gnago 24.08.2021 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Chyba ludobójstwa Tak, jak widać sumiennie je dokumentuję , nawet jak frajerzy sami idą pod igłę Ślepcze na torach:lol2 Każdy „pakiet” mRNA jest przeznaczony do wchłaniania do komórki, ale tylko 25% pozostaje w ramieniu w miejscu wstrzyknięcia. Pozostałe 75%, jak mówi Hoffe, jest zbierane przez układ limfatyczny i wprowadzane do krążenia. Komórki, w których wchłaniane jest mRNA, to te wokół naczyń krwionośnych — sieć naczyń włosowatych, które są najmniejszymi naczyniami krwionośnymi w twoim ciele. Kiedy mRNA zostanie wchłonięty do śródbłonka naczyniowego – wewnętrznej wyściółki naczyń włosowatych – „pakiety” otwierają się i geny są uwalniane. Każdy gen może wytwarzać wiele białek kolców COVID-19, a twoje ciało zaczyna wytwarzać te białka kolców, których liczba wynosi biliony. Twoje ciało rozpoznaje białko kolce jako obce, więc zaczyna wytwarzać przeciwciała, aby chronić cię przed COVID-19, a przynajmniej tak mówi teoria. Ale jest problem. W koronawirusie białko kolce staje się częścią kapsuły wirusowej, mówi Hoffe, ale kiedy dostajesz szczepionkę, „nie jest w wirusie, jest w twoich komórkach”. Z kolei białko kolczaste może prowadzić do powstawania zakrzepów krwi:4 „Dlatego staje się częścią ściany komórkowej śródbłonka naczyniowego, co oznacza, że te komórki, które wyściełają naczynia krwionośne, które powinny być gładkie, aby krew przepływała gładko, teraz mają wystające małe kolczaste kawałki. Jest więc absolutnie nieuniknione, że powstaną skrzepy krwi, ponieważ płytki krwi krążą w naczyniach, a ich celem jest wykrycie uszkodzonego naczynia i zablokowanie go, gdy zacznie krwawić. Więc kiedy płytka krwi przechodzi przez naczynia włosowate i nagle uderza we wszystkie te kolce, które wystają do wnętrza naczynia… tworzą się skrzepy krwi, które blokują to naczynie. Tak działają płytki krwi”. I frajer co miesiąc kupuje odpowiednie specyfiki aby żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 24.08.2021 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 W dupę ją sobie wsadź! Bez odbioru... Adam M. jasnowidz? Uni zad podstawiliby przedstawicielom koncernów gdyby byli w modnym dziś odłamie QWERY i jeszcze chwaliliby się na portalu jak miękko i delikatnie dawkę przypominająca dostali i jakże ekologicznie nową metodą WIELKIEGO KOLCA:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 24.08.2021 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Wszelkie przeziebienia leczył kwiat lipy! Adam M. kiedyś ból głowy leczono sokiem z brzozy. dziś to co innego, nowoczesność. dziś jest aspiryna. nieważne, że przeora ci cały układ trawienny. później dopiero zgagi, wrzody żołądka, nadżerki jelit. w następstwie różne dolegliwości i choróbska, ale kto by tam skojarzył od czego to. na jelitka lekarz przepisze sterydy i jakoś ten biznes pigułkowy się kręci a twoje zdrowie kuleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 24.08.2021 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Jej wczesną wersję produkcyjną posądza się o bycie faktyczną przyczyną licznych zgonów Hiszpanki wraz z szczepieniem jankesów przed rejsem na kontynent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 24.08.2021 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Znaczy - jeszcze gówiarz... (gratulacje!!!) Kwiat lipy na zaziębienie pijasz? Słuzbowo mi srajfona wcisnęli... Robi za google maps... Docieram gdzie trzeba. Adam M. Adaś ale jak na *urwy staniesz to użyj gumy anie kwiatu lipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 24.08.2021 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Widzę niezłe grono foliarzy tutaj się zebrało. Szkoda czasu mi czytać poprzednie strony, wystarczy mi to co wyżej. Chciałbym tylko nadmienić, że szczepionka Pfizera jako pierwsza na świecie została zatwierdzona przez FDA- tym samym spełnia wszystkie wymogi formalne jak każda inna szczepionka czy lek dostępny na rynku. Macie jeszcze okazję zaszczepić się, ostatni moment przed falą delty. Pozdrawiam serdecznie i zdrowia życzę, bez odbioru. Przed przyjęciem szczepionki też tak wyglądałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 24.08.2021 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Przed przyjęciem szczepionki też tak wyglądałeś ? A myślałem, że u nas w regionie,na Śląsku znaczy się, są mądrzy ludzie... Zapewne do Tych przybyłeś ze wschodu Polski, za robotą ale prymitywizm wsi zabitych dechami nie zdążył Cię jeszcze opuścić... Co do adama_mk,on jest z Sosnowca a ludzie po tamtej stronie granicy to nie ludzie to "stan umysłu" ,) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 24.08.2021 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 A myślałem ... Czy aby na pewno myślałeś? bo sądząc po avatarze nie jest to takie pewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 24.08.2021 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Czy aby na pewno myślałeś? bo sądząc po avatarze nie jest to takie pewne. Nie no, nie mam na myśli sląskich ryli, bytomskich kryminalistów i ichniej patologi czy Tychów, gdzie napływowa ilość "klasy niższej" czy Ukraińców jest zatrważająca, bo tam faktycznie jak Morawiecki mówił, robią za miskę ryżu... Ja z Gliwic jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 24.08.2021 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Macedonia od 1.09 wprowadza restrykcje na granicach, czyli czekasz na test lub jedziesz dalej mając "paszport covidowy" Dla foliarzy, którzy gniją we własnym szambie z odchodami nie robi to wrażenia ale dla mnie to ważna informacja. Za kilka dni będę przejeżdżał przez Macedonie, do Albani... Ale mamy oboje wszczepione czipy,nawet w kolorze drukniete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 24.08.2021 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Nie no, nie mam na myśli sląskich ryli, bytomskich kryminalistów i ichniej patologi czy Tychów, gdzie napływowa ilość "klasy niższej" czy Ukraińców jest zatrważająca, bo tam faktycznie jak Morawiecki mówił, robią za miskę ryżu... Ja z Gliwic jestem. Rozumiem że teraz poczułeś się lepiej :D:D PS. Zmień sobie w profilu skąd jesteś, bo tu też mijasz się z prawdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 24.08.2021 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Rozumiem że teraz poczułeś się lepiej :D:D PS. Zmień sobie w profilu skąd jesteś, bo tu też mijasz się z prawdą. Już masz, jestem tutaj od 2009r i każdy "normalny" wie, że z miasta Gliwic, po 40 latach, przeprowadziłem się na wieś, zwaną Przyszowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 24.08.2021 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Macedonia od 1.09 wprowadza restrykcje na granicach, czyli czekasz na test lub jedziesz dalej mając "paszport covidowy" Dla foliarzy, którzy gniją we własnym szambie z odchodami nie robi to wrażenia ale dla mnie to ważna informacja. Za kilka dni będę przejeżdżał przez Macedonie, do Albani... Ale mamy oboje wszczepione czipy,nawet w kolorze drukniete "Najbardziej przygnębiający jest jednak wysyp osób, które prześcigają się w tworzeniu wizji brania niezaszczepionych – obojętnie, z jakiego powodu – za mordę. Nie ma dnia, gdy nie czytałbym o tym, że niezaszczepionych należałoby wyrzucać z pracy, nie wpuszczać do urzędów, na koncerty czy do teatru, odseparować w sklepach, a nawet w widoczny sposób oznakować. Co przywodzi na myśl skojarzenia tak drastyczne, że nie będę nawet o nich pisał. Skąd się to bierze? Zakładam, że wcale nie stąd, iż formułujący takie propozycje naprawdę się martwią o społeczeństwo, dbają o zbiorowość albo o przedsiębiorców, którzy mogliby ucierpieć w razie kolejnego zamknięcia gospodarki. Owszem, tacy może też są, ale zakładałbym, że nie ma ich wielu w grupie radykałów. Tam rolę grają czynniki znacznie mroczniejsze. Ten proces powinni kiedyś przeanalizować socjologowie i psychologowie, ale ja mogę postawić swoją publicystyczną tezę: mamy do czynienia ze zjawiskiem, które wielokrotnie w historii objawiało się w jej nieciekawych momentach, a skutki miało zawsze fatalne. Oto jakaś część ludzi w prosty sposób może poczuć się nie tylko lepszymi od innych, ale też realnie uprzywilejowanymi w codziennym życiu. Proszczepionkowi wojownicy mogą nabrać przekonania, że należą do kasty światlejszych niż ciemny, nieszczepiący się motłoch. Jako stały motyw ich wywodów pojawia się „wiara w naukę”, co zresztą jest oksymoronem, ale dodaje pewności siebie. Mogą też poczuć, że ich pogląd jednoczy ich z niemal całą klasą polityczną, a miło jest mieć świadomość, że idzie się w dużej grupie, z poparciem państwa, opozycji i władzy – nawet jeżeli w żadnej innej sprawie się tej władzy nie wspiera. To wrażenie ugruntowuje większość dużych mediów. Poczucie wspólnoty w dużej grupie to jeden z najlepiej znanych mechanizmów psychologicznych. Podobnie doskonale znany jest mechanizm ataku takiej grupy na tych, którzy się z nią nie zgadzają. Wszystko to są mechanizmy doskonale znane, acz przydałoby się je dokładnie przebadać w tej konkretnej sytuacji. Nawet jednak bez tej analizy widać, jak bardzo są niebezpieczne. Tak jakbyśmy mieli zbyt mało podziałów i agresji, pozwalamy na powstanie kolejnego frontu wzajemnej niechęci, zahaczającej chwilami o ostentacyjną pogardę i nienawiść. Jednocześnie sanitarystyczna strona tego sporu posługuje się nieustannie argumentem działania na rzecz wspólnoty. Nie widząc w tym żadnej sprzeczności. Przypomnę zatem, że żadnej wspólnoty nigdy nie udało się zbudować poprzez przymus i pogardę." https://wiadomosci.onet.pl/opinie/warzecha-o-przymusowym-szczepieniu-komentarz/pvphme7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaszP66 25.08.2021 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2021 A ja mam brata Arka z autyzmem ,urodził się zdrowy , zaczął chodzić i mówić ,po szczepionce z tiomersalem szlag go trafił ,żyje w swoim świecie i nie mówi .Kolegi syna też szlag trafił ,jeżdżą na odtruwanie ,kasę ładują ,żadnych efektów .W Miejscowości obok mnie dziewczynka po szczepieniu straciła wzrok .Trzy przypadki ciężkiego nop które znam osobiście .Spytaj się którego lekarza czy szczepi dzieci ?U mnie w rodzinie od czasu autyzmu brata nikt dzieci nie szczepi ,wszystkie są zdrowe ,chorują w wieku przedszkolnym i się uodparniają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 25.08.2021 02:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2021 A ja mam brata Arka z autyzmem ,urodził się zdrowy , zaczął chodzić i mówić ,po szczepionce z tiomersalem szlag go trafił ,żyje w swoim świecie i nie mówi .Kolegi syna też szlag trafił ,jeżdżą na odtruwanie ,kasę ładują ,żadnych efektów .W Miejscowości obok mnie dziewczynka po szczepieniu straciła wzrok .Trzy przypadki ciężkiego nop które znam osobiście .Spytaj się którego lekarza czy szczepi dzieci ? U mnie w rodzinie od czasu autyzmu brata nikt dzieci nie szczepi ,wszystkie są zdrowe ,chorują w wieku przedszkolnym i się uodparniają. Ile kasy dostałeś za te bzdury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 25.08.2021 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2021 Ile kasy dostałeś za te bzdury a co? też byś chciał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 25.08.2021 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2021 Cały czas jestem w szoku jak rozumny człowiek może być tak ograniczony. Małpa obserwując pewne czynności wykonywane przez ludzi pewnie też dochodzi do takich podobnych wniosków i zszokowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 25.08.2021 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2021 no ale ty to robisz za free. Teraz mówię fakty ale za kasę mogę gadać po waszemu: Byłem szczepiony Moderną od wczoraj mój pies ma autyzm wsteczny i uschnięta łapę. Ile za to dostane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Grisza_ 25.08.2021 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2021 Jeśli jeszcze ktoś nie rozumiem istoty problemu niechaj się zapozna z poniższym tekstem. https://www.rp.pl/Publicystyka/308239967-Wracajmy-jak-najszybciej-do-normalnosci.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 25.08.2021 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2021 https://www.medonet.pl/koronawirus/koronawirus-na-swiecie,koronawirus--izrael--trzeba-sie-przygotowac-na-piata-fale-epidemii,artykul,38778480.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts