Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

Ale ja nie jestem zwolennikiem szczepienia dzieci- dla mnie badania nad szczepionką dla dzieci są zbedne.

Natomiast w odróżnieniu od eksperymentów Mengele te badania są dobrowolne i w przeciwieństwie do eksperymentów Niemca nie przynoszą bólu i okaleczenia (czy śmierci).

Ale tak piszesz teraz, wtedy nie wypowiedziałeś się na temat eksperymentów na dzieciach.

Ja nie widzę różnicy w tym co robił Mengele i tym co teraz robią firmy farmaceutyczne.

Prawdopodobnie ilości zgonów dzisiaj będzie znacznie większa.

Co dobrowolności, to na pewno uważasz że dziecko 6 miesięczne rozumie co się dzieje i wyraża na to zgodę?

• Odpowiedzi 17,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ej, masz problem z myśleniem czy z "czytaniem" ekranu.

Co za bzdury znowu wymyślasz?

Jest godz. 18:22 i na FM jest zalogowany @fotohobby i i jednocześnie @d7d.

Kłamiesz i zmyślasz dla przykrycie własnej niewiedzy.

Dłuższy czas był spokój z tobą ale znowu się aktywujesz w złej sprawie.

Kombinuj dalej.

Napisałeś coś czego się nie da sprawdzić i myślisz że wszyscy uwierzą dlatego że to napisałeś.

Ale tak piszesz teraz, wtedy nie wypowiedziałeś się na temat eksperymentów na dzieciach.

Ja nie widzę różnicy w tym co robił Mengele i tym co teraz robią firmy farmaceutyczne.

Co dobrowolności, to na pewno uważasz że dziecko 6 miesięczne rozumie co się dzieje i wyraża na to zgodę?

Czasami lepiej jest nie udzielać odpowiedzi które powielają bardzo głupie i całkowicie nieuzasadnione twierdzenie że:

"Mengele robił to samo co teraz firmy farmaceutyczne"

Ty nawet nie widzisz podstawowych różnic.

ładnie asekurujesz się w kolejnej głupocie którą sam wymyśliłeś lub wyczytałeś na podobnych

"Prawdopodobnie ilości zgonów dzisiaj będzie znacznie większa."

To "prawdopodobieństwo" masz jakoś policzone czy z sufitu wzięta aby pasowało do twoich poglądów?

Edytowane przez d7d
"... Mengele robił ... "(a nie robiła) - @stos- to była literówka ale tego też nie jesteś w stanie zrozumieć :)

Kombinuj dalej.

Napisałeś coś czego się nie da sprawdzić i myślisz że wszyscy uwierzą dlatego że to napisałeś.

Czego nie potrafisz sprawdzić? Tego że jednocześnie na FM jest zalogowany @fotohobby i @d7d ?

Jeżeli tego nie potrafisz to nie potrafisz ogarnąć spraw lekko trudniejszych.

A co z odkryciami tej od wynalazków i balonów?

Nie podają leków przeciwhistaminowych?

Adam M.

To jest twoja opinia i możesz ją sobie mieć, ale jest mało istotna z uwagi na twój brak kwalifikacji co do oceny następstw.

Za dzieci odpowiedzialność ponoszą rodzice, a ich nikt nie zmusza.

Każda szczepionka (lek) przeznaczona dla dzieci przed rejestracją przechodzi testy na dzieciach.

Ja bym swojego dziecka na testy nie zapisał, ktoś inny tak - nadal jest to lata świetlne od eksperymentów Mengele, gdzie dzieci rodzicom odbierano (czy wręcz ich zabijano).

C

To "prawdopodobieństwo" masz jakoś policzone czy z sufitu wzięta aby pasowało do twoich poglądów?

Pewnie tak, jak pisał, że "prawdopodobnie" tego sezonu infekcyjnego zaszczepieniem będą padać pokotem z uwagi na nadmierną odpowiedź immunologiczną na zwykłą grypę, czy występujące w przyrodzie koronawirusy

Szczep się ale ode mnie się odczep.

Szczepić córki nie chcesz ale to może nie mieć znaczenia bo ludzie zaszczepieni rozprowadzają tą szczepionkę przez kontakt z innymi.

Ciekawe co zrobisz jak twoja córka stanie się bezpłodna.

Pytałeś ją czy chce mieć dzieci?

Posłuchaj jeśli znasz angielski.

https://www.brighteon.com/a39081f7-59cd-415a-8233-f4a24b655b54

Powołujesz się na Dr Lee Merritt

Lee Merritt to chirurg ortopedyczny i właścicielka kliniki w stanie Nebraska, która zajmuje się m.in. laserowym usuwaniem tatuaży.

Resztę możesz doczytać tutaj

https://konkret24.tvn24.pl/swiat,109/wywiad-z-amerykanska-doktor-o-covid-19-falszywe-tezy-niewiarygodne-zrodla,1050121.html

Błąd czynisz w założeniu mądrości autorów plandemii . Mądry nigdy nie pragnie władzy, patrz na naszego premiera dla tego tytułu zrezygnował dla kilkakrotnie mniej płatnej pensji. A związaną z znacznym stresem. Tak na oko debil tak czyni- zamienił stryjek siekierkę na kijek

Ale kumasz dobrze na tej zasadzie Putin wprowadził sputnika: Teraz wypuszczą coś co załatwi nieszczepionych to całkiem logiczne aby łatwo Covidem-22 załatwić buntowników. tylko ma dotyczyć frajerów już zaczipowanych jedną z dawek przypominających. Druga wymienna teza to drenaż państw, ludzi z forsy na kolejne "konieczne" szczepienia .

Mózg zaczyna pracować strach w oczach widać ale za późno śmierć nadchodzi

Znaczy CDC kłamie publicznie ? :mad::bash: I Kaizen wie lepiej?

Skarbie weryfikowałeś osobiście czy znów wiara w moc słowa pisanego, zero wahań, badań różnych źródeł. A nawiasem nasi "eksperci" procovidowi są zapraszani do Włoch ?:no:

Bo zakała medycyny i foliarz promujący morderczy lek i owszem

https://przychodnia-przemysl.pl/lekarz-wlodzimierz-bodnar-we-wloskim-senacie/

Edytowane przez gnago

Znaczy CDC kłamie publicznie ? :mad::bash: I Kaizen wie lepiej?

'

Skarbie weryfikowałeś osobiście czy znów wiara w moc słowa pisanego, zero wahań, badań różnych źródeł. A nawiasem nasi "eksperci" procovidowi są zapraszani do Włoch ?:no:

Bo zakała medycyny i foliarz promujący morderczy lek i owszem

https://przychodnia-przemysl.pl/lekarz-wlodzimierz-bodnar-we-wloskim-senacie/

Nie CDC, a bibuła kłamie. I nie Kaizen twierdzi, a NIL.

Szczepionki mRNA nie zawierają żadnych komórek.

A Ty sam zweryfikowałeś bibułę? Czy znów wiara w słowa pisane w szambie?

Edytowane przez Kaizen

To jest twoja opinia i możesz ją sobie mieć, ale jest mało istotna z uwagi na twój brak kwalifikacji co do oceny następstw.

Za dzieci odpowiedzialność ponoszą rodzice, a ich nikt nie zmusza.

Każda szczepionka (lek) przeznaczona dla dzieci przed rejestracją przechodzi testy na dzieciach.

Ja bym swojego dziecka na testy nie zapisał, ktoś inny tak - nadal jest to lata świetlne od eksperymentów Mengele, gdzie dzieci rodzicom odbierano (czy wręcz ich zabijano).

Na pewno?

A co z dziećmi w domach dziecka, na których te eksperymenty się robi?

Albo na dzieciach upośledzonych?

Zdrowia życzę: raperka Nicki Minaj napisała na Twitterze o przyjacielu swojego kuzyna, który zaszczepił i później miał zapalenie jąder (obrzęk jąder). Jego dziewczyna zerwała z nim przed planowanym ślubem.

Nicki była wyśmiewana na całym świecie za ten tweet przez „ekspertów od szczepionek COVID” i media głównego nurtu z całego świata. Z tego co widzę, to żaden ekspert medyczny nie poparł jej stanowiska, żadna osoba sprawująca funkcję w różnych instytucjach, organach administracyjnych, nie pospieszył jej z pomocą merytoryczną. Nikt.

Ale okazuje się, że Nicki miała absolutną rację. Natomiast wszystkie światowe autorytety i eksperci medyczni – nie mieli racji. To zjawisko jest znane jako „niewygodna prawda”.

Wkrótce po tym jak na Twitterze umieściłem naukowe dowody: wyniki VAERS, testy Fisher Exact, Twitter zablokował mój główny tweet (ze wszystkimi podtweetami), aby nikt nie dowiedział się prawdy.

Postanowiłem więc napisać ten artykuł dla TrialSiteNews, aby każdy mógł sam zdecydować, komu wierzyć.

Za https://www.bibula.com/?p=128059

I goglanie https://www.google.com/search?client=opera&q=aperka+Nicki+Minaj+napisała+na+Twitterze+o+przyjacielu+swojego+kuzyna%2C+który+zaszczepił+i+później+miał+zapalenie+jąder+(obrzęk+jąder).+Jego+dziewczyna+zerwała+z+nim+przed+planowanym+ślubem.%0A%0A%0A%C2%A0%0A%0ANicki+była+wyśmiewana+na+całym+świecie+za+ten+tweet+przez+„ekspertów+od+szczepionek+COVID”+i+media+głównego+nurtu+z+całego+świata.+Z+tego+co+widzę%2C+to+żaden+ekspert+medyczny+nie+poparł+jej+stanowiska%2C+żadna+osoba+sprawująca+funkcję+w+różnych+instytucjach%2C+organach+administracyjnych%2C+nie+pospieszył+jej+z+pomocą+merytoryczną.+Nikt.%C2%A0%0A%0AAle+okazuje+się%2C+że+Nicki+miała+absolutną+rację.+Natomiast+wszystkie+światowe+autorytety+i+eksperci+medyczni+–+nie+mieli+racji.+To+zjawisko+jest+znane+jako+„niewygodna+prawda”.%0A%0AWkrótce+po+tym+jak+na+Twitterze+umieściłem+naukowe+dowody%3A+wyniki+VAERS%2C+testy+Fisher+Exact%2C+Twitter+zablokował+mój+główny+tweet+(ze+wszystkimi+podtweetami)%2C+aby+nikt+nie+dowiedział+się+prawdy.%0A%0APostanowiłem+więc+napisać+ten+artykuł+dla+TrialSiteNews%2C+aby+każdy+mógł+sam+zdecydować%2C+komu+wierzyć.&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8

Zdrowia życzę: raperka Nicki Minaj napisała na Twitterze o przyjacielu swojego kuzyna, który zaszczepił i później miał zapalenie jąder (obrzęk jąder). Jego dziewczyna zerwała z nim przed planowanym ślubem.

...

Ładne bajki, niektórym to się może podobać

https://i.iplsc.com/nicki-minaj/000D4BK04DIGQDPE-C122-F4.jpg