adam_mk 24.08.2021 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 przy odrobinie szczęścia już nie długo to co powiesz nie bedzie miało znaczenia. Za morę i pod igłę Jak fajnie, że kiedyś Samuel wynalazł wyrównywacz szans! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 24.08.2021 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Dupereli się czepiasz ! Mam chwilę czasu wolnego na poprawianie świata:cool: Fakt magia zaklinania rzeczywistości, owszem, istnieje ale trzeba mieć olbrzymie doświadczenie czy talent ! Albo wiarę, miarą gorczycy. Natomiast zamykanie ślepi stojąc na torach przed nadjeżdżającym pociągiem jest zwyczajnie głupie, a obrona przed usiłującymi z tych torów ściągnąć krańcowym idiotyzmem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 24.08.2021 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Dupereli się czepiasz ! Mam chwilę czasu wolnego na poprawianie świata:cool: Chyba ludobójstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 24.08.2021 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Jak fajnie, że kiedyś Samuel wynalazł wyrównywacz szans! Adam M. Możesz objaśnić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 24.08.2021 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 (edytowane) Mogę! Każdemu co głosi - za mordę i pod igłę - strzelałbym prosto w łeb! Moje zdrowie to MOJA sprawa! Mam w dupie, ze sraczki ze strachu ktoś dostaje, bo JA się nie zaszczepię!!! NIKT nie ma prawa wymuszać na mnie eksperymentów medycznych! A jak sprubuje to mam wyrównywacza szans... https://www.polskieradio.pl/39/156/Artykul/755138,Samuel-Colt-i-jego-slynne-rewolwery Wrównuje naprawdę! Strzał w drzwi wystawia je z futryną. Żadna strzykawka tego nie potrafi.... Adam M. Edytowane 24 Sierpnia 2021 przez adam_mk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 24.08.2021 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Mogę! Każdemu co głosi - za mordę i pod igłę - strzelałbym prosto w łeb! Moje zdrowie to MOJA sprawa! Mam w dupie, ze sraczki ze strachu ktoś dostaje, bo JA się nie zaszczepię!!! NIKT nie ma prawa wymuszać na mnie eksperymentów medycznych! A jak sprubuje to mam wyrównywacza szans... https://www.polskieradio.pl/39/156/Artykul/755138,Samuel-Colt-i-jego-slynne-rewolwery Wrównuje naprawdę! Strzał w drzwi wystawia je z futryną. Żadna strzykawka tego nie potrafi.... Adam M. Mam podbny pogląd tylko że ja strzeliłbym w łeb tym ograniczonym w ramach oczyszczenia intelektualnego populacji Słabe drzwi masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 24.08.2021 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Naprawdę istnieją granice odbierania ludziom wolności, których lepiej nie przekraczać!W łagodnej postaci obrazuje to krzywa Laffera.https://pl.wikipedia.org/wiki/Krzywa_LafferaPo prostu...W pewnym momencie decydenci otrzymują jasny sygnał - NIE! DOŚĆ!I to jest ten moment, w którym prawa przestają działać a każde ich wymuszenie naraza wymuszacza na , conajmniej, spotkanie z kłonicą.Zawsze tak było, jest i będzie! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 24.08.2021 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Mam podbny pogląd tylko że ja strzeliłbym w łeb tym ograniczonym w ramach oczyszczenia intelektualnego populacji Słabe drzwi masz Mówimy o PRAWDZIWYM wyrównywaczu szans! Te wzmocnione wylatują z wiekszym hałasem. Uzywałes wyrównywacza? (Bo ja dość regularnie, jak mam trochę czasu) Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 24.08.2021 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Mam podbny pogląd tylko że ja strzeliłbym w łeb tym ograniczonym w ramach oczyszczenia intelektualnego populacji Problem masz z prawidłowym oglądem sytuacji. To ci którzy się dali zaszczepić produktem firm, które zapłaciły miliardy dolarów odszkodowań za leki które mordowały a nie leczyły, muszą być intelektualnie ograniczeni. skoro dali sobie wstrzyknąć produkty tych firm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 24.08.2021 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Prawdziwe LEKARSTWA to rosną w przydrożnych rowach.Tylko... trzeba o tym wiedzieć.Dziś już mało kto o tym wie, a to, że z wirusami zyjemy od tysiąćleci jakoś do łbów nie wchodzi. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 24.08.2021 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Pamiętam czasy, gdy variola nigra czy też poliomyelitis anterior acuta próbowano leczyć ziółkami, egzorcyzmami, dietą itp.Z jakim skutkiem Adasiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawko_ 24.08.2021 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Widzę niezłe grono foliarzy tutaj się zebrało. Szkoda czasu mi czytać poprzednie strony, wystarczy mi to co wyżej. Chciałbym tylko nadmienić, że szczepionka Pfizera jako pierwsza na świecie została zatwierdzona przez FDA- tym samym spełnia wszystkie wymogi formalne jak każda inna szczepionka czy lek dostępny na rynku. Macie jeszcze okazję zaszczepić się, ostatni moment przed falą delty. Pozdrawiam serdecznie i zdrowia życzę, bez odbioru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 24.08.2021 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Macie jeszcze okazję zaszczepić się, ostatni moment przed falą delty. Nie jesteś na bieżąco. Już jest wersja Lambda i Kappa. Czekają przedpokoju na to by ogłosić 5 i 6 falę. Zdrowia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 24.08.2021 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Widzę niezłe grono foliarzy tutaj się zebrało. Szkoda czasu mi czytać poprzednie strony, wystarczy mi to co wyżej. Chciałbym tylko nadmienić, że szczepionka Pfizera jako pierwsza na świecie została zatwierdzona przez FDA- tym samym spełnia wszystkie wymogi formalne jak każda inna szczepionka czy lek dostępny na rynku. Macie jeszcze okazję zaszczepić się, ostatni moment przed falą delty. Pozdrawiam serdecznie i zdrowia życzę, bez odbioru. Jakby napisali że szczepionka powoduje wzrost szarych komórek to też być w to uwierzył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 24.08.2021 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Jakby napisali że szczepionka powoduje wzrost szarych komórek to też być w to uwierzył? Lekarstwa są dla ludzi mądrych i myślących. Czasy znachorów to nie ten wiek. No chyb, że gdzieś na wschodzie jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 24.08.2021 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Widzę niezłe grono foliarzy tutaj się zebrało. Szkoda czasu mi czytać poprzednie strony, wystarczy mi to co wyżej. Chciałbym tylko nadmienić, że szczepionka Pfizera jako pierwsza na świecie została zatwierdzona przez FDA- tym samym spełnia wszystkie wymogi formalne jak każda inna szczepionka czy lek dostępny na rynku. Macie jeszcze okazję zaszczepić się, ostatni moment przed falą delty. Pozdrawiam serdecznie i zdrowia życzę, bez odbioru. W dupę ją sobie wsadź! Bez odbioru... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 24.08.2021 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Pamiętam czasy, gdy variola nigra czy też poliomyelitis anterior acuta próbowano leczyć ziółkami, egzorcyzmami, dietą itp. Z jakim skutkiem Adasiu? Gówniatym. Wiem. Wszelkie przeziebienia leczył kwiat lipy! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 24.08.2021 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Pamiętam czasy, gdy variola nigra czy też poliomyelitis anterior acuta próbowano leczyć ziółkami, egzorcyzmami, dietą itp. Z jakim skutkiem Adasiu? O kurwa! Taka sama stara pierdoła jak ja?!!! Ogarnij sie! ONI maja już SRAJFONY! A Ty czy ja - telefony... Odpuść... Czasy się zmieniają Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 24.08.2021 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 ............... Czasy się zmieniają Adam M. Wreszcie dotarło. Czasy się zmieniają. PS. Posługuję się srajfonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 24.08.2021 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 (edytowane) Wreszcie dotarło. Czasy się zmieniają. PS. Posługuję się srajfonem Znaczy - jeszcze gówiarz... (gratulacje!!!) Kwiat lipy na zaziębienie pijasz? Słuzbowo mi srajfona wcisnęli... Robi za google maps... Docieram gdzie trzeba. Adam M. Edytowane 24 Sierpnia 2021 przez adam_mk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts