d7d 26.09.2021 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 NIE! NIE! NIE! Jestem z nie dostarczaniem in pacjentów! Długo zyje... KIEDYŚ czasem się gdzież czytało, ze... ktos tam gdzies miał RAKA! TERAZ są podobno ONKOLOGICZNE WYDZIAŁY DZECIĘCE!!!!!! Dla mnie - szok... CZEMU?!!! Jak byłem gówniarz to CZYTAŁO SIĘ, że gdzieś tam DALEKO ZDARZYŁO SIĘ, ze jakis dzieciak miał RAKA. Smutne... Godne chwili zadumy... współczucia... Teraz to juz CODZIENNOŚĆ! Lema czytałes? DOBRZE uczył o tym problemie... Spotykasz 100 000 dzieci horych na RAKA - CO ROBISZ? KOGO ratujesz?! A teraz o realiach ! GÓWNO WIESZ o tym CO NALEZY robic w sytuacjach TRUDNYCH. (Mnie, KURWA, uczyli o tym...) DEZIELIMY ich na ZIELONYCH, ŻÓŁTYCH i CZERWONYCH. Jak WRÓG jest blisko - OLEWAMY czerwonych!!! (Tych co ich leczenie musi TRWAĆ) Mają ZDECHNĄC! Szybko, bezgłosnie i nie przeszkadzać ZIELONYCH zaopatrujemy, aby SAMI sobie radzili a ŻÓŁTYCH wywozimy, bo sami nie mogą a DA SIE ich zawrócic do WALKI! Masz to w KAZDYM "przewodniku po sytuacjach trudnych" No, jak kiedykolwiek się z tym zetknąłes... Na jaki SOR se zajdź w czasie dyżuru... Łebek otworzy sie na coś, czego nie wiedział! Pisze tu "kupa gówna" co zycia nie widziała... Ale ma JEDYNĄ SŁUSZNĄ RACJĘ.... Zobaczył bym ich w sytuacjach z jakimi JA musiałm sie mierzyć... Wtedy - SZACUN albo.... Wole nie pisac, ale BEZ skrupułów bym... Takie niedomówienie... Adam M. MEGALOMAN. Chyba piłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 26.09.2021 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 MEGALOMAN. Chyba piłeś. Opowiesz nam tu gówiarzu, GDZIE byłes tego 13 grudnia i CO robiłes? Nie pierdol o megalomanii, bo pojecia o niej nie masz... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 26.09.2021 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 (edytowane) Daj se luz.Picie szkodzi.Przecież ty wtedy (13.12.1981) byłeś podobno w LWP..I wtedy była ZIMA STULECIA. Pisałeś już o tym.W jakim charakterze byłeś w LWP i jaki stopień miałeś? PS Megaloman Brak dystansu do siebie, poczucia realizmu i własnej omylności...https://cplwowska.pl/megaloman-jak-go-rozpoznac/ Edytowane 26 Września 2021 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryni 26.09.2021 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Rzuciłeś pomysł, ale nie przemyślałeś skutków, jakie mógłby spowodować... . Rzuciłem pomysł, którego skutków się spodziewałem, z resztą @adam_mk też je przedawniał. A czy ktoś potrafi go zrozumieć, czy nie, to tylko kwestia jego wiedzy i wyobraźni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 26.09.2021 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Opowiesz nam tu gówiarzu, GDZIE byłes tego 13 grudnia i CO robiłes? Nie pierdol o megalomanii, bo pojecia o niej nie masz... Adam M. Słabo... mnie dziadek - jak chciał powiedzieć jakie straszne czasy przeżył, mówil (dość oględnie, bo byłem szkrabem) o froncie wschodnim A Ty o 13 grudnia... A parę dni temu pisałeś, że Ci śpiewali 100 lat i że niby połowa za Tobą... To się troche nie spina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 26.09.2021 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Rzuciłem pomysł, którego skutków się spodziewałem, z resztą @adam_mk też je przedawniał. A czy ktoś potrafi go zrozumieć, czy nie, to tylko kwestia jego wiedzy i wyobraźni. Kolejna gierka słowna. "z resztą @adam_mk też je przedawniał." ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryni 26.09.2021 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Kolejna gierka słowna. "z resztą @adam_mk też je przedawniał." ?? Nie błąd, miało być: ...z resztą @adam_mk też je przewidział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 26.09.2021 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 (edytowane) Rzuciłem pomysł, którego skutków się spodziewałem, z resztą @adam_mk też je przedawniał. A czy ktoś potrafi go zrozumieć, czy nie, to tylko kwestia jego wiedzy i wyobraźni. No właśnie rzuciłeś go nie mając wiedzy i nie korzystając z wyobraźni. Jak sobie wyobrażasz wypadek komunikacyjny - pięciu poszkodowanych , SOR i lekarza, który przyjmuje na OIOM trzy osoby, bo daje im 70-80% szans na przeżycie (za co mu zapłacą), a odmawia dwójce, bo mogliby (całkowicie nierentownie) leżeć tygodniami pod respi, czy ecmo i w końcu umrzeć nie dając nadziei na wypłatę dla osób opiekujących się nimi ? Który lekarz podjąłby sie operacji serca, pacjenta który bez niej nie przeżyłby kwartału, jeśli miałby świadomość, że szanse powodzenie to 50/50 ? Hazardzista ? Jednak leczenie ludzi to trochę bardziej skomplikowana sprawa, niż poskładanie do kupy pompy ciepła u klienta.... Poza tym, pracujemy z tym, co jest. Antysystemowcy zawsze są mocni w gębie. A koniec końców, wychodzi jak z Kukizem. . O, tak ! Edytowane 26 Września 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 26.09.2021 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Nie