goguś1719517740 07.10.2021 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2021 Bercik, jestem pełen podziwu dla Twej wiedzy na światowe gorące tematy A co tam na Twoim podwórku piszą o lewactwie ? Jeśliś taki sprawny w wyszukiwaniu takich rewelacji, zapewne z łatwością wyszukasz jakieś artykuły o zgonach z powodu poszczepiennej zakrzepicy, które relacjonował jeden z forumowiczów. No niestety rozczaruję cie , nie oglądam TV od dłuższego czasu bo i po co ? sam wiesz i pewnie też to olewasz i niech tak zostanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 07.10.2021 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2021 No niestety rozczaruję cie , nie oglądam TV od dłuższego czasu bo i po co ? sam wiesz i pewnie też to olewasz i niech tak zostanie . Oglądasz filmy na youtube ... to jest jeszcze straszniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 07.10.2021 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2021 Znajdź powód, dla którego tego przypadku miałoby by nie być w rejestrze? https://szczepienia.pzh.gov.pl/faq/kiedy-zglosic-podejrzenie-niepozadanego-odczynu-poszczepiennego/ Dlaczego ja mam szukać powodu? Ty znajdź powód, żeby było i dowód, że nie został zgłoszony. I czemu poszkodowany nie zgłosił? Odpadnięcie nogi nie może być spowodowane szczepionką. Może być spowodowane nie podjęciem leczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.10.2021 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2021 No niestety rozczaruję cie , nie oglądam TV od dłuższego czasu bo i po co ? sam wiesz i pewnie też to olewasz i niech tak zostanie . Bercik, co mój post ma wspólnego z oglądaniem TV ? Przeczytaj go raz jeszcze, ... powoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 07.10.2021 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2021 Oglądasz filmy na youtube ... to jest jeszcze straszniejsze Nawet na to nie ma za bardzo czasu , jak tu panie żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 07.10.2021 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2021 Bercik, co mój post ma wspólnego z oglądaniem TV ? Przeczytaj go raz jeszcze, ... powoli Pytałeś o jakieś nopy sropy, zakrzepice a to chyba tylko w TV podają nie wiem nie oglądam od czasu jak to wariactwo nastało , mało mnie to interesuje jakoś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.10.2021 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2021 Pytałeś o jakieś nopy sropy, zakrzepice a to chyba tylko w TV podają nie wiem nie oglądam od czasu jak to wariactwo nastało , mało mnie to interesuje jakoś . Prosiłem byś przeczytał powoli ... jeżeli nadal nie rozumiesz pytania to poproś kogoś by Tobie ten tekst przełożył na bardziej dla Ciebie zrozumiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 07.10.2021 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2021 Bercik, jestem pełen podziwu dla Twej wiedzy na światowe gorące tematy A co tam na Twoim podwórku piszą o lewactwie ? Jeśliś taki sprawny w wyszukiwaniu takich rewelacji, zapewne z łatwością wyszukasz jakieś artykuły o zgonach z powodu poszczepiennej zakrzepicy, które relacjonował jeden z forumowiczów. A konkretnie cie interesuje bo pytań kilka ale znając życie pytasz o lewactwo co ? cuż lewactwo to zaraza i tępić trzeba czerwonym żelazem tyle w temacie o sropach nopach zakrzepicach i tym podobnych mnie nie pytaj bo nie wiem nie interesuje mnie to , pzdr czegoś ci brakuje jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.10.2021 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2021 A konkretnie cie interesuje bo pytań kilka ale znając życie pytasz o lewactwo co ? cuż lewactwo to zaraza i tępić trzeba czerwonym żelazem tyle w temacie o sropach nopach zakrzepicach i tym podobnych mnie nie pytaj bo nie wiem nie interesuje mnie to , pzdr czegoś ci brakuje jeszcze ? Brakuje nawet bardzo Twoich dekonspirujących postów w każdej dziedzinie ps - najbardziej jednak o Oregonie Wyszukaj coś jeszcze proszę. Przydało by się także coś z Twojego otoczenia lub choćby sąsiedztwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firmer 07.10.2021 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2021 Dlaczego ja mam szukać powodu? Ty znajdź powód, żeby było i dowód, że nie został zgłoszony. I czemu poszkodowany nie zgłosił? To może jeszcze to https://szczepienia.pzh.gov.pl/faq/jak-w-polsce-mozna-zglaszac-nop/ , gdzie napisano: "Niepożądane odczyny poszczepienne (NOP) w Polsce można zgłaszać na dwa sposoby: -w ramach obowiązkowego systemu zgłaszania NOP przez lekarzy za pośrednictwem Inspekcji Sanitarnej..." i tu wypada mi się z Tobą zgodzić - to musi być straszna zapaść służby zdrowia, skoro w tym przypadku lekarz obowiązkowo nie zgłosił podejrzenia NOP. Jeżeli pacjent umiera, to też jego wina, że nie zgłasza NOP. To też najnowsze wytyczne ministerstwa kowidowej prawdy? Pytanie retoryczne...każdy samodzielnie wyciągnie wniosek, ile warta jest ta rządowa statystyka NOP'owa Odpadnięcie nogi nie może być spowodowane szczepionką. Może być spowodowane nie podjęciem leczenia. masz jedyny opis NOP'a, gdzie doszło do amputacji: "Zator tętnic kończyny dolnej prawej. Pacjentka po trzech próbach udrożnienia operacyjnego 4 tętnic kończyny dolnej prawej. Bez skutku. Następnie amputacja na podudziu i w związku z brakiem poprawy amputacja na udzie." Też nie było podjęcia leczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 07.10.2021 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2021 "Niepożądane odczyny poszczepienne (NOP) w Polsce można zgłaszać na dwa sposoby: -w ramach obowiązkowego systemu zgłaszania NOP przez lekarzy za pośrednictwem Inspekcji Sanitarnej..." i tu wypada mi się z Tobą zgodzić - to musi być straszna zapaść służby zdrowia, skoro w tym przypadku lekarz obowiązkowo nie zgłosił podejrzenia NOP. Zapisz się na kurs czytania ze zrozumieniem. To, ze system jest obowiązkowy nie znaczy, że lekarz ma obowiązek. masz jedyny opis NOP'a, gdzie doszło do amputacji: "Zator tętnic kończyny dolnej prawej. Pacjentka po trzech próbach udrożnienia operacyjnego 4 tętnic kończyny dolnej prawej. Bez skutku. Następnie amputacja na podudziu i w związku z brakiem poprawy amputacja na udzie." Też nie było podjęcia leczenia... To ten pan na filmie kłamał, że nikt się nim nie zajmował? Że dopiero jak tracił przytomność to od razu nogę ucięli? Czy to inny przypadek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firmer 07.10.2021 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2021 Zapisz się na kurs czytania ze zrozumieniem. To, ze system jest obowiązkowy nie znaczy, że lekarz ma obowiązek. Obowiązkowego ubezpieczenia na pojazd też nie wykupujesz? Tu też działa zasada "To, ze system jest obowiązkowy nie znaczy, że właściciel ma obowiązek"? Wyjawisz nam jak to działa? To ten pan na filmie kłamał, że nikt się nim nie zajmował? Że dopiero jak tracił przytomność to od razu nogę ucięli? Czy to inny przypadek? Ktoś jeszcze oprócz Kaizen'a nie zrozumiał? Będę się bardiej starał... Póki co, especially for You, Kaizen: - inny przypadek - kobieta (pacjentka...), lat 66... czyli nie pan Mieczysław - to jedyny przypadek amputacji w rejestrze... czyli, tu się skup, bo dowód nie wprost - przypadku pana Mieczysława nie ma w rejestrze Taki dowód, że przypadku pana Mieczysława nie ma w rejestrze NOP'ów wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irqul 07.10.2021 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2021 Nie pisałem o żądaniach - co Ty wymyślasz!? Jesteś kolejnym który nie rozumie co zostało napisane? Głupoty i fake newsy powielasz więc podaj konkretne informacje które mają potwierdzić twoje tezy. Nie masz nic prawdziwego. Zakrzepica to poważna choroba która zabijała i nadal zabija bez względu na COVID-19 na na szczepienia lub "szczepienia" lub dowolnie wymyślona przez antyszczepionkowców. Życzenie - nie powielaj fake newsów. Żądałeś i próbujesz zaprzeczyć? Zacytowałem twoje żądanie: W dodatku kłamliwie mnie oskarżasz o rzekome "powielanie". Jestem oburzony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 07.10.2021 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2021 To nie było żądanie. Czy napisałem "żądam abyś przytoczył te dane..." .Nie masz argumentów i nie masz prawdziwych danych to stosujesz starą metodę zmiany tematu na wymyślony lub nieistotny. Tak, powielasz głupoty i fake news'y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryni 07.10.2021 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2021 Jak ktoś lubi statystyki to materiał w sam raz dla niego.https://legaartis.pl/blog/2021/10/06/pilne-badania-dowodza-ze-szczepienie-nie-chroni-przed-zachorowaniem/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 07.10.2021 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2021 A Ty lubisz takie statystyki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firmer 07.10.2021 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2021 Na wykresach łatwiej zauważyć pewne "koincydencje" - chociażby takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryni 07.10.2021 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2021 A Ty lubisz takie statystyki? Mnie takie statystyki są raczej obojętne. Nie dadzą mi odpowiedzi na pytania które mnie nurtują, mogą być co najwyżej drobną wskazówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 08.10.2021 03:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2021 https://rumble.com/vnf30p-sjdnsmas-drcarrie-nappl.html?fbclid=IwAR1Z-ikM_TcuAD60MxPkwrXuclovVqvLsZXxcXmzug4FcN1yWH5mOCIePjI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irqul 08.10.2021 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2021 To nie było żądanie. Czy napisałem "żądam abyś przytoczył te dane..." . Nie masz argumentów i nie masz prawdziwych danych to stosujesz starą metodę zmiany tematu na wymyślony lub nieistotny. Tak, powielasz głupoty i fake news'y. No dobrze, wydajesz się być świadomy czym To nie jest! Nie jest żądaniem, bo nie napisałeś "żądam". Zgoda! Czym, zatem, może być ten jednozdaniowy post? Przytocz dane ile osób zaszczepionych zmarło w wyniku zakrzepicy (w tysiącach na 1 milion zaszczepionych) oraz ile osób niezaszczepionych zmarło w wyniku zakrzepicy.(...) Wnioskuję, że prośbą też nie. Może być modlitwą, chociaż mylisz instancje, powinieneś zanosić ją przed Covida, albo przedstawiciela Jego na ziemi. Podobnie życzenia- te wypowiada się do Złotej Rybki. Wróćmy do Twoich, fałszywych, oskarżeń, które mnie oburzają Powinieneś rozłączyć głupoty i fake newsy. Te pierwsze, owszem, powielam , ale cytaty służą mi, przecież, jako ilustracje własnych tez. Inaczej jest z fake newsami. Zacytuj, proszę, którą z moich wypowiedzi uważasz za takiego newsa. To dla mnie ważne, staram się poznać zdanie osób predysponowanych do objęcia ważnych funkcji w nadchodzącym, poszczepiennym, porządku świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts