Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

Specjalnie dla d7d znalazłem!

Interesuje go ten temat...

No to niech sobie poczyta i wyobrazi, jak mu wyobraźni starczy.

https://kobieta.interia.pl/porady/news-trupia-farma-park-pelen-ludzkich-zwlok,nId,1403112

Adam M.

• Odpowiedzi 17,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dlatego, że to łatwiejsze a stado i tak za bardzo się namnożyło.

Puszcza się jakiegoś "kovida" a barany lecą sie wyszczypać.

Wystarczy troche poczekać i zostaną tylko jednostki wartosciowe. Te co maja jakąś substancję szarą w łebkach.

Jesteś najlepszym przykładem!

Przeanalizuj "swoje" pobudki...

Poleciałes jak z propelerem po to, za co teraz chcą dawać... auta!

Wystarczyło tylko głupa troche postraszyc.

I to czym?

Tym z czym sie od dzieciecia spotykał!

NIGDY przed kovidem nie miałes kataru czy grypy?

(Zawsze wywoływane przez którys wirus korona)

Brak wiedzy rodzi strach...

Strach zwiera sempiterny...

A potem budzi agresję!

A komuś akurat to sie podoba.

Omijaj mnie wielkim łukiem ze swoimi fobiami.

Siedź posrany w piwnicy i dezynfekuj UV © wszystko wokół.

A jakbyś ze sobą zabrał jaką madrą książeczkę do biologii...

Dobrze by było.

Adam M.

Widzisz jaki jesteś ułomny obecne szczepionki zabezpiecza przed cov 22-23 nowsze niby te same już nie i to jest genialne

Rozwiąże to problem

-przeludnienia

-wrogich nacji

- przygłupów

Powstanie NWO łatwiejszy do sterowania i bezpieczniejszy tak do genialny plan pozbycia się tych co zbytnio mieszali się z neandertalczykami

Tacy jesteście mądrzy a nie widzicie że wasza gówno wiedza i mądrość was załatwiła.

Ten kto to wymyślił był genialny plan pozbycia się śmiecia

Specjalnie dla d7d znalazłem!

Interesuje go ten temat...

No to niech sobie poczyta i wyobrazi, jak mu wyobraźni starczy.

https://kobieta.interia.pl/porady/news-trupia-farma-park-pelen-ludzkich-zwlok,nId,1403112

Adam M.

Dobrze wiesz że on tego nie przeczyta ba nawet w ten link nie kliknie .

A co ? Lubisz "szybko, ale bezpiecznie" ?

No szykuj pieniążki na mandaty - a biorąc pod uwagę, że jesteś tak skąpy (lub tak biedny), że nawet 50zł to olbrzymi wydatek dla ciebie, to będzie bolało :lol:

Dobromir Sośnierz (Konfederacja) dosadnie określił takich jak ty i podobnie myślących i wyjaśnił dlaczego ,

Te dziwne strony nie pomagają sobie kłamiąc (np. przypisując wypowiedzi pewnym "autorytetom") lub przedstawiając jakieś wydarzenia jako news np. zarządzenie Niedzielskiego dot. testowania osób zabieranych przez ZRM, co wynika z niezrozumienia procedur oraz braku wiedzy jaka była dotychczasowa praktyka. Jeśli w tak prostych rzeczach te portale się rozmijają z prawdą (lub doszukują sensacji tam, gdzie jej w rzeczywistości nie ma), to ich wiarygodność upada. Już pomijam fakt, że nie ma najmniejszego sensu wierzyć randomom z internetu, gdy chodzi o specjalistyczne zagadnienia. No na litość boską, jak szukam wartościowych informacji o cenach transferowych, to nie u pana Ziutka z internetu, a jak szukam informacji o technologii 5G, to nie u elektromontera z nałogami. I tak samo informacji o szczepionkach nie szukam u gajowego w leśniczówce.

No ale ja nie jestem sawantem jak pewien fachowiec od 5G. I nawet jakbym chciał, to zbrakłoby mi czasu/wiedzy/chęci, żeby bez końca weryfikować te pierdoły o szczepionkach. A z praktyki: z mojej rodziny oraz otoczenia zawodowego nikt nie zszedł w ciągu ostatniego roku. Babcia >90 lat nadal trzyma fason. Depopulacja na całego.

Ps. Dobry fizjoterapeuta to skarb. Nie wiedziałem, jak to przyjemnie nie czuć bólu :lol2:

Kogo obchodzi?

No CIEBIE obchodzi!

Przypiepszasz sie do ludzi jak pies sołtysa.

Literówkę komuś znajdziesz...

O kontakt z trupem zapytasz...

A potem ogłosisz - ze to nie ciekawe...

Adam M.

Potwierdzam, sama prawda. Dociekliwy jest jak dziecko w przedszkolu a na koniec rozmowy i tak okazuje się że pomimo ślimaczego tłumaczenia on nic nie zrozumiał i nic nie wie a dopytywać będzie dalej.

Babcia 90 lat ma się dobrze?

Zaszła?

Kiedy rodzi?

GRATULACJE!!!

Sierotka umysłowa...cholera...

Czytać ze zrozumieniem tekstu nie potrafi...

Adam, wyluzuj, nie bierz wszystkiego do siebie.

Podpowiedź: cała moja rodzina nie składa się wyłącznie z kobiet pragnących zajść w ciążę. W pracy mam także do czynienia nie tylko z kobietami.

Jeśli więc chodzi o czytanie ze zrozumieniem, to niestety słabo wypadłeś dzisiejszego ranka. Strzel sobie kawkę. Miłej niedzieli :stereo:

Adam, wyluzuj, nie bierz wszystkiego do siebie.

Podpowiedź: cała moja rodzina nie składa się wyłącznie z kobiet pragnących zajść w ciążę. W pracy mam także do czynienia nie tylko z kobietami.

Jeśli więc chodzi o czytanie ze zrozumieniem, to niestety słabo wypadłeś dzisiejszego ranka. Strzel sobie kawkę. Miłej niedzieli :stereo:

Wzajemnie!

Idę sobie zrobić kawę a Tobie radzę się zastanowić o co chodzi w tej całej depopulacji na koszt społeczeństwa.

Adam M.

Te dziwne strony nie pomagają sobie kłamiąc (np. przypisując wypowiedzi pewnym "autorytetom") lub przedstawiając jakieś wydarzenia jako news np. zarządzenie Niedzielskiego dot. testowania osób zabieranych przez ZRM, co wynika z niezrozumienia procedur oraz braku wiedzy jaka była dotychczasowa praktyka. Jeśli w tak prostych rzeczach te portale się rozmijają z prawdą (lub doszukują sensacji tam, gdzie jej w rzeczywistości nie ma), to ich wiarygodność upada. Już pomijam fakt, że nie ma najmniejszego sensu wierzyć randomom z internetu, gdy chodzi o specjalistyczne zagadnienia. No na litość boską, jak szukam wartościowych informacji o cenach transferowych, to nie u pana Ziutka z internetu, a jak szukam informacji o technologii 5G, to nie u elektromontera z nałogami. I tak samo informacji o szczepionkach nie szukam u gajowego w leśniczówce.

No ale ja nie jestem sawantem jak pewien fachowiec od 5G. I nawet jakbym chciał, to zbrakłoby mi czasu/wiedzy/chęci, żeby bez końca weryfikować te pierdoły o szczepionkach. A z praktyki: z mojej rodziny oraz otoczenia zawodowego nikt nie zszedł w ciągu ostatniego roku. Babcia >90 lat nadal trzyma fason. Depopulacja na całego.

Ps. Dobry fizjoterapeuta to skarb. Nie wiedziałem, jak to przyjemnie nie czuć bólu :lol2:

Babcia 90 lat ma się dobrze?

Zaszła?

Kiedy rodzi?

GRATULACJE!!!

Adam M.

Adam, napisałeś dobre autopodsumowanie własnej twórczości.

Wielu usatysfakcjonowało by 50 000 lub kara śmierci!

Jakie znaczenie ma to co CIEBIE satysfakcjonuje?

Adam M.

No w sumie, jak kto nie lubi teścia/teściowej/żony/{wstaw kogo chcesz] to może wolałby przytulić te 50tysięcy.

Ale raczej nie rozmawiamy tu o dysfunkcyjnym marginesie społeczeństwa.

Edytowane przez fotohobby

Nie.

W prosektorium uczyli mnie czegoś innego.

.

Takich Cie ciekawych rzeczy uczyli...

W prosektorium... W laboratoriach chemicznych, fizycznych.

A teraz montujesz pompy ciepła. W którym momencie coś poszło nie tak ?

Nie zaglądam bo nie mam takiej potrzeby,

Absolutnie się zgadzam.

Wszyscy ludzie rodzą się głupi (tabula rasa), tylko niektórzy coś z tym później robią, niektórzy nie.

Ty dokonałeś wyboru.

PS Zauważyłem, iż nader często w swoich postach odnosisz się do "ynteligencji", czy IQ.

To objaw jakiegoś kompleksu ?

Dobromir Sośnierz (Konfederacja) dosadnie określił takich jak ty i podobnie myślących i wyjaśnił dlaczego ,

Z Konfy się wyrasta, choć jak widać nie wszystkich to tyczy, bo jakiś emeryt się tam jeszcze uchował :)

Transfer z PiSu :)