błąd, miało być: ...z resztą @adam_mk też je przewidział. Rzuciłeś specjalnie taki pomysł? Pozostaje jeszcze dodać, że lekarz, tak jak każdy usługodawca powinien mieć płacone za wykonanie usługi, a nie za jej wykonywanie tak ja ma to miejsce teraz. Dla tych co nie rozumieją lekarz powinien mieć zapłacone dopiero za wyleczenie chorego. To nie jest pomysł tylko twoje stwierdzenie. PS Jak już się bawisz w gierki słowne to popraw się Nie "z resztą" a "zresztą". To są zupełnie różne znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 26.09.2021 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Z wielu Źródeł wiemy , ze NADPREZES spał 13 grudnia TEGO roku do samego południa...WIELU jeszcze na świecie nie było a inni koszulkę w zębach nosili... CO WTEDY ROBIŁ d7d ?!!!Bo to co robił - definiuje go!PO KTÓREJ STRONIE STAŁ?!A BYŁ wogóle, czy go dopiero planowali?No, moze był... nieplanowany...Na ten temat - ani słowa... A moze już był i stał tam, gdzie stało ZOMO ? Z tego co pisze to tylko... LITERÓWKI widzi... No, dobra!NIKOGO nie dyskryminuję!SAM w tym dziwnym stanie do woja poszedłem.Znaczy - Wzięli mnie!Petałem się w mrozie z kałachem na grzbiecie po ulicach miast... d7d wtedy PLANOWALI czy moze.... DOWODZIŁ tym ,gdzie mam sie petac w tym mrozie?Nie wieda...Wiadomo za to KTO, KIEDY i JAKĄ LITERÓWKĘ ZROBIŁ!!! Chwoła mu, troche pojebana...No, ZAUWAZYŁ!Zeby jeszcze widział cos poza literówkami... Ciekawe co wymysli na ten post... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 26.09.2021 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Dajesz wypowiedzi nie na temat COVID-19.Pętałeś się z kałachem to znaczy że byłe wyciągniętą ręką władzy ludowej.A kiedy byłeś na studiach ?Przed czy po pobycie w LWP?Podaj jaki miałeś stopień wojskowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 26.09.2021 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Napiszcie KTO i GDZIE był WTEDY? Bedzie jasne gdzie i czemu jest TERAZ... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 26.09.2021 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Dajesz wypowiedzi nie na temat COVID-19. Pętałeś się z kałachem to znaczy że byłe wyciągniętą ręką władzy ludowej. A kiedy byłeś na studiach ? Przed czy po pobycie w LWP? Podaj jaki miałeś stopień wojskowy. A PO CO CIEBIE O TYM WIEDZIEĆ? Spadaj ... Pyatłem GDZIE I CZYM byłes TEGO 13 grudnia! I? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 26.09.2021 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Napiszcie KTO i GDZIE był WTEDY? Bedzie jasne gdzie i czemu jest TERAZ... Adam M. Ty tak naprawdę czy żartujesz sobie? Możemy dalej w konwencji żartów.... Stopień wojskowy !! A studia - fizyka akademicka czy akademia fizyczna - przed czy po LWP? PS W zależności od stopnia będzie więcej wiadomo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 26.09.2021 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 No, mozemy... KANONIER ! Po skończonym szkoleniu studentów, bez egzaminu! A jaki Ty masz stopień? (bo ja mam tez specjalizację!) Teraz TY Czekam! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 26.09.2021 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 zapomiałeś kim jestes według tego numeru, co ci nadali?Napisz coś!Nie wstydź się! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 26.09.2021 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Zapomiałem...Twoja konwencja...NAPISZ!!!!!!!CZEKAM!!!!!!!!!!!!!!!!!! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryni 26.09.2021 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 No właśnie rzuciłeś go nie mając wiedzy i nie korzystając z wyobraźni. Jak sobie wyobrażasz wypadek komunikacyjny - pięciu poszkodowanych , SOR i lekarza, który przyjmuje na OIOM trzy osoby, bo daje im 70-80% szans na przeżycie (za co mu zapłacą), a odmawia dwójce, bo mogliby (całkowicie nierentownie) leżeć tygodniami pod respi, czy ecmo i w końcu umrzeć nie dając nadziei na wypłatę dla osób opiekujących się nimi ? Który lekarz podjąłby sie operacji serca, pacjenta który bez niej nie przeżyłby kwartału, jeśli miałby świadomość, że szanse powodzenie to 50/50 ? Hazardzista ? Jednak leczenie ludzi to trochę bardziej skomplikowana sprawa, niż poskładanie do kupy pompy ciepła u klienta.... Myśli, że gdyby leczenie regulował wolny runek, a nie ustawy, lekarz czekał by na pacjenta na SOR-ze, nie sadze. Raczej siedział by w karetce obok kierowcy i czekał na zlecenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 26.09.2021 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Akceptuję. Może być KANONIER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 26.09.2021 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2021 Normalnie odpowiada po minucie...Tearaz musi sie z kimś konsultować?No, bo...ODPOWIEDŹ powinien dać...A nie - pytanie!No, ma przesrane... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts