henrykow 30.09.2021 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2021 Było tak Pierwotnie, przez pomyłkę, przypisałe autorstwo cytowanego tekstu wykrot a Autorem był Pytajnick Edytowałem po zwróceniu uwagi przez henrykowco jest uwidocznione w ""Ostatnio edytowane przez d7d; 22-09-2021 o godzinie 17:43 Powód: poprawa oczywistego błędu dotyczącego Autora słów "była wcześnie dróżka na ledwo dwa rowery obok siebie, biegnąca przez las.. i następnie. po 41 minutach, napisałem przeprosiny skierowane do Autorów i podziękowanie do henrykow Zwracam uwagę że ty henrykow ukradłeś jedną literę z ncka Forumowicza Pytajnick To ty napisałeś to co poniżej napisałeś Kleptomania jeszcze to nie jest... Tak generalnie to zachowujesz się jak histeryk Nie zmienia to faktu że się zbłaźniłeś. Sądzisz że mam czas szukać twoich bzdur i je tu cytować i wypisywać? Chłopie ja mam rodzinę i ma inny cel w życiu aniżeli wypisywać tu elaboraty i linkować po kilkanaście linków dziennie. Kopanie z koniem to w porównaniu z tobą to przedszkole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 30.09.2021 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2021 (edytowane) Tak henrykow napisałeś 20-07-2021 13:30 Brednie wypisujesz wasz pan i to takie że na odruchy wymiotne się mi zbiera. Nie mogą zwolnić, tak? to pogadaj sobie choćby z pielęgniarkami co nie chciały się szczepić. Natomiast co do szczepień to jakie to jest bezpieczne jak szczepiący podpisuje cyrograf na siebie że szczepi się na swoją odpowiedzialność. Kolegi sąsiad po zaszczepieniu zmarł a w akcie zgonu napisali powód zakrzepica i o żadnym niezaskarżeniu nie ma mowy bo zrobił to na własną odpowiedzialność. Więc nie chrzań że szczepionki są bezpieczne bo nie są. I daruj se te twoje nazistowskie hasła, zostaw je sobie dla swoich bliskich o ile oni tobie pozwolą na ich wygłaszanie. Tak henrykow napisałeś 22-07-2021 16:54 Nie łapiesz tego co napisałem w odpowiedzi kulibowi? Zakładom pogrzebowym nie chodzi o to aby zgonów było mniej tylko więcej. W moim otoczeniu już dwóch zdrowych facetów w sile wieku odeszło po zaszczepieniu II dawką AstraZeneca, po sekcji zwłok powód śmierci podano jako zakrzepica. Więc tak, szczepcie się jak wam prędko na drugi świat. Szczepionka jaka by nie była nie powinna być że powoduje u zaszczepionego śmierć!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak dla przypomnienia i dla zachowania w archiwum FM. PS Czyli jednak trzy przypadki. Edytowane 30 Września 2021 przez d7d PS Czyli jednak trzy przypadki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 30.09.2021 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2021 I co w tym tekście nie zrozumiałeś??? Psychika ci siada czy co? facet, ty masz tak zorana psychikę ze nawet nie wiedziałem że taka człowiek może mieć.Od ponad dwóch miesięcy klepiesz jedno i to samo, ale jak koleś tobie powiedział to oczywiście mu uwierzyłeś tak samo jak wierzysz w te wszystkie brednie które tu wklejasz.Nie zgadzasz się z tym? masz takie prawo ale zarzucanie mi kłamstwa jest maniakalno-psychicznym objawem nopa, bo inaczej tego nie można wytłumaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 30.09.2021 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2021 Tak prose pana, kolejny polonista i humanista się znalazł PS Przeanalizuj posty doktora bankowości kulibota i obrońcę kraju Arturo1972 jak gramatycznie i składnie piszą, ale oczywiście to twoi kumple to im wolno, ich rozumiesz:rotfl: Chodzi mi o stosowanie słów, których znaczenia nie rozumiesz. Oni tego nie robią. A @kulibob (nawet nicka nie potrafisz napisać) i @Arturo1972 to nie są moi "kumple", bo ich poglądy są w większości przypadków zupełnie niezgodne z moimi, co nie raz było przedmiotem sporów Aleś tu świeżak, więc możesz nie wiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 30.09.2021 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2021 (edytowane) A pisałeś wcześniej... Nie zmienia to faktu że się zbłaźniłeś. Sądzisz że mam czas szukać twoich bzdur i je tu cytować i wypisywać? Chłopie ja mam rodzinę i ma inny cel w życiu aniżeli wypisywać tu elaboraty i linkować po kilkanaście linków dziennie. Kopanie z koniem to w porównaniu z tobą to przedszkole. nawet jeszcze, że przestajesz pisać bo "nikt ciebie nie rozumie" henrykow możesz różne głupstwa pisać ale nie wymyślać że dwóch zdrowych facetów (a właściwie to trzech) zmarło w wyniku szczepienia ale dałeś wcześnie jasny i histeryczny przekaz Szczepionka jaka by nie była nie powinna być że powoduje u zaszczepionego śmierć!!!!!!!!!!!!!!!!!! więc jesteś konsekwentny w swoich łgarstwach. Były dwie sekcje zwłok i i w obu przypadkach powód śmierci to "zakrzepica" i nikt tego nie zgłosił jako NOP .... ??. I to w jednej miejscowości i w jednym zakładnie pracy. Pilne trzeba to zgłosić !! Żaden przeciwnik szczepień tego nie zgłosił ?? Edytowane 30 Września 2021 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 30.09.2021 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2021 Chodzi mi o stosowanie słów, których znaczenia nie rozumiesz. Oni tego nie robią. A @kulibob (nawet nicka nie potrafisz napisać) i @Arturo1972 to nie są moi "kumple", bo ich poglądy są w większości przypadków zupełnie niezgodne z moimi, co nie raz było przedmiotem sporów Aleś tu świeżak, więc możesz nie wiedzieć... Ynteligencje od alegorii, aforyzmów, algorytmów, geometrii i nauk medycynych, dobrze że ty znasz znaczenie tych słów, już nie raz pokazałeś jak znasz je:D Bedę tu pisał tak jak będę chciał, poniał?? Wiem dużo a może nawet i więcej niż muszę wiedzieć bo to forum zanim się zalogowałem i zacząłem tu pisać od kilku lat podczytywałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 30.09.2021 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2021 Pisz "jak chcesz". Pośmiewisko z siebie też możesz robić "jak chcesz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.09.2021 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2021 I co w tym co napisałem nie zrozumiałeś hejterze forumowy?? Zresztą nie ma co się dziwić tej odpowiedzi, wystarczy zobaczyć ostatnie kilkanaście a może nawet i kilkadziesiąt ostatnich twoich postów co zawierają, nic poz hejtem w nich się nie znajdzie. Już ci pisałem nie raz, nie masz bliższych w rodzinie aby się do nich przypier...ł, i gdyby był tak inteligentny za jakiego się uważasz to byś zaprzestał hejtu pod moim adresem ale widać brakuje ci nie trochę a bardzo dużo, nie dorosłeś do normalnej wymiany zdań. Zrozumiałem, iż napisałeś, że znasz osobiście przynajmniej trzy ofiary śmiertelne zakrzepicy poszczepiennej, (chyba, że to nie Ty napisałeś ?) Przypominam ponadto, byś zapoznał się ze znaczeniem określenia "hejt". O moją bliższą czy dalszą rodzinę przestań się troszczyć i nie odnoś do porównań ze swoich doświadczeń. Czy wulgaryzmy "pyszczku klaustrofobiczny" dodają Twym wypowiedziem większą "siłę rażenia" "przez pryzmat" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 30.09.2021 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2021 Pisz "jak chcesz". Pośmiewisko z siebie też możesz robić "jak chcesz" Tylko rzecz w tym że o pośmiewisku piszą te osoby które z siebie robią pośmiewisko i błaznują, nikomu poza waszym ograniczonym gronem nie przeszkadza mój styl pisania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 30.09.2021 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2021 . O moją bliższą czy dalszą rodzinę przestań się troszczyć i nie odnoś do porównań ze swoich doświadczeń. Czy wulgaryzmy "pyszczku klaustrofobiczny" dodają Twym wypowiedziem większą "siłę rażenia" "przez pryzmat" ? Kłamstwo i oszczerstwo jest twoim przewodnim mottem. Nigdy ie napisałem tych słów "pyszczku klaustrofobiczny" więc nie kłam zakłamany mistrzu patelni i nie wciskaj mi słów których nigdy nie napisałem. Nie wiedziałem że nie masz rodziny i dlatego tu szukasz na forum ale niestety u mnie nie znajdziesz. I po raz kolejny proszę, odpier... się od mojej osoby bo nie życzę sobie tego. Skoro nie umiesz uszanować mojej prośby i ciągle po świńsku pijesz do mnie hejtem to świadczy tylko o jednym, jakim człowiek jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firmer 30.09.2021 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2021 Przebijam. Skolimowska była w doskonałej formie a zmarła 12 lat przed tym, jak mogła się zaszczepić na covid. Takie to groźne są te szczepionki - zabijały zanim zostały wynalezione. Faktycznie przebijasz pewien poziom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firmer 30.09.2021 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2021 Kolejny łowca fejków... Pani Theresa musi być doskonale zakonspirowana w jakiejś tajnej jednostce US Army, bo google milczy na jej temat. Ooo, przepraszam - jedna pani Theresa M. Long, MD istnieje, tyle że jest okulistą w Salt Lake City. No, ale masz przynajmniej poważanie u gogusi... Dobrze, że wojskowi nie wiedzą, że kryterium ich istnienia stanowi wynik wyszukania w goglach, bo z 90% stanów osobowych armii uległoby anihilacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 30.09.2021 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2021 (edytowane) Dobrze, że wojskowi nie wiedzą, że kryterium ich istnienia stanowi wynik wyszukania w goglach, bo z 90% stanów osobowych armii uległoby anihilacji. Tak, Pani Theresa jest Top Secret Szkoda tylko, że pisze, jakby nie miała dyplomu, między innymi o tym, że szczepionka zmienia ludzki genom... Swoją drogą - jak ona musi nie lubić tych pilotów... Bo codziennie około 200tysięcy z nich (tylko licząc samoloty cywilne) wzbija się w powietrze, piloci spędzają tam długie godziny i najwyraźniej są tam bezpieczni, bo jakoś brakuje informacji o tym, że któryś umarł w kokpicie. Ponoć umierają na ziemi. A ona chce aby zabroniono im latać. Wredna kobieta.... Natomiast i tak przebił ją @henrykow. Bo Pani Theresa zna dwa przypadki zgonów na kilka(naście) tysięcy pilotów US Air Force, a @henrykow zna dwa przypadki zgonów wśród pracowników jego firmy Oczywiście, być może jego firma jest liczniejsza, niż personel latający USAF. Być może. Ale jeśli nie - warto cytować @henrykowa. Efekt piorunujący Edytowane 30 Września 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 01.10.2021 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2021 Masła maślanego ciąg dalszy , kiedy to się skończy hm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 01.10.2021 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 01.10.2021 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2021 To teksty nie dla biorobotów z awariami czipów i zwarciami sektorów pamięci z ustawicznymi resetami pamięci osobowości i rozumu https://d3konspiracja.neon24.pl/post/163785,raport-miliony-umieraja-od-zastrzykow Dla kłutych biedaków filmik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 01.10.2021 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2021 Tak, Pani Theresa jest Top Secret Szkoda tylko, że pisze, jakby nie miała dyplomu, między innymi o tym, że szczepionka zmienia ludzki genom... Swoją drogą - jak ona musi nie lubić tych pilotów... Bo codziennie około 200tysięcy z nich (tylko licząc samoloty cywilne) wzbija się w powietrze, piloci spędzają tam długie godziny i najwyraźniej są tam bezpieczni, bo jakoś brakuje informacji o tym, że któryś umarł w kokpicie. Ponoć umierają na ziemi. A ona chce aby zabroniono im latać. Wredna kobieta.... Natomiast i tak przebił ją @henrykow. Bo Pani Theresa zna dwa przypadki zgonów na kilka(naście) tysięcy pilotów US Air Force, a @henrykow zna dwa przypadki zgonów wśród pracowników jego firmy Oczywiście, być może jego firma jest liczniejsza, niż personel latający USAF. Być może. Ale jeśli nie - warto cytować @henrykowa. Efekt piorunujący Krzywdzisz się ograniczając się świadomie swoje życie intelektualne do tego forum:(. używaj wyszukiwarek samodzielnie:yes: Będziesz wielki Zajrzyj na: https://duckduckgo.com/?q=%C5%9Bmier%C4%87+pilota+po+szczepieniu&t=brave&ia=web Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mitch 01.10.2021 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2021 Muszę przyznać, że liczba zmarłych w wyniku (podobno) szczepienia, jest imponująca. Ale, żeby nie było, w moim zespole 10-cio osobowym zaszczepili się wszyscy. Z przykrością donoszę, po kilkumiesięcznej obserwacji, że nikt nie wącha kwiatków od spodu. Ale... za to zacząłem chodzić do fizjoterapeuty, gdyż coś mi "strzeliło" w odcinku szyjnym kręgosłupa i żeby zasnąć musiałem brać ibuprom. Powiem Wam - niefajne uczucie, zdecydowanie nie polecam. Nie wiem, czy to ma coś wspólnego ze szczepieniem, ale niesmak pozostał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 01.10.2021 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2021 https://www.planeta.pl/Wiadomosci/Swiat/Beda-szczepic-zwierzeta-na-COVID-19.-FIFUR-zdecydowal-30-09-2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 01.10.2021 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2021 (edytowane) Zajrzyj na: https://duckduckgo.com/?q=%C5%9Bmier%C4%87+pilota+po+szczepieniu&t=brave&ia=web Zajrzałem. Pierwszy link wykwakał się taki: https://konkret24.tvn24.pl/swiat,109/czterech-brytyjskich-pilotow-zmarlo-w-wyniku-szczepienia-na-covid-19-nie-ma-dowodow-linia-lotnicza-dementuje,1066151.html z daleka widać, że to ofiara szczepienia, prawda ? Edward Brice-Bennett zmarł 2 czerwca tego roku, o czym informowała angielska lokalna gazeta "The New Valley News". Miał 33 lata. Pilot został znaleziony nieprzytomny w górskim parku rowerowym w Tidworth, 45 minut później ratownicy stwierdzili jego zgon. W badaniu zwłok stwierdzono, że doznał urazu brzucha i wewnętrznego krwawienia z jamy brzusznej. Nie ustalono jeszcze przyczyny zgonu. Zlecono wykonanie badań toksykologicznych i histologicznych, a dochodzenie odroczono na inny termin - informowała gazeta. Edytowane 1 Października 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts