceniasz innych jest dla Ciebie bardziej mało przyswajalne. Bo Henryków to była kraina zamieszkana przez henrykowów, nie Twój nick Faktycznie nie zajarzyłe tamtego wpisu... Natomiast, jeśli zamianę "fotohobby" na "fotograf" uważasz za zastosowanie alegorii, to zaczynam się zastanawiać na jakim etapie edukacji utknąłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 13.08.2021 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2021 Nie błaznuj bo dostanie tytuł forumowego błazna. Ja twojego nicka nie przekręcam panie fotograf natomiast ty mój tak, widać edukację masz zarąbista rodem z pod budki z pifem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 13.08.2021 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2021 Ja kiedykolwiek przekręciłem Twojego nicka ?Możesz wskazać gdzie ? Co do mojego - to Ty ( z jakiś względów) masz jakiś wstręt do jego napisania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 13.08.2021 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2021 przez histerię i wg testów rozpaczliwie niekompetentnych PCR. Przy tym natężeniu propagandy wstaw cokolwiek innego typu mordercze komary , meszki krwiożercze myszy etc. Szykuj się na areszt w końcu narzędzie gwałtu posiadasz przy sobie cały czas. JUŻ JARZYSZ JAKIE IDIOTYZMY PRAWISZ To sa zajęte łóżka - ludzi, którzy ciężko przechodzą chorobę albo nie najgorzej, ale nie ma kto się nimi zajać i w razie pogorszenia stanu wezwać pomoc. Nikt z lekkimi objawami nie pcha sie przecież do szpitala, między innych chorych dobrowolnie. Odwrotnie - niejeden news o tym był, że pacjenci trafiali za poźno, bo bali się trafić do szpitala i umierali w karetce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 13.08.2021 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2021 Ja kiedykolwiek przekręciłem Twojego nicka ? Możesz wskazać gdzie ? Co do mojego - to Ty ( z jakiś względów) masz jakiś wstręt do jego napisania. Polemika z tobą przypomina kopanie się z koniem, z tym że koń po kolejnym kopniaku sobie pójdzie a ty zostajesz i ciągniesz jałowo-ynteligentna dyskusje w nieskończoność aż do obrzydzenia. Panie fotograf zgłoś mnie do bana za przekręcanie twojego nicka:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 13.08.2021 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2021 Gdyby nie Twoja złośliwość dot. nieużywania nicków nie było by tematu.Ale nie zgłoszę - bo może to jednak nie złośliwość, a uposledzenie - patrz "kulibot", "kilibob" i co tam jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 13.08.2021 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2021 Nie dość że błaznujesz to jeszcze nie grzeszysz chamstwem. To że kulibota przekręciłem kilka razy nicka wynikało z niczego innego jak tylko ze zwykłej literówki ale przez pryzmat swojej prymitywności tego nie dostrzeżesz więc nie będę się kopał z ....Pa panie fotograf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 13.08.2021 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2021 (edytowane) Nie dość że błaznujesz to jeszcze nie grzeszysz chamstwem. To że kulibota przekręciłem kilka razy nicka wynikało z niczego innego jak tylko ze zwykłej literówki ale przez pryzmat swojej prymitywności tego nie dostrzeżesz więc nie będę się kopał z .... Pa panie fotograf. Ta, literówka - 3x pod rząd A teraz zrobiłeś to znowu :lol: Jeśli "nie grzeszę chamstwem" to znaczy nie mniej, nie więcej to, że jestem kulturalny. Powinieneś napisać "nie grzeszysz kulturą", ale przyzwyczaiłem się, że Ci się wszystko miesza Edytowane 13 Sierpnia 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 13.08.2021 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2021 Tę alegorie henrykow pojmie czy napisze cóś o chamstwie? https://demotywatory.pl/5063877/Twoja-dziewczyna-zachodzi-w-ciaze-nigdy-z-nia-nie-spales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 13.08.2021 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2021 A kto to kulibot?Pewnie nieszczepiony z wyboru i już rozstrzelany za zdradę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 13.08.2021 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2021 (edytowane) Ciekawy zlepek tu jest : anty katolików, antyislamistów ,antysemitów , faszystów, anty tęcza , rasistów, replikant=debili ciekawe Ja tylko nie spodziewałem się że w społeczeństwie jest ytyle szurów wierzących w czipy Edytowane 13 Sierpnia 2021 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts