henrykow 12.09.2021 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2021 No to po co piszesz bzdury o pozwach ? Ty to masz NOPa nawet bez szczepienia Po to aby s miał o czym trzepać pianę:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 12.09.2021 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2021 No tobie powinno być...jeszcze raz.... Nie robiłbym tego, ale masz w zwyczaju często wytykać innym jakieś mniejsze lub większe błędy, więc wiesz.... Nie, nie wiem... Rób co chcesz, twoja sprawa, twój cyrk. Nie mam powodu do wstydu. Może Ty masz inne spojrzenie na świat i głoszone kłamstwa. Kłamstwo w tej sprawie jest wg ciebie "mniejszym lub większym błędem" ? Nie rozumiesz prostego przekazu i uważasz że jednak henrykow niestety znał te dwie osoby... Jeżeli nadal uważasz, że w twoim zakładzie pracy i w twoim mieście wystąpiły dwa zgony w wyniku powikłań (NOP-ów) po drugiej dawce szczepionki AstraZeneca, która to szczepionka spowodowała zakrzepicę i w efekcie dwa zgony to trzeba te przypadki zgłosić do odpowiednich "organów" aby dopisali te dwa przypadki do ogólnej liczny zgonów. Z pewnością będziesz powołany na światka i osobiście poświadczysz te dwa przypadki. henrykow twierdzi że zna osobiście te dwa przypadki to niech je zgłosi jako brakujące w statystykach. Przecież jest naocznym świadkiem wzajemnie sprzecznych bardzo istotnych informacji. Temat to KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami Twoja sprawa i twój problem z brakiem obiektywnego spojrzenia na istotną sprawę. Z góry wyjaśniam Nie czuję się poruszony / obrażony twoim postem. Fajną masz sygnaturkę. "stir the pot" - obiektywizm to twoje drugie imię Przeczytaj co napisał cactus post #11210 https://forum.muratordom.pl/showthread.php?362093-KORONAWIRUS-przydatne-informacje-walka-z-mitami-i-plotkami&p=8078139&viewfull=1#post8078139 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 12.09.2021 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2021 Twoje życie zależy od tego co napisałem? Gdybym o tym wiedział niezrobionym Ci tej krzywdy. Przykro mi ze z mojego powodu tak bardzo cierpisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 12.09.2021 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2021 Nie, nie wiem... Rób co chcesz, twoja sprawa, twój cyrk. Nie mam powodu do wstydu. Może Ty masz inne spojrzenie na świat i głoszone kłamstwa. Kłamstwo w tej sprawie jest wg ciebie "mniejszym lub większym błędem" ? w sumie miałem nic nie pisać, ale nabrałem pewności co to twojej taktyki. nie pierwszy raz udajesz, że nie wiesz o co chodzi adwersarzowi i sprytnie kierujesz temat na inne tory. sprytek z ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 12.09.2021 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2021 (edytowane) Twoja pewność jest znana.Wiele rzeczy publikujesz jako pewne. Co do "taktyki" - znasz bardzo poważne przypadki bardzo poważnej zarazy o nazwie COVID-19 które nie pasują do oficjalnej statystyki to je zgłoś jako brakujące.Tym samym potwierdzisz swoją wiarygodność i wykażesz niedowiarkom że jednak miałeś rację.Teraz zrozumiałeś "taktykę" ? Edytowane 13 Września 2021 przez d7d literówka - Co do "taktyki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 12.09.2021 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2021 Twoja pewność jest znana. Wiele rzeczy publikujesz jako pewne. Tym samym potwierdzisz swoją wiarygodność i wykażesz niedowiarkom że jednak miałeś rację. lepsze to niż rżnięcie głupa, że się u siebie nie zauważyło literówki (choć innym namiętnie się to wytyka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 12.09.2021 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2021 "rżnięcie głupa"I to wszystko co masz do napisania w temacie? Zrozumiałeś "taktykę" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 12.09.2021 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2021 @JTKirk chodziło o to, że napisałeś "na światka". A Ty jakieś elaboraty mu piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 12.09.2021 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2021 Po to aby s miał o czym trzepać pianę:D Nie trzepać piane, tylko wykazywać Twój brak logiki. Raz piszesz, że będą pozwy, chwilę później, że nie bo się producent zabezpieczył. Czy któreś z Twoich dzieci nie korzysta z tego konta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 13.09.2021 03:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2021 (edytowane) @JTKirk chodziło o to, że napisałeś "na światka". A Ty jakieś elaboraty mu piszesz d7d o tym doskonale wie, tylko rżnie głupa. taka taktyka. Edytowane 13 Września 2021 przez SAVAGE7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 13.09.2021 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2021 @JTKirk chodziło o to, że napisałeś "na światka". A Ty jakieś elaboraty mu piszesz Dokładnie tak jak napisałeś. d7d o tym doskonale wie, tylko rżnie głupa. taka taktyka. Nie pierwszy raz odnoszę takie wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 13.09.2021 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2021 (edytowane) Wstyd trochę... No tobie powinno być...jeszcze raz.... Nie robiłbym tego, ale masz w zwyczaju często wytykać innym jakieś mniejsze lub większe błędy, więc wiesz.... Masz rację - miałem błąd ortograficzny. Z wstydem to znacznie przesadziłeś. Poprawiłem Edytowane 13 Września 2021 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cactus 13.09.2021 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2021 Kolego, nic sobie nie wymyśliłem a to że nie dociera do Ciebie to co napisałem, nie musi. Ja opisuje to co widzę a nie to co napiszą w necie "mądre" głowy. Niestety u ludzi takich jak tych autoreflekcja przychodzi dopiero w momencie jakiejś przykrej lub tragicznej sytuacji. Mimo wszystko życze ci żeby ani twojej rodzinie ani znajomym nie stała sie krzywda jeśli przekazujesz im takie rewelacje jak tutaj wypisujesz bez żadnych konkretów. Mam nadzieje że nie jesteś do konca świadomy zła jakie robisz wypisując te rzeczy i robisz to tylko dla trollowania i sensacji. Nikt tu na forum nie liczy że przyznasz sie do kłamstwa ale mogłbyś chociaż przestać pisać, jeśli nie podajesz żadnych konkretów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 13.09.2021 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2021 Ja dzisiaj widziałem jak takiemu jednemu kolec z ucha wyłazi . Chciał mnie zaszczepić tym białkiem ale czułki wykryły że jestem szczepiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 13.09.2021 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2021 Niestety u ludzi takich jak tych autoreflekcja przychodzi dopiero w momencie jakiejś przykrej lub tragicznej sytuacji. Mimo wszystko życze ci żeby ani twojej rodzinie ani znajomym nie stała sie krzywda jeśli przekazujesz im takie rewelacje jak tutaj wypisujesz bez żadnych konkretów. Mam nadzieje że nie jesteś do konca świadomy zła jakie robisz wypisując te rzeczy i robisz to tylko dla trollowania i sensacji. Nikt tu na forum nie liczy że przyznasz sie do kłamstwa ale mogłbyś chociaż przestać pisać, jeśli nie podajesz żadnych konkretów. Tobie tez udzieliła się choroba kolegów???? Chłopie, nic sobie nie wymyśliłem, chcesz nie wierzyć to nie wierz ale nie powtarzaj jak papuga po kolegach że to mój wymysł i kłamstwo. Nie mam do czego się przyznawać no chyba ze do prawdy. Moja rodzina akurat wierzy w to bo jednego ze zmarłych kolegów znała osobiście ze spotkań firmowych jakie co roku firma nam funduje, więc o moją rodzinę się nie martw że ją okłamuję. Napisałem Ci już że nikogo tu na forum nie namawiam i nie namawiałem aby się nie szczepili więc o co te obawy?? Stracha masz jakiegoś czy co? Najlepiej jakbym tu pisał w samych superlatywach o cudownej mocy "szczepionek" bo jak na razie jest to eksperyment a nie pełnowartościowe szczepionki wtedy koledzy wraz z Tobą byli chepi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 13.09.2021 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2021 Tobie tez udzieliła się choroba kolegów???? Chłopie, nic sobie nie wymyśliłem, chcesz nie wierzyć to nie wierz ale nie powtarzaj jak papuga po kolegach że to mój wymysł i kłamstwo. Nie mam do czego się przyznawać no chyba ze do prawdy. Moja rodzina akurat wierzy w to bo jednego ze zmarłych kolegów znała osobiście ze spotkań firmowych jakie co roku firma nam funduje, więc o moją rodzinę się nie martw że ją okłamuję. Napisałem Ci już że nikogo tu na forum nie namawiam i nie namawiałem aby się nie szczepili więc o co te obawy?? Stracha masz jakiegoś czy co? Najlepiej jakbym tu pisał w samych superlatywach o cudownej mocy "szczepionek" bo jak na razie jest to eksperyment a nie pełnowartościowe szczepionki wtedy koledzy wraz z Tobą byli chepi:) No i tego się trzymamy zwłaszcza ostatnie zdania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 13.09.2021 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2021 Najlepiej jakbym tu pisał w samych superlatywach o cudownej mocy "szczepionek" bo jak na razie jest to eksperyment a nie pełnowartościowe szczepionki wtedy koledzy wraz z Tobą byli chepi:) Oczywiście, że szczepionki są pełnowartościowe. A na eksperyment zostałeś zapisany odgórnie, wraz z pojawieniem się wirusa. Szczepionka z tych lepszych to kupon z ponad 90% szansą na wypisanie się z eksperymentu i jakimś promilem na istotne NOPy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 13.09.2021 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2021 Tobie tez udzieliła się choroba kolegów???? Widzę, że Twoje fantasmagorie i kłamstwa są wyłapywane przez coraz to nowych użytkowników. Napisałem Ci już że nikogo tu na forum nie namawiam i nie namawiałem aby się nie szczepili więc o co te obawy A niby jaki efekt da Twoje bajdurzenie, jeśli przeczyta je ktoś, kto tego nie sprawdzi i przyjmie za pewnik. Zadałem Ci pewne pytanie, a Ty je sobie wygodnie pominałeś: Dlaczego rodzina jednego z tych pracowników, która poonoć po zgonie zażądała sekcji (wynik, jak twierdzisz, "zakrzepica") nie zainterweniowała, aby ten zgon znalazl się na liście NOP ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 13.09.2021 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2021 Oczywiście, że szczepionki są pełnowartościowe.. :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 13.09.2021 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2021 Widzę, że Twoje fantasmagorie i kłamstwa są wyłapywane przez coraz to nowych użytkowników. Panie śledczy forumowy człowieku a może zrobisz dochodzenie kto podszywa się pod nowe nicki? Jesteś w teoriach spiskowych najlepszy z najlepszych:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts