kulibob 26.09.2021 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Mam nadzieję że to nie ty , trochę przesada za brak maseczki https://wiadomosci.onet.pl/rzeszow/lezajsk-podjechal-do-rowerzysty-i-odcial-mu-dlon-maczeta-nowe-fakty/k2pbnj2 Dobrze że przyszyli. Ale alibi masz? Bo dochodzeniowcy będą szukać tego mściciela krzyw urojonych ?? Co to ma do ułomnych antyszczepów? Za pieniądze mogę być anyszczepem bo raczej niema tak debilnych ludzi aby robić to za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 26.09.2021 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Dobra...Kopnę w to gówno.... Idziesz do kościoła a tam Ci obiecują .....No i kasę na ofiarę zostawiasz... SPRAWDZIŁ KTOŚ CZY TE OBIETNICE SĄ SPEŁNIANE? Nie proście, abym pisał co, komu, kiedy jest obiecywane...Biblię jaką se poczytajcie, jak lubicie bajki...(Jest kilka do wyboru. Podobne ale nie takie same, za to WSZSTKIE JEDYNE I PRAWDZIWE!!!)Kasę daje się TERAZ i CO NIEDZIELA a obietnice spełnione będa...(lub nie) ... potem... System działa od 2000 lat (z tym, ze nie napewno, bo kombinowali z kalendarzami od koptyjskiego przez gregoriański do innych, a jes tez kalendarz nacji WYBRANEJ!)No, długo działa i ma osiagniecia... To tyle na offtopie. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 26.09.2021 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Myślę, że nie szanujesz ludzi którzy maja inne zdanie niż ty. Masz TO SAMO!!!!!!!!!!!!!!!!! Od DAWNA!!!!!!!!!!! :lol: :lol: Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firmer 26.09.2021 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 pozostawiając otwartym pytanie, co jest następstwem czego, taki oto obrazek z Izraela dane z https://ourworldindata.org/covid-cases Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 26.09.2021 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Trudno ktoś to musi powiedzieć. Mnie też nikt nie zapłaci za usługę gdy coś spartaczę. Im płaca... No, grosze płaca bo płaceni im jest KOSZTOWNE! Wyobraź sobie, ze mnie też nie płacą jak roboty nie skończę. Nie partaczę to zwracać nie muszę, ale... Koniec roboty - wszystko działa - WTEDY kasa - bubu. A mozna było pójść na medycynę a nie na fizykę... Cóż. Młode to zielone a zielone to głupie... Stało się i trza z tym zyć, mimo, ze czasem wkórw łapie... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 26.09.2021 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Pozostaje jeszcze dodać, że lekarz, tak jak każdy usługodawca powinien mieć płacone za wykonanie usługi, a nie za jej wykonywanie tak ja ma to miejsce teraz. Dla tych co nie rozumieją lekarz powinien mieć zapłacone dopiero za wyleczenie chorego. Z pierwszym zgadzam się ale z drugim zupełnie nie. Przeczytaj jeszcze raz i postaraj się zrozumieć jaką głupotę napisałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 26.09.2021 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Masz TO SAMO!!!!!!!!!!!!!!!!! Od DAWNA!!!!!!!!!!! :lol: :lol: Adam M. Rżenie konia czy co? Dziękuję, że przyznałeś mi rację że nie szanujesz ludzi którzy maja inne zdanie niż ty. Nie piszę, tak jak ty, że inni to debile lub że większość to idioci. Nie wymyślam durnych teorii spiskowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 26.09.2021 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Albo wymienię klawiaturę, albo serwera odpalę...- Bo zaczyna mnie irytować to co d7d... literówki! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 26.09.2021 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Rżenie konia czy co? Dziękuję, że przyznałeś mi rację że nie szanujesz ludzi którzy maja inne zdanie niż ty. Nie piszę, tak jak ty, że inni to debile lub że większość to idioci. Nie wymyślam durnych teorii spiskowych. Bo nie umiesz.... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 26.09.2021 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 (edytowane) Znasz ten kawał Krzysia Daukrzewicza o policjancie co ciągle tego samego menela spotykał na tej samej ławce parkowej? :lol No, to ja o tym... :lol: Nie szukaj. Sam dam... Chodzi o policjanta z radomia... https://www.youtube.com/watch?v=T0SBM1X-5Pg Adam M. Edytowane 26 Września 2021 przez adam_mk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryni 26.09.2021 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Z pierwszym zgadzam się ale z drugim zupełnie nie. Przeczytaj jeszcze raz i postaraj się zrozumieć jaką głupotę napisałeś. Wszystko ma sens, opieka paliatywna, to też leczenie, choćby bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 26.09.2021 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 (edytowane) Bo nie umiesz.... Adam M. Brawo, że przyznałeś się z potrafisz wymyślać durne teorie spiskowe. Później przychodzi taki etap że autor wierzy w te swoje wymyślone teorie spiskowe. No końcu rozpowszechniasz je jako prawdziwe teorie. PS źwieże a źwierze to jednak nie wytarta klawiatura. Nie kłam. hirurgia - mogę uwierzyć że nie odbiło się "c". Nie chodzi jednak o błędy ortograficzne tylko o twój pogardliwy stosunek do innych. To jest nieakceptowalne. Edytowane 26 Września 2021 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 26.09.2021 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Wszystko ma sens, opieka paliatywna, to też leczenie, choćby bólu. Uważasz, że za leczenie śmiertelnie chorego pacjenta lekarz i szpital nie powinni otrzymywać wynagrodzenia. Nie baw się w gierki słowne przytaczając opiekę paliatywną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 26.09.2021 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Teraz chyba zajmiesz się WŁSNYMI sprawami? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 26.09.2021 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Brawo, że przyznałeś się z potrafisz wymyślać durne teorie spiskowe. Później przychodzi taki etap że autor wierzy w te swoje wymyślone teorie spiskowe. No końcu rozpowszechniasz je jako prawdziwe teorie. PS źwieże a źwierze to jednak nie wytarta klawiatura. Nie kłam. hirurgia - mogę uwierzyć że nie odbiło się "c". Nie chodzi jednak o błędy ortograficzne tylko o twój pogardliwy stosunek do innych. To jest nieakceptowalne. Tylko dla niekturych! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryni 26.09.2021 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Uważasz, że za leczenie śmiertelnie chorego pacjenta lekarz i szpital nie powinni otrzymywać wynagrodzenia. Nie baw się w gierki słowne przytaczając opiekę paliatywną. Leczenie śmiertelnie chorych to właśnie opieka paliatywna, a częścią opieki paliatywnej jest leczenie bólu. Więc niema tu żadnej gierki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 26.09.2021 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Brawo, że przyznałeś się z potrafisz wymyślać durne teorie spiskowe. Później przychodzi taki etap że autor wierzy w te swoje wymyślone teorie spiskowe. No końcu rozpowszechniasz je jako prawdziwe teorie. PS źwieże a źwierze to jednak nie wytarta klawiatura. Nie kłam. hirurgia - mogę uwierzyć że nie odbiło się "c". Nie chodzi jednak o błędy ortograficzne tylko o twój pogardliwy stosunek do innych. To jest nieakceptowalne. Tylko dla niewielu. Zwykle tych - podludzi. No tych za 500 z plusem. Stoisz po ich stronie.... Stronie przegranych... Współczuje... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 26.09.2021 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 d7d NAPISZ cos W TEMACIE a nie o literówkach..Masz ty jakis rozum zdolny generować MYŚLI? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mitch 26.09.2021 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 @adam_mk O, jakieś 4-5 lat temu rozpoznawałem temat ubezpieczeń. Możesz podrzucić nazwę firmy, bo wtedy nie było takich ofert (tzn. były, ale wszelkie leczenie nowotworów oraz bardziej skomplikowane operacje nie wchodziły w rachubę)? Żeby była jasność, ja sobie poradzę czy z czy bez ubezpieczenia. Tylko tych emerytów szkoda. Poza tym, pracujemy z tym, co jest. Antysystemowcy zawsze są mocni w gębie. A koniec końców, wychodzi jak z Kukizem. Ps. Masz rację z Tuskiem i całym tym PO/KO: 600+ nam chcą zrobić, wariaci. A jeszcze parę lat temu mówili, że przez 500+ się budżet załamie Pozostaje jeszcze dodać, że lekarz, tak jak każdy usługodawca powinien mieć płacone za wykonanie usługi, a nie za jej wykonywanie tak ja ma to miejsce teraz. Dla tych co nie rozumieją lekarz powinien mieć zapłacone dopiero za wyleczenie chorego. Czyli jesteś za zamknięciem onkologii? Hmmm.. Ambitnie, z grubej rury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 26.09.2021 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Brawo, że przyznałeś się z potrafisz wymyślać durne teorie spiskowe. Później przychodzi taki etap że autor wierzy w te swoje wymyślone teorie spiskowe. No końcu rozpowszechniasz je jako prawdziwe teorie. PS źwieże a źwierze to jednak nie wytarta klawiatura. Nie kłam. hirurgia - mogę uwierzyć że nie odbiło się "c". Nie chodzi jednak o błędy ortograficzne tylko o twój pogardliwy stosunek do innych. To jest nieakceptowalne. Nie zobaczyłes Krzysia... Trzęsło... Bidota jestes! PRAWDY nie poznasz! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts