goguś1719517740 02.10.2021 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2021 Zgadzam się. Maksymalny za przekroczenie prędkości 3000zł choć mile widziany byłoby 5000zł. W Austrii polscy kierowcy robią się tacy milusi To może lepiej ukatrupić na miejscu ? durnoty piszesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 02.10.2021 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2021 To może lepiej ukatrupić na miejscu ? durnoty piszesz . A co ? Lubisz "szybko, ale bezpiecznie" ? No szykuj pieniążki na mandaty - a biorąc pod uwagę, że jesteś tak skąpy (lub tak biedny), że nawet 50zł to olbrzymi wydatek dla ciebie, to będzie bolało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 02.10.2021 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2021 Chojrakom zawsze mówię, że gdy taki pomykajacy szybko a bezpiecznie zamieniw kupę pokrwawionych szmat ich mamusię/żonę/kochankę/dziecko lub kombinację w/w w dowolnej konfiguracji z blachą i szkłem włącznie, to będą inaczej ćwierkali. Zaś o tym jak miękną polskie chojraki na widok austriackich kasztanów nie wiedzą tylko ci, którzy brzydzą się jazdy za granicą gminy lub powiatu. Za granicą to tylko lwy i ludożercyLöwen und Kannibalen im Ausland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 02.10.2021 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2021 (edytowane) Adaś wytłumacz mi poco depopulować uległą , spokojną i posłuszną grupę? A nie depopulować ułomnej , przygłupiej i buntowniczej nieszczepionej grupy? Zakładam że to mądrzy ludzie chcą władzy .Teraz wypuszczą coś co załatwi nieszczepionych to całkiem logiczne aby łatwo Covidem-22 załatwić buntowników. Taka teoria spiskowa dla Szurów i całkiem logiczna wytłuc wroga a wróg sam się ujawnił bo głupi Dlatego, że to łatwiejsze a stado i tak za bardzo się namnożyło. Puszcza się jakiegoś "kovida" a barany lecą sie wyszczypać. Wystarczy troche poczekać i zostaną tylko jednostki wartosciowe. Te co maja jakąś substancję szarą w łebkach. Jesteś najlepszym przykładem! Przeanalizuj "swoje" pobudki... Poleciałes jak z propelerem po to, za co teraz chcą dawać... auta! Wystarczyło tylko głupa troche postraszyc. I to czym? Tym z czym sie od dzieciecia spotykał! NIGDY przed kovidem nie miałes kataru czy grypy? (Zawsze wywoływane przez którys wirus korona) Brak wiedzy rodzi strach... Strach zwiera sempiterny... A potem budzi agresję! A komuś akurat to sie podoba. Omijaj mnie wielkim łukiem ze swoimi fobiami. Siedź posrany w piwnicy i dezynfekuj UV © wszystko wokół. A jakbyś ze sobą zabrał jaką madrą książeczkę do biologii... Dobrze by było. Adam M. Edytowane 2 Października 2021 przez adam_mk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 02.10.2021 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2021 Zgadzam się. Maksymalny za przekroczenie prędkości 3000zł choć mile widziany byłoby 5000zł. W Austrii polscy kierowcy robią się tacy milusi Debili nalezy odstrzeliwac na miejscu! Tych co przekroczą o 5 na godzinę karać tak z 50 000zł. Tych co o 10 to od razu - dozywocie, galery czy katorga w kamieniołomach... Co za ludzie... cholera... A nie wystarczy, zeby winowajca odpowiadał za skutki własnej głupoty? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 02.10.2021 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2021 Zajrzałeś znowu do słownika wyrazów trudnych i niezrozumianych??? Może dla Ciebie trudne i niezrozumiałe. Ale Ty do słownika nie zaglądasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 02.10.2021 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2021 A nie wystarczy, zeby winowajca odpowiadał za skutki własnej głupoty? Adam M. No przecież o tym piszę - złapany na suszarkę, czy fotoradar, za swoją głupotę zapłaci 5 tysięcy. Bo chyba nie chodzi Ci o to, by "płacił" po tym, jak już zabije kilka osób ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryni 02.10.2021 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2021 Bzdury... Nikt nie planuje wysłania całej populacji w kosmos. Jestem bardziej za depopulacją za lat fyfnascie... Poczytaj o różnicach między SPIKE a syntycyną (jak takie znajdziesz) Adam M. Chyba, że kosmos będziemy mieli na ziemi, ale to mało prawdopodobne, bo co musiało by się wydarzyć? Depopulacja naprawdę by się przydała patrząc na niektóre posty więc jestem za! Według materiałów, które znalazłem nie ma absolutnie żadnego podobieństwa między białkiem S, a syntycyną a to już daje do myślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 02.10.2021 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2021 No przecież o tym piszę - złapany na suszarkę, czy fotoradar, za swoją głupotę zapłaci 5 tysięcy. Bo chyba nie chodzi Ci o to, by "płacił" po tym, jak już zabije kilka osób ? Złapany na suszarkę powinien iść na galery! (TO by Cię ustatyfakcjonowało) Łapiacych suszarką niezgodnie z instrukcję trzeba by na poczekaniu z czarnoprochowca eliminować! - Bo i tak bywa, a na dodatek w większości przypadków! Mamy już takie prawo, które nakazuje refundację poniesionych szkód. Zrobisz głupotę i kogoś uszkodzisz - REFUNDUJ MU WSZYSTKIE SZKODY! Poczytasz, ze ktoś jadąc 20km/h kogoś potrącił to szpital mu opłacił i chorobowe - wtedy zaczniesz mysleć CO ROBISZ ze swym autem i jak. Prdkość nie zabija! To głupota zabija... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 02.10.2021 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2021 Chyba, że kosmos będziemy mieli na ziemi, ale to mało prawdopodobne, bo co musiało by się wydarzyć? Depopulacja naprawdę by się przydała patrząc na niektóre posty więc jestem za! Według materiałów, które znalazłem nie ma absolutnie żadnego podobieństwa między białkiem S, a syntycyną a to już daje do myślenia. Słabo szukałeś, albo... nie zrozumiałeś tego co znalazłeś! Poczytaj ze szczególna uwagą TEN tekst: https://sablane.pl/artykuly/jest-zle-i-moze-byc-znacznie-gorzej/ Zakładam (po poczytaniu Twoich postów) że nie jesteś debilem niezdolnym do zrozumienia TEGO tekstu (ja go dobrze rozumiem). Opisuje ten tekst istotę tego, czego sie obawiam, ale na co wpływu nie mam. Świat jest duzo bardziej skomplikowany, niż nam się wydaje... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 02.10.2021 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2021 dopadło mnie.....mam katar i z sił opadłem......kicham nieraz .....dramat .............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 02.10.2021 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2021 Złapany na suszarkę powinien iść na galery! (TO by Cię ustatyfakcjonowało) Łapiacych suszarką niezgodnie z instrukcję trzeba by na poczekaniu z czarnoprochowca eliminować! - Bo i tak bywa, a na dodatek w większości przypadków! Mamy już takie prawo, które nakazuje refundację poniesionych szkód. Zrobisz głupotę i kogoś uszkodzisz - REFUNDUJ MU WSZYSTKIE SZKODY! Poczytasz, ze ktoś jadąc 20km/h kogoś potrącił to szpital mu opłacił i chorobowe - wtedy zaczniesz mysleć CO ROBISZ ze swym autem i jak. Prdkość nie zabija! To głupota zabija... Adam M. Adam, Ty masz jakąś fobię z tym ciągłym powtarzaniu o "czarnoprochowcu" ? Serio chcesz traktować czarnoprochowcem policjantów nieprawidłowo mierzących szybkość samochodu? To jest właściwa kara? Prawo które "które nakazuje refundację poniesionych szkód. Zrobisz głupotę i kogoś uszkodzisz - REFUNDUJ MU WSZYSTKIE SZKODY!" świadczy o twojej dziecinności. Chłopak / dziewczyna lat 18-20 zabija kogoś jadąc samochodem i sądzisz, że będzie coś komuś refundować za zabicie?Raz że nei ma pieniedzy i pracy a drugie to na ile wyceniasz ludzkie życie. Dziecinny masz rozumowania. Zabiej ale zapłaci "refundację" (lub nie zapłaci) i problemie. Lepiej policjanta potraktować "czarnoprochowcem". Rozum dziecinny albo młodzieżowy bez wyobraźni i bez doświadczenia. To prędkość zabija a nie głupota! Może kiedyś to zrozumiesz. Niby fizyk akademicki a prostych zasad fizyki nie rozumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 02.10.2021 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2021 Złapany na suszarkę powinien iść na galery! (TO by Cię ustatyfakcjonowało) . Nie, usatysfakcjonuje mnie, gdy zapłaci 5 tysięcy. Płacenie za czyjąś rehabilitację, albo pogrzeb przypomina mi trochę przysłowie o Polaku i szkodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 02.10.2021 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2021 dopadło mnie.....mam katar i z sił opadłem......kicham nieraz .....dramat .............. Pijesz na świeżym i przewiało Ciebie. Wypij więcej ale w ciepełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 02.10.2021 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2021 Uwazam, że depopulacja na skalę globalną jest juz w toku i to na nasz koszt własny.Co dziwi - to takze na nasze własne życzenie!Całe rzesze pozytecznych idiotów w trosce o całość WŁASNEJ dupy w tym pomagają.Los tzw. zstępnych mają totalnie w dupie!Po nich- choćby potop! Z artykułu jednak wynika, ze...MOŻNA selektywnie i za spore pieniądze ODWRÓCIĆ rozpoczety proces.O tym nie wiedziałem...W tej sytuacji sprawa wydaje się jeszcze bardziej ponura... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 02.10.2021 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2021 Uwazam, że depopulacja na skalę globalną jest juz w toku i to na nasz koszt własny. Co dziwi - to takze na nasze własne życzenie! Całe rzesze pozytecznych idiotów w trosce o całość WŁASNEJ dupy w tym pomagają. Los tzw. zstępnych mają totalnie w dupie! Po nich- choćby potop! Z artykułu jednak wynika, ze... MOŻNA selektywnie i za spore pieniądze ODWRÓCIĆ rozpoczety proces. O tym nie wiedziałem... W tej sytuacji sprawa wydaje się jeszcze bardziej ponura... Adam M. "Uwazam, że depopulacja na skalę globalną jest juz w toku i to na nasz koszt własny. " Dalej tak uważaj i uważaj na Siebie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 02.10.2021 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2021 (edytowane) Pijesz na świeżym i przewiało Ciebie. Wypij więcej ale w ciepełku no ta trzeba zacząć pić w ciepłym dzięki za teleporadę Edytowane 2 Października 2021 przez woan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 02.10.2021 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2021 Adam, Ty masz jakąś fobię z tym ciągłym powtarzaniu o "czarnoprochowcu" ? Serio chcesz traktować czarnoprochowcem policjantów nieprawidłowo mierzących szybkość samochodu? To jest właściwa kara? Prawo które "które nakazuje refundację poniesionych szkód. Zrobisz głupotę i kogoś uszkodzisz - REFUNDUJ MU WSZYSTKIE SZKODY!" świadczy o twojej dziecinności. Chłopak / dziewczyna lat 18-20 zabija kogoś jadąc samochodem i sądzisz, że będzie coś komuś refundować za zabicie?Raz że nei ma pieniedzy i pracy a drugie to na ile wyceniasz ludzkie życie. Dziecinny masz rozumowania. Zabiej ale zapłaci "refundację" (lub nie zapłaci) i problemie. Lepiej policjanta potraktować "czarnoprochowcem". Rozum dziecinny albo młodzieżowy bez wyobraźni i bez doświadczenia. To prędkość zabija a nie głupota! Może kiedyś to zrozumiesz. Niby fizyk akademicki a prostych zasad fizyki nie rozumie. Źle się dyskutuje z idiotami nie rozumiejącymi argumentacji "ad extremum" Jesteś klasycznym przykładem. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 02.10.2021 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2021 dzięki za teleporadę Twoje zdrowie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 02.10.2021 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2021 Nie, usatysfakcjonuje mnie, gdy zapłaci 5 tysięcy. Płacenie za czyjąś rehabilitację, albo pogrzeb przypomina mi trochę przysłowie o Polaku i szkodzie... Wielu usatysfakcjonowało by 50 000 lub kara śmierci! Jakie znaczenie ma to co CIEBIE satysfakcjonuje? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts