Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

Recommended Posts

Masz atak podobny do tego co model Arturo o nr 1972 podładuj czipy, tą samą metodą

A Ty podaj rękę tym przygłupom bo to Twoja teoria i jesteś jednym z nich:

https://youtu.be/wTnPa4qrP1Y

• Odpowiedzi 17k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Masz, biedaku, nopa geograficznego. Ja jestem z zachodu Polski, ale cóż oczekiwać od tak zmierzchłego modelu 1972. A mój szpieg i nadzorca, smartfonik kręci filmiki czyste i wyraźne w 4K.

Ale spoko w Stanach kręcą "szczepionki" nowszego wzoru umownie zwanego II generacji przeciw Covid 19 . Już bez kolca tylko z z samych odpowiednio umieszczonych na kulce receptorów RBD autorstwa dr Walls i Fiala z University of Washington. Na razie na myszkach. Także za kilka no do dekady czasu kłucie coroczne będzie lepsze skuteczniejsze. Całkowicie w labo uczynione

A Ty podaj rękę tym przygłupom bo to Twoja teoria i jesteś jednym z nich:

https://youtu.be/wTnPa4qrP1Y

Ciężko bo ciężko, ale trzeba zejść na Twój poziom i przestawić Ci Twoich oświececonych covidian z SARS-planety

covi-sekta.jpg

Zbłaźniłem się nie tak bardzo jak ty to czynisz.

Oczywiście zaje... błąd na miarę sensacji XXI wieku,

Błaznuj dalej bo wychodzi ci toi znakomicie.

A ten twój znajomy który podał ci wiadomość o zniszczonych płucach i śmierci u jego znajomego to ci podał jakieś źródło? podesłał jakiegoś linka? czy tak na słowo mu uwierzyłeś?

Ostatecznie to jak zwykle memłanie należy do ciebie, paranoja obsesyjno-maniakalna dopadła ciebie i teraz widać tego skutki.

Ja podałem tylko przykład przekazany przez znajomego jako rzeczy "niesłychana" dla niego.

Niestety takich przykładów jest bardzo dużo.

Nie masz co roztrząsać tego przypadku tylko

NIGDY NIE PODAŁEŚ ŹRÓDŁA INFORMACJI O SWOICH TRAGICZNYCH PRZYPADKACH

i nie ma odnotowanych takich przypadków.

Nie ma takich odnotowanych NOP'ów.

Jak by były toby cały świat szczepionkowców i antyszczepionkowców huczał i buczał na ten temat.

Za bardzo zmyśliłeś. Trzeba było coś bardziej prawdopodobnego wymyśleć.

COVID-19 powoduje zakrzepicę a nie druga dawka szczepionki AstraZeneca.

Tak trudno jest tobie podać wiarygodne źródło??

Obiecałeś

Już od jakiegoś czasu obiecywałem sobie że odpuszczę dyskusję z nawiedzonymi fanatykami ala szczepionek i chyba dzisiaj nastal ten dzień ostateczny.

Przecież nie można z nimi nawiązać normalnej, merytorycznej wymiany zdań.

ale to tylko było chyba :D

Chyba dotrzymałeś słowa.

PS Redakcja udzieliła tobie odpowiedzi na frapujące ciebie pytanie ... ?

bardzo dobre, bo szczególnie kasowanie takich "zasięgowych" kanałów, jak Roberta F. Kennedy'ego Jr. daje użytkownikom jasny przekaz, że właściciele tzw. mediów społecznościowych mają tę "społeczność" w dwóch miejscach... w nazwie... i w dupie

Niesłychane, nie mam co roztrząsać tematu ale ty masz prawo rozrzucać przypadek jaki podałem jak rozrzutnik obornik od dwóch miesięcy.

Naprawdę masz problemy o których pisałem wcześniej tylko nie wiem czy to od urodzenia czy to NOP.

Tak, bo twojego przypadku nigdy nie było!!

Nigdy! Nigdy !!

Kłamałeś i histeryzowałeś !!

Swędzi cie pyszczek aby po raz kolejny wpierd...ć się między młot a kowadło???

"pyszczek" :D

Ile razy już się pytałeś?

Sprawdź, może już jest odpowiedź.

Bob Gedron - nie znam faceta.

A Ty go znasz?

Premier Izraela przedstawił ciekawą teorię.

Sądzisz, że jest to prawdziwa czy sądzisz że jest fałszywa teoria?

Ciekawe są komentarze :)

Edytowane przez d7d

jest już dalsza część tech historii... okazało się, że panią Magdę faktycznie coś tknęło i... nie był to pan Jakub, na którego szczepionka zadziałała prawidłowo i teraz może postrzelać tylko ślepakami. Z uwagi na powyższe pani Magda obrała wariant znany z historii jako "niepokalane poczęcie", przez co pan Jakub jeszcze bardziej umiłował cnotliwą Ma-gdzie. Sprawa z odszkodowaniem się nieco jednak skomplikowała...

A twój był? łgarzu i kleptomanie. Dlaczego kleptomanie? bo wciskasz słowa komuś kto ich nie napisał. I nie tylko to, żałosny jesteś tak że aż brakuje słów cenzuralnych aby opisać twoje wywody ynteligentne wobec mnie i innych.

Niby kulturalny a nóż w plecy wbija.

Roztrząsaj dalej ten obornik, może coś na nim wyrośnie.

Teraz twierdzisz, że nie napisałeś postów na temat dwóch tragicznych zgonów w wyniku zakrzepicy powstałej wskutek zaszczepienia drugą dawką AstraZeneca?

Czy coś innego teraz twierdzisz?

"pyszczku" :)

Mój wpis był prawdziwy a twoich przypadków nigdy nie było.

Nie potwierdzisz swoich przypadków....

jest już dalsza część tech historii... okazało się, że panią Magdę faktycznie coś tknęło i... nie był to pan Jakub, na którego szczepionka zadziałała prawidłowo i teraz może postrzelać tylko ślepakami. Z uwagi na powyższe pani Magda obrała wariant znany z historii jako "niepokalane poczęcie", przez co pan Jakub jeszcze bardziej umiłował cnotliwą Ma-gdzie. Sprawa z odszkodowaniem się nieco jednak skomplikowała...

Znasz ten przypadek osobiście czy z henrykowych opowieści ? :D

Z historii antyszczepionkowych wariacji wynika że szczepionka powoduje bezpłodność u kobiet a nie u mężczyzn.

Znasz ten przypadek osobiście czy z henrykowych opowieści ? :D

Z historii antyszczepionkowych wariacji wynika że szczepionka powoduje bezpłodność u kobiet a nie u mężczyzn.

znam osobiście, jak zresztą wszystkie historie z asz-dziennika

znam osobiście, jak zresztą wszystkie historie z asz-dziennika

Czy z tego wynika, że to nie Pan Jakub a Pan firmer tknął Panią Magdę

czy jednak Pan Jakub to Pan firmer który może strzelać ślepakami ?? :D

Czy z tego wynika, że to nie Pan Jakub a Pan firmer tknął Panią Magdę

czy jednak Pan Jakub to Pan firmer który może strzelać ślepakami ?? :D

Nie, z tego nie wynika - szukaj kolejnej opcji

A twój był? łgarzu i kleptomanie. Dlaczego kleptomanie? bo wciskasz słowa komuś kto ich nie napisał. I .

Na pewno znasz znaczenie słowa "kleptoman" ?